Allmänt

Living the dream

Det är inte helt fel att vara hemma hos Lisen och Peder!

20130726-133349.jpg

18 svar till “Living the dream

 1. Jenny skriver:

  Åh gud vad härligt det där ser ut! 🙂

 2. infot.se skriver:

  Ridsport mm. finns här infot.se

 3. Jenny skriver:

  Oj, livet kan nog inte bli bättre än sådär! =D

 4. Linda skriver:

  Ser härligt ut!!

 5. Fint ska det vara 😉

 6. Michaela skriver:

  Ser fantastiskt ut! Njut ordentligt.

  Tänkte att du gärna får framföra en hälsning till Lisen och Peder. Jag och en barndomsvän till mig pratade on hur fantastiskt det är att de drar igång en stor hästverksamhet nere på Österlen. Vi är båda uppvuxna på Österlen, och kommer så småningom att återvända med våra hästar, och tycker att det är superkul att Lisen och Peder inspirerar och kämpar. Det finns ju mycket hästar och hästfolk där, men inte någon verksamhet som tidigare lockat/samlat så hög klass på träning/tävling. Det är jättekul! Du får gärna framföra att vi är många ”utflugna” hästtjejer/killar som tänker på dem och tycker att det är görkul att de finns och ruskar liv i landsbygden.

  Såklart även en hälsning till dig och kämpa på, inspirerande och kul blogg. Ursnygga hästar du har.

 7. GossipGuy skriver:

  Se när Miley Cyrus flashar sin f*tta i London nyligen! En behålös Rihanna i Stockholm! Selena Gomez i Playboy! Allt detta och mycket mer finner ni endast på GossipGuy.se (:

 8. ThereseL skriver:

  Ser helt ju okej ut;)

 9. lollo skriver:

  När kommer svaren på frågestunden? 🙂 kram!

 10. Emma skriver:

  Härligt!:D

 11. Josephine skriver:

  Hej! Skulle jätte gärna vilja ha svar på denna: när du rider en bana för att inte få hästen flack men med tryck o högt huvud , hur gör du? Är ju inte så lätt som det ser ut… Skulle bli jätte glad av svar och tips!!! 🙂

 12. Åh så avis jag blir! Att få tillbringa tid hos två så duktiga och kompetenta hästmänniskor hade varit en dröm! Njut 😀

  – en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

 13. someone skriver:

  Kan inte du lägga ut bilder på din hästlastbil? Vi kanske ska köpa en men undrar hur mycket det kostar ungefär?

 14. Nina skriver:

  Hejsan Tyra!

  Vet att du gillar loppisar så jag ville bara tipsa om en supermysig loppis som kommer att vara i Växjö imorgon på vattentorget 1 mellan kl. 11.00 – 17.00. På vårt bord kommer det att finnas massor av shabby chic/ lantliga saker med b.la. fina, vita änglar, ljuslyktor mm till superbilliga priser 🙂

  Vore jättekul om du ville komma till vårt bord 🙂
  Kramis

 15. Sara skriver:

  TYRA!!! JAG TYCKER DET ÄR TRÅKIGT NÄR DU INTE BLOGGAR!!!! Jag vet att du kanske inte kan bogga så mycket om hästvärden just nu när du har det gött och lever livet. Men i alla fall!! Du får som straff att blogga massor sen bara för det!!! ÄLSKAR verkligen din blogg! 😀 ♡♡♡♡

 16. MalinKalin skriver:

  Åh vad mysigt 🙂

 17. Agnes skriver:

  vad härligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »