Allmänt

Härmed lovar jag, Tyra Sjöstedt, er att….

Jag, Tyra Sjöstedt lovar er att aldrig mer ge svar på tal på den här bloggen mer. Ni har helt rätt- de bra kommentarerna ska lyftas fram, idioterna ska inte ta över den här bloggen. De ska inte lyftas fram, de ska inte synas- de ska väck. Innan så har vi godkänt allt, eftersom jag vill ha en öppen blogg där debatt är bra. Men tycker ni jag ska be den som godkänner att ta bort alla personliga påhopp och alla elaka kommentarer?

Kanske det är en bra idé, för om man ständigt får läsa om alla personliga elakheter och påhopp så dampar man tillslut. Det är som mobbning, och det är inte okej. Men jag kan sätta stopp på det genom att inte godkänna dessa. Är det okej för er? Den här bloggen ska sprudla av energi och bra tips och inspiration. Nya roliga samarbeten drar igång snart, och om jag ska fortsätta blogga här så måste något ändras.

Dario ska besiktigas i veckan…mer info om det kommer. Jag flyttar till en ny stad. Livet lättar. Lalle och Laban är otroligt fina just nu, ser fram emot at debutera nya klasser med dem. längtar efter meetinget i Tierp. Min pojkvän tävlar också där så det är extra kul. Hästarna står uppstallade där och vi bor där i fyra dagar. Doris går ute i hagen med Lalle nu, och stannar där! Underbart. Laban går också i hagen trots alla varningar från Pontus att han alltid skadar sig. Jag tar den risken just nu, är så glad av att se han ute. Men en klantigare häst får man leta efter, trodde inte mina ögon när jag märkte hur klantig han är. Han snubblar och ramlar och glider på allt, haha. Lite charmigt. Tur att han är försiktigt när man hoppar iallafall 🙂

Älskar den här hästen så mycket. Fina underbara Dario ♥ Han kommer få det så jeeekla bra 🙂

77 svar till “Härmed lovar jag, Tyra Sjöstedt, er att….

 1. Josefine skriver:

  Det är bra Tyra. Skönt att se dig göra som du själv vill.
  Du är lungt min största förebild! Ta hand om dig och djuren! <3

 2. Lisa skriver:

  Det är nog det enda sättet att få slut på elaka kommentarer, samtidigt är det synd om dom som måste vara elaka för dom kan inte själv må bra. Ha en bra dag

 3. Madeleine skriver:

  Jag tänkte precis fråga om du måste publicera idioternas kommentarer! Jag tycker de är helt okej att du inte publicerar dem. Min blogg är liten men ändå finns de folk som skall va dumma och dem kommentarerna åker i papperskorgen:)

 4. Erica skriver:

  Hej Tyra,

  Har läst de senaste inläggen men har inte kunnat svara ärligt på dem. Jag har känt mig lite vilsen och det har jag läst att fler gjort. Vi gillar dig för den du är och vi läser din blogg för du är en människa som bjuder på allt. Jag tycker att någon i din omgivning som kan ta de hårda slagen du får från andra och radera dem. Varken du eller vi behöver läsa andras svartsjuka och dåligt folkvett. Fortsätt med det du gör, vi följer dig och finns här =)

  Massa varma kramar och lycka till med allt!!

  <3

 5. Lotta skriver:

  Du ska göra det som känns bäst för dig med kommentarerna. Själv läser jag aldrig andras kommentarer. De intresserar mig inte ett dugg. Det är för dina inlägg jag besöker bloggen, och inte för kommentarerna. Kommentarerna är oftast så tröttsamma och på en sån nivå så det tar bort nöjet att läsa bloggen. Gå på magkänslan och lycka till!!!

 6. ThereseL skriver:

  Helt OK Tyra 😉
  Låter som att du har endel förändringar på gång, inte bara med kommentarerna i din blogg!
  Jag hoppas att den ny staden kan erbjuda ett friskare liv med alla de som du tycker om!

 7. Anna skriver:

  Jaaaa så glad jag blev av detta inlägg (fast lite vemodig att Dario snart kommer försvinna men ser fram emot att få höra mer om vart han ska). Jättebra beslut att ignorera kommentarer istället för att ”dampa” som du kallade det själv, haha. Jag ser verkligen fram emot att få höra mer om dina flyttplaner.. Ska du köpa gård i din hemstad eller vart ska hästarna ta vägen? Följer några medarbetare med? Osv. Hoppas att allt löser sig till det bästa <3

  1. Tyra skriver:

   Anna- kommer berätta lite mer om det sen. tack för din kommentar fina du <3 kram

 8. Jenny skriver:

  Det tycker jag låter som en jättebra idé Tyra! Godkänn inte dessa elaka kommentarer, de finns ingen mening till de.

  Åh, hoppas Dario får det bra! 🙂

 9. Monika skriver:

  Rätt tänk tror jag. Finns ingen anledning att ge uppmärksamhet till de gnälliga och avundsjuka. Du mår bättre och bloggen blir gladare. 🙂

 10. Hulda skriver:

  Helt rätt Tyra! Låt inte andra förändra dig som människa och bli någon du inte är eller inte vill vara! Det är svårt att inte dras med i en negativ spiral, men försök! Du är bättre än så!

 11. Sanne skriver:

  Självklart ska alla påhopp och vidriga kommentarer raderas!
  Jättebra att du har en som går igenom dem så att du får lite avstånd från onödigt skit.
  Om inte de som skriver kan hålla det för sig själva så är det bättre att det tas bort på vägen. Älskar bloggen och ska faktiskt börja rida igen i höst efter 3 års paus! 🙂
  Ta hand om dig och lycka till med allt som sker härnäst! <3

 12. Maria skriver:

  Mycket bra idé med kommentarerna, så mycket roligare med en positiv stämning och bara ignorera bort de andra!! 🙂

 13. Sofia skriver:

  Tycker att du skulle göra helt rätt genom att bara godkänna bra kommentarer, det är en positiv blogg så det borde bara vara positiva kommentarer!

 14. moa skriver:

  Bort med skiten! Jag är för! Trist att de ska behöva gå så långt, men men. De är de som krävs om du ska fortsätta orka blogga här, och de vill vi ju!
  Kram på dig, njut av dagen! I will 🙂

  1. Tyra skriver:

   Moa- Tack söta du. Njut du med <3 kram

 15. Sara skriver:

  Låter strålande! Din blogg – dina regler! Tycker du gör helt rätt om du sållar bort alla personangrepp & mobbnings kommentarer.. Ingen i världen ska behöva ta sånt! Kör hårt med nya livet Tyra!

 16. susanne skriver:

  Självklart ska du stoppa dumma kommentarer!! Harman inget eget liv utan bara kan gnälla på andra skyddad bakom en skärm så ska sånt inte släppas fram på din blogg. Herregud du som har ett liv har väl annat att fylla ditt liv med än att läsa dumma kommentarer hela dagarna…
  Stort lycka till med din flytt. Tror att det bara kommer att bli en positiv upplevelse för dig.

 17. Emma skriver:

  Go Tyra! Helt rätt! Dom ska inte få ta någon plats! Fan va stark du är som vänder det svarta åt något så bra!!
  Du inspirerar!!

 18. Amanda skriver:

  Undrar lite om bloppisen! Har du skickat svar till alla som får köpa elr är det mail kvar att svar på? I alla fall är bloppisen helt klar med köpare och allt? 🙂 Kram <3

  1. Tyra skriver:

   Amanda- Frida jobbar med det, men de som var först har fått mail tillbaka. Kram

 19. Sara skriver:

  Personligen tror jag att du kommer att tappa läsare om du censurerar kommentarerna. Du får ju så många gulliga kommentarer, så en och annan kritisk kommentar balanserar bara upp det hela. Du behöver ju inte göra hela inlägg för att bemöta någon enstaka negativ kommentar, för då får bloggen slagsida åt fel håll. De elaka kommentarerna kommer förmodligen att bli färre om du inte är elak tillbaka.

  1. Tyra skriver:

   Sara- Hej, självklart ska alla kommentarer finnas kvar, det är bara de elaka påhoppen som ska raderas, de godkäns idag nämligen. kram

 20. Anja skriver:

  Som alla andra tidigare sagt så är de ju skillnad på elaka och konstruktiva kommenatarer! hoppas de konstruktiva kan vara kvar så de inte bara är en massa lullande, jag gillar diskussion och andras ideér och åsikter på saken så jag hoppas jag får se lite av de i framtiden också 🙂

  1. Tyra skriver:

   Anja- Ja men gud självklart ska de vara kvar, annars blir bloggen jättetråkig, kram

 21. nice blog!

  Rean Landman
  The Netherlands

 22. MalinKalin skriver:

  Ja det kanske är lika bra att göra så. Hoppas det funkar 🙂

 23. Nina skriver:

  Det tycker jag låter som en JÄTTE JÄTTEBRA idé!!! På sistone har det varit så himla tråkig stämning här på den här bloggen 🙁 Jättetråkigt tycker jag. Det känns som att det har eskalerat något otroligt. Både VERKLIGEN taskiga kommentarer från läsare, men ibland (på sistone) kommentarer som jag faktiskt inte uppfattat som taskiga Tyra, men som du svarat väldigt otrevligt på. Det har fått mig att rygga tillbaka. Så det här är ett mycket bra beslut av dig Tyra tycker jag! Kanonbra 🙂

  Jag vill ju läsa om dina HÄSTAR och din utveckling – inte bli ledsen/deppig (nästan) varje gång jag går in här. Senast igår funderade jag faktiskt på att sluta läsa din blogg (jätte-jättetråkigt för jag har verkligen gillat den och DIG Tyra). Men det finns tyvärr ingen anledning för mig att besöka bloggar som får mig att må dåligt, jag har nog med skit i livet som det är just nu 🙁

  Jag läste ditt svar på ett annat inlägg ang. din lilla vovve som ibland springer runt där du rider. Jag tänkte, kanske man kan ha vovven kopplad eller inomhus just när du rider? Eller kanske bygga en inhängnad till honom där han kan vara när du rider och sedan få komma ut såklart direkt när du ridit klart? Vore så tråkigt om det hände den lilla krabaten något, och detta borde funka så att han inte ”kommer in” helt plötsligt som du skriver? Vad tror du om det? 🙂

  Kramis

 24. victoria skriver:

  jag bor en mil ifrån tirk.ha era hästar hos mig 🙂 ?
  mitt stall står tomt. men har inga fixade hagar, tyvärr !
  skulle va så kul för min son 🙂

 25. victoria skriver:

  så kan ni bo på dragon hotell 10 min ifrån oss 🙂

 26. Lovis skriver:

  Jag tycker det låter som en bra idé! Många kommer säkert känna att ”åh! Hon vill ju bara visa upp en perfekt sida, med perfekta kommentarer”. Men ärligt talat så tycker jag inte att man ska godkänna negativa kommentarer då det bara sprider negativ energi och det är inte roligt att läsa alla påhopp i kommentarera. Även om de inte är till en själv, så blir man ju ändå ledsen att folk faktiskt är så elaka och hoppar på folk sådär!
  Dessutom inpirerar de inte ett dugg! Det bara drar ner en!

  Och så länge du fortfarande visar de kommentarerna som kommenterar kritik på ett snyggt sätt och som faktiskt kan hjälpa, sä tycker jag inte att det är fel att ta bort de elaka kommentarerna. Och då visar du ju inte heller upp en perfekt värld, då du kanske ändå får konstruktiv kritik. (Och kan ta det).

  I alla fall en idé är att du skulle kunna ha ”veckans kommentar” eller dagens eller något, där någon har skrivit något snällt och det visar du upp i ett inlägg med länk till deras blogg eller något. Så får man en positiv energi än den negativa. För ärligt talat så blev jag nästan deprimerad när jag gick in här igår och läste dina senaste inläggen, bara hat och bara negitivitet! Och det är ju inte det vi vill ha här! 🙂

  1. Tyra skriver:

   Lovis- Det är en jättebra idé, det ska jag absolut börja med stor kram

 27. Kajsa skriver:

  TACK! Är så trött på att se dom elaka människornas kommentarer! Ju mindre du bryr dig om dom desto snabbare kommer dom tröttna på att skriva massa skit! Dom vill bara ha uppmärksamhet och allt grundas på avundsjuka…

 28. Lisa skriver:

  Låter som en jättebra ide!

  Apropå ingenting så drömde jag om din kille inatt, han skulle låta mig rida Laban =D Tyvärr vakna jag innan jag fick rida….

 29. vad kul att du ska till Tierps meeting! Jag kommer att vara där och fotografera hela helgen! 🙂
  Måste säga att jag beundrar din ridning efter att jag fått se dig rida i Högbo, grymt fint och mjukt!

 30. Saga skriver:

  Tycker inte alls dom elaka kommentarerna ska godkännas. Kan man inte bete sig på ett moget och schysst sätt har inga av dem att göra i kommentarsfältet! Ta hand om dig. 🙂

 31. Sofia skriver:

  Tycker absolut att du ska skita i att godkänna de elaka kommentarerna! Speciellt om det får dig att må bättre och ökar chanserna för att denna bloggen ska fortsätta finnas. De som kommenterar kanske märker att sådana kommentarer inte får plats längre och man vill då nite vara ensam om att kommentera elakt kanske osv… Sen om elakheterna inte når fram till dig längre så kanske folk inte tycker det är någon idé längre.

  Nyfiken på vad som händer kring din flytt och vad som händer med Dario, och kommande tävlingar och tips! Ska snart sätta igång min medryttarhäst efter betet och är så jäkla taggad på att komma igång med ridningen nu till hösten! Ett tips till inlägg är att skriva hur du hade satt igång en ung (6 år), frisk häst efter ca sex veckors bete, hur du hade lagt upp det etc, fram till tävlingsmotion, och även fortsatta bra träningstips. Ser fram emot hästinläggen här på bloggen igen! Kram

 32. Agnes skriver:

  Bra idé med de positiva kommentarerna 🙂

 33. Sofie skriver:

  Jag tycker du gör helt rätt i stronge godkänna sådana kommentarer. Det finns ingen grund i dem och är därför helt onödigt för dig att läsa. Det är ju inte meningen att du ska tycka det är jobbigt att läsa kommentarerna 🙂 alla som tar sig tid att gå in på din blogg för att läsa tycker om dig och jag tror att många ser upp till dig.
  Du fick mig att ta upp hästeriet igen och det vill jag verkligen tacka för! Kram

 34. Petrak skriver:

  Jag tycker absolut det är värt ett försök med att dissa negativa/elaka kommentarer – då kanske det inte är så kul att skriva grymheter i längden… Därmed efterlyser jag mer svar på de övriga kommentarerna. Jag har sett många som ställt små (och stora) obesvarade frågor, som t.ex. hur hög nån av hästarna är eller nåt litet tips på hur du gör. Det har varit tråkigt tycker jag att de kommentarerna ofta blivit obesvarade medans det snabbt kommit svar på neg. kommenatarer. Det i sig tror jag bidragit till att det är så lätt att skriva negativt, för då har de personerna har fått respons, och jag tror det är just responsen som gör att många vill kommentera. Lite flummigt hoppas ni fattar vad jag menar.

 35. Jill skriver:

  Jag skrev typ 5 över 8 när inlägget kom ut, på ett schabrak. Verkar som att någon kom före mina 5 minuter då 🙁

 36. Elin skriver:

  Woho!!!! You go girl. Låt inte elaka människor ta din energi. Dina bloggar är grymma

 37. Nathalie skriver:

  ”Holding on to anger is lika drinking posion and expecting the other person to die”. Det är ett av mina favorit citat! Det jag vill säga med det är att du gör helt rätt som ignorerar dom elaka människorna. För den enda som mår dåligt över att du blir arg, ledsen, upprörd osv över kommentarerna är DU själv. Även om jag förstår att man gärna vill försvara sig. Har själv djur och blir väldigt ledsen när någon pratar illa om dom eller hur jag tar hand om dom. Kramkram!

 38. Sanna skriver:

  Goa, härliga Tyra! Såklart att de elaka kommentarerna ska väck! Du ska verkligen inte behöva läsa alla elakheter. Jag förstår inte hur du har orkat med allting 🙁 Jag vill läsa om en glad ryttare och utvecklingen hos dig och dina hästar! Du är bäst, kom ihåg det <3

 39. dressyrryttare skriver:

  Din blogg, du bestämmer … ditt liv, du bestämmer!

 40. Linn skriver:

  Rätt tänkt Tyra!!

  You go girl!

 41. Sandra skriver:

  Det bästa jag läst på länge, underbart! <3

 42. Emilia skriver:

  Äntligen, det var ett klokt val och på tiden att båt förändras.. 🙂 Önskar dej all lycka i framtiden <3

 43. Emma skriver:

  Är det bara jag som är lite vilsen om flytten? Ska du ta med dig hästarna eller inte? Hur gör du med kotten för han var väl en present till din pojkvän? Ska din pojkvän stanna kvar eller flytta med.
  Lycka till med allt i allafall <3

 44. molly b skriver:

  Helt rätt! Ta bort alla skitkommentarer för de har ändå inget här att göra, ♥

 45. AnnaK skriver:

  Jag tycker att det är superbra om ni tar bort rent elaka kommentarer men hoppas att nivån ska hållas rätt hög för vad som anses elakt så att avvikande åsikter som skrivits på ett konstruktivt sätt får vara kvar.

  Det finns många, främst yngre läsare, som ser bloggar som en stor källa för kunskap och trots att du gång på gång konstaterar att det du skriver i din blogg inte är allmänna sanningar, så krävs det en viss mognad och egen erfarenhet för att kunna tänka kritiskt och inse att ens idol inte alltid behöver sitta på den enda sanningen eller ens alltid ha rätt.

  Ha en trevlig dag Tyra och alla läsare!

 46. Julia skriver:

  Alltså jag läser ju för att jag vill läsa om DIG och HÄSTARNA. Det är ytterst sällan jag klickar på kommentarerna för vad andra säger intresserar mig inte. Jag läser det DU skriver.

  Med andra ord – för mig skulle det lika gärna kunna vara helt kommentarslöst men det kanske inte är det som ger så mycket pengar i längden för dig. 😉

  För övrigt – du var den som fick mig att börja rida igen efter 10 års uppehåll. Åh gud va jag älskar det. Här har man kämpat med tradiga gymkort och liknande – nu gör jag något jag tycker är kul och kan svettas och träna samtidigt!

 47. cass skriver:

  JAA! Godkänn dom inte ens! Helt rätt. Längtat länge efter att någon bloggare ska säga ifrån, på riktigt! Wiho! :)))) Läser inte denna blogg i vanliga fall, men hoppas du gör samma på den andra bloggen!:)

 48. Marika Erkkilä skriver:

  Min kompis som jobbat nere hos Lisen berättade att Peders Aurora Borealis är likadan! Hur klumpig som helst! Han hade haft lite svårt att tro att den hästen hoppade 160 utan problem om han inte visste att det var han!
  Likadant med min skrutt, alltid massa småsår och trampar på sig, men över hindren hoppar han med god marginal!

 49. Jessica skriver:

  Det kanske är lika bra att göra som du skriver. Om du någon gång skulle vilja skriva om olika ridstilar – Så informerar jag gärna dig om Vaquero Style en ridstil som är otroligt soft och härlig 🙂

 50. Agnes skriver:

  Du borde absolut radera allt som inte är inte är konstruktivt 🙂

 51. Louise skriver:

  Som en annan skrev Tyra läser jag din blogg för att det är så bra inlägg, jag är inte här för att läsa kommentarerna. Är inte ett dugg intresserad av vad Stina 15 år tycker och tänker om din ridning. Jag har väldigt svårt för människor som skriver/säger öppet elaka saker om mig/hästen. Har man inget vettigt att säga kan man lika gärna vara tyst. Har en travare som jag rider och har fått höra en del skitsnack. Dock är det oftast ”småtjejer” som är osäkra/avundsjuka och kläcker ur sig spydigheter. Man ska göra som man själv vill, din blogg, dina val om hur den ska fungera. Så jag tycker du ska göra som känns bäst för dig och inte vad andra tycker 🙂

 52. Sara skriver:

  Mycket bra beslut tycker jag! Lyft fram alla oss som gillar dig ist! Blir mycket trevligare att läsa 🙂 tycker du är helt fantastisk fortsätt bara som du gör! Tror du kanske kan må lite bättre av att fokusera på dom som faktiskt avgudar dig ist! Puss & puss

 53. Sofie skriver:

  Tycker det låter som en jättebra idé att inte godkänna de elaka kommentarerna o påhoppen. De tjänar ingenting till, är inte konstruktiva och inte intressanta för varken dig eller oss ”vanliga” läsare. Tack för det, och för en jättebra blogg!!

 54. Katrine skriver:

  JAAAAAA!! nå ble jeg SÅ glad!! Har vært en tydelig dårlig stemning på denne bloggen i det siste, og det gjør meg så trist…Grunnen til at vi ”andre” klikker inn her er jo for å inspireres og se bilder av de fine hestene dine, men i det siste syns jeg rett og slett ikke det har vært noe hyggelig å gå inn her. Så nå ble jeg veldig glad!!:-) Stå på Tyra, og lykke til meg flyttingen og alt, dette blir bra:-) Klem fra Norge

 55. GossipGuy skriver:

  Megan Fox naken, Selena Gomez lämnar lite åt fantasin, Miley Cyrus flashar sitt underliv, Cara Delevingne topless! Allt detta och otroligt mycket mer finner ni endast på GossipGuy.se (:

 56. Annika skriver:

  Bra att du har honom ute – alla hästar jag har träffat på har lärt sig att ta vara sig med tiden, speciellt om de får gå i en kuperad hage 🙂

 57. Lisa skriver:

  Hej Tyra!

  Jag tycker det är helt rätt att ta bort alla elaka kommentarer! De ger vare sig dig eller dina läsare något positivt! Det bästa sättet att bli av med mobbare är att aldrig ge dem någon uppmärksamhet, då faller ju hela deras syftets att göra sin röst hörd.
  Så vill jag även önska dig välkommen tillbaka till Östergötland! Tänk vilken backträning du kommer kunna köra med hästarna i Yxbacken 😉

 58. Moa Mildén skriver:

  Kommer nog bli mycket bättre om du gör så Tyra! Också för man är ju inne på den här bloggen för att ta tips från DIG, inte förvirras av allt kritik som alla andra människor lämnar. Så det här blir nog toppen 😀

 59. Helena skriver:

  Har föreslagit sen länge att låta bli att mata trollen . Din blogg har blivit en blogg folk går in på och kommenterar för att vara aggressiva och trycka till dig . Godkänn inlägg helt klart om du ska palla att driva blogg och det är det du vill .

 60. therese & jossan skriver:

  jättebra tänk! strunta i allt de dåliga, elaka kommentarer grundar sig oftast i avundsjuka.
  ska bli så kul att följa dig och hästarna på er nya gård, hoppas ni kommer att trivas!

 61. Jenny skriver:

  Helt rätt tänkt! Bort med all negativ energi som bara sänker dig och oss som läser. Stort lycka till med allt! Tycker du är grym Tyra!! Kram

 62. Elin skriver:

  Låter som en superbra idé! Om det känns bra för dig så ska du göra det, det är din blogg 🙂 Och så slipper jag också få damp på alla blåsta människor som kommenterar hehe

  Lyft gärna fram positiva kommentarer (som du skrev) känns lite som vi med positiva kommentarer glöms ibland

 63. Elin skriver:

  Hej Tyra, jag har en fråga 🙂
  Jag har nämligen problem att jag lägger ner min hand väldigt mycket (lägger den ibland på mina lår nästan) och då blir det liksom helt låst och stumt, inte bra. Försöker öva bort min dåliga vana med att lyfta händerna hela tiden men känns så konstigt och svårt. Undrar om du har något tips på det? Alltså hur man ska få bort det. Såg att du hade rätt låg hand på någon bild då du red lalle men det kan ju va ett ögonblick bara så du kanske inte har det problemet. Men iaf vill ha hjälp. Sjukt jobbigt när mina händer vägrar lyda 🙁

 64. Madelene skriver:

  Helt rätt att inte godkänna negativa/elaka kommentarer!
  Det sprider en negativ stämning även bland dem som läser kommentarerna.

  Ju mer man kan förebygga och förhindra negativa ord, kommentarer och budskap på nätet och allmänt i samhället dess bättre!

 65. Anna skriver:

  Så bra beslut, både för dig själv och oss läsare tror jag. 🙂

 66. Julia skriver:

  En väldigt bra idé! Man måste ju lära sig att ge kritik på ett konstruktivt, eller inte iallafall elakt, sätt 😀

 67. Emma skriver:

  Inte så att Dario ska stå hos en speciell Linn Olsson..?:D

 68. Emma skriver:

  Jätte bra idé att strunta i de negativa kommentarerna & radera dem. Fokusera på det som är positivt istället. 🙂 Lycka till med flytten till Norrköping! Allt sker av en mening & det var väl helt enkelt inte meningen att du ska ha någon hästgård i Sthlm. Norrköping är verkligen supermysigt, där hänger jag ofta då mina svärföräldrar bor där. 🙂

 69. Alma skriver:

  Bra beslut! 🙂

 70. Jen skriver:

  Tack, äntligen! Dina diskussioner och argumentationer med elaka kommentatorer har varit det enda negativa med denna blogg.

 71. Charlotte skriver:

  Åh, så skönt! Äntligen! Jag tror inte att någon mår bra av ”kriget” som pågått fram och tillbaka mellan dig och dem, varken du eller vi ”vanliga” läsare som helt enkelt älskar hästar (eller dig, eller både och) och besöker bloggen för nöjes skull 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »