Okategoriserade

Första gången jag träffade Niclas…

Haha sitter vid min gamla dator, och hittade en mapp från första gången jag tränade för =träffade Niclas… Kommer aldrig glömma det- det var den absolut mest SÄMSTA tänkbara övningen för Dario. Det var liksom 90 graders svängar på hinder och jag höll på att rida på Niclas flera gånger. Han hade ingen aning om vem jag var, utan kommer ihåg att det kom in en tjej med en stor vit häst och hade en röd outfit. Han tycker jag såg spännande ut, och hans kommer ihåg att jag höll på att rida på honom flera gånger…

Haha, vad minns jag då? Kommer ihåg att jag hade trott att det skulle stå en gammal gubbe där, och så stod det en snygg kille som luktade gott. Det var lite kul. Tyckte att hans träningar var extra kul just därför, jag är ju tjej 😉 Men det tog lång tid innan vi fann varande. Kom ihåg att vi åt lunch nån gång efter träningen för att diskutera om han kunde hjälpa mig hitta häst. Då ryktades det att ”Tyra och Niclas satt och hånglade” på Östermalms Ridskola, haha dör..  det gjorde vi verkligen inte!

Sen skulle jag som sagt leta häst, och jag och Niclas åkte till Linköping till Jonas Rinne och till Norrköping och runt och kollade. Men vi fick inte till det förens på Falsterbo förra året. Då hände det grejer, haha. Så snart firar jag och mina underbara pojkvän ett år tillsammans. Vi har haft ett fantastiskt år ihop, och jag hoppas på många fler… Det är inte lätt alla gånger att ha ett sånt stort gemensamt intresse, speciellt inte när Niclas tränar mig och vi är på samma tävlingar- men 95% av gångerna är det underbart. Kan berätta mer om det nån annan gång, kanske kul att veta lite baksida också? Kram

hahaha den här bilden alltså…att svänga så med Dario är i princip helt omöjligt, och så skulle Niclas trilskas med att stå där jag skulle svänga. Jag sa det innan, så lite får han skylla sig själv, haha 😉

19 svar till “Första gången jag träffade Niclas…

 1. Moa skriver:

  Vilket kul inlägg haha! 😉

 2. Ida skriver:

  haha åh så kul 😀 berätta gärna mer =) alltid kul att höra sånt =)

 3. Är så glad att du hittade kärleken igen! Va tiden har gått snabbt ändå 😀

 4. Julie skriver:

  Morsomt å lese:) dere matcher jo med rødt der også, på det siste bildet;)

 5. Moa skriver:

  Tycker det skulle vara intressant att läsa om!! =)

 6. alexandra skriver:

  hej!
  jag kan inte komma in längre på tyras.se har varit såhär nu i kanske en vecka

 7. Hahah så søt historie!! 😀 Glad på deres vegne!

 8. jennifer skriver:

  Kul inlägg, glad för din skull 🙂

 9. saga skriver:

  Berätta mer 🙂

 10. erika skriver:

  Ni är så fina ihop och förtjänar bägge lycka 🙂 Hoppas på att få läsa om er alltid! Kram

 11. Malin skriver:

  Väldigt roligt inlägg! Vill gärna höra även om baksidorna 🙂

 12. Humla skriver:

  Har två par (á fyra ben) transportskydd till salu, str Cob & Pony. Nyskick! Kolla hemsidan för mer information – http://www.humladahl.com/#post236

 13. L skriver:

  Haha jättekul att få höra! 🙂

 14. Jessica skriver:

  Haha, älskar Niklas stil på den sista bilden!

 15. Lizette skriver:

  Så roligt att läsa om! 🙂
  Vill gärna läsa mer 🙂

 16. malin skriver:

  HAHAHA Vilken härlig bild!!! 😀
  //Malin

 17. Sol skriver:

  Hahahahaha, det siste bildet <3

 18. Sophie skriver:

  Aaahahahaha den sista bilden! Jg gråter av skratt 🙂 Vilket pangintryck du måste gjort 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »