Allmänt

Vilka hästbloggar läser jag?

Dagens fråga: Hej Tyra, jag älskar din blogg och tycker den är bäst i världen <3 Undrar om du läser några hästbloggar, och vilka isåfall?

Svar: Tack vad gulligt skrivet 🙂 Jag läser inte så mycket bloggar överhuvudtaget faktiskt, och om jag gör det så läser jag ganska många. Går liksom igenom alla. Och då kan jag läsa, Linnolsson.se, Gennes.se, Nellieberntsson.se, isabellanilsson.se och Lamias.se. Sen är jag inne på Ponnysanning.se för att ha koll på allt. Oh just det, jag läser också internationalshowjumping.se och kyro.blogg.se– de inspirerar mig och det kan jag inte mer än att älska. Ska dessutom stå bredvid Kyro.blogg.se på mässan i Gbg så det ska bli jättekul 😀

Sen finns det väl en del till jag läser som jag inte tänker göra reklam för här. Som sagt, hästvärlden är liten och om jag vet folk som snackat skit om mig som inte ens träffat mig eller känner mig så tänker jag aldrig skriva ett ord om dem i min blogg och ge dem trafik. Sen finns det även många som jag tycker om väldigt mycket som personer som har hästblogg, men kanske inga bloggar som faller mig i smaken.

Men jag kan tipsa om den här bloggen som jag tycker är skitbra. Cornelia som driver den påminner mig om mig själv för några år sedan. När jag vågade skriva på ett annat sätt, innan jag hade tusentals läsare varje dag. Det är en del ironi och I like it! Hon har även riktigt riktigt fina hästar, finns inte en enda häst hos henne som jag inte gillar. Tycker hon uppdaterar bra, lägger upp mycket filmer och vågar skriva om motgångar också. Gillar inte när allt ska vara så perfekt hela tiden där man väljer bort att skriva om dåliga resultat eller annat. Jag förstår varför vissa som bloggar gör det- självklart, men det är inget som faller mig i smaken att läsa och följa. Så jag tycker den här tjejen förtjänar en stor blogg. Dock borde hon byta bloggnamn, fett jobbigt att komma ihåg haha…

kika er in på en av mina favorit häst-bloggar här.

Tipsa gärna om fler bra bloggar som håller hög klass. Är alltid på jakt efter nya:D

36 svar till “Vilka hästbloggar läser jag?

 1. Emma skriver:

  Hej Tyra!
  Du borde kolla in denna sidan också http://frombothsides.se de skriver om massa tävlingar och träningar och ger tips och råd på lite allt möjligt. Super härlig sida och mysiga människor..

  1. Linda skriver:

   Tack för tipset ang bloggen frombothsides!Verkar vara väldigt bra och vilka duktiga tjejer!Dom verkar kämpa på och jobba järnet:-)

 2. Kul att du läser min, jag läser uppenbarligen din också! 😉

 3. Therese & Jossan skriver:

  vi läser stora bloggar och sen lite mindre men då är det för att vi känner ryttaren tex, dt ju inte jättekul alla gånger att läsa bloggar om nån…någonstans och som man inte har någon slags band till. Ibland häner det att man hittar en blogg som man fastnar för fast det inte alls är en storbloggare och det är ju jättkul om deras sida faller en i smaken.

 4. Erica skriver:

  Bra tips på hästbloggar, tackar för den =)

 5. Antonia skriver:

  Din har jag följt jätte länge så mig kan du alltid följa! 😉

 6. Alan skriver:

  Selena Gomez utvik i Playboy – endast på GossipGuy.se

 7. Isolde H skriver:

  Visst är det nu man skall marknadsföra sin egen? 😉

 8. Livas skriver:

  Elfstrands.se 🙂

 9. Frida skriver:

  Kristina Warg har en bra blogg! Duktig tjej är hon 🙂

 10. Malin skriver:

  Dressyrsnack.se!! Vettiga tjejer med fina hästar. Visar att god hästhållning och höga tävlingsresultat går att kombinera!

 11. Sandra skriver:

  Hej! Missade helt din frågestund , men hur gör du med allt pappersarbete? Jag har ett litet företag som jag ska lägga ner nu till sommaren pga utbrändhet där pappersarbetet/administrativa tagit för mycket av min tid och energi och endå har jag revisor.. Vilket du med lär ha men papper tar ju endå megamycket tid! Hur lyckas du med det med sp många bollar 🙂 bara att deklarera allt är ju en magvridare.. Kram sandra

 12. Hehe du kan ju kika in på min 😀

 13. Lina skriver:

  Jag vill tipsa om speakinghorse.wordpress.com
  För det första har Frida en jättefin häst och för det andra har hon sunda ideal kring hästarna och ridningen. Du kommer inte bli besviken!!

 14. michelle skriver:

  dressyrsnack.se är grymma

 15. Jenny skriver:

  Elfstrands.se . Sveriges bästa hästblogg skriven av världens skönaste tjejer!

 16. Av de bloggarna du nämnde så läser jag både Lamias, Malins och Carolines. Grymma bloggar av grymma tjejer. Andra tips förutom vår egen: warnmarks.se, paulinas.se & kristinawarg.se

 17. Linda skriver:

  Fast nu länkade du precis en som har snackat väldigt mycket skit om dig…

 18. Ida skriver:

  Så kul att du tipsade om lite bloggar 🙂

 19. Mollie skriver:

  Läser på ett ungefär samma bloggar 🙂

 20. Emma skriver:

  Agequestrian.blogg.se, almaranebo.blogg.se och kristinawarg.se är tre inspirerande och duktiga tjejer:)

 21. Emilia skriver:

  När berättar du vem som vinner Grand prix piken? 🙂

 22. Isabelle skriver:

  Jag läser kristinawarg.se & Almaranebo.blogg.se 🙂

 23. sandra skriver:

  höll på att trilla av stolen när du länkat till cornelias blogg. märks att du inte känner henne eller vet hur hon nätmobbat en tjej som köpte en av hennes ponnyer. hängde ut henne på sin bilddagbok och påstod att hon förstörde hästen osv. var riktigt elak så de fick anmälas osv. tjejen som köpte hennes ponny blev 2a på ponny SM förra året så hon förstörde knappast, utan har fått bättre resultat än cornelia. stack bara i mina ögon att du ger henne credd efter all skit hon orsakat en nära vän till mig.

 24. Julia skriver:

  Måste rekommendera en tjej som har en blogg som faller mig i smaken, johannagrant.se

 25. Cornelia Rylen skriver:

  Måste bara kommentera Sandras kommentar ovan, suck, det var flera år sen, jag har pratat med tjejen, det var mycket skit från hennes sida och jag var verkligen inte ensam i detdär, bara det att jag fick all skit för det. Allt är helt jävla ok mellan oss nu och Melwin mår superduper NU. Du kanske skulle hängt med bättre i svängarna 🙂

  Tyra; Tack, haha! Nu måste jag sluta svära..

 26. Johanna Jeppsson skriver:

  Om du gillar en del ironi och humor borde du titta in på http://evelinablomqvist.se ! Där skriver hon om sitt vardagsliv med hästar, och jag själv tycker att hon är väldigt rolig!
  Hoppas du kikar in där någon gång 😀

 27. Elsa skriver:

  Jag tycker att ryttarskvaller.weride.se är en super bra skvallerblogg men det är väl en smaksak vilken man tycker är bäst 🙂

 28. Claudia skriver:

  Jag läser nog mycket av det du nämnt. Upptäckte häromdagen Cecilia Konvalina (som skriver prylbloggen på Hippson) börjat blogga. fräscht och lättsamt med mycket bilder!

  http://ceciliakonvalina.se/

 29. Vem vet, kanske faller min blogg dig i smaken? 🙂 http://ohlen.blogg.se

 30. Martina skriver:

  Mullebloggen.se
  FTW hur kul som helst!!

 31. Johanna skriver:

  Så klart man passar på att tipsa om sin egen! 😉
  Jag och min kompis skriver om vår vardag, bland hästarna då förstås, med en D-ponny, en shettis och en storhäst. Vi tävlar inte men det viktigaste är ju att ha en bra relation med sin häst. 🙂 Hoppas att du har tid att kika in! Skulle vara en ära..!

  http://ponnytokar.blogg.se
  Kram Johanna

 32. Sofia Genne skriver:

  Vad glad jag blev av att få se min blogg, lyste upp min fm!!

 33. Johanna skriver:

  Hej!
  Här finns alla de mest aktiva hästbloggarna samlade på ett ställe!
  http://www.hästbloggar.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »