Allmänt

Skit-dag

Hej! Idag var en riktig skitdag. I första klassen så gick tyglarna AV mitt över ett hinder. Helt jävla sjukt. Ett par nya tyglar från Dyon använda 2 ggr. Inte ok! Andra klassen red jag fel bana, hoppade 8:an istället för 6:an. 1,25 hade jag 4 fel. Nej, ingen bra dag alls, fy tusan! Det var dock väldigt kul att tävla fina Joppe igen 🙂

Här går jag med en tygel ja, haha:

Varför hoppa nära hindret när man kan hoppa 1 meter över? Herre.min.gud vad denna häst hoppar:

…allt ser ganska lågt ut när man hoppar en häst som Joe:

23 svar till “Skit-dag

 1. men gud :-O Det är ju nästan så att man funderar om det är sabotage… Eller så har jag läst för många hästböcker som är spännande, haha! Har för mig att jag läste någon, när jag var yngre, där en konkurrent eller ovän hade försvagat tyglarna, så när ryttaren tog i dem så brast de. Hehe, det är nog det som finns kvar i min fantasi ^^

  // Fia -HEVONENS
  http://www.hevonens.com

 2. Usj, kjedelig! Men sånt skjer, håper det går bedre neste gang! Angående tøylene så bør du klage, det er jo livsfarlig! Tøyler skal IKKE ryke ut av det blå!?

 3. linda skriver:

  skitdag här med…. det var ju SUPERKUL å hoppa 3 hinder den här tävlingen med… 🙁

 4. Erica skriver:

  Så hur känns det med Joe the Joppe nu?? =) Behålla?? Det ser ju bra ut op bilderna. Han är verkligen en sagohäst och verkar klok på bilderna. Hur känns han att rida?? =)

 5. ThL skriver:

  Knepigt, dyon brukar ju vara riktigt bra grejer. Men det finns väll dåliga exemplar av allt! Jäkligt trist att det händer just på tävling dock:/
  Men härligt att höra att även du glömmer banan, precis som man själv lyckats med!;)

 6. Lina skriver:

  Han är olagligt snygg dendär Joe!!

 7. Emelie skriver:

  Du kan även svara på bloggen 🙂

 8. Rebecka Karlsson skriver:

  Fyfan Tyra, vilken jävla otur du har!! Det är du INTE värd ska du veta<3

  Jag vet hur det är, det där med stora hästar och att hindren är små fast dom egentligen inte är det. Jag red d-ponny och när hon blev halt fick jag en 1,75 häst e.Robin Z som jag tävlar just nu 90-1m med, hur små är inte dom hindren tror du? 😉

 9. Maya skriver:

  Sånt händer , ta nya tag och ge revansch! Kul att man ser dig på Joe igen! Tror på er!

 10. Jossan skriver:

  Gud va tråkigt!
  Men Joe är nog en av de snyggaste hästar jag sett! Ser ut som han trodde att ni skulle tävla 140 😉

 11. Viktoria skriver:

  fyfan vad synd!

 12. karolina skriver:

  Men fy! Läskigt när tyglarn går av sådär.. Jag har precis köpt ett par nya dyon tyglar som jag ska ha på min unghäst, får väl se om jag vågar använda dem ;p

 13. Jessica skriver:

  Har hört fler som haft problem med Dyon´s tyglar, både med att dom brustit och så småfel som att färgen nöts bort direkt efter någon gångs användning..

 14. emma fors / forzi.blogg.se skriver:

  joe är ju så otroligt snygg!! vissa hästar tar bara lite längre tid att rida in sig på, och i den rasande takten du har utvecklats det senaste så tror jag att joe kommer vara din framtida häst i de allra högsta klasserna 🙂 Och goe lalle påminner mig så mkt om min brune också 🙂 har du några internationella rävlingar planerade för detta (och kanske nästa år om du redan planerat det?) Funderat något på sunshine tour eller olivia nova? kram!

 15. Johanna skriver:

  Såg du har Joes helbror Joy KLT var där?

 16. Johanna skriver:

  Såg du har Joes helbror Joy KLT var där? Samma uppfödare

 17. Natalie skriver:

  Hej Tyra! Hur ska man ta kontakt med dig? Är väldigt intresserad av Joe. Mvh Natalie

 18. HN skriver:

  Tyra du och Joe är ju ett super ekvipage!

  Go girl!

 19. Hanna skriver:

  Såg resultaten, varför blev Joe utesluten?

  1. Tyra skriver:

   Hanna- som jag skrev så red jag fel väg:/

 20. Sanna skriver:

  Ja varför hoppa lågt när man kan hoppa högt! 😀

 21. Anonym skriver:

  Vi är vana att rida med delade tyglar för
  Western tyglar ser ut så

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »