Allmänt

Önskar jag hade 40 hästar…

..för av alla typ 200 ansökningar som kom in när jag sökte medryttare så har jag 40 favoriter när jag rensat!? FYRTIO!? Haha vill ju ha er alla, men det blir lite svårt. Hur gör man liksom, bokar in provridningar? Jag är övertygad om att jag kommer att få en bra medryttare iallafall:) Tack till er alla som ansökt<3

20130729-205232.jpg

7 svar till “Önskar jag hade 40 hästar…

 1. Ida skriver:

  De va inte lite 😮

 2. Erica skriver:

  wohooo, lycka till Tyra =) Hittar du inte 1 där så…haha =)

 3. MalinKalin skriver:

  Oj vad många svar du har fått! 🙂

 4. Mariella Angnér skriver:

  Hoppas att man är en av dom fyrtio 🙂

 5. Jessica skriver:

  De var verkligen inte lite! Tyra om man skulle vilja ha din autograf hur gör man då? 🙂

 6. Carolin - skriver:

  Oj haha de var en del! Hoppas du hittar guldkornen 🙂

 7. Agnes skriver:

  inte illa inte 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »