Mitt stall

Hoppträningen för ny tränare ikväll

Jag har hittat en ny tränare som jag gillar- Benny Goertz! Jag är väldigt kräsen gällande tränare och har haft väldigt tur med mina tränare. Tycker både Niclas och Pontus är väldigt duktiga på sina sätt, och jag var jättenervös för att flytta hit och inte hitta någon som kunde bli engagerad i min träning och som det funkade med. Idag blev det en spontanträning med Benny. Jag hoppade både Lalle och Laban, det gick bra med Laban trots att han saknade sko på framfoten, det är så pass bra underlag att det inte gjorde något. Hoppade en bana för första gången på 100 år på träning. Var viktigt att Benny skulle kolla in min ridning och mina hästar.

Han sa direkt allt jag och hästarna behövde jobba på som jag redan vet om- så där har vi exakt samma åsikt. Ska bli kul att lägga upp ett träningsschema och träna kontinuerligt för någon igen. Både Benny och hans fru Maria är tränare så jag kommer säkert träna för bägge två, de verkar väldigt bra. Lalle var otroligt spänd idag, som alltid när det står hinder på banan. Jäklar vad han är från och till sig på träning… ska jobba honom mer i låg form med mycket linjer med hinder och mycket på volt med små hinder för att bara få honom avslappnad och rulla.

Laban hoppade superfint. Han var så stel i början och han var lite vild i början men Benny sa åt mig att typ skita i allt och låta honom galoppera och vara vild, och det släppte. Så bra tips! Jag kände att jag hittade ridningen mer med Laban och Benny gillade Laban jättemycket, trots att det är sjukt mycket att jobba med. Både Lalle och Laban måste få starkare ryggar, det är mitt mål just nu- bygga upp mer muskler i deras ryggar. Men nu ska det topptränas alltså, jag är så laddad! Nu rids de och går i skritten 45 minuter om dagen varje morgon- vilka trimmade killar det kommer att bli 😀

Ah, flyttkillarna är påväg NU med alla saker. De har jobbat hela jäkla dagen och kommer leverera allt senare ikväll. Förstå att jag sedan är fri från Wiggeby? Jag LÄNGTAR att vara helt fri fy fan känner jag. Ska förklara varför i ett annat inlägg. Alla mina stallprylar är påväg och jag längtar till att få fixa och inreda den nya sadelkammaren 🙂 Har inte hunnit svara än på era ansökningar om stallplats, men förhoppningsvis imorgon.

Hörs imorn, tack att ni håller ut här, kram. Här är jag på Polly, jag är typ 4-5 år gammal och red ut själv, haha:

tyraliten

6 svar till “Hoppträningen för ny tränare ikväll

 1. Jessika skriver:

  Härligt med en nystart! Det finns inget skönare än att komma ifrån något som känts jobbigt för en länge. 🙂

 2. Mimmi skriver:

  Åh vad roligt med flera inlägg på raken tyra! Håll igång uppdaten nu ! Älskar att läsa din blogg men blir ledsen när du upp daterar lite sämre.. men nu håller vi tummarna för bra uppdatering på en superblogg!

 3. Linnea skriver:

  Jag tycker det är så kul att läsa om allt spännande som precis har tagit sin början i ditt liv! Tycker du är så modig som orkade med ett sånt uppbrott i från allt, nu har du verkligen fått en nystart i livet och jag ser fram emot att följa allt som du hittar på. Lycka till med allt, många kramar 🙂

 4. Fia skriver:

  Det är så härligt att du är tillbaka! Dina inlägg verkar redan vara mer harmoniska än tidigare. Jag hoppas att det känns så för dig också. 🙂

 5. Madde skriver:

  Alltså, motivera gärna skrittmaskinen är du snäll.
  Döden så jävla tråkigt för hästarna…

 6. Zandra skriver:

  Nu när du står i norrköping och provar nya tränare så kontakta Richard på Oxåker gård vid Kålmorden. Niclas och han startade sina karriärer tillsammans genom att driva ett försäljningstall i Stjärnhov som unga killar =P Givetvis är hoppningen hans signum men framförallt är han noga med markarbetet för att hästen skall klara hoppningen. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »