Allmänt

Sista chansen att beställa Star Rider idag & imorgon

Star Riders snygga rosa tävlingskavaj har vi sålt för endast 450 kronor via min blogg. Det är väääääldigt billigt. Ni kan få en sista chans att maila in på [email protected] om ni vill köpa Star Rider- ridbyxor eller kavajer. I veckan slutas de säljas via min blogg och kommer börja komma ut till återförsäljare.Kommer även finnas på plats på Strömsbergs Gård butiksinvigning på onsdag kväll (mer info kommer) och även på Märsta Ridklubb vecka 22. Så dit kan ni komma om ni vill testa och handla på plats 😀

Men till er läsare. Sista chansen är idag och imorgon att köpa Star Rider direkt via bloggen. Ni betalar in till ett kontonummer eller bankgiro. Det är alltså inga privat köp utan för företaget. Den rosa kavajen kostar 450 kr och ridbyxorna kostar 599 kr. Tror de kommer höjas en hundring när de hamnar i butik. Så passa på nu tills vidare! Om ni vill beställa mailar ni till [email protected] och skriver vad ni vill köpa samt vilken storlek. Sedan hör vi av oss efter att ha kollat lagersaldo och sammanställt allt.

Jag har en annan idé på ridbyxor som jag vill försöka förverkliga, måste bara hitta en leverantör som kan göra det. Det har med greppet att göra. Min design är ju redan klar, men nu vill jag har bästa greppet på ridbyxorna i världen. Och då måste jag hitta vitt tyg också Ps. Ni som beställt borde fått sina byxor i fredags eller så kommer de på måndag. Ni behöver inte maila och fråga- för alla är skickade, kram

Älskar designen med cerise och svart. Så snyggt att tävla i och så lätt att matcha snyggt med hästen. Tummen upp!

20 svar till “Sista chansen att beställa Star Rider idag & imorgon

 1. Agnes skriver:

  Älskar den rosa kavajen men eftersom jag inte tävlar för tillfället så blir det ingen kavaj för mig 🙂

 2. Sophia skriver:

  Lär absolut köpa detta setet!
  Hade passat utmärkt, men eftersom jag bara vill ha faktura så får jag vänta och hoppas att det blir i framtiden istället =)

 3. Emma skriver:

  Jag tycker att du kan lägga till en mobilficka där bak (som på många löparbyxor) så man slipper ha tröja/jacka med ficka på när man rider ut på sommaren. Jag vill liksom inte ha en sån där armgrej så man får ett fult stort streck över hela armen 😉

 4. Jessica Nilsson skriver:

  Hej Tyra!
  Har en liten fråga, läser din hästblogg men jag rider inte och vissa hästbegrepp fattar man inte vad det betyder;P Finns det någon möjlighet att du skulle kunna typ göra en ”ord” lista och förklara lite vad alla orden betyder. Typ som eftergift vad är det?:)

 5. Soliss skriver:

  Hej! Tänkte fråga vilket kraftfoder ni använder till era hästar?!
  Kram kram

 6. Soliss skriver:

  Hej! Tänkte fråga vilket kraftfoder ni använder till era hästar?! Vilket märke 🙂

  Kram kram

 7. Malin skriver:

  Måste bara ge dig en eloge! Hästvärlden är ett hårt klimat fyllt av avundsjuka och spydiga kommentarer, jag har pluggat intensivt i två år (ridlärare) med 20 tjejer…. Behöver man säga så mycket mer? Fortsätt som du gör, du är duktig så du har absolut ingen anledning att ta åt dig!

 8. geminick skriver:

  Haha, det är nästan så jag tycker det är synd att jag inte tävlar, för jag hade jättegärna ägt en sån där snygg kavaj. Men men! 🙂

 9. stina skriver:

  hur är dom i str? skulle vilja köpa en men vet inte vilken str

 10. Lina skriver:

  Så galet snyggt med skrik-rosa!

 11. Emma Larsson skriver:

  Hej Tyra !
  Tänkte börja med att säga WOW du är helt otroligt duktig! Lätt en person som man kan se upp till det gör jag ialla falla ! Min fråga jag vill ställa till dig är skulle du sälja Dario ? eller är det inte aktuellt längre?
  Kram Emma ! Fight on

 12. Emma Larsson skriver:

  Hej Tyra !
  Tänkte börja med att säga WOW du är helt otroligt duktig! Lätt en person som man kan se upp till det gör jag ialla falla ! Min fråga jag vill ställa till dig är skulle du sälja Dario ? eller är det inte aktuellt längre?
  Kram Emma ! Fight on

 13. Emma Larsson skriver:

  Hej Tyra !
  Tänkte börja med att säga WOW du är helt otroligt duktig! Lätt en person som man kan se upp till det gör jag ialla falla ! Min fråga jag vill ställa till dig är skulle du sälja Dario ? eller är det inte aktuellt längre?
  Kram Emma !

 14. louise skriver:

  Hoa vilka återförsäljare kommer Star Rider att finnas? 😀
  kram

 15. Kajsa skriver:

  Din kollektion är så himla snygg, du har lyckats jättebra! Du ska verkligen vara nöjd Tyra 🙂 Jag har alltid velat ha något ifrån din kollektion och jag hade köpt något direkt från första början om jag hade haft pengar. kram

 16. Stina skriver:

  Hej hur är d i storlekarna? Vill köpa en men är osäker på storlek

 17. bella skriver:

  åhh sakerna e så fina kolla gärna min blogg, justin bieber och massa annat roligt 🙂

 18. linda skriver:

  Tyra, jag har en lite ”design-idé” på kavajer…. intresserad? Vet själv inte hur man går tillväga och jag är inte ens i den branschen så… maila gärna så kan jag berätta mer 🙂

 19. Hanna skriver:

  Hejsan Tyra!

  Finns dom beige/guld ridbyxorna kvar? Och vad är den mista storleken?

 20. Hej Tyra! Jag tänkte bara fråga en sak. Jag köpte nämligen ett par ridbyxor från dig. Vet att allt är skickat, men jag har inte fått nått. Min fråga är alltså ifall det kommer komma en sån där avi från posten, eller om ridbyxorna kommer direkt i brevlådan. Otroligt tacksam för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »