Allmänt

Medryttare till Doris?

Haha så himla gulligt, skrattade lite åt rubriken. Men faktum är att jag faktiskt vill ha en medryttare till Doris! Helst någon som skulle vilja tävla- ni förstår inte vilket språng Doris har! Hon hoppar som en galning, sånt jäkla scope och bara exploderar- har aldrig i mitt liv sett en a-ponny hoppa som hon:) Tänk vad gulligt om Doris skulle åka på tävling med någon? Hon hoppar SÅ fint alltså.

Jag skulle så gärna vilja hitta en liten liten ryttare som vill rida, och plus i kanten är om hon/han vill komma ut och tävla? Antar att jag vänder mig till dig nu som är mamma/pappa/syster/bror/kompis till någon liten person. Vill att Doris ska ha en medryttare eller två, som kan komma ut och rida. Två stycken är ju bra då ni kan dela på ridningen. Doris får gå i skrittmaskinen nu, så sött att man dör… men jag vill så gärna att hon ska ridas som vilken annan tävlingshäst som helst. Älskade Doris ♥

Skicka ett mail till [email protected] och märk ämnesraden med ”Medryttare till Doris”. Hoppas jag hittar en fantastisk liten ryttare till Doris! Jag lovar att vara världens bäst coach! Ps. Tänk på att Doris är en mini-shettis…hon är bara 80 cm i mankhöjd så det behövs en liten lätt ryttare…

IMssG_9907

IMG_9a918

do2

 

21 svar till “Medryttare till Doris?

 1. Dixi Wonderland skriver:

  Så fina bilder 😀 Annars kan man väl köra henne? 🙂

 2. Anna skriver:

  Såå söööt!

 3. Maja skriver:

  Gud så kul! 😀

 4. Sara skriver:

  Alltså är detta ett skämt?

 5. Emilia skriver:

  Är hon inkörd? Annars kanske det vore en idé också om det är svårt att hitta nån miniryttare :). Har själv kört shettis som vuxen och tyckte det var super kul och mysigt sätt att komma ut i skogen. Ja sen kan man ju tom tävla i körning både dressyr och marathon mm. Tack för en fin hästblogg!

 6. Carolin - skriver:

  Haha va söt de hade varit med en ryttare till Doris 🙂
  Men kör in henne oxå om hon inte är inkörd, ryttarna växer ju snabbt ifrån henne men körning växer man aldrig ifrån 🙂

 7. Malin skriver:

  Du tror inte att körning, tömkörning eller NH skulle vara vettigare alternativ? Jag tycker det känns som att en så liten häst max kan bära en 5-6åring, och så små barn tävlar ju inte ens. Så jag tycker inte det här låter som en helt genomtänkt idé om jag ska vara ärlig… Men som sagt så skulle nog körning och liknande vara roligt för Doris, och då kan du ju hitta en äldre medryttare också 🙂

 8. Vanessa skriver:

  Min lillasyster vore perfekt! Synd bara att ni inte är kvar i Stockholm. 🙂

 9. johanna skriver:

  Kör in henne!de brukar älska det=)

 10. Linda skriver:

  Det lär ju vara rätt svårt att finna nån så liten som kan hopptävla.

 11. Åsa skriver:

  håller med ovan, att hitta en så pass liten och erfaren ryttare lär bli svårt, spec när det gäller att tävla…Men om hon går köra eller kan köras in, så blir ju det nog lite lättare att hitta nån, finns ju mkt körtävlingar.
  Och variera körning och ridning skulle nog passa Doris bra (då får hon vila ryggen ibland)

 12. Stina skriver:

  Åh det är verkligen SUPERkul att köra sulky efter en shettis hihi går som bara den 😉

 13. Erica skriver:

  Men ååå vilka söta bilder!! Hon är ju en helt annan ponny nu, såg de första bilderna på henne när hon kom med dig hem. Vilken skillnad. Hon ser verkligen ut att må bra =)

  Men är denna gård köpt nu eller?? =)

 14. Maria skriver:

  Snyyggt matchade ni är!! 😀

 15. Djurperson skriver:

  Å Doris min favorit bland dina djur! Mer om henne i bloggen!!! <3

 16. Linn skriver:

  Hoppas du hittar någon liten tuff ryttare! Ja var bara 5 1/2 när ja hoppa clear round på brorsans b-ponny 50cm så visst finns de så snå ryttare som kan hopptävla:-)

 17. Sahra skriver:

  Min hund (Grand danois hane) är större än henne!! Tokigt:)

 18. Ida skriver:

  Jag har en bekant här i Finland som föder upp mini shettisar, och hon har väldigt duktiga SMÅ ryttare att tävla sina Pontare i både hoppning och Dressyr! Så det finns nog små som rider gudomligt bra!!!!

 19. Emmy skriver:

  I stallet där jag är finns två minishettisar (82 cm). De rids av småbarn och det har inte varit problem att hitta små ryttare. 3-6 åringar brukar kunna rida dem och tar lektioner inom hoppning ibland. En av dom har varit iväg på typ pay n jump. Så alla negativt inställda, ge er. Det finns visst små personer som kan! Tror de har tävlat upp till L:B med tidigare ägare, vet inte inom vilken gren dock.

 20. Lina skriver:

  Satsa på ponnytrav! Grymt kul! 🙂

 21. Lina skriver:

  Vill du ha mer info om det(ponnytravet) så maila mig så kan jag berätta mer! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »