Mitt stall

VÅRSTÄD/ RENSNING OCH SÄLJ!

Lyckos er som kommer på loppisen i hos Märsta Ridklubb imorgon- för det är inte lite jag säljer. Skäms faktiskt lite nästan, men jag har 4 hästar, och en stor del av jobbet är att inspirera och visa nya saker. Men om jag bloggat om det eller använt nån gång så behöver jag det inte längre. Så nu kan jag sälja det billigare på loppis istället.

Tror ungefär 50% av det jag har säljs, 20 % av det jag har har slängts, 10 % skänks och 20 % sparas. Bra fördelning!

Och nu är inte ens alla och ryttarsakerna med på bild… det är typ ännu mer, hahaha….kommer nog sälja mina vita krokodil-stövlar också 😉

Nya skydd från Veredus. Bägge är använda en gång, dock blir skydd alltid så smutsiga direkt- så dessa ska göras rent och säljas imorn:

Täckes och schabrak-rensning:

Några pannband som ska säljas:

Snyggt skärp från Dyon som jag aldrig använt för det var för litet:

70 % av dessa huvor ska säljas:

Dör..haha förra veckan fick jag rycket då jag inte hade några tyglar… det här är tyglar…som inte används…

24 svar till “VÅRSTÄD/ RENSNING OCH SÄLJ!

 1. Cecilia skriver:

  Ibland får jag en känsla av att det inte bara handlar om att du är bloggare och måste inspirera utan att det nästan är ett shoppingberoende.. Det är liksom så SJUKT mycket grejer du köper.

  1. Tyra skriver:

   Cecilia- Ja jag gillar att handla till mina djur, det gör jag. Men jag måste också pga av bloggarna, så är det faktiskt. Men ja- jag älskar att shoppa till mina djur, det gör jag också 🙂

 2. Sofia skriver:

  Åh vad ska du ha för ice vibe? Är så sjukt sugen på ett par!

 3. SNÄLLA SÖTA UNDERBARA TYRA. Sälj på bloggen också! Tänk så liten procent av alla dina läsare som kommer till en liten tävling… Skulle vara SÅ kul om du skulle kunna göra det. Redan intresserad av ett schabrak,kan man mejla dig? 🙂

  1. Tyra skriver:

   Jenny- Ja, kan sälja det som blir över om det är fina grejer. Förstår, men det är så otroligt mkt jobb att sälja via bloggen. Kram,

 4. Josefin skriver:

  Hej. Ska du sälja fina ICE ViBE? Jag är väldigt intresserad av den men bor på Gotland så har lite svårt att komma på din loppis.. Med vänlig hälsning, Josefin

  1. Tyra skriver:

   Josefin- Kan höra av mig om de inte blir sålda 🙂

 5. Fia-HEVONENS skriver:

  Viiiiiiill ha det Sverige-pannbandet!! 😀

  // Fia-HEVONENS
  http://www.hevonens.com

 6. Isabelle skriver:

  åh finns en hel del fint som hade varit intressant att kolla lite närmare på…tyvärr är det lite långt att åka från småland 🙁

 7. Fast nu har du ju 5 hästar, om man räknar in Doris <3

 8. Evelina skriver:

  Ska du sälja din LO-luva? 😮

 9. Olivia skriver:

  SÅÅÅÅ sugen på dyonskärpet, carbongel skydden och veredus luvan (om den ska säljas). Synd att jag bor i halmstad 🙁

 10. Josefine skriver:

  Det gröna pannbandet – snälla får jag köpa det? Min islänning skulle passa så bra i det! Har letat länge efter ett grönt! (Rätt nyans av grön) Bor utanför Västerås och har ingen möjlighet att komma till Stockholm-trakten. Pengar kan sättas in nu ikväll!

 11. Therese skriver:

  Åå, sverige pannbandet skulle jag vilja ha 😀

 12. Isa skriver:

  Shiit! Önskar att jag kunde vara där!!

 13. Alicia skriver:

  Åh! Det v-ringade pannbandet har jag suktat efter att jag sett det på din blogg tidigare.Säg till om du vill sälja det åt mig 😉 Fan vad orättvist att bo norrland känner jag 🙂

 14. Fanny skriver:

  Hej Tyra jag vill bara berätta hur TAGGAD jag och min kompis är vi ska på din loppis det går inte att beskriva känslan av att se lalle tävla imorgon och få en signering på din bok hoppas vi ses mvh 11åriga fanny

 15. Clara skriver:

  sälj förfasiken inte dina vita ridstövlar, de är så otrooligt snygga på dig! Minns att du hade dem mycket när jag började följa din blogg för något (några?) år sedan, sjukt snygg är du i dem. Dör snygg-i-ridstövlar-döden tyra!

 16. Ella skriver:

  Vet du om det är lätt att åka kommunalt dit? Vill så gärna åka dit men bor i sollentuna så måste åka kommunalt men hittar inte hur man kan göra det!

 17. Jo, det förstår jag absolut… Men bara ett tips, gud vad lycklig jag hade blivit! Det är väl bra att göra sina läsare glada 😉

 18. Jessica skriver:

  Synd att man bor så långt bort…. Storlekn och pris på veredus skydden och dyon skärpet? Jätte intresserad!! 😀

 19. Jennifer skriver:

  Ååååh skulle verkligen vilja köpa det där sverigepannbandet ♥ men kan tyvärr inte komma för jag är upptagen heelaa dagen 🙁 vart köpte du det? Vill så himla gärna ha ett sånt för de e såå sjukt snygga!

  //Jennifer

 20. S skriver:

  Själv säljer jag massa häst och rid grejer på Tradera billit, allt är oanvänt! Väldigt fina grejer 🙂

  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=3210994

 21. Ance skriver:

  Åå, synd att det är så långt bort… 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »