Mitt stall

Stort roligt samarbete på gång…

Hej och hå 🙂 Hur mår ni? Som jag skrev på tyras.se så kan jag äntligen dra igång med bloggandet på riktigt nu. Idag går sista flyttlasset, och det har varit kaos senaste dagarna. Jag har åkt fram och tillbaka med hästar och djur och det har varit väldigt mycket för mig, både psykiskt och fysiskt. Men snart är jag ifatt här.

Jag kommer dra igång ett helt fantastiskt samarbete med ett stort företag i September. Så lägg 9 september på minnet…. Ska fixa en pressbild till pressutskicket som kommer ske här nästa vecka. Så jäkla spännande! tror ni kommer att gilla det väldigt mycket och uppskatta samarbetet 🙂 Längtar ihjäl mig till att berätta.

Hur mår hästarna? De är installerade på nya stället och verkar trivas. Laban klant arsel har dock sparkat av sig en framsko inatt. Typiskt honom, hur lyckas han med allt? Smsade Maria som har gården och frågade om de känner någon hovslagare och hon svarade ”Vi skor inte våra hästar….”. Jag bah eh okej….tänkte jag. Vågar liksom inte ifrågasätta eller chansa på att det var ett skämt så jag bah ”okej synd…”. Haha de har ändå väldigt många fina hästar, tävlingshästar, hingstar och fina unghästar men de kanske kunde ha ett svar på varför inte tävlingshästarna skulle ha skor så jag skrev inget. Haha, men sen svarade hon ”Oj hoppas du förstod att det var ett skämt”. Haha härligt! Så imorn kommer en hovslagare och slår dit Labans sko.

Tänkte tävla på lördag med Laban och Lalle, ska rida idag och se hur dem känns. Känns som att det var evigheter sen jag själv red, har fått hjälp med hästarna nu sista dagarna eftersom jag har haft så mycket. Det hatar jag för nu har jag ingen kontroll över hur de känns…men det blir nog bra. Hoppas vi kommer iväg på lördag, har dock ingen hästskötare, någon som är sugen på att följa med? Som har groomat förr? Det kommer bli stressigt då jag startar hästarna tätt inpå varandra osv…

Ska skriva snabbt också hur mycket jag redan trivs på nya stället. Ägarna är helt fantastiska, verkar ha ett riktigt bra sätt att se på hästhållning, pålitliga och duktiga. Jag ska även börja träna för dem, testa och se om vi kan bilda ett bra team. Vill ha mycket hjälp med te x Laban och Corvara. Så det ska bli spännande! Har massor att berätta, men kan liksom  inte skriva en bok här nu så jag hör av mig senare. Men då har ni fått en liten update så länge 🙂 Jag hyr ett helt stall själv och ska svara på mailen om ansökningarna som trillat in om att stå hos mig. Åh just det måste berätta för det är så gullihy…Doris får gå i skrittmaskinen tillsammans med mina andra hästar nu. Hur jäkla sött? Även om hon är liten så måste lyxförpackningen hållas i trim, haha. Men då har ni fått en liten update så länge 🙂 kram

Livet leker just nu ♥

20 svar till “Stort roligt samarbete på gång…

 1. Josse skriver:

  Vart någonstans tävlar du?
  Kan kanske hjälpa till.

 2. Skönt att det verkar vända nu iaf!

 3. Linda skriver:

  Härligt att du mår bra!Kram

 4. A skriver:

  Hej Emma med sarkasmen. Roligt skoj men sarkasm betyder inte att luras bata, utan att säga något väldigt syrligt. Ironi/sarkasm handlar om att säga en sak som mer eller mindre uppenbart betyder något annat. Att säga jag har brutit armen när maj inte har det är ine en sarkasm eller ironi, utan helt enkelt ett vanligt skämt/lur. 🙂

 5. Marie skriver:

  Jag hade faktiskt tyckt det vore coolt om de hade alla sina ”fina hästar, tävlingshästar, hingstar och fina unghästar” oskodda. Det tyder på stor kunskap! 🙂

 6. Melanie skriver:

  Kan du visa runt i ditt nya stall i någon video när du kan och har tid?
  Skulle vara roligt att se 🙂

 7. Karolina skriver:

  Skönt att det börjar ordna upp sig Tyra. Har varit lite orolig för dig de senaste veckorna <3

 8. Linn skriver:

  Är det på Stall Goertz? 😉

 9. Mia skriver:

  Du måste lägga upp bilder på nya stället 😀 är sjukt nyfiken på hur det ser ut

 10. Lisa skriver:

  Härligt att läsa bloggen nu och kul att du mår så bra.

 11. Angelica skriver:

  Skulle gärna hjälpt till om det är i Norrköping, dock har jag inte gjort sådant förr /:

 12. Jonna skriver:

  …Jag har 3 tävligshästar som barfotavärkas! 😉

 13. Gud vad skönt!
  Vart ska du tävla? Jag ska tävla i Linköping på lördagen. Du kanske ska dit? Eller Norrköping? 🙂

 14. bella skriver:

  om du ska tävla på NFK i Norrköping så är storhästarna på söndagen och ponnys på lördag! så du inte åker dit på fel dag, såg nämligen dig bland startlistorna inför söndagen 🙂

  kram

 15. Pernilla Renström skriver:

  Följer gärna med och hjälper till! 🙂 Jobbat som hästskötare länge och även tävlat mycket själv! Skicka ett mejl bara om de känns lockande. Kram

 16. Lisa skriver:

  Kolmården? Maria G?

 17. Leo skriver:

  Fast det kanske är du som skämtar? Frågan borde väl inte vara ”varför man INTE har skor på sina hästar” utan ”varför man HAR skor” . Man skor de hästar som behöver skor, funkar de barfota är det väl klart så mycket bättre?! Jag säger inte det är fel att ha sina hästar skodda, jag har både skodda hästar och barfota-hästar. Men att sko ”bara för att” är ganska dumt. Även om det nu var ett skämt i slutändan så förstår jag verkligen hur du kan ha blivit chockad av att någon inte skulle ha sina hästar skodda?

 18. Jennie skriver:

  Vart är John? Är ni inte kompisar längre??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »