Allmänt

Bästa bloggarna

Dessa härliga bloggare har jag bjudit hem till min gård. Hoppas de kommer hit snart! Jag är ju typ 50 år äldre än dem, men jag kan säkert vara som en storasyrra och hjälpa dom med råd och stöd i framtiden. Tycker alla de här bloggarna är väldigt duktiga. Idag är det svårt som fan att få en stor blogg för det finns ett enormt utbud- men alla dessa tjejer (och kille) har lyckats och det är grymt jobbat! Det betyder att man är duktig, engagerad, driven och vill. Det är egenskaper jag verkligen gillar.

Tror ni hag blev överraskad när de kom och skrek med skyltar mitt under min läsarträff? Jag vet att dessa människor gillar Linn Olsson också, men det var väldigt tacksamt att få deras stöd i Scandinavium. Ska bli otroligt kul att bjuda hem dessa människor till mig. Nellie kanske kommer själv innan snart, känner att jag har mycket att lära henne och tipsa henne om på vägen. Så kan hon få rida Lalle också, skulle ni inte vilja se Lalle och Nellie? Och Henrik och Dario? Jag är faktikst spänd på att se Sofia (Gennes) rida Dario för hon är otroligt duktig på dressyr, Henrik likaså. Ja, det här kommer bli väldigt kul iallafall.

Läs deras bloggar:

Från vänster: Gennes.sePonnysanning.seHenrikbarry.se – jag – ztreliin.se nellieberntsson.sejohannagrant.se

8 svar till “Bästa bloggarna

 1. Jenny skriver:

  Åh vad kul ! Filma och lägg upp på bloggen !!! 😀

 2. Jenny skriver:

  Åh vad kul ! Filma och lägg upp på bloggen !!! 😀

 3. Dressyrparet skriver:

  Åhh gud vilken häftig idé 😀 att du kommer på då mycket Tyra, skitkul! 😀 självklart vill vi se massa bilder på när dom rider dina hästar, jättekul ju 😀 /Dennis

 4. lisen skriver:

  vore bra att veta vad det finns för storlekar??

 5. Älskar att polisen håller handen över ett ”vapen” HAHAHAHAA ;D

 6. Cecilia skriver:

  Det hade varit riktigt kul att se de andra på dina hästar 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »