Allmänt

Hallå där i stugorna

Hej på er! Nu är jag tillbaka här. Det var väldigt skönt att lämna datorn hemma och få lite semester. Känns som att jag ändå inte har så mycket att skriva om här när man är borta liksom. Julia och tjejerna här har varit en ängel och tagit hand om hästarna, så de har trimmats på och fått ridits ut som vanligt. Idag ska de tömköras bara, och imorgon är det vilodag. Vet ni att jag fortfarande har sjukt ont i vaderna sen galopp-träningen? De första dagarna kunde jag alltså inte gå normalt. Haha…

Idag blir det en icke häst relaterad bild, men den får duga. Vi hörs lite senare, det är fullt ös här i kaoset 🙂

2 svar till “Hallå där i stugorna

  1. infot.se skriver:

    Nu kan du även registrera blogg på infot.se

  2. Erica skriver:

    Snyggt Tyra!! Älskar din stalloutfit 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »