Allmänt

En sen update här

Hej, vet inte om detta rör denna blogg egentligen, men eftersom jag tränat för Niclas sen jag började rida och var tillsammans med honom och skriver om honom ofta här så skriver jag det här också. Vi har valt att gå skilda vägar, och det är något jag inte kommer skriva så mycket mer om så jag ber er respektera det. Men nu vet ni. Jag har hamnat lite efter här på bloggen som ni märkt.

Strök mig från dagens sista tävling då Lalle var svullen i benen. När han står inne på box så blir han lätt svullen även om man går mycket med honom. Enda gången han stannat sådär som han gjorde sist var när han var svullen. Så jag valde att inte ta en risk att starta honom när jag märkte att han var svullen även om alla sa att det var lugnt. Laban hade gått 3 klasser och jag kände att jag var väldigt nöjd med den sista klassen och han är inte så tävlingsvan heller så det fick helt enkelt räcka.

Lalle är inte svullen längre, det försvinner direkt. Det är ingen fara han är väldigt väldigt känslig bara, så ni vet. När jag köpte honom så dom att han nästan alltid är lite svullen i bakbenen, men när han inte får gå ute kan han bli svullen fram också och det gillar jag inte. De mår bra iallafall, och jag ser fram emot att tävla inomhus och träna och utvecklas med dom. Att hoppa 1,40 känns inte långt borta. Såg ingen skillnad på 1,35 och 1,40:n i förrgår, så jag är väldigt stolt över mig själv att klara av det. Om man får skriva det.

Hoppas ni alla mår bra, snart tar vi nya tag här. Har ju så mycket roligt på gång här i bloggen och med projekt som gäller hästarna och hästbloggen. Men just nu är det inte så lätt att vara jätteglad, hoppas ni förstår. kram

 

19 svar till “En sen update här

 1. Så tråkigt med alla dessa motgångar för dig Tyra, men försök blicka framåt, efter regn kommer solsken!!!

 2. Sofia skriver:

  Klart att det hör till, det hade hört till även om Niclas inte var hästkille. Hoppas du mår bättre snart, vi är många som ser fram emot kommande uppdateringar. Kram till dig Tyra!

 3. Stina skriver:

  Jag hoppas du får all lycka i världen Tyra, det förtjänar du! Stor kram <3

 4. Karin skriver:

  Massa kramar till dig Tyra! Hoppas allt blir lite lättare snart. <3

 5. Erica skriver:

  Vi saknar dina inlägg men vi förstår. Hoppas det kommer en ny prins ridande på en vit häst!!
  Massa kramar

 6. Efter regn kommer solsken! Hoppas allt löser sig och blir bra!

 7. Hemlis skriver:

  Vi väntar på dig!
  Ta det lugnt!

 8. Sanna skriver:

  Ibland kan livet vara hårt, men du är stark och kommer att klara av det! Du måste få hitta ro i själen och jag hoppas du hittar det när du har flyttat 🙂 Styrkekramar till dig och kom ihåg att du är bäst! 🙂

 9. Kristina skriver:

  Åh Tyra… Som om det inte var tillräckligt med strul just nu.
  Det här är så konstigt eftersom jag ”känner dig” men för dig är jag bara några anonyma tangentknappningar, men vill ändå skicka en bamsekram och hoppas att det kanske kan hjälpa lite att bara veta att någon tänker på dig.
  Uppbrott är aldrig enkla och med alla andra omständigheter kan jag bara föreställa mig hur du mår. Vill bara skicka en stor, varm och innerlig kram till dig!
  Tiden är ens bästa vän när det gäller sånt här och det kommer kännas bättre!
  Se till att ta hand om dig, fokusera på flytten som kommer ge en nystart i ditt liv och sikta framåt. Utan att leka amatörpsykolog så kan jag tänka mig att om det var jag (vilket det iofs var för några år sen) så är jag övertygad om att lösningen med att stalla upp hästarna och bara få fokusera på DITT och ha roligt i stallet varje dag, kommer göra underverk för själens läkning. Då slipper du kraven från omgivningen och kan bara ha kul med dina fina fyrfotingar.
  Massor av kärlek till dig!!

 10. Liza Morrison skriver:

  Styrkekramar till dig! Brukar inte kommentera, men läser din blogg varje dag och låter mig inspireras, är glad att jag hittat en ”vuxen” hästblogg.
  Hoppas ni har tagit rätt beslut, även om ni kanske inte känner så just nu. Att ni kan vara ert bästa jag och växa som individ. Var stark så kommer du snart igång igen, men låt det ta sin tid! Kramar!

 11. Louise skriver:

  Tyra, du är grym- glöm aldrig det!

  #staystrong <3

 12. Wilma skriver:

  Men Tyra, klart att vi förstår! Allt vi, eller iallafall jag vill är att du ska vara lycklig, återhämta dig och skit i bloggen under en dag eller två så kommer du tillbax sen, jag är så ledsen för din skull och tänker inte skriva något mer i respekt. Men hoppas att allt ordnar sig för du är en sån bra person, du förtjänar det bästa!

  Hoppas allt blir bra med dej och att denna kommentar gör dig lite mera varm i hjärtat, det var de som var meningen nämligen. Kram värdens bästa förebild – Bästa Tyra <3

  Mvh Wilma 🙂

 13. Amanda skriver:

  Hej Tyra. Tråkigt de där med Niclas men man vet ju aldrig om de va bäst, det som hände. Hoppas att din otur med påhopp och tråkigheter tar slut nu så att du kan fortsätta blicka framåt och få lite medvind. Vi som är dina läsare finns alltid här för dig bara så att du vet! 🙂

 14. linnea skriver:

  styrkekramar!! <3

 15. Linn skriver:

  Lycka till med allt, du ska se att det blir bra! <3

 16. Ellinor skriver:

  Mister du en står det 1000 åter. Kysser du en står det 1000 och gråter!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »