Allmänt

Ett häst-igt hem

Nått jag älskar är att visa upp i mitt hem vad mitt intresse är! Eftersom hela familjen är hästintresserade så passar det fantastiskt bra! Så himla bra att ha en pojkvän som tävlar också, då slipper man att han ska vara sur över alla hästsaker 🙂 Jag är sjuk idag, ont i halsen och feber 🙁 Det suuuuger och jag tycker syndast om mig i världen för jag vill också åka till stranden som alla andra gör här idag…

Ska försöka släppa en liten nyhet här sen också. Vi flyttar nämligen om två månader. Räknar.ner.dagarna. #Drömhem

10 svar till “Ett häst-igt hem

 1. Filippa skriver:

  Spännande med flytt!!

 2. Rebecca L skriver:

  Krya på dig! <3

 3. Erica skriver:

  Guuu så spännande!!! 🙂 Krya på dig fina Tyra!!

 4. Carolin - skriver:

  Va roligt med flytt, egen gård? 🙂
  Då ska du inte driva wiggeby heller längre?

 5. Mollie skriver:

  Så fint! 😀

 6. malin skriver:

  VART ska ni flytta? 😀

 7. Julia skriver:

  Åååå vad spännande Tyra!! Ser fram emot att veta mer! KULKULKUL!!!
  Krya på dig!

 8. Rebecka skriver:

  ?????

 9. erika skriver:

  så fint 🙂 krya på dig Tyra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »