Allmänt

Ovårdad häst?

Haha tror många fick en chock när dom såg mig gå runt i stallet igår, men jag orkade inte bry mig. Ville ner och pussa häst och då går jag ner och pussar häst! Gud så Dario ser ut alltså. Bett, lång man, smutsig…får ont i magen när jag ser honom. Imorgon ska det bli en Dario make over så att han blir sitt rätta jag igen. Hatar när mina hästar ser ovårdade ut. Dario kan vara hur fin som helst, sen står han i hagen en dag och lcykas se ut såhär…vet inte riktigt vad han tar sig till?

Idag ska jag hoppträna Joe- kors i taket! Ska bli väldigt kul! Funderar på att tävla honom i helgen. Niclas åker till Sunne imorn och jag tävlar i Vallentuna två dagar. Funderar på att hoppa en 1,20 med honom det skulle vara så himla kul 🙂 Vi får se hur det känns på träningen idag.

10 svar till “Ovårdad häst?

 1. Vilma skriver:

  Bor i sunne, o ska va funktionär på banan då! Hoppas ja ser honom hoppa ! Lycka tiiill 🙂

 2. Erica skriver:

  Men hästar är ju grisar, du får väl ge han en omgång av din ansiktsmask??!! 😉 Fast på hela kroppen 😉
  Gillar dina bilder och att du bjuder på dig själv, lycka till på träningen, det kommer gå så bra!! =)

 3. Louise skriver:

  Åååh va synd du inte ska hit till Sunne.. Så himla fin tävling här 🙂

 4. RockaBillyBrud skriver:

  Sägs ju att en skitig häst är en lycklig häst x)

 5. Amanda skriver:

  Hallå hästmänniskor!!

  Besök min blogg där jag har världens erbjudande till er nu, det är nämligen så att min syster har massor med Häst & ryttarutrustning kvar från hennes nerlagda butik. Allt är nytt och till riktigt grymma priser. Så passa på nu!!

 6. Lisa skriver:

  Han ser inte alls illa ut. Han ser ut precis så som en häst ska på sommaren. En sommarhäst helt enkelt som får vara just häst! :3

 7. Fanny skriver:

  Till dig Amanda med häst & ryttarutrustning där uppe… Kolla din bloggadress, kom in på värsta bibelsiten istället för din blogg, haha. Ett S saknas va? 😉

 8. karolina skriver:

  Haha! Diggar stilen 😉

 9. Emelie skriver:

  Man ska ju vara sig själv Tyra;)

 10. Matilde Brandt skriver:

  Hahah herlig 😀 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »