Allmänt

Min mysigaste häst

Är utan tvekan Corvara <3

20130630-184548.jpg

20130630-185509.jpg

20130630-185514.jpg

17 svar till “Min mysigaste häst

 1. Viktoria skriver:

  aw, så mysigt!

 2. linnea skriver:

  Asså shiiet. Varje gång jag klickar in här så är det antingen power rakt igenom, eller så får man insperation eller ett leende. Leendet får jag för du tyra är liksom go’ och dig. Verkligen fuck perfection. Du gav mig insperation när jag red min hyrhäst zelda. Allt va skit och så sen gick jag in här o fick en jävla power-boost att inte sluta kämpa. Att om jag tyckte det va skit med allt och alla, massaaa saker att göra så tänkte jag ”amen vafan linnea, tyra klarade det ju”. Ibland får det bli lite hejsan svejsan med rundor med fullsatt publik. Fuck them liksom. Du är jätte duktig o sllt jobb du lagt ner på hästarna, bloggen, jobbet o allt är värt nobellpris!

  Tack för en awesome blogg!<3

 3. Johanna skriver:

  SÅÅ gosigt ;***

 4. Evelina skriver:

  Åh vad mysigt! Ur denna vinkeln ser det ut som hon gått på sig med, skönt isf! 🙂

 5. Jessika skriver:

  Åååh vad gulligt!

 6. Carolina skriver:

  Ååh, så gulligt!

 7. Erica skriver:

  ***********

  Myyspyys!!!!

 8. Emilia skriver:

  Hur mår sötnosen? Rids hon nu? 🙂

 9. ThL skriver:

  Mys på högsta nivå där ja:)

 10. Amanda skriver:

  HEJ ALLA!

  Det vore kul om ni kikade in på min blogg, har lagt upp en video när jag sjunger The one that got away av Katy Perry. Finns även fler på min youtube kanal! 🙂
  Jag håller på att jobba med en singel, det är mycket jobb men snart kommer den förhoppningsvis att släppas och jag hoppas att ni kommer att lyssna på den!

  Hoppas att ni gillar låtarna och även min blogg =)

 11. lina skriver:

  Mys-korv 🙂

 12. Rebecca L skriver:

  Du kanske inte sett det men längst ner där man läser om hästarna så står det ”Lanfried” och inte ”Landfried” 😉

  Kram 😀

 13. Matilda skriver:

  Men så söta. <3

 14. Josefine skriver:

  Sötnosen! <3

 15. Camilla skriver:

  Nä fy vad gulligt! Var själv just till en liten ö med moppen för att hälsa på finaste ponnysarna. Så jag har saknat dem. Så tog jag en ritt på Taaler, och känslan av lycka man har just då är känslan värt att leva för! <3 Bilder finns på min blogg; camillas.forme.se

 16. karolina skriver:

  Gud så mysigt! Mina har åkt väg på sommarbete nu där dom kommer ha det gott. Min unghäst ska även vila under hela betet så kommer kännas tråkigt att inte kunna rida något. Och betet ligger en bit bort så är inte ”bara” att åka iväg. Har lite halvt panik faktiskt för har semester från jobbet om en vecka och vad gör man på sin lediga tid UTAN hästar!? Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »