Allmänt

Dax att försäkra mina 5 hästar, 1 hund och 2 katter….

Hej, yes- nu är det dags att försäkra. Som ni vet har jag haft mina djur oförsäkrade för att det blir så in i bängen dyrt att ha så många djur försäkrade. Vet flera toppryttare som inte ens har sina försäkrade för att det blir så dyrt, men nu har jag fått en massa tips från Lisen så jag ska försäkra upp en hel del. Varför jag inte haft dem försäkrade är att det nästan blir billigare för mig att väl betala när det händer något. Nu kostade Corvaras övernattning på klinik och alla akuta veterinärer man ringt ut över 20.000 kr… och nu har jag fått tips om hur jag kan göra- måste ha en veterinärförsäkring till att börja med.

Frågan är nu bara vilket försäkringsbolag som kan ge mig bäst deal? Helst skulle jag vilja ha ett samarbete eller bra deal då jag har så mycket hästar och en stor välbesökt blogg- men orkar man sitta och ”jaga” en sponsor liksom? Jag tror inte det. Jag tänker ändå att försäkringsbolagen borde haka på bloggtrenden och sociala medier, för de syns och lägger hur mycket pengar som helst på marknadsföring, men i mina kretsar (på nätet, bloggar mm) ser jag ingenting? Jag vet faktiskt ingenting om hur det går till osv…så där har de inte gjort ett bra jobb enligt mig…för brist på information och marknadsföring på de rätta platserna är den värsta boven för ett företag.

Vet ni om man kan deala om priser när man ringer för att få bäst pris? Vilka försäkringsbolag använder ni och varför? Ge gärna alla tips ni kan komma på för en nybörjare som jag 🙂

137 svar till “Dax att försäkra mina 5 hästar, 1 hund och 2 katter….

 1. alice skriver:

  Nu har vi Agria eftersom min häst stod under deras försäkring när vi köpte henne men tidigare har vi haft folksam på de andra hästarna och de var toppen då min ponny skadade sig illa och vi fick göra många återbesök och nya undersökningar.
  Har mitt 10 åriga halvblods sto försäkrad i 50 000, hade egentligen velat ha ett högre belopp men det får vänta tills vi kommer ut på mer tävlingar. hos Agria kostar detta ca 11 000 om året

 2. Frida med Gadden skriver:

  Jag hade min ponny försäkrad hos både IF och Agria innan jag bytte till Sveland, som jag även har haft på min storhäst i 3,5 år. Jag tycker att Sveland är otroligt engagerade i sina kunder och är måna om att behandla olika fall direkt. Då mina hästar haft en hel del skador så har även det lett till mycket kontakt med försäkringsbolaget som i ALLA fall har skött situationen snabbt och proffessionellt. Så om jag ska rekommendera något företag så är det helt klart Sveland!!

 3. Anna skriver:

  Varför ha så många hästar om man inte har råd med försäkring?

 4. Amanda skriver:

  Hej jag tycker att sveland är toppen. Har haft 4av 4 hästar försäkrade där. Och om man har flera hästar i samma stall kan dom kommaoch kolla på stallet och då blir det billigare. Alla hästar i vårat stall har sveland. Har inte varit något krångel med veterinär kostnader. Då förra året min häst blev sparkad och vi var på klinik 9 gånger på ett halvår. Hel nöjd.

 5. Sofia skriver:

  Fast, detta inlägg känns ju lite ”sponsor-jagande” 😛

  Och if är huvudsponsor till världens bästa podcast, Alex och Sigge, så helt utanför sociala medier är de inte 😉

 6. magda skriver:

  Min hund är försäkrad hos Agria och det har aldrig varit problem med att få ut ersättningen då något hänt. Så jag kan rekomendera Agria

 7. KH skriver:

  Dina Försäkringar
  Bättre premie, längre självriskperiod än de andra & aldrig nåt tjafs vid behandlingar!

 8. Paula skriver:

  ”Dina försäkringar” är jätte bra för där ingår mer i försäkringen för en billigare peng!

 9. Sofia skriver:

  Jag har min hund försäkrad hos Agria. Har aldrig varit några problem alls. Ett plus är ju också att när djuren fyller år så får man ett sms av de där de grattar 😉 Lite gulligt! Haha

 10. Linnéa skriver:

  Jag har IF som försäkring på min pomeranian. Då dom är de enda som har fast självrisk. Alla andra har rörlig. Sen rekommendera uppfödaren även IF då hon alltid haft det och aldrig haft problem med dom. Så nu är min lilla tjej försäkrad med vetrinärskostnader upp till 50.000 pch livsförsäkrad till 20.000. Och den kosta 4500kr om året om jag inte minns fel.

 11. linda skriver:

  jag kan säga såhär, har min hund försäkrad hos IF! och den andre på Agria, och jag kan säga att IF är så mycket bättre!!! har upp till 50 000 kr varje år att kunna använda, och när ngt väl händer är du väldigt nöjd att ha den försäkringen, visst de finns lägre kostnad men då blir de lägre försäkring, men sen har du väldigt liten hund och dom kostar mindre. på Agria kostar min katt 25 kr i månaden tror jag.

 12. Eli skriver:

  Har hört att Dina försäkringar är bra och prisvärda. Själv har jag Agria, men det kostar satfläsk varje månad trots att jag har en hög självrisk. Dock är ju min kuse livförsäkrad och det är väl det som drar iväg. Värt att tänka på är att Agria bara ersätter hälta upp till 15 eller 17 tusen per försäkringsår. Hälta inkluderar även ryggproblem. Sedan har dom flera tilläggsförsäkringar både för det ena och det tredje. Men har alltid blivit vänligt bemött och fått den ersättning som varit aktuell. Men dyrt som sagt.

 13. Madeleine skriver:

  Vi har alla våra hästar försäkrade i *Dina* och är väldigt nöjd. Det har aldrig varit bråk eller krångel när vi har behövt använda oss av försäkringen. Det är ett mindre bolag och mycket mer mån om sina kunder än dom stora. Dessutom erbjuder dom väldigt bra lösningar för ganska bra prämier- billigare än dom stora också.

 14. Maria skriver:

  Vi har Folksam till våra hästar, mest för att första hästen vi köpte hade det och eftersom han har lösa benbitar är det smartast att ha kvar samma. Sen har de skött sig så otroligt bra när han varit sjuk/skadad så därför har vi blivit kvar. Det är mina föräldrar som sköter försäkringarna (jag är bara 18) men de har valt att ha livförsäkring första halvåret med en ny häst och sen sänkt den till bara veterinär (tror jag det är) för då sjunker kostnaden avsevärt. Det bästa är väl att ringa runt och prata med de olika företagen och se vad de har att erbjuda 🙂

 15. Johanna skriver:

  Jag använder mig av DINA försäkringar. De är billiga och ställer alltid upp. När min häst blev sparkad åkte han in och ut från djursjukhuset i tre månader. Räkningen slutade på 110 000kr men de tvekade aldrig att betala. De betalade även mediciner och livsförsäkringen när vi sedan var tvugna att avliva honom. Nu när jag köpte mitt nya halvblod så tvekade jag inte ens på att välja dem igen!

 16. Sandra skriver:

  Hej Tyra!
  Tack för en bra blogg.
  Jag vill tipsa dig om ”Dina försäkringar”.
  Hört mkt positivt om dem och har många stallkamrater som bytt till dem från de stora bolagen som du nämner ovan. Bra service, lägre avgifter och självrisk.
  Ska själv byta till dem nu från Agria.

 17. Carro skriver:

  Hej ! Själv hade jag agria när jag höll på med hästar var supernöjd:), men kan inte rek deras hundförsäkring då ja vet fler som varit missnöjda fått bet stora summor själva när deras hund blivit op för bl.a. Korsbandsskador. Själv hade vi IF till vår rottweiler de va superbra vi bet bara en självrisk vid hans op. Svealand har ja hört gott om också. Har IF till mig skälv och vår snart 3 månader dotter Nellie :). Lycka till :).

 18. Martina skriver:

  Agria bästa.

 19. Carro skriver:

  Har även Folksam genom mitt fackförbund de är också bra strilar inte när man behöver använda sin försäkring 🙂

 20. Tintin Björnsson skriver:

  Jag har if och det funkar super bra!

 21. Caroline Lindström skriver:

  Hej! Jag har min häst försäkrad i folksam och det kommer jag nog alltid att ha! Tyvärr så åkte jag av ganska rejält i dag och hästen skada sig.. Så nu är hon uppe i skara på deras klinik. Folksam tycker jag har hur goa personer som helst och lyssnar bra och gör en bra ”affär” med en! Kramar från mig och min halvt galna häst 😉

 22. Kristina skriver:

  Jag har också 5 hästar och samtliga är försäkrade i IF 🙂 inget krångel. Dessutom har vi två svenska ridponnysar som man får rabatt för om man är medlem i föreningen 🙂

 23. sveland är billigare än vad agria är!. Jag har mina hundar försäkrade där 3 styckna + min katt & betalar ca 5-600 :- i månaden för dom! . NU har jag precis skaffat mig en unghäst och gör som du! Jagar runder efter bästa försäkringen både prismässigt samt vad man får ut av det m.m!:).
  Men för hundar & katter

 24. Michelle skriver:

  Du har ju Dina försäkringar oxå, tror att dem är bäst. Då jag hade Agria på en av hästarna jag hade för några år sedan som jag fick ta bort och fick inte ens 1 kr tillbaka på försäkringen. Så tycker det är värt att du läser och får lite info om Dina försäkringar! 🙂

 25. Caroline skriver:

  100% Dina försäkringar, läs vilken tidning som helst som jämför hästförsäkringar så ligger de i topp! Jag har 120tkr i vetvård för ett sv halvblod 10 år gammal, kostar 2500kr/år. Det är 9 års betalningar för samma räkning du fick för corvara. Det gäller att vara klok med hästarna, jag ser försäkringen som en extra plånbok vid sjukdom.

 26. Sofia skriver:

  Min pappa jobbar på ett försäkrings bolag som heter Dina försäkringar, de har även djurförsäkringar av olika typer och är ganska satsande på personer som syns i media, bla. Helen Lundbäck och ett antal speedway förare. Du kan ju i alla fall kolla med dem!
  De brukar ha lite olika kvällar där man träffar de som har ”mer/större” saker försäkrade och hitta på lite saker!

 27. Agnes skriver:

  När jag skaffade häst för tio år sedan hade jag agria. Jag bara övertog gamla försäkringen som hästen hade och tänkte inte mer på det. Tyvärr kan jag säga att jag bytte efter första skadan min häst fick. Han gick omkull i hagen och blev akut halt. Vi åkte in med honom eftersom veterinären trodde att han kunde ha brytit hovbenet. Visade sig sen att han bara stukat sig kraftigt, men fick vi någon ersättning för besöket? Nej. Vi fick betala 11 000kr från egen ficka trots att försäkringen kostade nästan 10 000kr/år, eftersom när de röntgade hittade de pålagringar. Enligt Agria berodde hältan på det och det måste då ha funnits innan vi tecknade försäkringen (3 år tidigare) och därför inte gällde.

  Bytte till If och de har varit så otroligt tillmötesgående och verkligen haft super kundsupport, bra priser och faktiskt betalat ut mer än vad de egentligen skulle. Kan verkligen rekommendera If. På livförsäkringar kan de tyvärr vara dyra, men billiga veterinärförsäkringar. Tänk på att ta ett högt tak på ersättning. Man kommer snabbt upp i 40-50 tusen på bara något dygn om det är riktigt illa. :/

 28. Camilla skriver:

  Dina, utan tvekan. Har haft agria och folksam innan. Båda har klantat sig, folksam rejält och det blev väldigt dyrt för mig pga ombudet satte fel försäkring på en fölunge. Det hela slutade med att jag stod med en oförsäkrad, döende fölunge på djursjukhus och ett ombud som inte hörde av sig och sen låtsades att hon inte visste vem jag var.. Jag bytte till Dina efter det och är supernöjd! Billiga, och bra! Nu i veckan gjorde dom det första misstaget, sa upp en försäkring istället för att överföra den till nya ägaren på en av mina uppfödningar. Den hade nu stått oförsäkrad pga detta i två veckor och skulle egentligen få stå med karens och inget dolda fel skydd längre. Men ombuden fixade det och skrev tillbaka skyddet så att hästen inte fick något avbrott i försäkringen.

 29. Sara skriver:

  Sveland har varit helt fruktansvärda mot mig. Min häst blev dålig, behandlades i över ett år utan resultat och vet. tog beslut om avlivning. Sveland godkände det inte utan ville behandla mer. Vi blev jätteglada och fick förhoppningar då deras veterinär inte trodde läget var så kritiskt. Så småningom ringde de och hade en kontakt som ville köpa hästen. Vi kollade upp det och märkte att han köper hästar, ger dem smärtstillande och säljer dem vidare. Återigen ville vi avliva henne då hon inte blev bättre. De skickade ut en ridlärare för att se på hästen och uttala sig om henne. Då hade hon riktigt ont och när personen ifråga strök henne över ryggen och hon sparkade av smärta sa hon att det är för att hon tyckte det var skönt. De hörde även av sig till min mamma och anklagade oss för att bara vilja få ut pengar då de såg att jag precis fyllt 18 och inte längre fick tävla henne (var en ponny). Efter många om och men blev avlivningen villkorad av att hela hästen röntgades igenom. De hann kolla ryggen och fick sedan avliva henne på plats då det var för smärtsamt för henne att åka hem igen.
  Detta är en extremt kortfattad version som upprepades igen med avkomman jag hade.
  Så jag avråder dig starkt från att välja Sveland i vilket fall. Hälsningar Sara

 30. Cazandra skriver:

  Jag rekommenderar Folksam, iallafall när man har små djur (katt, hund). Dom hjälper en på direkten med veterinärkostnader och dom är mycket billigare än t.ex Agria (Var skillnad på över 2000 kr om året för min hund). Trevligare och bättre kundservice med 🙂

 31. Rebecka skriver:

  Ta INTE Svealand vad du än gör. Det är det värsta försäkringsbolaget jag någonsin har haft fick ett bra pris där men fort hästen blev skadan så blev de besvär och dom skulle inte betala senare när jag fick ta bort honom så skulle dom inte heller betala ut. Fick vara 5 vet som fick prata med dom innan man fick ut sina försäkrings pengar. Ville bara säga hur jag tycker:) Riktigt bra blogg har du med:)

 32. Ullis skriver:

  Är helkund hos Länsförsäkringar/Agria med både bank och försäkring, då får man både rabatter och har ett bra förhandlingsläge vad det gäller premier, lån etc.
  Jag hade till en början mina hundar försäkrade hos Sveland, men tyckte inte att de hade tillräckligt bra villkor när det var dags att försäkra upp hundarna pga fler meriter och brukbarhet (tjänstehundar). Är det värdefulla djur vill man ju också att försäkringen är omfattande den dagen det händer något resonerar jag.
  Lycka till!

 33. Ida skriver:

  Hej Tyra! Jag har en fråga om Star Riders ridbyxor. Om man har långa ben ska man ta en storlek större? För jag har vanligtvis Xs i kläder men vissa byxor är lite för korta, så vad rekomenderar du? Ska man ta sin storlek eller ska man chansa på en större? Ps. om du inte vill skriva på bloggen får du gärna mejla mig, eller nått… Kram! 🙂

 34. lisen skriver:

  Att ”deala” med ett försäkringsbolag blir nog svårt om man inte är en toppryttare. Ska man räkna ihop dina djur så är det ändå inte särskilt många,missförstå mig rätt men 4-5 hästar ,hund och katt är inte så ovanligt. Däremot så kan det vara stor skillnad mellan bolagen men jag tror knappast du kan locka med din blogg….men man vet ju aldrig,du kan ju alltid försöka;-) Vilket du ska välja beror ju helt och hållet på vad du vill ha ut av din försäkring. Är det liv,veterinär eller vad är viktigast?? Södra härads(tror jag de heter) betalar mycket av vet.vård, tom vaccinering men har hög liv tex. Agria är bra för de har även olycksfall för din egen del där du kan bli ersatt med stallhjälp tex om du skadar dig osv. Det är nog bara att ringa runt till bolagen och fråga helt enkelt.

 35. Sara skriver:

  Helt klart Dina försäkringar! Absolut billigaste premierna, skiljde 50% mot Agrias och dessutom allra smidigast villkor. inget krångel där inte

 36. Andrea skriver:

  Jag har agria på min katt och det är kanon! Han är dessutom förföljd av otur så kan nog inte räkna alla veterinärbesök på fingrarna längre men varje gång har det gått smidigt och snabbt med direktreglering till agria så kan verkligen tipsa om det:)

 37. Dessan skriver:

  Jag rekommenderar att kolla med Compricer =)

 38. Susanna skriver:

  Jag råder dig att hålla dig borta från Agria. Jag har betalat en operation på min häst ur egen fick pga att Agria vägrade ställa upp. Denna operation krävdes för att hästen skulle överleva och jag gav min häst en till chans genom att punga ut ett nästan sexsiffrigt belopp. Nu, 5 år senare tävlar vi dressyr, han hoppar 120 och är världens mest levnadsglada häst!
  Det lyckades och Agria hade haft allt att vinna på att hjälpa mig då denna operation endast gjorts EN gång i Sverige än så länge. De hade stöttat forskning och nya metoder, men icke.
  Väljer du Agria är det bara att hålla tummen för att dina hästar ”bara” blir halta, får enkel förstoppningskolik etc och inga mer komplicerade grejer.

 39. Sanna skriver:

  Hej!
  Jag har tidigare jobbat med djurförsäkringar på IF.. Du kontaktar ditt närmaste ombud, Agria och If har lokala ombud, nummer finns på hemsidan. (Vet att Agria ombud gärna kommer till dig, iaf här i Norrland). Du kan absolut pruta. Förklara vad du vill ha och be dom komma med en offert. Sen väljer du det som känns bäst för dig och plånboken. Själv har jag bra erfarenhet av Agria och If både när det kommer till service och ersättning vid skada. ( har själv katt och häst, hästen förs i Agria och katter i If). Dock tror jag att du tjänar på att ha alla djur på samma ställe.

 40. Aloe skriver:

  Själv är jag nöjd med agria. Deras kundtjänst är nog inte den bästa (tydligen har man inte vanliga tider när man jobbar där) men billiga försäkringar som är vältäckande

 41. Erica skriver:

  Lägg allt i Sveland 🙂 Men gör så att du ringer runt de olika och ser vad du får för erbjudande. Vem vill inte ha dig försäkrad hos sig?! :))

 42. Jennifer skriver:

  Hej Tyra!
  Jag är inte jätteinsatt i försäkringar men jag har min häst försäkrad i Dina försäkringar. När jag pratade med en från Agria sa hon att dom skulle aldrig kunna ”tävla” mot Dina då det är ett så stort bolag. Så jag tror Dina har rätt billiga försäkringar, kanske värt att kolla upp! Tror det kan bli billigare också om du väljer att ha tex hemförsäkring osv i Dina också!

  Kram

 43. Matilda skriver:

  Vi har agria på alla djur. Vet inte hur mycket det kostar eftersom det inte är jag som har hand om det. Men eftersom vi har två hundar, två hästar och en katt försäkrade i det så antar jag att det är bra. :3

 44. Linda skriver:

  Tigga billigare försäkring?Höjden av pinsamhet!

 45. Elin Ottosson skriver:

  Hej! jag har Agria och är suuuuper nöjd! har tyvärr fått nyttja försäkringen ett par gånger med då jag har en kolikhäst som varit inne på klinik och så. har med andra ord ”provat” försäkringen på riktigt eller vad man ska säga och jag är verkligen jättenöjd!
  har hört att Sveland är dåliga och struliga, och vet många som gått över från dem till Agria.

 46. Kattis skriver:

  Har Sveland på min gamla häst, if på min unghäst och agria på min hund. If är billigast och agria dyrast överlag på djur. Har bara använt mig av Sveland än så länge och där ifrån har jag fått jätte bra hjälp de gånger min häst blivit dålig, de har betalat större delen och det har inte varit några problem. Så skulle jag få rekommendera någon så rekommenderar jag sveland! 🙂

 47. ThL skriver:

  Har bara gott att säg om sveland o folksam!
  Jag har haft Folksam till mina hästar. De har alltid betalat utan att krångla och är jättetrevliga att ha å göra med!
  Har man en a1 hos folksam så täcker den verkligen allt.
  Har även andra djurförsäkringar i Sveland och samma där! Inget krångel, aldrig gnällt eller ifrågasatt och är alltid väldigt hjälpsamma!

 48. Friskey skriver:

  Jag har IF och har alltid haft, dom är billigast och jag tycker att jag får bäst hjälp av dom, aldrig något krångel när det händer nått.
  Sveland är dyrast, i alla fall för mig.

 49. Sara skriver:

  5 hästar? Vad har jag missat egentligen?

 50. Lina skriver:

  Sveland utan tvekan!! Har 5 hästar försäkrade där och visst det kostar men så värt i slutändan, har en häst som för två månader sedan drog på sig en ledinfektion och fick akutopereras, stog sedan på klinik en vecka och det gick på ca 30.000 kr, försäkringsbolaget betalade allt och vi en självrisk på 2800 kr. SÅ BÄST!!

 51. Malin skriver:

  Hej Tyra! Jag jobbar på Djursjukhus och får dagligen frågan om vilket försäkringsbolag man ska välja och inte.
  Till smådjur skulle jag absolut välja Agria då detta är det enda bolag som ej sänker
  Veterinärvården bara för att djuret blir äldre.
  Men till häst skulle jag aldrig välja Agria om du tänker
  Ha dina hästar livförsäkrade då Agria numer inte betalar ut liv belopp till hästar som avlivas pga rörelsestörning eller hälta, vilket är vansinne då de flesta hästar som avlivas i ung ålder avlivas just pa av detta.

 52. Amanda skriver:

  Hallå hästmänniskor!!

  Besök min blogg där jag har världens erbjudande till er nu, det är nämligen så att min syster har massor med Häst & ryttarutrustning kvar ifrån hennes nerlagda butik. Allt är nytt och till riktigt grymma priser. Så passa på nu!!

 53. Elin skriver:

  Jag hade Agria innan och min häst blev jättesjuk ett tag så vi fick nyttja försäkringen. Jag är inte nöjd med hur det behandlades så jag bytte till Folksam med bättre villkor OCH bättre premie. Hur nöjd som helst!

 54. Jennifer skriver:

  jag har if till mina djur. Vet inte riktigt så mycket om försäkringar, men vet att if lönar sig i längden då min häst tex har vart skadad under 1 år och fått åka på mycket klinik besök, operation och övernattning på klinik m.m. Försäkringen har verkligen täckt jätte bra utan några som helst problem. Verkligen inga problem alls med det. Vet dock att många som jag känner haft jätte problem med försäkringarna hos agria då dem inte velat ge ut pengar m.m. Så ja if är verkligen att rekommendera då det inte är något krångel och billigt. Tror min familj har alla våra djur försäkrade där dvs våran hund och våra två hästar 🙂

 55. sandra skriver:

  Seriöst nu får du väl ändå ta å ge dig?! Bli sponsrad av ett försäkringsbolag, tror du att du är världens mittpunkt lr?! Tror ”kändisskapet” börjat stiga dig över huvudet.

 56. AL skriver:

  Jag hade Agria på min häst. Oftast gick det okej att få ut på försäkringen när jag var till veterinären, men ibland fick jag kämpa innan jag fick rätt. Men jag fick alltid rätt till slut, så det är ju värt att ifrågasätta beslut… När jag sålde min häst fick jag betala en ganska stor ”straffavgift”, på några tusen, för att jag avbröt försäkringen… har en kompis som fick göra detsamma fastän hennes häst till och med hade dött. Jag är kluven, många nackdelar, men min fördel var att jag hade en fantastiskt bra kontaktperson som man kunde ringa dygnet runt i princip.

 57. Jenny skriver:

  Vi har Folksam till våra två hästar och det funkar kanon. På min häst har vi en lite dyrare försäkring då han är en tävlings häst ( det är tanken iallafall ). Förut hade vi Agria och dom tänker jag ALDRIG ha någonsin.. Anledning? Jo när mammas häst skadade sig, fick åka till två olika kliniker varav den ena var Husaby Hästklinik två gånger. Och den hästen kunde man inte rida ordentligt på ungefär ett halvår då den skulle bli bra igen. Självklart tog vi kontakt med Agria om detta men vi fick inte ut ett skvatt på försäkringen! Kan tillägga att hästens skada var rätt så synlig då hela hon var sne den dagen mamma hämtade in henne från hagen. Bäckenet/ höften var tvärsne. Och vi fick ju papper m.m från Husaby som intygade att hon var skadad liksom. Men som sagt, vi fick inte ut något på försäkringen av Agria så vi fick ta ur vår egna ficka, ca 15.000kr.

  Men nu har vi som sagt båda hästarna försäkrade i Folksam, vilket också blir lite billigare för oss då båda hästarna står försäkrade där:)

 58. Julia skriver:

  Tidningen hästmagazinet Nr 5 2013 hade en 8 sidig artikel om försäkringar där de jämförde samtliga. Viktigast att se på är vad de olika delarna täcker enligt villkoren och hur lång självriskperiod det är. Det tjänar man bäst på som kund.

 59. Jenny skriver:

  Självklart ska du deala om priset på försäkringen! Vi har våra 15 hästar och 2 hundar hos Dina Försäkringar, dom har superbra service, snabb utbetalning om något skulle hända och man kan absolut deala om priset. Dina Försäkringar var förresten bäst i test i förra numret av Hästmagazinet!

 60. Lisa skriver:

  Självklart kan du deala till dig ett bättre pris. Många ovan skriver att Dina är billiga, tänk billigt = oftast sämre villkor. Man får alltid vad man betalar för. Kolla villkoren, det är mitt tips som jobbar med försäkringar (dock inte djur). Lycka till! 🙂

 61. Boel skriver:

  Jag har hört mycket positivt om DINA försäkringar av flera som har sina hästar där.
  Dom kanske inte redan har lika många samarbete på gång som flera av de andra.

 62. Matilda Antonsson skriver:

  Vi har våra hundar försäkrade i If. Det är superbra för då netalar vi bara självrisken som är på ca 2000 när vi är hos veterinären och överstiger priset den summan betalar If resten 🙂

 63. Emmeli skriver:

  Se om du kan få till en typ av flockförsäkring. Hunduppfödare brukar ofta använda sig av dem. Du betalar en mycket lägre premie och får veterinärvård som är lika högt som för ett djur. Det fiffiga är att du kan använda veterinärvårdsbeloppet på vilken hund du vill oavsett vilken i din flock som blir sjuk. Nackdelen blir förstås om fler än ett djur blir sjuk så räcker kanske inte veterinärvårdspotten.

  Det är helt klart värt att ringa runt till alla olika bolag.

  Och är hästarna en del av ditt företag får du ju dra av momsen och då blir det ju billigare.

 64. Hanna skriver:

  Det viktigaste när du tecknar är egentligen att jämföra villkoren noga som någon skrev ovanför, vilket bolag som är ”bäst” går egentligen inte att svara på då alla har olika erfarenhet och olika skador på sina djur. Det som har varit bra för person nr 1 kanske inte alls funkade för person nr 2. Min poäng är att du inte ska lyssna för mycket på alla skeäckhistorier som folk har kommenterat i det här inlägget – för isåfall duger ju inget bolag eller hur? 🙂 själv har jag hästen försäkrad i agria då hon haft den sedan hon var föl, och katterna i if då de var förmånligast för oss och vi har hemförsäkring och liknande där.

 65. Lollo skriver:

  Har haft Agria, och det blev en dyr historia när det blev sjukdom och senare avlivning. Skulle hamnat på ca 7000 men blev över 30000 när dom informerade om ”det finstilta” i efterhand…
  Ha bara hört bra om Sveland men använder If på mina hästar. Bra rabatter så jag är nere riktigt lågt och hamnar på 67:- per månad och häst (1 stor och 1 ponny) på veterinärförsäkring och bara liv så det täcker slaktbilen om det värsta skulle hända 🙁

 66. Josefine skriver:

  Vad har du för försäkringsbolag till huset osv? Vi har Folksam och då fick vi en billigare månadskostnad då vi även tecknade djuren där. Det kanske du kan kolla upp? Ifall det blir billigare om du har allt ”samlat”.

 67. Hanna skriver:

  Titta inte främst på priset när du bestämmer. Läs det finstilta! Man kan tro att agria borde ha bäst vilkor då de är specialiserade på djur men faktum är att de är snålast och dyrast utav alla bolag! Folksam och if kommer strax därefter. Själv har jag Dina försäkringar. Bättre vilkor för hältor än agria, personlig kontaktperson, och dessutom ett växande företag som inte haft hästförsäkringar så länge så de är nog mest villiga att sponsra!! Dessutom har de lägst premier.

 68. Fia skriver:

  Till hästarna har vi Agria, extra allt. De är verkligen sjukt bra, så fort det händer nåt har man full täckning, ganska låg självrisk om man jämför med andra bolag och vi har fått sjukt bra hjälp. Nu senast råkade en av våra ästar sparka en tjej då hon (dumt nog) gick emellan när två hästar bråkade och hon fick pengar för att hon brutit armen. Så vår försäkring täcker om det händer nåt mot människa, samt på hästarna med rehab, röntgen, mediciner osv. Aldrig varit besviken och ändå haft hästar där i 13 år!

  Katterna har vi försäkrade i Sveland, de har varit väldigt friska djur men de två gånger något hänt under dessa 10 år så har vi fått bra service. Anledningen att vi har just Sveland är att vår uppfödare hade en bra deal med dem och vi sedan fick bra erbjudande också när katterna skulle flytta hit.

  För hunden som jag ska köpa velar jag lite. Där tycker jag att samtliga försäkringsbolag är lite veliga. Folksam verkar vara bäst men har hört om många som haft problem när det väl gäller och att man inte fått full täckning i alla fall. Så det blir nog Sveland eller Agria för hunden också, bolag jag har bra erfarenheter av.

 69. Camilla skriver:

  Nu har jag ingen häst men våra två maine cooner är försäkrade hos Folksam, även jag och sambon, min bil och vårt hus.
  Har man hemförsäkring av något slag hos dem får man rabatter på alla andra försäkringar. Supersmart!
  Agria är apdyra när det gäller kattförsäkring och jävligt svåra att få ut pengar från om något väl händer, de täcker inte operationer och liknande som många andra gör. Nu har de ju dessutom kommit ut med någon sak att de inte ersätter något om man kommer till veterinärkliniken mellan 8-17 just för att de har fått betala ut så mycket senaste tiden… :S

 70. Lipan skriver:

  Jag instämmer med många andra kommentarer – Dina Försäkringar is the shit!
  Om du vill komma ”billigt” undan så låter du bli livförsäkringen och tecknar bara en veterinärvårdsförsäkring. Du får då ingenting om du behöver avliva, men alla vet.kostnader täcks. Alt försäkrar du med ”A2” – livförsäkring vid dödsfall/förlust/stöld/akut avlivning.

 71. Patricia skriver:

  Alla har något dåligt att säga om något bolag då det alltid finns två sidor av varje historia, jag hade gått på magkänslan , jag har goda erfarenheter av dom flesta. Men även skräckhistorier. Mitt tips, skippa liv försäkringen om du har mer än tre hästa, eller iallafall väldigt billig, begär offert som på vilket företag som helst. Mina val av försäkringar har berott mycket med vilket ombud man har. Så mitt tips är billig försäkring men kolla upp din häst hos veterinär före och efter tävlingsäsong fast den känns frisk ( hade en häst med cancer). Vanligt folk tycker det är för dyrt med veterinärbesök med en frisk häst med jag tror det är den billigaste försäkringen du kan ge dig själv. Lycka till!

 72. Kattis skriver:

  Jag har Sveland till min häst och mina två raskatter. Sparade 600 kr per år på att byta från agria till Sveland på siamesen och 400 kr på den andra blandraskatten. Tummen upp för Sveland! hästförsäkringen har jag tyvärr inget att jämföra med då jag tog Sveland direkt jag köpte honom och inte haft annan försäkring på just honom.

 73. Caroline skriver:

  Jag är inte så insatt i häst sidan. Däremot mycket på hund sidan. Och där tycker jag Agria är helt klart bäst. Jag jobbar även med hundar och kollar man bland dom också så blir fortfarande svaret detsamma. Men som sagt.. Har ingen aning om hur dom är på häst.

 74. Isabelle skriver:

  Vi har alla våra djur försäkrade hos If. Vi har haft problem med att få ut pengar från Agria vid flera tillfällen (t.ex. vid tarmvred på ett sto dräktigt i 9 månaden och vid akut kolik/melanom som sprack). If har alltid varit så hjälpsamma och vi har aldrig haft några problem vid skador och liknande, ett + för oss är att If också har varit billigast!
  kram 🙂

 75. Julia skriver:

  Agria,
  Bra pris och trevlig personal.

 76. Emma skriver:

  Sara: Dario, Joe, Lalle, Connie och lilla Doris! 😉

 77. Frida skriver:

  Jag använder Folksam till alla mina djur. (Åtta hästar och två hundar) Och har fått en jätte bra deal, är verkligen super nöjd. Jag jagade inte lägst pris utan jag ville ha ett bra försäkringsbolag när det faktiskt händer något, som är snabba och inget krångel. Har många skräckhistorier med Agria och skulle inte ens få för mig att använda dom igen. Dyra och krånglar när det händer något och man faktiskt behöver dom. Har inga stora erfarenheter om dom andra försäkringsbolagen men jag vet att jag aldrig kommer byta ifrån folksam om dom fortsätter vara så bra som dom har varit. och nu har jag även allt annat försäkrat där, hus, bil mm. Då blir det ännu billigare 😉

 78. Kajsa Lindqvist skriver:

  Hej Tyra!
  Jag försökte mejla dig precis, men fick ett svarsmejl att det inte kom fram. Finns det något vis att nå dig utöver info-mejlen?

  /Kajsa

  1. Tyra skriver:

   Kajsa- Maila till [email protected] 🙂 kram

 79. Elin skriver:

  Svealand alla gånger! Har haft hästar, hundar hela gänget har varit försäkrade i Sveland då jag tycker att allt går så smidigt! Det är aldrig några problem med tex utbetalningar för veterinärbesök, efter två dagar sitter pengarna på kontot utan varken diskussioner eller onödigt pappersarbete! Har haft andra bolag också dom funkar helt okej men absolut inte lika bra som Sveland!
  Kör i vind!

 80. Madde skriver:

  Agria är ett skitbolag! Strular hur mkt som helst! Vi hade det på våra första häst som vi tyvärr va tvungna att avliva då hon hade atros på två ben. Veterinär kostnaderna var uppe i 40 000 efter att vi hade försökt göra så gott det gick, men inte en krona gick på försäkringen. Vi satt och betalade i två och ett halvt år på en försäkring som inte täckte ett skit.

  Samma sak med våran amstaff tik som inte ens blev ett år. Hon fick helt plötsligt från ingenstans krampanfall som visade sig vara epilepsi. De kunde inte göra något åt det men 11 000 gick kalaset på och inte en krona på försäkringen.

  Så efter det har jag sagt ALDRIG MER AGRIA! Nu har jag sveland och dom är hur bra som helst är riktigt nöjd med dom då våran nya lilla cane corso tik har haft problem med ett bakben men inget strul med att få pengar där inte 🙂

 81. linda skriver:

  min är 13 år, aldrig utnyttjat försäkringen å då har hon varit galopphäst tills hon var 5 å sen hopphäst… jag har IF å de bara höjer å höjer… jag ringde å fråga va i helvete VARFÖR när jag har en kärnfrisk häst som uppenbarligen är av bra kvalitét å något rätt har jag ju dessutom gjort under mina 9år som ägare…
  sen ringde jag agria för jag ville byta från piss-IF, det enda de sa var ”grattis, har du hållt ett fullblod skadefritt hela livet så är du en bra ägare” typ… men inte blev det billigare för det….
  (å då var hon nyplåtad bägge fram + UL + nybesiktigad samma vecka för att jag ville ändra till en bättre försäkring).

  jag bara avskyr försäkringsbolag.

 82. Amanda skriver:

  Svelanda har hag bara hört dåligt om. Då gällde de hund. På mina hundar hade jag agria. Och på våra 11 hästar också. Hände bara en gång att en häst var skadad men då gick det bra med försäkringen ich dom äe trevliga.

 83. Madelene skriver:

  Jag har alltid haft Agria och är nöjd med dem.
  Ringde runt för några år sen till en massa bolag för att jämföra priser och då var Agria billigast.

  Sen får jag 10% hos Agria för att jag är med i Svenska kennelklubben, vilket de flesta hundägare är.
  Jag får mängdrabatt på mina försäkringar hos Agria samt Länsförsäkringar där vi har alla våra bilar, skotrar och typ hemförsäkring.

 84. sofia skriver:

  Tänk på att om något tillväxtproblem/skada uppkommer så täcks inte det av försäkringen då de måste vara försäkrade från mån. ålder. (gäller iaf katter) Ex. på skada är patella..

  Jag har våra katter på Agria och Sveland

 85. julia :) skriver:

  Hej Tyra! Till min häst har vi Agria och det kan jag rekommendera! Vi har varit inne med min häst flera gånger pga sitt ben och de är alltid trevliga och det har ALDRIG varit något problem 🙂 Kram!

 86. Matilda skriver:

  5 hästar?

 87. Johanna skriver:

  Jag har tecknat Sveland för 3 månader sedan. Var billigast för mig och har bättre täckning än Agria med mindre konstiga regler och undantag. Håller med andra att det nästan inte är värt att anändbarhets- och livförsäkra en häst. Veterinärvård är bra att ha. Utomlands är det inte alls liak vanligt som i Sverige med försäkringar på hästar.

  Vi har tyvärr varit till klinik och jag fick lov att skicka in kvitto med sjukdomsbeskrivning för värdering innan de betalar ut något. Har inte fått svar ännu. Jag tror de vill säkerställa att problemet inte uppstått innan de teckande försäkringen på hästen….

  Vi får se hur det går….

 88. Linn skriver:

  Vi har haft (minskat sista året nu) men mellan 15-20 hästar alla år och alltid haft alla försäkrade, sen självklart tävlingshästarna högre medans de unga o avelsmärrar mest haft vetrinärvård o låg liv!
  Ja kan inte rekommendera Agria, sjukt svårt att få ut ersättning om olyckan är framme.. Sen är de sjukt låg ersättning vad de gäller hältor vilket ändå är de vanligaste man söker för samt ryggskador!
  Folksam har varit OK!
  Sveland har vi endast haft på hundarna och här är de riktigt bra!
  Men jag rekommenderar skarpt Dina, de ersätter allt, inget krångel vad de gäller att få behandlingar el att få ut liv när den allvarliga olyckan är framme! Sen är de absolut billigast, ersätter även medicin!

 89. Helen skriver:

  Har alltid haft mina hästar försäkrade i IF, det funkar super!!! MEN det som gör att kostnaden blir stor är LIVförsäkringen. Har tagit bort den på min häst så nu har jag endast 5000kr liv och 50,000kr veterinär, har en månadskostnad på ca 260kr!! Ska dock höja veterinär ifall det händer något.

  Kram!!

 90. Nadja Lundberg skriver:

  Vi har haft IF till alla våra hästar och dom har alltid varit hjälpsamma.
  Nu har vår häst åkt in och ut från olika kliniker där hon blandannat opererats osv flertalet gånger.
  Dom har aldrig tvekat på att betala och nu när vet sa att vi antingen fick välja på dyrare undersökningar ( som kanske inte ger resultat ) eller döma ut gick försäkringsbolaget med på att betala det vi ville så jag rekomenderar starkt IF!

 91. Ida skriver:

  Vår hund har vi försäkrad hos Agria och vi hade hästen oxå där innan men sen hade någon häst skadat sig och då hade de krabbat med Agria på något sätt och då bytte hon till sveland (vilket vi har vår häst försäkrad på nu) och du fick hon ut full försäkring. Men Agria funkar bra och sveland oxå, dom andra har jag ingen aning om…

 92. Emma skriver:

  Förstår inte dom som tycker att du inte ska ”söka sponsor” via bloggen! Klart som attans att du ska använda ditt varumärke till att få bra deal! Det vore snarare dumt att inte göra det! 😉 Hoppas någon vettigt försäkringsbolag ser sin chans att synas i vettigt sammanhang 🙂

  Intressant att läsa alla kommentarer. Har själv IF till min häst och lite dyrare försäkring. All veterinärvård plus en del på liv. Betalar 1050:- i månaden. Lite väl mkt men har alltid blivit bemött proffsigt och snabbt och har alltid fått ut pengar utan krångel de få gångerna som jag har behövt använda försäkringen så jag är väldigt nöjd 🙂

  Lycka till i försäkringsdjungeln!

 93. Jenny skriver:

  Jag har haft Agria i alla år med mina olika hästar som jag tyvärr haft rätt mkt olika defekter på. Överlag har jag tidigare varit nöjd med dem. Men nu sista två åren har jag total tröttnat på dem, både med hästarna och hunden och har börjat byta bolag. Provar Dina då de hade bäst vilkor som jag ville ha och jag hört väl om dem.

  Stor förståelse för att inte försäkra dyra hästar. Min bättre häst som bara är ”dyr” för att vara hobby häst kostar 17.000kr per år att ha helt försäkrad hos Agria. Och då har den en massa reservationer vilket gör att försäkringen verkligen inte täcker något alls, inte alls särskilt värt det men rättstvist tvingar mig att hålla kvar försäkringen och fortsätta betala för eländet.

  Personligen så är jag rätt irriterad på att Agria lägger ner mkt pengar på sponsorryttare, tävlingar och annat istället för att ge mig som kund billigare försäkringar! Så jag ser det som en negativ sak att bolagen gör det. Bättre att de gör sig kända som de som inte trilskas, är snabba, har bra villkor.

 94. Rebecka skriver:

  Gillar sveland och ett plus för dem är att de inte stödjer djurförsök med sin verksamhet! Alla försökringsbolag har sina fördelar och nackdelar men gemensamt för dem är att de alla vill tjäna mycket pengar! Det är inte välgörenhet de håller på med och det är kundernas plikt att läsa det finstilta! Du kan inte försäkra dig mot precis allt, premierna skulle behöva höjas enormt och det håller ju inte!

 95. Niklas skriver:

  Kör på bara veterinärvårdsförsäkring. Investera eller spar till ok ränta lika mycket som du skulle betalt in till försäkringsbolaget för en A1. Tycker hela systemetmed A1 är rubbat betalar bara för folk som sliter ut sina hästar och sedan vill ha fullt tillbaka från försäkringsbolaget (tänk om man kunde göra det med bilar). Försäkringsbolagen räknar på statistisk risk och går fett i vinst.Inom trav och galopp får man bara ha veterinärvård vilket jag tycker är bra. Har veterinärvård för 200 000 per år och kostar ca 2000 kr/år. De ca 10000 jag sparat varje år på att inte ha A1 har förräntats till ca 150000 på 10 år. 150 000 blir rätt många behandlingar den dagen det behövs. Vill också poängtera på hur bra det är att vara förebyggande och någon gång i halvåret checka av dem på klinik med böjprov etc kostar bara någon tusenlapp, samt vikten att inte köpa på sig problem med dålig benställning etc. Lycka till

 96. Madde skriver:

  Folksam och Agria är bra!!

 97. Sandra Malmberg skriver:

  Folksam!! Både jag och min häst är försäkrade där, tycker dom är underbart trevliga och har ett bra kundbemötande också!

 98. Jennifer skriver:

  Jag har en kompis som har haft otur med sina hästar och haft en hel del veterinärbesök och hon se definitivt inte varit nöjd med Agria, så dom skulle jag aldrig våga teckna försäkring hos. Verkar bara vara massa krångel och svårt att få ut pengar!

 99. Camilla skriver:

  IF! Dom har faktiskt bra dealer om du har fler djur/saker försäkrade och får en viss procents rabatt! Dessutom täcker dom mycket på hästar som många andra bolag inte står för! Jag hade dom i dryga 10 år när jag var häst/hundägare och varit supernöjd! Inga konstigheter men det bästa är att du sätter dig ner och jämför alla olika och frågar dig själv vad DU vill få ut när olyckan väl är framme..

  Lycka till!

 100. Celine skriver:

  Ta inte Agria i alla fall!!! Vi måste byta på alla våra djur då dom har ändrat så att
  Jouravgifter inte ersätts på vardagar 8-17!
  http://www.agria.se/hund/artikel/jouravgifter-pa-vardagar-8-17-ersatts-inte

 101. Linda skriver:

  Folksam!! Har både mig, hund och sen ett år tillbaka även hästen hos dem. Super!! Bytte från Agria och ångrar mig inte alls.. mycket bättre service nu!

 102. Susanne skriver:

  Spara en viss summa varje månad på ett bra sparkonto där du kan ta ut pengarna. (Ikanobanken tex.)Du sparar pengarna till dig själv och slipper bet en högre premie varje år samt slipper få reservationer i försäkringen pga ev. skador som dom råkar ut för.
  Varför betala till ett bolag där ”andra” använder dina pengar.
  Bättre att spara till sig själv på ett eget konto.
  Sätt in ett belopp som motsvara premien eller liknande belopp varje månad och använd inte pengarna till annat än dina sjuka djur.
  Kan man betala allt själv slipper man blanda in försäkringsbolaget och kan då helt och hållet själv bestämma vad man vill göra med sitt sjuka djur utan att någon på bolaget ska sitta och bestämma över ditt djur bara för att det är försäkrat.

 103. Sanna skriver:

  Undvik Agria för häst, de allra flesta jag känner som haft sin häst försäkrad i Agria har det strulat med. Med hund och katt är de bättre.
  Min häst är försäkrad i Sveland och där har det aldrig varit problem, likaså hade jag min gamla hund försäkrad hos If och när hon var tvungen att opereras två gånger samma år så var de fruktansvärt tillmötesgående och fixade med allt utan att jag åkte på reservationer, så If rekommenderar jag varmt!

 104. Malin skriver:

  Jag har min hund försäkrad i folksam och jag är väldigt nöjd med dom. Hon har haft väldigra problem med urinvägsinfektioner, samt akut livmordersinflammation som var tvungen att opereras. Jag har aldrig stött på problem med Folksam utan dom har alltid betalat sin del utan problem. Jag betalar 1500kr i självrisk, sedan 20% i rörlig kostnad.

  Agria har jag hört kan krångla rätt mkt.. Så för smådjur är folksam bäst tycker jag 🙂

  Lycka till och ha en bra dag! 🙂

 105. Maja skriver:

  vi har Agria. Kan inget om försäkringar 😉

 106. Anna skriver:

  Samarbete? Exakt vad kan du göra för ett försäkringsbolag? Det du kallar bloggtrenden är inte så stort som du tror, dessutom på utdöende.

 107. Lina skriver:

  Har Sveland på alla våra djur utom ena hästen eftersom att det inte går att byta på henne (får restrektioner på hälta pga en kotledsinflammation sedan hon var ung).
  Tycker Sveland inte är allt för dyra och har super bra alternativ.
  Har ju min egen häst försäkrad i både liv och veterinär och jag har det högsta i veterinärvård vilket vi har till alla hästarna.

  Agria är ett bolag jag inte skulle valt, har haft massa krångel med dem så säger som Sanna ovanför, undvik Agria!

 108. Nina skriver:

  Vi har alltid haft If och det har aldrig varit något krångel! Bra service och jättelätta att ha att göra med. Agria skulle jag aldrig ha!! Hört otroligt många vara missnöjda med dom och även veterinärer som tycker att dom brukar krångla. Så absolut inte Agria!

 109. Camilla skriver:

  Mina hundar är försäkrade i agria och det har funkat super med dem MEN nu ersätter de inte akutfall som inte är på jourtid. Vilket har fått mig att fundera på om jag ska byta bolag. Värt att ha med i åtanke!

 110. Emma skriver:

  Hade If på min nyinköpta häst men böt till Folksam då dom var billigare + så är vår hund försäkrad där 🙂 Från att ha kostat nästan 5000 så betalar vi nu 3200 kr/om året.

 111. emma skriver:

  Jag valde att försäkra min nya häst i folksam nu efter att ha haft JÄTTE mycket problem med Agria! Blev tvungen att ta bort 2 hästar inom ett halvår och dom krånglade båda gångerna. inte nog med att man är ledsen över att man ska ta bort sina bästa kompisar så måste man bråka med försäkringsbolagen om att få ut sina pengar 🙁

 112. Karin skriver:

  Har en kompis som jobbar på klinik & hon säger: Vilket försäkringsbolag som hellst, men inte AGRIA! De är de som krånglar mest.

 113. Jenna skriver:

  Har min hund försäkrad hos Folksam, aldrig behövt använda försäkringen *peppar peppar* men var den försäkring jag blev tipsad av flest om, hade jag tagit Agria så hade det kostat bra mycket mer, dessutom blir det billigare om man t.ex. har hemförsäkring via dom 🙂 Har han livförsäkrad och med dubbel veterinärvård

 114. Ida. (: skriver:

  Min hund var försäkrad hos Agria men det var extremt dåligt! Dyrt och inte alls bra. Nu har vi bytt till Sveland och vi får se hur det går, hoppas det är bra! (men hoppas allra mest att vi inte behöver använda försäkringen)
  Lycka till, och mitt tips är att inte välja Agria 😉

 115. Behöver du ett lån för att lösa dina ekonomiska för ansvar och problem? Eller vill du starta ett nytt företag? Ansök till ditt lån service på

 116. Behöver du ett lån för att lösa dina ekonomiska för ansvar och problem? Eller vill du starta ett nytt företag? Ansök till ditt lån service på !!

 117. Ailton Jone skriver:

  Hej

  Jag är en investerare och en privat långivare. Vi finansiera tidigt skede-start-up ventures, befintliga Ventures och total slutförande och investeringar expansionsprojekt.

  Kontakta oss för startfinansiering, kommersiella RE finans, såddkapital, tidiga skede start-up ventures, Joint Venture/partnerskap investering med likviditet från vår sida, lån, hypotekslån. Vi kan finansiera överskott av $10 M.

  För oss att gå vidare med din investering begäran, vänligen skicka oss din affärsplan eller projekt Sammanfattning om din investering.

  Kundkontakt är via e-post: [email protected]

 118. Mr John Nelson skriver:

  Hej,
  Vi är en kristen organisation som bildats för att hjälpa människor i need.So om du är i ekonomiska problem, eller om du behöver ett lån, kontakta oss via e-post [email protected], eftersom Bibeln säger ”” Luk 11 10 Alla som frågar får , och den som söker, han finner, och det skall öppnas ”, så du kan inte missa detta tillfälle, eftersom Jesus är densamme igår, idag och i evighet spela more.Please detta är för människor med allvarliga sinnade och gudfruktiga people.So om du är i behov av lån gör att fylla nedanstående formulär.

  belopp:

  varaktighet:

  land:

  Telefonnummer:

  Ändamål:

  Tack och Gud välsigne

  Hälsningar.

  John Nelson.

 119. Mike Benson skriver:

  Är du ute efter ekonomiskt bistånd , Är du i desperat behov av ekonomisk hjälp ? ( [email protected] ) är här för att ge dig ditt begärda lånebeloppet förutsatt . så allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och få tillbaka till oss omedelbart , ger vi dig 100 % garanti för att ditt lån är väl säkrad i detta bolag okej , vi ger ut lån i en takt av 2 % ränta fylla så gratis , kommer du att kunna betala tillbaka lånet . Vi ger ut lån till ett minimum av $ 1.000 till $ 1,000,000 i en takt av 2 % ränta . också kontakta oss för någon form av lån . för mer information maila oss och ansöka om följande lånet . via ( [email protected] )

  TYPER AV LÅN VI ERBJUDER

  personliga Lån
  Business Lån
  billån
  hus Lån
  Lån för att betala räkningar
  Bolån
  Student Loan

  För alla andra typer av lån , göra maila oss så snart som möjligt med följande uppgifter som anger hur mycket du behöver som ett lån .

  Lån ansökan

  Fullständigt namn …………….
  Belopp som krävs : …..
  Varaktighet när du kommer betala tillbaka lånet : ………….
  Syftet med lånet : ……………
  Land : ………..
  State …………….
  Adress ……………..
  Sex ………………….
  Civilstånd ……………..
  Telefonnummer : ……………..
  När dessa uppgifter är få av mitt företag , kommer behandlingen av ditt lån påbörjas omedelbart . Kontakta oss via e-post
  ( [email protected] )

  bäst hänsyn till din familj och vänner
  Mike Benson

 120. Robert Moore skriver:

  Är du i någon form av ekonomiska svårigheter? Behöver du ett lån för att rensa dina skulder? Är du en affärsman eller kvinna som väsentligt att expandera sin verksamhet? Vi erbjuder alla typer av lån till privatpersoner, företag och samarbeta organ som är i behov av ett lån till låg ränta på 3% kontakta oss idag för en äkta lån via email:
  [email protected]
  Loan ansökan
  Sökande Namn:
  land:
  Yrke:
  Sex:
  syfte:
  Ålder:
  telefon:
  Belopp som krävs:
  Lån Varaktighet:
  månadsinkomst:
  Robert Moore
  E-post:
  [email protected]

 121. marvin smith skriver:

  Sie suchen dringend ein Darlehen? Haben Sie Leihgabe verweigert
  Bank? Oder benötigen Sie ein Darlehen auszahlen Rechnungen? Keine Sorgen mehr Herr martinkins ist ein
  Gottesfürchtige Darlehen Kreditgeber, die Darlehen bietet bei niedrigen Zinssatz von 3%. erheblichen Bedarf von Darlehen zu kontaktieren
  diese gottesfürchtige Frau über
  [email protected]

 122. stalbom_rogefors skriver:

  God dag ,
  Behöver du ett akut lån , behöver ett lån av något slag ? Vi erbjuder lån till företag, företag och privatpersoner på 2 % ränta , Behöver du ett akut lån för att betala dina skulder ? Vi erbjuder personliga lån , företagslån , lån från $ 10.000 – 800,000.00 USD kontakta oss nu : [email protected]
  med en höjd av låga räntor
  2 %
  ? om
  så fyll i lån
  Ansökningsblankett och returnera
  följande information
  Fullständigt namn : ………………..
  Land : …………………
  Stad : …………..
  Status : …………..
  Sex: …………………….
  Ålder : …………………
  Personlig Telefonnummer: ………..
  Lånebelopp : ………..
  Lån Varaktighet : …………………..
  Månadsinkomst : ……….
  Yrke : ………………. ….
  Ändamål : ……………………. ………..
  E – post : …………………. …………….
  Har du ansökt innan ? …………………..

  Hoppas att höra från dig
  så snart som möjligt .

  E – post ovanstående information nu : [email protected]

 123. Terry Fox skriver:

  Vill du ha en snabb snabblån?

  Behöver du ett akut lån som kan underlättas med 48 timmar, är du på rätt plats för en sådan. Kontakta oss idag så att vi kan göra din dag. E-postadress: [email protected]

 124. allen skriver:

  100% garanti lån erbjudande gäller
  Vi erbjuder lån till dem som behöver finansiering för att lösa sina problem. Om du behöver finansiering, kontakta oss via
  e-post: [email protected]

 125. Rick Nelly skriver:

  Är du i behov av en brådskande lån av något slag? Oroa dig inte mer, eftersom vi är här för att hjälpa dig ur din ekonomiska problem. Vi erbjuder lån till alla som behöver den för en ränta så låg som 2%. Skynda dig nu och stabilisera finansiella världen. kontakta oss på [email protected]

 126. Phillips skriver:

  Behöver en investerare?
  Behöver kommersiella eller personliga lån?
  Vi ger ut lån till någon person och företaget med en ränta på 3% per år. För mer information, kontakta oss via
  E-post: [email protected]

 127. Phillips skriver:

  Mitt namn är Sherry vill jag dela mina vittnesbörd med allmänheten om vad den här mannen som kallas läkare Agbodo har just gjort för mig, han tog tillbaka min man till mig med sin stora spell, har jag känt john min man i år, innan vi gifte sig och vi var tillsammans under en lång tid, vi älskar varandra men helt plötsligt han berättade att han inte kan fortsätta längre och jag var så orolig i ett tillstånd av oro sedan letade jag efter sätt att få honom tillbaka, tills en vän till mig berättade för mig om den här mannen och gav hans kontakt e-post till mig men jag var fortfarande osäker, men jag måste bara prova eftersom jag behövde min man verkligen så jag kontaktade honom på mina problem, du kommer inte tro det han förberett det här spell och tog min make tillbaka och idag är vi så lyckliga tillsammans en gång tacka för det ni har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:
  – Om du vill att ditt ex tillbaka.
  – Om du alltid har mardrömmar.
  – Du vill att främjas på kontoret.
  – Om du vill ha ett barn.
  – Om du behöver ekonomiskt stöd.
  – Om du lider av h jag v.
  kontakta honom nu för omedelbar lösning av något slag av
  problem EMAIL [email protected]

 128. Sherry skriver:

  Mitt namn är Sherry vill jag dela mina vittnesbörd med allmänheten om vad den här mannen som kallas läkare Agbodo har just gjort för mig, han tog tillbaka min man till mig med sin stora spell, har jag känt john min man i år, innan vi gifte sig och vi var tillsammans under en lång tid, vi älskar varandra men helt plötsligt han berättade att han inte kan fortsätta längre och jag var så orolig i ett tillstånd av oro sedan letade jag efter sätt att få honom tillbaka, tills en vän till mig berättade för mig om den här mannen och gav hans kontakt e-post till mig men jag var fortfarande osäker, men jag måste bara prova eftersom jag behövde min man verkligen så jag kontaktade honom på mina problem, du kommer inte tro det han förberett det här spell och tog min make tillbaka och idag är vi så lyckliga tillsammans en gång tacka för det ni har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:
  – Om du vill att ditt ex tillbaka.
  – Om du alltid har mardrömmar.
  – Du vill att främjas på kontoret.
  – Om du vill ha ett barn.
  – Om du behöver ekonomiskt stöd.
  – Om du lider av h jag v.
  kontakta honom nu för omedelbar lösning av något slag av
  problem EMAIL [email protected]

 129. Heidi Woods skriver:

  Dear Sir / fru,
  Behöver du finansiering?
  Behöver du ett lån?
  Behöver du Business eller personligt lån?
  Vill du refinansiera ditt företag?

  Vi ger ut lån till varje individ och företag vid 2% ränta
  årligen. Mer information Kontakt Email: [email protected]

  Namn:
  Land:
  Mängd:
  Telefonnummer:
  Lån varaktighet:

  Hälsningar
  Heidi Woods

 130. Heidi Woods skriver:

  Dear Sir / fru,
  Behöver du finansiering?
  Behöver du ett lån?
  Behöver du Business eller personligt lån?
  Vill du refinansiera ditt företag?

  Vi ger ut lån till varje individ och företag vid 2% ränta
  årligen. Mer information Kontakt Email: [email protected]

  Namn:
  Land:
  Mängd:
  Telefonnummer:
  Lån varaktighet:

  Hälsningar
  Heidi Woods

 131. mr Jackson Barry skriver:

  Behöver ett akut lån? att betala dina räkningar eller starta ett företag på egen hand, Har du provat de lokala bankerna i landet för ett lån och de vägrar, här är ett företag som kan göra den drömmen gått igenom. Mycket snabb och brådskande överföring från ditt bankkonto, börjar Återbetalning åtta månader efter att få pengar till ditt bankkonto, Låg ränta på 3%, Amortering lång sikt (1-30 år) Varaktighet. Villkor för flexibla lån och månatlig betalning med ett av de legitima och licensierade företag litar auktoriserade att finansiellt stöd till andra länder. För mer information och låne ansökningsblankett. Om du är intresserad kontakta oss för mer information via e-post: [email protected]

 132. VLK skriver:

  Afslut dine økonomiske bekymringer

  Vi er lån akkrediteret firma. vi tilbyder lån til enkeltpersoner på lav rente på 2%, Vi tilbyder personlige lån, business lån,realkreditlån. fast ejendom lån. for mere info: kontakt os via: [email protected]

  signeret
  forvaltning.

 133. Marcus Helm skriver:

  SÄKRA SHIELD lånefinansiering SERVICES, är en

  välgörenhet
  lån organisation som bildades för att hjälpa våra individer

  allt
  världen som går igenom ekonomiska

  kriser
  Vi ger ut lån från intervallet
  $ 1.000 till $ 90.000.000. Våra lån är väl försäkrad

  och maximal säkerhet
  är vår prioritet, till en ränta på 2% ränta.

  tillgängliga Lån
  * Kommersiella lån.
  * Personliga lån.
  * Business lån.
  * Investeringar lån.
  * Utveckling lån.
  * Bygg lån.

  Om du behöver någon av dessa typer av lån, kommer du

  måste fylla
  under formuläret nedan.

  ANSÖKNINGSBLANKETT
  Namn: —————-
  Adress: ————-
  Land: ————-
  Yrke: ———-
  Lånebelopp———-
  Syftet med lånet ——
  Lån Varaktighet ——–
  Telefonnummer:——–

  STANNA BLESS
  Marcus Helm
  Telefonnummer: + 1-979-202-1380
  E-postadress: {[email protected]]
  http://www.secureshield.webs.com
  SÄKRA SHIELD lånefinansiering TJÄNSTER

 134. francis skriver:

  behöver du ett företag lån, hem kapital lån, eller om du är i behov av en ekonomisk, vänligen concact oss idag Email: [email protected].

  med följande information.

  Namn (i sin helhet) …………….
  Adress (i sin helhet) …………..
  Kvantitet (i sin helhet) ………….
  LÖPTID (i sin helhet) ………….
  Syftet med lånet (i sin helhet) ……..
  Land (i sin helhet) …………………
  telefonnummer……………………

 135. Anna & Anna skriver:

  Hej Tyra vi har precis skrivit ett inlägg på vår blogg om hur fel det är med nätmobbning och att vi hoppas att Nöjesguiden ger ett svar på tal om hur de kan ha en mobbare kopplat till deras företag. Vi hejjar på dig och hoppas du kommer tillbaka snart <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »