Allmänt

En mardröm som blev sann…

Hej. Tänkte att jag skulle berätta vad som hänt. Ville prata med mina kunder innan, men självklart lyckades någon läcka något i stallet så de fick reda på det ändå. Vi skulle ha ett möte imorgon men nu fick jag höra av mig innan och berätta.

Som ni vet så har vi varit ÖVERLYCKLIGA för att flytta till den nya gården. Planen har varit att hyra den för att sedan köpa den. Lite skog och en tomt skulle styckas av och det är ett projekt. Jag har varit där flera gånger på möten och jag har till och med flyttat nästan en hel container med möbler dit redan. Vi hade planerat allt i minsta detalj, vem som ska bo vart, vad vi ska göra, planer för verksamhet och gården och vi hade kunder som skulle stå där med sina hästar. Jag har tjatat på ett avtal väldigt länge eftersom något kan hända även om man är muntligt överens om att jag ska hyra den. Vi var inte överens om exakta priset, men det diffade på några tusenlappar hit och dit så vi skulle ha kommit överens.

Jag sa till de som hade gården att den värsta mardrömmen var om något skulle hända och så skulle man stå där med alla hästar och djuren, samt tjejerna som jobbar här- helt utan boende. Det är inte bara så att man hittar stall och ett boende på kort varsel. Och när man får höra ”Du känner inte mig men när jag säger något så är det så, nu ska vi bara komma överens om detaljer”– ja då litar man på det. Iallafall efter man fått flytta en massa möbler och pratat om det hela tiden och haft flera möten.

Sedan får jag mardrömssamtalet. Helt plötsligt har de dragit sig ur! EN fucking månad innan flytten!!! Och här står vi nu, utan boende till alla människor och djuren, och kunderna som skulle stå uppstallade har inga stallplatser. Helt plötsligt blev det för krångligt att hyra ut gården, och det sliter massor så de inte kan sälja den sen- trots att jag ville ha option på att köpa den! KUNDE DOM FÖR HELVETE INTE KOMMIT PÅ DET INNAN? Det värsta av allt är alla mina djur. Alla hästar, katterna och Kotten? Förstå paniken när vi just nu är hemlösa om exakt 30 dagar? Just nu kan vi knappt tänka klart här hemma, jag kan inte fokusera och inte koncentrera mig. Visst, det finns lösningar men just nu så är ALLT kaos. Jag och mina hästar och djur ska vara ute från den här gården om exakt en månad.

Men vet ni vad jag är mest förbannad över? Att jag blir lurad och blåst- om och om igen! Jag är så jävla trött på det! Jag har redan blivit lurad så det räcker, och nu blir jag fälld precis innan mållinjen och alla mina drömmar går i kras. Trots allt det här så hade jag på känn att det var något lurt och att det skulle bli såhär. Tro mig, Elina som var med i Skåne och mina föräldrar fick bevittna en knäckt tjej nere i Skåne när beskedet kom. Det var därför jag tog paus från bägge bloggarna. ALLT man längtat till och allt man planerat är som bortblåst. Ni vet att jag är sjuk också, och den här gården var liksom ett nytt kapitel i mitt liv. Att äntligen få börja ett nytt liv på en egen gård där ingen kan lura en/ställa till besvär eller som kan ta gården ifrån mig.

Men, nu finns det säkert nån som bestämmer över oss alla där ute. För den absolut första gården som jag kollade på för länge sen är en otroligt mysig och fin gård. Då var jag mest och kollade för att kolla runt. Och den blev inte såld. Så nu försöker vi få till ett köp där istället. Den gården är egentligen finare och mer ultimat för det jag vill göra och de verksamheter jag vill uppnå. (Och den kostar 11 miljoner mindre än den andra gården, förstå!?) Dock ville jag ha med mig mina kunder härifrån som jag typ älskar, och jag hade ställt mig in så mycket på den nya gården (som ni vet). Men att äga själv från dag 1 är tusen gånger bättre.

Min värsta mardröm blev sann. Nu får vi se om jag kan somna om och drömma om något annat. Håll alla tummar ni har nu! Imorn får jag ett av mina livs viktiga samtal. Och det är från mäklaren som ska säga om vi kan flytta in om en månad eller inte.

102 svar till “En mardröm som blev sann…

 1. Emma skriver:

  Usch vad tråkigt! 🙁 håller tummarna för att det löser sig!

 2. Mollie skriver:

  Nääääeee!! :@@@@@@

 3. Emma Borås skriver:

  Håller alla tummar å tår för dig och familjen! kram

 4. Daniela skriver:

  Men fyfan vad vidrigt!!!

 5. Cecilia skriver:

  Oj, din stackare. Vad fult gjort av gårdsägarna. Var det därför du lämnade Corvara hos Lisen?
  Om man ska se nåt positivt i det hela så är det kanske tur att det hände innnan ni hann flytta in, sånt folk är aldrig bra att ha och göra med. Jag hoppas verkligen allt löser sig, håller tummarna för nya gården. *styrkekramar till dig*

 6. johanna skriver:

  nej men usch vad hemskt!! håller tummarna för att det löser sig!

 7. Amanda skriver:

  Usch vad hemskt!! Hoppas verkligen det löser sig! ♥

 8. Carolina skriver:

  Men vad hemskt! Usch vad jag hatar när folk inte håller vad dom lovar! Jag håller alla mina tummar och tår för att ni får ett positivt besked från mäklaren imorgon! *styrkekram*

 9. Jennifer skriver:

  Alltså hur mycket skit ska en människa som bara vill väl och verkar vara en urmysig tjej få gå igenom?! Vilket helvete!
  Håller tummarna för att allt går bra och att du får flytta iväg till din alldeles egna gård typ nuuuu!!!!
  Kram på dig

 10. Linda skriver:

  Neeeeej!!!!!! Fy så trist!!! Men jag håller tummarna!
  Hoppas du får köpa den andra gården! Stor varm kraaam
  ❤❤❤❤❤

 11. Matilda skriver:

  Men guud Tyra! 🙁 Tycker riktigt synd om dig. Kan inte tänka mig vilken jädra super mardröm du måste ha gått igenom… Håller verkligen alla tummar och tår för att det ska funka för dig med det nya stället!!

 12. tk skriver:

  Stackare, styrkekramar! Men jag är övertygad om att du löser det här, du är en stark, smart och handlingskraftig. Det här löser sig för dig. Du klarar av att lösa det här! Kämpa!

 13. Emmy skriver:

  Åh, kan inte ens förstå vad ni går igenom.. 🙁 Usch, fick rysningar här.. Ledsna sådana..

  Kika på denna, http://www.blocket.se/sodermanland/Strangnas__Hastgard_ca_10_ha__basta_lage_med__47158494.htm?ca=12&w=1
  Superfint!

 14. Men nej! 🙁
  Håller alla tummar för er! Vilket kaos 🙁

 15. Andrietta skriver:

  Nej, vad tråkigt. Hoppas verkligen det löser sig för er. ❤

 16. Åh vad jag lider med dig 🙁 Håller alla tummar för att du får ett positivt samtal imorrn! Kram

 17. Lizette skriver:

  Så himla hemskt för er!! Hoppas det löser sig på bästa sätt för det är du verkligen värd!! Styrkekramar

 18. Agnes skriver:

  Va fult gjort! Hoppas verkligen att du hittar till alla djur och människor.

 19. Jenny skriver:

  Usch vad hemskt 🙁 Hoppas det löser sig och att allting blir bra tillslut! Massa styrkekramar!

 20. Monika skriver:

  Hoppas att det löser sig för dig. Håller tummar och tår. 🙂 Men tänk så här, allt har en mening. Jag har själv varit med om ett jävla bakslag och blev helt knäckt. Och då sa en vän så till mig. Allt har en mening. Och just nu så kanske du inte ser på det så. Men om ett tag så kommer du kanske se tillbaka och le. Och kanske så hade det en mening? Jag hoppas verkligen att allt löser sig för dig och djuren och din lilla familj. Se möjligheterna. Bamse Kram till dig.

 21. emma skriver:

  Tråkigt Tyra! Men det är därför man skriver papper och kontrakt på ALLT, folk kan man inte lita på tyvärr…

 22. Josefine skriver:

  Styrkekramar <3

 23. JennyM skriver:

  Men åh så fruktansvärt tråkigt Tyra! Förstår att ni känner en viss panik.. Men vi får hoppas att det fanns en mening med detta och att du får den andra helt enkelt och kan flytta in snabbt! Kram

 24. Helena skriver:

  Var det Torsholma ni skulle flytta till?

 25. lina skriver:

  Usch va jobbigt för er..hoppas allt löser sej.
  Men se alltid till att ha kontrakt påskrivet INNAN ni säger upp det gamla boendet…kramar till dej å din familj.

 26. Stina skriver:

  Vad hemskt Tyra! :'( Det där ska ingen få uppleva. Okej om det varit en själv, men om man har så många djur som betyder mer än man själv oftast( så är det för mig) då skulle jag verkligen ha ångest över att de inte får det bra, att de kommer må dålig osv,osv.
  Hoppas verkligen på gården ni nu ska titta på, och att det är köpare som är mer trovärdiga!
  <3

 27. jacki skriver:

  Lycka till tyra!
  Jag lider med dig och håller tummarna för att det vänder imorgon!

 28. Jennifer skriver:

  Usch vad dåligt gjort av gårdsägarna! Hoppas allt löser sig!:)

 29. usch fyfan vilken mardröm!
  Håller alla tumman för att mäklaren kommer med positiva besked imorgon!

  – en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

 30. Fia skriver:

  Men shit! Fattar inte hur man kan göra så! Men som någon skrev här ovan, såna människor ska man hålla sig borta från, tänk om du hunnit flytta in och blev utslängda efter en månad.. Du är verkligen inte värd den här soppan, önskar bara att allt löser sig för dig. Håller tummarna för att mäklaren har nåt bra att säga imorgon. Stor kram till dig och alla djuren!

 31. emma skriver:

  Åh, vad tråkigt. Kan knappt föreställa mig hur det känns, mer än att jag också är utbränd och vet att det är HEMSKT att gå igenom sådana där saker. Hoppas att allting löser sig i alla fall.

 32. Kajsa skriver:

  Håller mina tummar stenhårt för att allting kommer att lösa sig!! kram

 33. Karin skriver:

  Åh fick den känslan när du skrev att du skulle hyra i början.. Man kan tyvärr inte lita på någon! 🙁 Tycker så otroligt synd om er alla! Hoppas du får köpa den andra gården utan konstigheter! Kramar

 34. Christa skriver:

  Om mäklare är ”inblandad” så vet väl den om ert muntliga avtal?
  Om inte, muntliga avtal gäller. Den du skulle hyra/köpa av har antagligen läst din blogg där du beskrivit er överenskommelse och uppenbarligen inte protesterat, förrän nu.
  Jag tror du skulle ha goda chanser att få hyra gården, som ni bestämt. Å andra sidan så är det ju inte bästa utgångsläget :-/
  Så vansinnigt tråkigt!!! Hoppas det löser sig till det bästa.
  Kram, Tant C

 35. Maria skriver:

  Lycka till!!! Det löser sig!

 36. Nathali skriver:

  Du kommer hitta en mycket bättre gård!

 37. Jessica skriver:

  Dumt att inte ha ett skrivet kontrakt i handen innan man börjar flytta grejer och säger upp sin nuvarande bostad – speciellt när det handlar om djur, men jag vet det är så lätt att vara efterklok och man vill lita på folk som låter seriösa även om man inte borde.
  Hoppas det löser sig, håller alla tummar & tår för din skull och du, allt sker oftast av en anledning så du finner nog din drömgård! 🙂

 38. Nä, fy vad jobbig sits! Jag håller tummarna för dig och för alla. Hoppas det löser sig! Kram

 39. Martina skriver:

  Fy fan vilken sits 🙁
  Det kommer att lösa sig! Krisar det med boxar så finns det platser på Löttinge gård i Täby!
  Jätte fin anlägging!
  Om det var Torsholma gård ni skulle hyra. VAR GLAD!!!
  Det är ett jävla fuskbygge!
  Är bekant med han som äger det, och har hört alla historier. Skulle även själv hyra den av ägaren innan. Så var glad mitt i kaoset!
  Kram

 40. Erica skriver:

  NEEEEJ!!! Ååå jag HÅLLER ALLA TUMMAR OCH TUMTÅR!!!

  Massa massa kramar!!!! <3

 41. Christine skriver:

  Oh fy tusan…. du förtjänar verkligen inte all denna skit!!! Hoppas hoppas allt löser sig till det bästa!!! KRAM

 42. Carolin - skriver:

  Nej fy Tyra jag lider med dig och de andra!! Håller tummar o tår att du får en gård som du trivs med och som kan bli DIN så man slipper folk som kör över en…
  Önskar dig all lycka!

 43. Sara skriver:

  Fyfan vilka idioter! Håller alla tummar och tår för dig Tyra. Tusen styrkekramar!

 44. Linda skriver:

  Men hade ni inte ens skrivit kontrakt?Det måste gå så fort allting i ditt liv verkar det som.Måste flytta ifrån gården om en månad.Du hamnar i bråk med inackorderade,personal etc.Är du ovän med Jörgen också?Du samlar på dig massa djur som du sen inte klarar av att ta hand om.Köper ännu mer djur,säljer gamla.Skriver ut i bloggen att du ska köpa egen gård.Anställa massa folk som ska hjälpa dig med både det ena och det andra?Du lovar folk stallplatser,planerar allt i detalj.Och då har du inte ens skrivit kontrakt??Alltså det vet man väl,att man alltid ska ha det på papper innan man kan vara helt säker?Och nu ska du hetsköpa en annan gård och flytta in om en månad??Vad hände med framförhållning, tålamod, inte ta första bästa.Att köpa djur och nu gård på det sättet du gör är lite konstigt?Och framförallt oansvarigt! !Men men..hoppas att du lär dig av dina misstag:-) Och hoppas att det går bra imorgon och att samtalet blir positivt! !Kram

 45. Sanna skriver:

  Kan du visualisera hur du vill att ditt liv ska se ut om 10 år om du får välja helt själv? Tänk dig den där starka, friska, coola Tyra i framtiden.. När du känner dig ledsen eller att livet bara går emot, tänk dig då att den super-coola Tyra från framtiden kommer till dig och tröstar dig och säger: Se så.. För att bli så här cool som jag (framtids-Tyra)är så måste du gå igenom all den här skiten. Det kommer löna sig när du är jag (framtids-Tyra)och du kommer kunna se tillbaka på det här med ro, utan att känna ångest. Allt blod, svett och tårar är nödvändigt för att bli den coola-framtids-Tyra.

 46. Elin skriver:

  Vilka människor det finns.. Men det kommer lösa sig på ett eller annat sätt. Håll huvudet högt bara, tänk riktigt starkt så händer det! Ge inte upp. Vi alla håller tummarna för dig/er.
  Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Dina drömmar kommer uppfyllas, det vet jag! Va stark Tyra, det kommer fixa sig <3

 47. Malin skriver:

  Stackars dig Tyra jag lider med dig!!!! Tänkte bara säga att om allt skiter sig, ännu en gång, så har vi maaaaasssor av bete kvar åt hästarna.

 48. Elin skriver:

  Förstår på riktigt inte hur någon/några kan göra något sånt här. Förstår inte hur de kan ha samvete att göra såhär och sen leva vidare med det. Finns verkligen inte på världskartan för mig..
  Hoppas verkligen att det är ett riktigt positivt samtal du får imorgon och att allting löser sig!!

 49. Sara skriver:

  <3<3<3<3<3 Håller alla tummar och tår jag kan för dig!!!

 50. sara skriver:

  Håller tummarna! Det kommer lösa sig till det ännu bättre känner jag på mig! Coolt att du är så ärlig om det som hänt i bloggen också! Häftigt med någon som vågar ta sådana risker,tror det lönar sig till slut!

 51. Sofia skriver:

  Fy fan. Men jag slutar aldrig förvånas över människor när det kommer till fastigheter. Jobbar son fastighetsmäklare så det är min vardag. Måste vara denna gård du skulle köpa va? Om inte annars så är den ju perfekt för dig!
  Utanför Vallentuna med 2 skogsskiften som du skrev om.. Och det skulle inte bli slitet eftersom det är helt nytt!
  http://mobil.husmanhagberg.se/bilder.jsp?gid=OBJ22902_1174132086

 52. Fyy fasen vad sugigt. Usch.

 53. Elinor skriver:

  Fyfan va surt, men du är stak… Tvivlar inte en sekund på att du klarar det!

 54. Stina skriver:

  Samma panik som du känner, kände dina fd hyresgäster när de blev uppsagda pga din flytt…

  Har du ingen ekonomisk rådgivare av ngt slag som du kan ta hjälp av? Du verkar väldigt impulsiv och behöver nog ngn som kan bromsa lite och stötta ibland. Och då menar jag någon vuxen, utbildad människa med fötterna på.jorden.

  Hoppas att det löser sig för er!

 55. Anna skriver:

  Fy vad trist!! Finns ingen möjlighet att köpa gården direkt istället för att hyra?
  Lycka till iallafall, allt löser sig till det bästa i slutändan!

 56. Elli skriver:

  Uch och fy så tråkigt 🙁

 57. MH skriver:

  Jättetrist men kan inte annat än hålla med Linda och Stina ovan.
  Jätteimpulsivt och bråttom hela tiden. Ska man ha gård och en massa ansvar så måste man bygga upp långsamt.
  Spontanitet kan vara jättepositivt men såna här stora saker med massa djur och andra människor inblandade måste skötas snyggare.
  Ja, jättedumt o jättetaskigt av ägarna att ändra sig men sånt måste man nästan utgå ifrån. Så länge inga papper är skrivna så ska man räkna med att det skiter sig annars finns alltid den här risken.

  Lycka till nu!

 58. Jessica E skriver:

  Hoppas innerligt att det löser sig för dig med den alternativa gården! Håller Dick med om att du borde begärt skriftligt avtal direkt innan du började flytta över saker etc. Hästfolk är speciella och alla är inte att lita på. kag skulle särskilt dra öronen åt mig om någon säger att ”lita på mig” istället för att skriva kontrakt…Vill de inte sälja gården till dig då istället om de nu inte vill hyra ut ?

  Håller tummarna för dig!

 59. Nicole skriver:

  Fyfan vilka jävlar.. Så gör man inte! Muntliga avtal GÄLLER. Vad vidrigt. Jag tror att du löser det med djuren! Du känner ju många hästmänniskor som kanske har stallplstser lediga 🙂

 60. Sofia Eriksson skriver:

  Befinner mig tyvärr i en snarlik situation.

  Både jag och hästarna blev mordhotade av hyresvärden (sinnessjuk man) så nu står vi på bar backe och tackar för att det råkar vara sommar just nu och att det finns snälla människor som lånar ut betesmark.

  Paniken över att man måste hitta något nytt omgående (!) i kombination med känslan av att någon ”ville” skada ens hästar är påfrestande dygnet runt.

  Snart kommer du att ha klarat ut det här och säkerligen börjat på något nytt och bättre, av det lilla jag läst mig till på din blogg har du har många som vill dig väl och hjälper dig -för att du förtjänar det.

  //Sofia

 61. my skriver:

  Så himla tråkigt! Men som ngn skrivit-tro på att det var inte meningen att ni skulle bo där om detta sker.

  Och som någon annan skrivit-när man är impulsiv med så här stora saker, hästar, djur, boende jobb etc kan det vara bra att ha någon bredvid sig som bromsar och ser till att allt sker på rätt sätt uttänkt. Ex. Skriv vattentätt kontrakt på så stora saker INNAN man säger upp nuvarande boende, planerar flytt etc.
  Ofta i stora företag behövs ju både personer som DIG men också någon som fixar det ”trista ” men ack så viktiga som kontrakt, långsiktigt planerande etc. AKA VD ocgh vice VD.:)

  Lycka till med allt och jag är säker på att den Perfekta gården kommer visa sig i veckan. Kram från skåne

 62. hilda skriver:

  tänker på dig <3 det löser sig!!!

 63. Elina skriver:

  fyfaan vad jävligt! det är ju liksom ett hus ni blivit lurad på, ett hus!? det är ju det mest seriösa och livsviktiga köp man gör känner jag (bor hemma än men fattar känslan).. Jag blev lurad på en telefån en gång och fick världens ryck när jag betalat en massa så funkade den inte ens, haha det var lite surt!

 64. Malin skriver:

  Ruttet gjort av dem – men hur kan man som snart 28 år fyllda, innehavare av både djur och företag, inte skriva avtal innan man börjar lova, planera, anställa och flytta? På riktigt, det övergår mitt förstånd. Visserligen gäller muntliga avtal rent juridiskt lika mycket som ett skriftligt, men med din ålder och dina erfarenheter borde du veta att i verkligheten är det skriftligt som behövs.

 65. Anna skriver:

  Hade gärna hört de andras sida av saken.

 66. Friskey skriver:

  Usch vad dålig stil! Men tänk såhär, var glad att dom gjorde det här NU och inte började krångla efter att du flyttat dit..
  Hoppas det löser sig med den första gården och att ni alla kan flytta dit! 🙂

 67. HAnna Edlund skriver:

  *styrkekram* X 1000!!

 68. Sofia skriver:

  fy vad hemskt och väldigt tråkigt att höra, hoppas allt löser sig för er!

 69. Madelene skriver:

  Men fy så trist!
  Visst, det finns alltid två parter och man är ju fri att göra sina val innan papper är påskrivna osv.

  MEN, ändå himla tråkigt och jag förstår verkligen din panik!
  Jag hade blivit totalt knäckt.

  Men allting löser sig alltid <3

 70. Sussie skriver:

  HUR har det gått? Bevakar blogg och instagram för uppdatering!

 71. Usch, vilken jobbig situation du är i nu…

 72. Zandra skriver:

  Fy vad tråkigt! Men se det ifrån den ljusa sidan! Nu kanske ni köper en gård å slipper alla mellanhänder. Det är enkelt å billigt att sätta upp utboxar om du vill ha med dig dina grymma ryttarkompisar 😀

  Hoppas det löser sig!! Var stark och sök stöd hos din underbara familj!

 73. natalie skriver:

  Fyfan vad dåligt! 🙁
  Flyttat hit till Norrland istället ;D

 74. S. skriver:

  Men du, ingen säger väl upp en bostad utan att ha skriftligt kontrakt på en ny? Jag är många år yngre än dig och ska snart byta boende och inte ens jag som i princip är helt oerfaren inom det mesta tänkte ens tanken att säga upp min nuvarande utan att ja skriftligt på det nya. Du har dessutom många djur och andra människor som ”hänger på dig”. Du satte dig själv i skiten denna gång, men det är såklart tråkigt ändå!

 75. Malin skriver:

  Fy fan vad jobbigt för er! Hoppas verkligen att det löser sig <3

 76. emelie skriver:

  det finns en gård tillsalu i halmstad! 🙂

 77. Sofia skriver:

  Tyra!! Jag vet exakt hur den där paniken känns!! I söndags fick vi reda på att innan onsdag (idag) så ska vi va ute ur stallet. Ägarbyte och en massa som försatte oss i denna situation. Hade fullständig panik! 3 dagar!! Hela måndan ringde vi runt utan förgångar. Igår kl 09 for vi och kolla på ett stall och allt bara klaffade. Samma kväll flyttar vi vår häst och nu går hon på ett underbart ställe och allt löste sig! Jag håller tummen för er alla och är helt övertygad om att du kommer lyckas tyra, hur mycket än paniken kommer åt en! <3

 78. Katarina skriver:

  Usch vad jobbigt 🙁 Hoppas det löser sig bra nu då 🙂 Kram!

 79. Frida "Bengan" skriver:

  Ur något ont kommer alltid något gott. Håller alla tummar och tår på att mäklaren ringer och säger att ni kan köpa den gården du vill köpa. Puss på dig!

 80. Hilda skriver:

  Fyfan vad tråkigt! Tycker så synd om er verkligen! 🙁

 81. karolina skriver:

  Fyfan alltså… jag förstår verkligen hur du mår just nu. Förbannad, ledsen och stressad. Hände samma sak för mig i april. Som tur var löste det sig och nu står jag i världens bästa stall, men ändå, paniken när man har hästar och ingen stallplats..

 82. Moa Mildén skriver:

  Men usch!! Du förtjänar det bästa så hoppas allt ordnar sig!

 83. malin skriver:

  AJ DÅ! Det kommer lösa sig! Då var det helt enkelt inte meningen 🙂 Dåligt gjort av gårdsägarna:(

 84. Rebecca skriver:

  Vi har en gård till salu med 8 hektar Mark, 10 boxar och lösdrift till salu. Dock 13 mil från Stockholm. Skulle det finnas intresse kan du alltid Maila 🙂

 85. Fredrika skriver:

  Men oj! Önskar jag kunde hjälpa dig.
  Hoppas det löser sig snart!

 86. Agnes skriver:

  Det kommer nog lösa sig till slut i alla fall 🙂

 87. JONNA skriver:

  Fyfan vad hemskt 🙁
  Hoppas hoppas det löser sig FORT ♥

 88. Ellen Talus skriver:

  Men herregud vad sjukt. Dumt gjort av dom , usch.
  Hoppas ni hittar en utväg då! <3 Håller tummarna! Kram

 89. Fy vad dålig stil! 😮 hoppas det löser sig!

 90. Emma skriver:

  Nämen, fy vad trist! 🙁 Hoppas att allt löser sig till det bästa för er.

  Kram

 91. J skriver:

  KONTRAKT KONTRAKT KONTRAKT! Du som affärskvinna borde veta bättre. Allt klart och tydligt på papper är det enda som numera hindrar folk från att vända kappen efter vinden.

 92. Malin skriver:

  Håller alla tummar och tår för er nu. HOPPAS hoppas hoppas att det löser sig bra..!

 93. Men fy faen 🙁 Så utrolig dårlig gjort!

 94. Saga skriver:

  Men usch 🙁
  Jag håller tummarna för att allt löser sig på bästa sätt så snart som möjligt ! <3

 95. Julia skriver:

  Ojnej! 😮 Hoppas det löser sig!

 96. Linnea skriver:

  Hoppas verkligen de löser sig på bästa bästa sätt!

 97. körvis skriver:

  snacka om otur 🙁

 98. L skriver:

  Nej, usch vad tråkigt! Hoppas verkligen att det löser sig för dig samt tillhörande!!! Håller alla tummar och tår!!❤❤❤

 99. AnnaK skriver:

  Gud vad onödigt att kommentera att Tyra borde veta att man ska ha kontrakt! är det faktiskt någon som tvivlar på att hon inte redan insett det och att hon begått ett misstag som lät det gå så långt med bara muntligt avtal?

  Håller tummarna för er Tyra!

 100. Karin skriver:

  Hej!
  Kämpa på! Du är värd de bästa, om de inte blir den gården så var de inte meningen. Jag har haft såååå många motgångar i livet men då har de inte varit meningen helt enkelt! De är inte förrns nu de har gått bra. Hoppas verkligen att de löser sig med allt, läser din blogg flitigt och får sån motivation att blogga själv när jag varit inne o läst om dina fina hästar och andra djur. U rock girl! Glöm aldrig de 🙂 Kram Karin

 101. Elin skriver:

  Det kommer gå bra Tyra, oroa dig inte.
  Vi kommer finnas här för dig, allt kommer lösa sig.
  Skriv till oss, vi skriver tillbaka.
  Tokigt blir det inte, det ska vi se till.

 102. Adelina skriver:

  Allt händer av en anledning. Alltså var det inte meningen att du skulle ha den gården 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »