Allmänt

Tack vare hästarna har jag fått nya vänner för livet…

Tack vare att jag flyttade till Wiggeby Gård så har jag fått en del nya vänner. Och att få nya vänner när man är 27 år…. det är ballt. För jag har svårt att släppa in nya människor i mitt liv, men på något sätt har några lyckats och de kommer vara vänner hela livet. Jag är oerhört tacksam för det.

En av dem heter Elina, och henne har ni både sett och hört talas om i bloggen förut. Hon står med sin häst Hilla (kallas Pumba) här hos mig, och när jag var dåligt förr så tjatade hon på mig att vi skulle rida ut så att jag skulle komma utanför huset. Väl ute så pratade vi och allt kändes så lätt. Elina hjälper även till och är medryttare på mina hästar, hon tömkör på måndagar för hon är grymt duktig på det. Hon är en vän som alltid ställer upp, och nu efter ett år här på gården så är hon en av mina absolut bästa vänner. Jag kommer självklart också alltid ställa upp för henne oasvett vad.

Idag fyller hon år och jag vill bara hylla henne här på bloggen. Älskar dig dvärgas ♥

Elina får en alltid att skratta. Hon får alla att skratta. Jag menar, vad är det här? Den dagen jag nockades av Lalle och fick näsblod så skulle Elina trava av Lalle. Och vad ser man? Det här? Med blod i ansiktet och mycket besvikelse så börjar man istället asgarva….

12 svar till “Tack vare hästarna har jag fått nya vänner för livet…

 1. Lipan skriver:

  Haha, vilka härliga bilder! Och det är underbart att hitta nya vänner när man är vuxen, för man väljer på ett helt annat sätt då. <3

 2. Sandra skriver:

  Är alla din vänner 12 år?

  1. Tyra skriver:

   Sandra- Vad får dig att skriva en sån kommentar? Elina är 26 år och förmodligen 10 år äldre än dig. Du får gärna förklara varför du kommenterade det du gjort. Väntar med spänning!

 3. Elina skriver:

  Åååh! Tack finaste snöret, älskar dig med <3

 4. Jag blir så trött på att folk klagar på att ni inte ”beter er moget”! Jag tycker det är skit kul att du och dina vänner släpper loss och kan bjuda på sig själva! Tycker det är jätte kul att du fått nya vänner Tyra, både djur och människor ;D

 5. Vad roligt att du hittat nära vänner pga hästarna. Känner precis samma sak! Kram på dig Tyra, stay strong.

  #skickavidarenätkärlek

 6. Jennifer skriver:

  Älskar Lalles kropp där!! Han ser så rund och musklad ut, han är bara sååå fin =)

 7. E R E E K A skriver:

  Superhärliga bilder! 😀

 8. Anna skriver:

  Hej!

  Var har du köpt den fina martingalen/förbygeln?! =)

  Kramar Anna

 9. Sara skriver:

  Grattis till Elina! 🙂
  Skulle du inte kunna filma någon gång när hon tömkör? Tömkör min pålle då och då vilket funkar bra, men alltid kul att se hur andra gör så man kan plocka lite smarta tips 🙂

  Kram på dig Tyra, du är så jäävla bra – glöm aldrig det!

 10. Martina skriver:

  Unge elelr gammal? Spela roll, huvudsaken är att man har skit kul ihop! Och det verkar ni ha! =D

 11. Elina skriver:

  Tack för komplimangerna Sandra och Tyra, men jag fyllde faktiskt 28 🙂 13, snart 30..? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »