Okategoriserade

Cavalleria Toscana riding pants

Mina nya favoriter i rid-garderoben är dessa snygga och bekväma ridbyxor från Cavalleria Toscana. Det är ett av mina favoritmärken inom ryttarkläder, de är lite mer exklusiva i material och sitter otroligt snyggt på vilket jag gärna betalar lite extra för.

Jag undrar en sak. Hur ofta köper ni ridbyxor? Köper ni hellre dyra som håller länge eller tvärtom? Kommentera gärna 🙂

20130730-105307.jpg

 

35 svar till “Cavalleria Toscana riding pants

 1. Tilda skriver:

  Jag köper typ bara Back 2 Back ridbyxor….älskar dom! Men jag köper inte så ofta i och med att B2B ridbyxor håller väldigt länge…så kanske en gång i halvåret eller något! Vill oxå säga att du är en STOR inspirations källa till mig och att jag tycker du e så cool

 2. Alva skriver:

  Vill köpa finare ridbyxor men hittar ALDRIG några som passar.. Inte ens john whitaker storlek 30 passar! 🙁
  Är 170 lång och kan bara ha 1 par av Hööks ridbyxor, och dom är i storlek 150!! Så alla blir för korta! 🙁

 3. Frida med Gadden skriver:

  Jag väljer hellre dyrare då de oftast sitter bättre också! Kolla in deras kavajer!

 4. Emelie Philipsen! skriver:

  Hej! Jag har en jätteviktig fråga som jag värkligen undrar över :/ vad är din epost eller kan du skicka till min????:) kram!!

 5. Sofie skriver:

  Köpte rätt så billiga ridbyxor från mountain horse, dom är fräscha än efter typ 7 år! 🙂 Hade jag haft råd hade jag nog ändå köpt dyrare, kvalitén är ju oftast bättre och byxorna mycket snyggare!

 6. Sara skriver:

  Jag har köpt alla mina ridbyxor i ullared eller på hööks, vissa av dem runt 7-8 år gamla och inte ens dem har gått sönder (inköpta för ca 129:-) så att säga att man borde köpa dyra för att de ska hålla länge känns lite fel 😉

 7. Minnha skriver:

  Jag började rida för 2 års sen och har haft ett par ridbyxor sen dess och dom har hållit, dessutom kostade dom bara ca 300 kr. Jag har ett annat par som är begagnat som jag bara använder i stallet. Jag köper helst billiga, eftersom dom också kan hålla ett bra tag…

 8. Linda skriver:

  VÄLDIGT mkt reklaminlägg här nu!!?Vi vet att du får betalt för dessa inlägg och att det säkert inte alls är dina favoriter. Du är så köpt.

 9. Julia Eriksson skriver:

  Är bara tvungen att gå in och kommentera nu när jag ändå inte hade något bättre för mig!
  Jag kikar in här med jämna mellanrum och blir så himla inspirerad och sugen på vuxenlivet varje gång! (Är 15 år)
  Du verkar verkligen veta hur man gör det bästa av varje dag och du är så otroligt levande. Det intrycket var det första jag fick av din blogg, att den var levande. Allt är inte perfekt men det är TYRA med allt du gör! Du verkar vara så himla stark i dig själv och ha en fantastisk personlighet.
  Du är en stor förebild för mig Tyra (inte bara som ryttare) utan även som person! Ha en toppendag 😀

  Kram

 10. Malin skriver:

  Jag köper hellre dyra som håller längre, eftersom det blir lika dyrt för mig (som rider 7 dagar i veckan) att gå o köpa nya billiga ridbyxor hela tiden ist för ett par dyra då o då 🙂

 11. Terese skriver:

  Billigare men oftare 🙂

 12. alice skriver:

  Jag köpte ett par billiga typ Ullared-ridbyxor för snart 4 år sen som jag använde i princip varje dag i 2 år innan jag köpte några andra som jag växlar mellan. Nu börjar dom flaga lite i skoningen och har blekts en del i färgen. Men ändå, dom har hållit i 4 år medan andra i stallet köper Pikeür osv och dom går sönder efter några månader.

 13. Elli skriver:

  Jag lägger hellre lite mer pengar på något som håller/är fint, kvalité över kvantitet 🙂

 14. Rebecka Karlsson skriver:

  Jag köper gärna både och! Har Animo vita till tävling och även ett par hv polo med massa bling.
  Men till ridningen hemma har jag hööksbyxor. Dock ska jag skaffa mig ett par animo till hemma ridningen också 😀

 15. mollie skriver:

  Animo ridbyxor är de skönaste tycker jag och passformen är ju GUDOMLIG! de är helt klart värda det dyra priset.

 16. Nina skriver:

  Jag köper sällan ridbyxor, men dyra (enligt mig)! Har hittat mina favoriter nu, Lucinda från Prestige, så snygga, så sköna och hållbara! Tillochmed smutsavstøtande och det finns i fleecefoder för kalla dagar i Nordnorge! Tack för mysig blogg! Keep it up 🙂

 17. linda skriver:

  dyra å få… eller.. jag har 3st pikeur… sen har jag 3st JW som är mer ”roliga”…
  har haft min ”billighetsperiod” redan, de tappar formen och blir noppriga, hellre kvalitet 🙂

  men så har jag blivit på täcken också, allt byts sakta men säkert ut till horseware.

 18. Michelle Lindh skriver:

  Jag hade ett par dyra ridbyxor och sen hade jag också ett par riktigt billiga som var blå och dom höll två ridträningar sen SPRACK dom i sömmarna! Värsta ridbyxorna jag haft, haha. 🙂

 19. Anna skriver:

  Dyrare är sällan bättre.

  Animo har så sjukt låg midja, fattar inte hur nån kan tycka de är sköna, de sitter ju knappt uppe. Inga ridbyxor är vörda så mycket pengar.

  Har du fått de där i spons? Tycke det ska framgå faktiskt.

 20. Sara skriver:

  Mina ridbyxor är från ullared, kostade 179kr typ, haft i flera år och dom sitter perfa, knappt noppriga. Dyrt är inte alltid bäst!

 21. Maria skriver:

  Har haft otur med några billiga från Hööks som tappade färgen och formen väldigt snabbt, men en kompis har en annan modell därifrån som verkar bättre. Köper helst Cindy från Pikeur. Tycker de håller hur bra som helst och sitter bra på mig i alla fall. Lite dyrt men passar på när det är rea 🙂

 22. Lollo skriver:

  Jag köper alltid helskodda Domino från Börjes. Gjort sedan 80-talet nångång. Sitter perfekt, alltid lika sköna efter massor av tvättar. Senaste har jag haft 1 år och de innan hade jag 9 år. De gamla lika fräscha som de nya, men har ju själv blivit lite rundare så… Så jag lägger under 500:- per decennium ungefär och rider mer än 1 häst per dag.

 23. Emelie skriver:

  För något år sedan när jag tävlade ponny på högre nivå så skulle man ha massor ridbyxor. Framförallt 2010, 3 Jw, 2 KL och typ 3vnliga men idag på storhäst har jag ett par bättre och ett par standardpris 700-900 på dom max. 🙂

 24. Kajsa skriver:

  Så snygga de är! 😀
  Jag har aldrig råd med att köpa dyra ridbyxor och inte till normalpris heller oftast så jag får alltid köpa på rea. kram

 25. Pauline skriver:

  Jag har jobbat med hästar i 2 år nu, och tänkte att jag skulle vara smart o investera! ALDRIG MER! Ridbyxor för 1500 som färgen försvinner från 2A tvätten… Har hänt på 2 märkes ridbyxor. Ett par andra märkesridbyxor sprack upp i sömmarna runt helskoninge… Nu köper jag Börjes egna, brukar köpa när dem säljer ut, fyndat flera par för 95kr o för 195kr… OCH DEM HAR BÄTTRE PASSFORM O HÅLLER BÄTTRE ÄN DE DYRA AV 3 olika märken… 🙂

 26. s skriver:

  borde inte dina egendesignade ridbyxor vara dkna favoriter?? faller inte de i den billigare kategorin? 🙂

 27. MH skriver:

  Ja, borde inte Starrider vara favoriterna 😉
  För mig är Eurostar favoriter men väntar in ett par ridtights som jag hoppas mkt på.

 28. Anna skriver:

  Hej Tyra!
  Hur många ridbyxor har Du? Säljer du dina gamla eller ger Du bort dem?

 29. Julia skriver:

  Jag har skaffat ett par nya ridbyxor ca en gång om året, genom födelsedagar och julafton för det mesta men nu har jag äntligen en liten samling med ridbyxor som jag verkligen tycker om, 2 par JW, ett par Schockemöhle och ett par Martha Ridewear. Jag vann även sponsring av Equiline för ett år 2010 och då fick jag ett par av deras tävlingsbyxor, lätt mina favoriter.

  Jag säger samma som någon här över, har fått nog av budget så satsar på lite dyrare som man verkligen vill ha så att man blir nöjd.

 30. Kira skriver:

  Jag skaffar nya byxor när de gamla börjar bli slitna.

  Fick mina första Pikeur för ca. 3 år sedan, och det är det bästa märket jag nånsin använt! De har varit i hård användning i flera år och började gå sönder över ena knät för några veckor sedan. Enda felet är att kardborrebanden har blivit dåliga, men detta kan bero på att jag inte stängt dem när byxorna tvättats. Skaffade ett till par Pikeur denna vecka, och älskar dem.
  Vi(min syster och jag) har konstaterat att biliga byxor inte duger till nånting om man rider så mycket som vi gör, och de enda byxorna vi egentligen ancänder nuförtiden är Pikeur. De kostar lätt över 100 euro, men de är definitv värda det.

  Ett märke jag definitivt inte rekommenderar är Horze! De verkar ha ett typfel, då flera personerhar märkt samma fel som jag: de sitter helt fel över vänster knä. De sitter annars också uselt på mig, men det kan bero på min kroppsform. Det verkar som om de är gjorda för personer med väldigt smal midja, enorm röv och tjocka ben, vilket är helt motsatt till mig.

 31. Stina skriver:

  Mina ridbyxor från börjes gick på 249 kr och jag bokstavligt talat älskar dem 😀 <3 Hur bekväma som helst, super snygga med denim-look och helt underbara 🙂 Vill knappt ha några andra par ridbyxor haha!

 32. Malin skriver:

  Jag köper inte ridbyxor så ofta, men det beror nog på att det enda jag rider i är Animo, vilka är grymt sköna och håller jättebra. Har nu mina ögon inställda på ett par från Dainese ett par Ribot pants. Som för övrigt sitter som ett smäck och är jättesköna. Men sen får man ju betala cirka 2000 kronor också ^^

 33. Kristina skriver:

  Herregud, skulle nog aldrig betala 2000 för ett par ridbyxor… Har en Börjesbutik ”nästgårds” så det blir en hel del shopping där. Har köpt 2-3 par det senaste året och ett par helt fantastiska täcken som är de enda som funkar bra på min shettis (känns som att vissa täckestillverkare inte fattar hur shettisar är byggda…)

 34. Kristina skriver:

  Kanske skulle säga också att de enda ridbyxor jag haft som gått sönder har varit ett par oskodda pull-onbyxor som varit 10+ år gamla. Men jag växlar byxor ganska ofta så jag använder inte samma år ut och år in 🙂

 35. Annica skriver:

  jag köper dyrare byxor, kvalite framför kvantitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »