Allmänt

Star Rider som ni aldrig sett säljs imorn…

Hittade en hel kartong med samples på designer och loggor. Allt säljs ut imorn och på söndag på Märsta Ridklubb Först till kvarn;)

20130531-165051.jpg

20130531-165055.jpg

20130531-165059.jpg

10 svar till “Star Rider som ni aldrig sett säljs imorn…

 1. Klara skriver:

  Hej! Är det hela helgen eller bara på lördagen?

  1. Tyra skriver:

   Klara- Både lördag och söndag 🙂

 2. Pillan skriver:

  Åh vad snyggt 😀 Lite skit att man bor på andra sidan landet då 😉

 3. Johanna Grant skriver:

  Sverigetema<333333

 4. Evelina Björk skriver:

  Hej Tyra! Tänkte fråga om det finns någon chans att köpa något via bloggen som inte går åt imorgon? Bor i Linköping så kan inte åka = (( Du borde ta en tripp till Norrköping igen så skulle du kunna ta med dig en bunt av utrustning och kläder som jag kan köpa ;D

  // Evelina

 5. Johanna skriver:

  Gud va roligt jag och min kompis åker från Gävle för att fynda lite, skulle vara super kul att träffa dig med har följt din blogg sen du köpte Dario 😀 / Johanna

 6. Line skriver:

  Attans! Den där gröna pikén var verkligen skitsnygg, för första gången önskar jag att jag bodde i den delen av landet, för då hade jag åkt och haffat den illa kvickt! Skitsnygg, som sagt 🙂

 7. Karolina skriver:

  Åååh! Den rosa huvtröjan m blåa armar har jag frågat om förut!!! Jag bor ju 40 mil ifrån så kan inte komma på loppisen:/ snälla om den finns kvar kan inte jag få köpa den ändå? Att ni skickar? Skulle bli så himla glad

 8. natalie skriver:

  Åh är så ledsen att jag inte bor nära så jag kan gå på din loppis! Då jag bor i en fattig familj hade det varit perfekt att hitta fina saker till mitt allt,min fina häst! Du är bäst tyra. Du är min förebild och kommer alltid vara. Fortsätt vara så otroligt modig och bäst som du är!:)

 9. Ronja skriver:

  Hej!
  Har du så man kan köpa sweden ouffiten?
  i Stl M?
  Mvh Rp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »