Okategoriserade

Köp min bok morgon och få den signerad

Jag kommer sälja mina böcker där som ni kan få signerade också, så ni vet. Sophie kommer att jobba så om någon handlar en bok så kan ni säga att ni vill ha dem signerade så gör jag det, så hämtar ni boken senare. Har ni redan köpt en bok så kan ni lämna in dem och få dem signerade ♥ Hoppas på att kunna träffa så många som möjligt av er imorn i den mån jag kan och har tid ♥

Jag är väldigt stolt över den här pappersbiten. Har fått så sjuuukt mycket positiv respons, jag har faktiskt inte fått en enda negativ kommentar om min bok… JO just det- att den skulle vara längre och tjockare. Det tar jag som något positivt. Många som läser inspireras och blir starkare av boken. Den handlar verkligen inte bara om business, utan resan jag gjort i mitt liv. Vem jag är och hur jag växt upp, vad jag gjort för att kommit dit jag är idag.

Det är även mycket pepp och stöttning för att man ska tro på sig själv och att allt går om man vill. Både personlig pepp och business. Var hittar man fabrikerna i Kina och hur går man till väga? Vad ska man tänka på hur när man startar företag, och hur startar man företag? Hur tjänar man pengar på en blogg, vad tjänar jag på min blogg och hur kunde jag tjäna de pengarna? Vilka stora missar har jag gjort inder min tid som företagarna, och vad har jag lärt mig av det? Jag delar med mig av alla erfarenheter på gott och ont. Varför blev det ingen säsong 2 av Kenza & Tyra Show? Vad ska man tänka på när man skriver avtal och kontrakt med andra? Massa tips om allt som rör mina verksamheter…

Om man vill köpa min helt egna fina bok så kan man göra det på Adlibris här :) Jag tror verkligen den kommer passa många av er duktiga driva hästtjejer

Kolla bara här. wohooo. Grymma hästbloggaren och duktiga drivna företagstjejen Linn Olsson har min bok som favvo-bok. Missa inte hennes blogg

5 svar till “Köp min bok morgon och få den signerad

  1. Terese skriver:

    Absolut!!! Du ska vara superstolt över din fina bok. Den är genuin, lärorik ochmyclet läsvärd. Jag fick massor av bra tips att tänka på och använda i mitt bloggande.

    Tack! Kram Terese

  2. Jenny skriver:

    Kan man beställa din bok någonstans? Blir fasen sugen på att läsa den! 😀

  3. Bea skriver:

    Åh, önskar jag kunde komma! 🙁 Fick din bok i julklapp, älskar den! ♥

  4. Elise skriver:

    Vilket pris kommer du sälja den för? ❤

  5. Lolloh skriver:

    Ärligt vad tänker ni om förortsupploppen?
    Om ni har en åsikt svara gärna här: http://lolloh.blogg.se/2013/june/det-ar-verkligen-tragiskt-att-det-skylls-pa-samhallet-2.html#comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »