Mitt stall

Statistiken bara flödar…

Shiiit vad den här bloggen har ökat i statistik- sjukt coolt! Det är sällan man ser en sån stor blogg som är helt nischad på en sak. Många frågar om detta är Sveriges största hästblogg. Det här är en helt renodlad hästblogg, och därför är den störst inom den kategorin. Det är klart Nellie har fler läsare, inget jag inte vet om…men hennes blogg handlar om hennes liv och allt annat också. Om jag postade alla dessa inlägg på tyras.se så skulle jag inte kunna kalla det för Sveriges största hästblogg…

Det är sjukt coolt iallafall. Och Nellie btw. Hennes blogg kommer bara växa och växa, hon kommer snart gå om tyras.se (som för övrigt ligger nere på bloggportalen då de glömde scripten i nya designen 🙁  och hela bunten på topplistorna. Det är jag övertygad om. Jag är glad och väldigt nöjd med min statistik. Tycker det är sjukt mycket häftigare med den här bloggen, även om den andra bloggen är sjukt mycket större och har dubbelt så många läsare- Just för att den här är helt nischad på en sak- HÄSTAR ♥

#skickavidarenätkärlek

6 svar till “Statistiken bara flödar…

 1. Rebecka skriver:

  Vad kul 🙂 Grattis

 2. Dixie skriver:

  Grymt kul! Och jag läser Nellies blogg, fast jag är 30+ (?), och måste säga att jag är så jäkla impad av den tjejen. Sjukt duktig ryttare, verkar älska sina hästar/häst, inlägg om sin syster som får mig att typ gråta, verkar respektera dom runt omkring henne osv. Plus att hon verkar ha en fantastisk familj på det! Superkul att det går bra för alla starka tjejer 🙂

 3. Jag tycker dom borde ändra sättet Blogportalen räknar besökare. Det är ju uppenbart att deras sätt att räkna är helt fel. Dom borde ju räkna IP adress var 24 timma, inte varje timma. För då kan 1 person på en dag få det att se ut som att det varit 12 personer inne.

  Menar inte att låta biter!
  Är naturligtvis glad för din skull att det går bra ;D

 4. Tommy skriver:

  roligt med många besök till bloggen 🙂

 5. Jen skriver:

  Du är så värd det. Det är inte alla ”kända” bloggare som har en så positiv, fin och omtänksam personlighet som lyser igenom bloggen.

 6. Vad kul Tyra, du har helt klart bästa hästbloggen tycker jag 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »