Allmänt

Glöm inte bort Märsta i helgen

Yes, för jag kommer ha FETASTE häst-loppisen på tävlingarna i Märsta. Och jag lovar att det inte kommer att avbokas, för Sophie ska jobba för mig. Jag kommer självklart vara där och tävla (hemmaklubben) så jag kommer säkert hänga där också. Har med miiinst 30 snygga schabrak, massa träns, pannband, täcken, benskydd med mera. Även massa snygga kläder för ryttaren, allt från nytt till gammalt och mycket märkeskläder.

Sedan kommer Star Rider säljas på plats för er som vill prova. Så be there! 😀 Hoppas hoppas hoppas det blir fint väder nu, eller hur? Någon som vet? Känns som att det kommer bli fint väder. Jag kommer att starta 120, 1,30 på lördagen och en 1,30 på söndagen. Joe kommer starta 120 och 1,30 på söndagen. Sedan kommer eventuellt Nellie och hennes föräldrar ut till gården och hälsar på. Hoppas vi får till det 🙂

Vi ses i Märsta va? Puss & Kram

5 svar till “Glöm inte bort Märsta i helgen

 1. Julia skriver:

  Neej Tyra snälla kom tillbaka till Gbg 🙁 Missade dig på mässan..

 2. Kajsa skriver:

  Vet du om det går att ta sig dit kommunalt? Hade varit kul att åka dit och fota 🙂

 3. Madde skriver:

  Inga planer på att komma och tävla i Sundsvall?
  Sundsvall Summer Horse Show??
  Hade ju vart riktigt kul om de varit så! 🙂

 4. natalie skriver:

  Fredag ska det bli regn och lördag, söndag bra väder 🙂

 5. Emma skriver:

  Ursäkta Natalie, men var har du läst den väderprognosen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »