Allmänt

Välkommen Arne!

Måste välkomna Arne i bloggen! Annars kommer ni nog undra varje gång jag skriver ”Arne”. Sophie, som bor hos oss har hela livet drömt om en hamster. Så nu har hon fått en av oss. Hon bara grät och skrek av glädje. Helt underbart att man kan göra någon så glad <3 20130520-210440.jpg

15 svar till “Välkommen Arne!

 1. jen skriver:

  men pusseee!!!! hur söt får man bli:)

 2. Jenny skriver:

  Nej men gud så söt! 😀

 3. Klara skriver:

  Hur kommer det gå med katterna? haha

 4. Bell skriver:

  Sötnos 🙂

 5. Matilda skriver:

  Varför bor Sophie hos er egentligen? Hur gammal är hon? 🙂

 6. Moa skriver:

  Haha va go 🙂

 7. johanna skriver:

  hej hej Arne!

 8. geminick skriver:

  Haha! Det var mig en söt liten en! Och vilken underbar present till Sophie!

 9. Erica skriver:

  Haha, Arne ;-))
  Jag hade en som hette Sture när jag va liten 🙂 och när jag va riktigt liten hade jag en som hette vilde ville, när han dog så döpte jag nästa till vilde ville 2 och nästa till Vilde ville 3 🙂 Dessa tokiga hamstrar och roliga namn :))

 10. Sophie skriver:

  Ååååååh bebiiiiis!!!!!! Han längtar till att få träffa dig, jag med! <3

 11. Heidi skriver:

  Jag hade en hamster en gång som tyvärr drunknade i toaletten, så om den får vara lös hos er håll locket fast!! dom blir väldigt tama om man pysslar med dom, så den kan bra vara lös i huset. men akta alla el kablar och små skrymslen 🙂 härliga små djur!

 12. Arne! Vilket briljant namn!

  Och vilken sötis:)

 13. karolina skriver:

  Du är så snäll Tyra!! Jag hade också en hamster förut, hade henne faktiskt jätte länge! Min katt försökte mörda henne varje gång hon såg henne i början men illslut gav hon upp när hon märkte att hon inte fick haha!

 14. Sara skriver:

  Ååh va söt 😀 men låt aldrig katterna va ensam med den fast den har en bur med täta galler, en av mina vänner har världens snällaste och gosigaste katt men den har två gånger dragit ut 2 av hennes hamstrar genom 0.5-1 cm täta gallren så att dom va helt sönderslitna 🙁 menar inte att äckla dig men fast dina katter e så underbara kan dom också farliga runt hamstrar, bara ett litet tips 🙂
  Lycka till ! 😀

 15. sanna skriver:

  söta lilla Arne! 🙂
  Jag vet att du Tyra får mycket skit här bland kommentarerna med inte nu. Detta är vad som gör dig till en UNDERBAR människa! Du vill bara väl och att göra folk glada och det lyckas du med på alla sätt och vis, här med Arne och så med Doris, alla är glada! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »