Jag vet inte hur jag ska börja ett sånt här inlägg. Men vi har beslutat för att stänga ner Style by Tyra. Jag var en av bloggarna som startade en webbshop först av alla. Tillsammans med ett fantastisk team så satte vi ribban väldigt högt. I början när vi startade så hade vi fria händer och gjorde det vi var duktiga på, och Style by Tyra växte från 36 000 kr till att omsätta 12 miljoner kronor första året. Allt gick så otroligt fort, lite fortare än vi hade anat. Jag och John jobbade dygnet runt med Style by Tyra det första halvåret, och samtidigt spelade jag in webbtv, skötte bloggar och allt möjligt, och som ni vet så blev jag sjuk.

Det senaste året har det ställt otroligt höga krav på mig och John som ägare. Vi var inte längre ett företag som kunde göra det vi var bäst på, utan mycket handlade om att släcka elder, just för allt blev så stort att vi inte hann med. Vi gick från ett kontor på 16 kvadrat till ett kontor på 850 kvadrat, vi gick från smycken till att designa egna stora kollektioner i Kina- det var en stor förändring för oss som aldrig gjort detta innan en enorm press att leva upp till alla förväntningar.

Idag lever inte jag och John samma liv som vi gjorde när vi startade Style by Tyra för 2,5 år sedan. Då bodde jag i innerstan, älskade mode, var ute mycket, var pigg och glad och en helt frisk tjej. Idag har jag (och John) flyttat till landet, jag har tagit upp min barndomsintresse och börjat rida. Jag handlar mer hästprylar än kläder, jag är inte alls så intresserad av kläder, mode, premiärer, Stureplan, bloggar, alltså ytlighet, längre. Det intresserar mig inte alls. Jag är en helt annan person idag.

Det som faktiskt fick oss att bestämma oss, var när vi precis hade fått allt klart med ett par investerare som skulle gå in med mycket pengar i Style by Tyra. Det här var för någon månad sen. Allt var klart, alla avtal med jurister var klara. Helt plötsligt sitter jag och John i mitt kök…vi både borde ha varit extremt glada och skåla i champagne, men istället sitter vi helt knäpptysta. Jag kollade på John och frågade “John, är det här vad vi vill?” varav han svarade…“Nej, jag tror inte det.”.

Det här är faktiskt inte vad vi ville, och det gick upp för oss just då. Hade vi tackat ja till ett par investerare så hade pressen blivit ännu högre. Vi skulle bli tvungna att leverera mer, jobba hårdare för att leva upp till deras förväntningar nu också.  Jag har sett att John mått väldigt dåligt de senaste månaderna. Ser många sympton till att smälla in i väggen. Och jag vill aldrig i mitt liv att det ska hända John. Hälsa går alltid före allting, och att vara lycklig och må bra är så mycket mer betydelsefullt än att äga ett framgångsrikt företag.

Alla tankar har sköljts över mig de senaste dagarna. När vi tog beslutet så har man hamnat i en sorts chock, det var först igår när konkursansökan lämnades in till tingsrätten som det gick upp för mig. (För att stänga ner ett aktiebolag så försätts det i konkurs). Var otroligt nere och grät halva dagen och hade en extrem olustig känsla i hela kroppen. Det har ju varit en sån stor del av mitt liv, och en sån viktigt del. Alla människor, Style by Tyra har varit som ett andra hem, en otroligt stor trygghet för mig. Nu är det slut.

Jag har beslutat att inte åka till kontoret något mer. Jag vill inte stå på kontoret i den fina butiken som vi byggt upp alldeles själva. Jag skulle nog bli helt knäckt då. Jag vill istället minnas kontoret så som det var när vi var så otroligt motiverade och taggade. När det var glada miner och sån energi att vi kunde sprida den genom hela Sverige. Vi har haft underbar stämning och en otrolig kämparglöd genom tiderna på Style by Tyra.

Att begära en konkurs är verkligen inte kul för någon som jobbade tillsammans med/eller på Style by Tyra. Det är extremt tråkigt för alla. Man kan antingen se det som så att man blir jätteledsen, arg och besviken, eller så får man se det som att man varit med på en galet rolig resa. Te x så blir jag och John betalningskyliga till banken då vi själva borgade för ett av lånen. Först kändes det bittert, när vi jobbat arslet av oss med detta företag i flera år, och inte fått ut så mycket lön (knappt någon alls för min del) och nu ska vi betala in flera 100 000 kr var till banken för att vi väljer att stänga ner. MEN, annars kan man se det på det sättet att vi har fått världens bästa utbildning i 2,5 år, och att vi nu betalar tillbaka ett lån, precis som CSN. Vi har blivit bäst på det vi gör, tack vare alla erfarenheter.

Samma sak för de anställda på Sbt. De har blivit så enormt duktiga på det de jobbat med, och de får en otroligt merit på CV:t. Erfarenheter är allt i branschen. Även om allt är väldigt tråkigt nu så hoppas jag att de som jobbat på Sbt inte glömmer allt kul vi gjort tillsammans och vad vi varit med om. Jag och John har alltid varit väldigt öppna, och vi har kämpat som ett team, och det har varit både i motgångar och framgångar. Jag vill att alla minns det bra vi gjort. Man blir lätt lite hemmablind, men det vi gjort är något som faktiskt kan skrivas till historien.

Till alla ni som jobbade på Sbt: Tack för allt stöd ni gett mig som chef, ägare och vän när jag varit sjuk och inte kunnat finnas där. Det är något som jag aldrig kommer att glömma.

Jag och John vill tacka alla fantastiska kunder vi haft genom året. Alla som dykt upp på våra butiksöppningar och event. Vi vill tacka alla som jobbat på Style by Tyra, inlägget här talar både för mig och John.

Vi är så tacksamma för allt vi har fått göra. Jag vet inte hur jag ska avsluta det här inlägget. Har en extremt stor klump i magen och vet inte vad jag ska skriva. Allt känns så tomt. Men för mig så är det här ett beslut för att kunna må bättre. Bli frisk. Man måste ta tråkiga beslut, men jag vill bli frisk, mer än allt annat på jorden just nu. Och det här är ett steg på vägen.

Tack.

 

230 kommentarer

 • Postat av: carro

  hej Tyra. Det är bra att du tar steget, du har rätt hälsan går före allt annat. kram och lycka till i framtiden :) )

 • Postat av: Webpresent

  Oj det kom som en överraskning! Otroligt tråkigt såklart…. Men ändå förståligt! Hoppas det känns som rätt beslut och att ni båda börjar må bättre!

 • Postat av: angelica

  Det va tråkigt att höra! Men hälsan är viktigast. Kommer sakna nyhetsbreven och allt fint man fått hem:) lycka till med nya livet!

 • Postat av: Sätilaryttaren

  tråkigt att höra, men klokt beslut! Ni funderade aldrig på att sälja det? Eller ni kanske kände att det inte blir samma sak då?¨

  Kram på dig!

 • Postat av: Maria

  Kunde ni inte bara sålt det? Förklara gärna ni som vet för jag har ingen koll hehe.

 • Postat av: Elsa

  Det är modigare att våga släppa taget än att kämpa sig kvar. Starkt beslut!

 • Postat av: Helena

  Hej Tyra!
  Jag tycker det är tråkigt, eftersom jag handlat mycket från er!! Men som du skriver, hälsan går före, och när du mår bättre så kanske du vill starta en ny affär eller något annat. Men en fråga, ska ni bara slänga alla saker på stylebytyra eller kommer ni ha utförsäljning på ALLT?

  Hoppas du mår bättre snart.. <3

  /Från en som tyckte du var världens bimbo först till att ha blivit en "människa". Ytan är visst inte allt..
  kram <3

 • Postat av: Maria

  Tråkigt, men nödvändigt. Inget företag är värt att gå in i väggen för så jag tycker ni gör helt rätt. Hälsan är viktigast.

 • Postat av: Nikolina

  Fan va tråkigt, gillade era sida.
  Men förstår dig !
  från http://www.ankpung.se 23 år, mamma till en liten son, lever under skyddad identitet, tyvärr förlorat mina föräldrar

 • Postat av: Karin

  Man ska följa magkänsla! Lycka till i framtiden!

 • Postat av: Johanna

  Modigt beslut och vad tråkigt för alla inblandade, men hoppas ni slipper knäckande kommentarer och att detta bara blir en dörröppnare inför framtiden. Kanske får många nu sina drömjobb tack vare resan de gjort med er? Hoppas du mår bättre och när du orkar vore det roligt att höra vad John exempelvis kommer att göra i framtiden. Och fanns det ingen annan som kunde ta över SBT? Men bra jobbat och all lycka! Många kramar

 • Postat av: Annie

  Att ta ett beslut av denna storlek är inte lätt, men det är ett bra beslut, det är jag övertygad om. Att resa sig från utbrändhetskarusellen är inte lätt och kräver mycket. Sorg, ilska och en hel del andra känslor. Jag önskar dig all lycka med livet Tyra och erbjudandet jag mailade för länge sen kvarstår. Kramar från mig och mina gangsters

 • Postat av: Helena

  Hej! Vet inte vad som hände med min kommentar, men jag kan iaf inte se den nu..
  Det jag skrev var att jag verkligen tyckte det var tråkigt att ni lägger ner stylebytyra för jag har handlat mycket därifrån..
  Men som du skriver, hälsan går före <3 så hoppas du mår bättre och ta en dag i taget..

  Men en fråga, vad ska ni göra med alla grejer på sajten? ska ni bara slänga de eller ha en utförsöljning på ALLT?

  /Kramar från en tjej som tyckte du var en bimbo i början men ju mer jag följde dig, ju mer blev du en "människa" som vilken som helst..

  <3

 • Postat av: Melle

  Du är och kommer alltid vara min största förebild. Bli frisk nu så jag slipper gå och oroa mig hela dagarna om hur du mår. Du kanske inte känner det, men jag stöttar dig till 100%. Du är värd det bästa, vackraste Tyra.

  Tusen styrkekramar.

 • Postat av: Browneyedgirl

  Det var ett otroligt stort beslut och trist såklart. Men viktigast av allt är att följa sitt hjärta. Och att du nu vill fokusera på att bli frisk tycker jag är klokt.
  Keep going, det är ditt liv och ingen annans!
  Du är bäst. Stor kram <3

 • Postat av: fitspoblogg

  Vad tråkigt! “/ Hoppas du blir frisk! :)

 • Postat av: Lisa

  Varför sålde ni inte istället ?:S

 • Postat av: Malin

  Tråkigt, men undrar bara varför ni inte sålde istället? Om det nu har varit så framgångsrikt så borde väl någon vilja ta över?

  Hoppas du kommer må bättre efter det här beslutet! <3

 • Postat av: Therese

  Du är fantastisk Tyra! Grym på alla sätt! Detta kommer bara att göra dig ännu starkare!!

 • Postat av: J

  Jag undrar bara varför ni inte sålde Style by Tyra istället för att ansöka konkurs?

 • Postat av: LORISSA LOVEBOMB

  Ja, God knows att ni har investerat med blod, svett och tårar. Jag beklagar den del som känns sorglig, lyckönskar till framtiden och vill bara säga att… du är så modig. Så otroligt modig!

 • Postat av: Caroline

  Så himla tråkigt, men jag förstår helt och hållet vad du menar. Hälsa före allt! Lycka till med allt i framtiden. Styrkekramar!

 • Postat av: Olivia

  Allt stöd till er Tyra & John! Misstänkte att det var det här som var på gång, men jag blir ändå så.. jag vet inte vad som är rätt ord, men ledsen på något vis, ni som har kämpat på så! Samtidigt känns det som ett så rätt val, för er, för er hälsa, så i sorgen finns också glädjen! Lycka till med allt i framtiden! Ta hand om er!

 • Postat av: Spinne

  Starkt av er Tyra! Var inte ledsen. Puss

 • Postat av: Johanna

  Hej! Usch vad tråkigt förstår verkligen varför ni fattat detta beslut för det skall vara roligt och inspirerande att driva ett företag och inte bar förknippas med stress och ångest… Men min fråga är varför ni inte säljer företaget, utan väljer istället att försätta företaget i konkurs? Hoppas du tillfrisknar snarast Tyra!

 • Postat av: Cecilia

  Du är bäst!<3

 • Postat av: Frida

  varför inte bara sälja företaget ?

 • Postat av: Isabelle

  Hej Tyra! Vad tråkigt att ni ska stänga ner stb, det ligger ju en underbar personal och underbara ting bakom. Jag kommer ihåg på butiksöppningen i Norrköping då jag kutade från jobbet och ville så sjukt gärna se den nya affären. Tror det var då jag också blev lite kär i den! Stb känns så fräscht , nytt, girlpower och man märker när man går in i affären att det finns så mycket omtanke bakom allt. Kan inte förklara med det är inte som en tråkig vanlig affär i Sverige utan något mycket mer. Jag måste säga att för min egen skull är det sjukt tråkigt ockren jag förstår dig precis. Om det är något jag har lärt mig detta år så är det att man måste tänka mer på sig själv, och jag har inte förstått hur du orkat med dessa år när du har mått så dåligt som du har gjort. Du är en så sjukt duktig och driven tjej, och du kan skapa precis vad du vill. Jag är jätte imponerad av dig, och även om det känns som ett stort bakslag så finns det positiva aspekter i det också , du har varit med om något väldigt stort, träffat underbara vänner och kollegor och fått enormt mycket erfarenhet :) Ta hand om dig Tyra ! Kram Isabelle

 • Postat av: Linda

  Vuxet beslut.Det enda “dåliga” är kanske att du skulle tagit beslutet tidigare…;-) Har själv drivit företag med stor omsättning men hade ingen tid till mig själv och inte ens tid att “göra av” med pengarna. Dock behövde jag inte sätta företaget i konkurs men hade gjort det om det krävts. Lycka till och satsa på det du gör,hästarna,landet och familjen.Det är det ENDA som har ett värde när allt kommer omkring.

 • Postat av: Teresia

  Tack för ett mycket bra varumärke och fina produkter. Jag önskar dig lycka till, och vill slå ett slag för ditt tankesätt, som är så rätt. Vi har många möjligheter i livet, men endast en hälsa. Värna om den!

  Stor kram!

 • Postat av: Hanna

  Förstår att det känns tungt, men det måste kännas rätt i hjärtat! Jag tycker det är bra att ni tar det här beslutet utefter ERA hjärtan, och inte endast tänker på andra. För att själv kunna må bra måste man ibland vara lite egoistisk.
  kram

 • Postat av: Hanna

  Bra val Tyra. Starkt jobbat.

 • Postat av: Jen

  Förstår att det känns tufft men SÅ HIMLA BRA att ni gör det som är bäst för er och inte det som andra kanske vill eller förväntar sig.

 • Postat av: Matilda

  Ohh Tyra!! Jag önskar dig allt det bästa och att du blir frisk!! Och jag antar att detta är det bästa för er två, men det är så himla synd att det behövde sluta så här!! Men tack så mycket för att du finns och att du inspirerar mig så otroligt mycket! All kärlek till dig! <3

 • Postat av: Linda

  <3

 • Postat av: Ida

  Tråkigt men samtidigt så jävla härligt med din inställning till det hela! “MEN, annars kan man se det på det sättet att vi har fått världens bästa utbildning i 2,5 år, och att vi nu betalar tillbaka ett lån, precis som CSN.”
  HELT RÄTT! Det du lärt dig på den tiden ni haft Style by Tyra finns det ingen skola i världen som kan lära dig.

  Du är kick-ass!

 • Postat av: Rebecca

  Oj, blev först lite chockad när jag började läsa. Trodde nog inte att du skulle vara kvar så länge till (med tanke på din sjukdom), men trodde inte att företaget skulle gå i konkurs. Men jag förstår att ni inte orkar mer. Man ska inte låta arbetet gå ut över sin hälsa (vilket det tyvärr redan har gjort i ditt fall). Förstår att det känns jobbigt och tråkigt också, men som du skriver så får ni se det som en rolig och häftig resa! För livet är ju en resa och man vet aldrig var den tar en. Hur gör du med Star rider? Ska du fortsätta med det företaget?

 • Postat av: Jennie

  Måste bara få säga att du är HELT otrolig, och även om det är ett tråkigt beslut så växer du ännu mer i mina ögon. Alla tjejer i tonåren borde ha dig som sin stora förebild, för du har visat att du är så otroligt stark och vågar göra det som är bäst för DIG.

  Tusen kramar!

 • Postat av: Carro

  Kärlek kärlek kärlek till dig och John. Kan inte tänka mig hur tufft detta är :( Hoppas ni båda ser tillbaka på detta om 5 år och tänker “oj vad tur att vi gjorde rätt beslut där 2013. Vi är ju lyckligare nu än vi nånsin varit!” Hoppas verkligen du blir frisk nu Tyra.. Har läst din blogg i jaa, säkert 4 år, och har inte varit roligt att se dig må dåligt :( Jag tycker det är bra att ni tar ett sånt här stort beslut, man måste verkligen tänka på sig själv ibland!! Puss och kram från Finland

 • Postat av: Michaela

  Vad tråkigt att det behövde sluta på detta vis, men som du säger går hälsan alltid först. Hoppas att tyngden på dina axlar lättar lite nu, och även stressen. I början kommer det vara tungt, tyngre än någonsin, men det blir bättre! Kram <3

 • Postat av: Ellie

  Hej! Starkt av er att ta ett sådant tufft beslut. Men känns det inte rätt så är det inte rätt. Hoppas du får tid att ta tag i dig själv nu och bli helt frisk snart. Jag hejar på dig! =).

 • Postat av: Sanna

  åh älskade style by Tyra men du ska göra de du tycker är bäst !

 • Postat av: Mickan

  Gud vad tråkigt men jag förstår er. Huvudsaken är att ni känner att det är dags! Snart kommer detta bara vara glada minnen och klumpen kommer nog försvinna snart!

 • Postat av: Johanna

  Vad händer med Star Rider då? Går det också i konkurs?

 • Postat av: Elin

  Du slutar aldrig att överraska!
  Tyra du är en otroligt stark person, att du vågat ta detta steget är otroligt modigt och helrätt! Hälsan kommer före allt, utan den kan man aldrig bli lyckligt. En stor eloge till sig som vågar bryta “duktig flicka” normen och satsar på DITT liv och välmående.
  Önskar dig all lycka i framtiden!
  Kram

 • Postat av: sara

  fan vad tråkigt, vart ska man nu nätshoppa? Blir det super duper utförsäljning nu då?? :)

 • Postat av: Matilda

  <3

 • Postat av: emelie

  Åhnej vad tråkigt…Hoppas verkligen att du blir bra snart! Tror inte att man riktigt kan tänka sig hur du mår.
  Har läst din blogg i några år nu, och du har alltid varit en stor förebild!
  Så hoppas hoppas att allt blir bra igen!

  Men tänkte att du kanske skulle testa på att heala dig, alltså att du går till någon som kan det. (om du inte redan testat på), du kanske inte tror på sånt, men kanske kan vara värt att testa? :)
  Många många kramar!
  /Emelie

 • Tyra, du gör HELT RÄTT! Det här företaget var något du brann för och älskade att jobba med under en tid, och du lyckades bra, lärde dig massor och har fått ut mycket av det. Men att något var rätt under en tid betyder inte att man måste fortsätta för evigt eller bygga vidare på det. Det finns mycket man kan göra med sitt liv och det är ju egentligen roligare att testa på flera olika banor, eller hur?

  Jag tycker att du ska vara STOLT över det ni åstadkommit, var glad över den tid som varit och gräm dig inte över att ni lägger ner. Det är egentligen ingen big deal, om man ser det mer objektivt. Det är bara en förändring som är nödvändig och bra.

  Se till att bli frisk. Sen kan du bygga upp ett nytt miljonimperie i en annan bransch när du känner för det! :)

  Kram!

 • Postat av: Emma

  Starkt gjort utav er att ta ett sådant stort beslut! Men det är ju som du skriver: “Hälsa går alltid före allting, och att vara lycklig och må bra är så mycket mer betydelsefullt än att äga ett framgångsrikt företag.” Ni slutar när företaget har flaggan i topp, med en massa nyttiga erfarenheter bakom er att ta med framöver i livet. Så varmt lycka till i nästa era utav ert liv som ni nu kliver in i. Önskar er allt gott! :)

 • Postat av: Nellie

  Synd att ni inte bara höll er till att köpa in smycken. Jag förstår att du i stunden kanske tyckte det verkade kul att börja designa själv, men när det blev skor, badkläder, andra kläder… det kanske hade varit smart att hålla sig till en grej. Synd för alla som jobbar på SbT, men som sagt, hälsan går ju först.

 • Postat av: Vioelin

  Jag tycker det låter som ett klokt beslut. Man måste följa magkänslan och våga släppa saker, för att gå vidare mot nya utmaningar, upplevelser och erfarenheter i detta fantastiska som kallas livet!

  Lycka Till med framtiden!

 • Postat av: Erika

  Ett av dina bästa inlägg, Tyra. Starkt gjort av både dig och John. Avsked är alltid jobbiga, men jag tror man går starkare ur dem om man tar avsked i rätt stund. Lycka till med era nya liv :D

 • Postat av: Emma

  Kan man fortfarande handla på Style by tyra ifall ni har något på lager?

 • Postat av: Tina

  DU e vacker Tyra, fantastiskt fint skrivit och väldigt modigt gjort. Som du säger hälsan går före ALLT!! Njut på gården med djuren och sambon och bara bli frisk och glad igen. Styrke kramar till dig från mig.

 • Postat av: Madeleine

  Det låter som ett bra beslut, även om det var jobbigt att ta. Hoppas nu att ni båda ska må bättre framöver och önskar er lycka till med allt ni tar er för i framtiden! Kram på er.

 • Postat av: Malin

  Förstår att det är tråkigt och att det gör ont i hjärtat att lägga ner ditt företag som du slitit och kämpat så hårt för men jag tycker det känns som ett rätt beslut. Hälsan är verkligen det viktigaste, att du blir frisk. Förtsår att det måste vara trist för alla som jobbar inom sbt men ibland måste man göra andra ledsna för att man själv ska bli glad och må bra. Du är den viktigaste personen i ditt liv! Jag har själv gjort riktigt jobbiga val men ibland måste man för sin egen skull. Kram

 • Postat av: Therese

  Först vill jag bara säga att du är fantastisk Tyra! I think I saw this coming, men det känns otroligt tråkigt… Önskar dig allt gott i framtiden!!! Kram Therese

 • Postat av: marre

  Ni hade ju bara kunnat sälja företaget? Säkert många som hade varit sugna på att köpa ett framgångsrikt företag… Istället så får alla SBT’s anställda joina den arbetslösa klubben (y)

 • Postat av: ellie

  Hoppas allt löser sig för dig snart. Satsa på ditt välmående och din hälsa.

 • Postat av: Susanne

  Oj, vad tråkigt! En liten fråga ifrån någon som handlat hos er, men som inte kan så mycket om företagande – varför sålde ni inte företaget istället?

  Mvh
  Susanne

 • Postat av: Lillemor

  Fantastiskt moget beslut av dig. Mycket tråkigt men ett bra beslut tror jag. Vill man inte göra en sak ska man inte göra det. Jag hoppas att du nu kan få lugn och ro och bli frisk igen.
  Lycka till med allt och hoppas du blir frisk och glad igen.
  Kram

 • Postat av: Js

  Å nej!!!!!!! Jag älskar style by Tyra!!:-( vad tråkigt!!!

 • Postat av: Emelie

  Oj vad tråkigt att läsa! Jag tycker det klart är synd att ni ska lägga ner för jag är så himla nöjd med de produkter jag handlat av er! :) Men självklart tycker jag precis som du, att hälsan går före och ni gör det som känns bäst för er! Det var kul så länge det varade! :)

 • Postat av: Mariam

  Hälsan är viktigare än all världens pengar.
  Viktigare än ett jobb
  Så ha inte skuldkänslor över att du lägger ner ditt företag.
  Tänk hur mycket energi du lagt på det.
  Hur lyckat det blev
  Tänk att det var en fas i ditt liv
  men att ditt nya liv är viktigare
  ha skuldkänslor över att du stressar
  mår dåligt
  Det bästa du har gjort för dig själv
  är att göra det som får dig att känna dig bra
  Gården och livet där
  släpp kaoset i storstan
  Tyra ?!
  jag har varit sjukskriven i sex månader för utmattningssyndrom. .
  jag har kämpat och trillat
  jag har mått skit
  velat komma bort från detta liv
  men jag har kämpat mig upp
  har en bit att gå
  men jag ger inte upp
  gör inte det
  kämpa för att du ska må bra
  vila en massa
  du är det dyrbaraste som du har..
  kram

 • Postat av: ann-sofie

  vad tråkigt att ni ska sluta, men huvudsaken är faktiskt att du mår bra :)

 • Postat av: Therese

  Vad tråkigt!! Varför säljer ni inte? Måste det verkligen gå i konkurs..? :(

 • Postat av: Johanna

  Tråkigt ”/ köpt mycket fint på hemsidan som jag använder hela tiden… Lycka till med senare projekt i livet när du mår bättre :) kramar <3

 • Postat av: Erika

  Går det inte att sälja företaget? Att någon annan tar över??

 • Postat av: Sandra

  Starkt att ni vågar följa era hjärtan!

 • Postat av: Nina

  Otroligt synd, bor väldigt nära butiken på surbrunnsgatan och jag älskade den! Men förstår självklart, och vill ändå gratulera dig för den stora succé det blev! Min fråga nu är iallafall; vad händer nu? Blir det någon stor slutrea (fattig student som man är hoppas man ju nästan på det!)? tackaam för svar!

 • Postat av: Maja

  Tråkigt Tyra! :-(
  Men det var nog det bästa för dig och ditt välbefinnande!
  Tror nog att du kommer att tycka att det var ett bra beslut lite senare i framtiden. Just nu känns det såklart tråkigt. Hoppas att du kommer att må bättre nu i alla fall när du har fått den stenen från dina axlar. Måste kännas lite som en lättnad!
  Lycka till i framtiden!
  Kramar Maja från Norrköping

 • Postat av: Kim

  Tråkigt! Men hur funkar det att beställa från hemsidan nu? Den ligger ju inte nere ännu, tänker så att man säker får det man beställer…

 • Postat av: Hanna

  Strongt gjort! Du verkar vara en väldigt klok tjej. Hoppas att du får lite mindre press på dig nu så att du kan vila upp dig och få må bra! Leva det goda livet:)!

 • Postat av: Sara

  Man ska göra det man måste göra! Funkar det inte så måste man helt enkelt gå vidare.
  Och detta är någonting du komma minnas resten av livet :)

 • Postat av: sandra

  Käre Tyra! Jag förstår din och Johns situation och det är synd att behöva stänga ner en så fin butik som ni byggt upp! Men att behöva försätta bolaget i konkurs känns lite väl drastiskt. Varför inte låta företaget rulla vidare men med en ny ägare? Det finns SÄKERT företag som är intresserade av era kontrakt med leverantörer, investerare, lokaler etc. Att du och J ska behöva betala till staten för konkursen känns onödigt när jag tror att det säkerligen finns någon där ute som skulle vara intresserad av att köpa SbT! Kram

 • Postat av: Dino

  Ni är modiga, så så modiga, glöm aldrig det <3

 • Postat av: JennyM

  Ni lever bara en gång, var då rädda om er! Det finns så mycket bättre saker att göra än det som bara får en att må dåligt. Om ni ändå kan så är dett bättre att lägga den energin på något annat, något som inte blir som en börda. Det blir ju liksom inte rättvist för någon! Ni får se det som en kul grej och som du skrev, extremt lärorikt! Men man kan inte driva så mycket stora saker som ni gör och samtidigt ha ett liv… Det är bara ett under att ni orkat såhär långt ju! Ta hand om er och va inte ledsen, se det som en nystart, ni är värda det :)

 • Postat av: dios

  så här är de ibland,bara att att ta lärdom och fortsätta framåt.. att driva företag/bolag är ett livsprojekt och man måste satsa helhjärtat JÄMT, trots sjukdom och dylikt.. då får man ha ständig backup.. i know !

 • Postat av: Alexandra

  Oj vad tråkigt, verkligen jätte tråkigt! Men så otroligt rätt gjort, hälsan går före allt annat. Ingenting är viktigare än det.

  Jag tror att alla har stor förståelse!

  Kram

 • Postat av: Sanna

  va tråkigt att ingen annan har kunnat ta över företaget för att driva det vidare, men jag tror att det är ett stort steg för dig personligen till att må mycket bättre. Så ett stort grattis till det beslutet…dock synd att företaget kommer att försvinna.

  All lycka till er med alla era andra projekt och framtida

 • Postat av: lise

  DU ÄR BEUNDRANSVÄRD.

 • Postat av: Sandra

  Du ska vara så jäkla stolt över sig själv. Otroligt starkt gjort

 • Postat av: Sanna

  Vill verkligen bara krama och dig. Hålla om dig och säga hur stark du varit och hur stark du är . Modig också för den delen. Herregud Tyra , som du kämpat ! Slitit och gjort allt du kunnat . Men priset blev för högt , och du ska vara så stolt över att du äntligen lyssnar till dig själv och vad din kropp säger dig. Har följt dig länge och längtar så till att återigen få se dig le med ögonen. . Du är värd det bästa . Nämligen dig själv . Du ska leva med dig själv i hela ditt liv så det är bäst att du blir bästis med den där tjejen i spegeln. Och du är på god väg ! Önskar dig allt gott .analysera inte mera , du gjorde rätt ! Och du är värd lugn och ro ! <3

 • Postat av: Moa Mildén

  Åh Tyra då! Vad tråkigt.. Jag har faktiskt aldrig handlat på SBT någon gång, vilket jag vill göra. Skulle så gärna vilja ha skorna KATE LOAFER WHITE.. Såååå snygga! Synd att inte pengarna räcker till… kram

 • Postat av: Sabina

  Får lite gåshud när jag läser. Tack iaf den tid STB fanns och vilken inspiration ni varit. Så länge du Tyra finns kvar och jag slipper läsa om att du slutar blogga så är jag tacksam!

 • Postat av: Sabina

  Detta kanske är ett steg till att lägga ner tyras och sattsa fullt ut på dig själv och blogga om det på Darios :)

 • Postat av: Isabell

  För ett par dagar sen tänkte jag skriva till dig att du kanske borde stänga bloggen för att kunna bli frisk, men ändrade mig för jag vet ju inte om det är så. Vet bara själv att det är otroligt svårt med måsten när man är utbränd. (Uppskattar ju bloggen och vill ej att du lägger ned, men tänkte för din egen skull) iaf så tror jag att detta var ett klokt beslut, om du mår dåligt så ska du fokusera på saker som ger dig energi ist för att ta. Man behöver även vila mycket för att orka göra något och det går ju inte ihop med att driva företag eftersom då jobbar man mer eller mindre dygnet runt, eftersom man aldrig kan släppa det helt. Så bra gjort av er att tänka på hälsan först av allt! Kram

 • Postat av: Patrik

  Stort beslut, men det är ju också en del i livet som entreprenör. Ibland inser man att ett projekt inte leder till ett önskat mål och då måste man ändra riktning på ett eller annat sätt. Avveckla, sälja eller konkurs, en del i utvecklingen helt enkelt.

  Vet att många som lever sitt liv i trygghet som anställda kan ha svårt att förstå, men egentligen är det nästan samma sak som att byta jobb, bli befordrad eller uppsagd bara det att som entreprenör blir allt i ett så mycket större perspektiv.

 • Postat av: Sam

  Undrar varför ni måste lämna in en konkurs ansökan? Gick intr Stb bra? Tråkigt att ni lägger ner efter så mycket slit men ibland måste man ta sig vatten över huvudet ibland resulterar det till något bättre. All lycka till er!

 • Postat av: Liselotte

  Ditt beslut är så klart helt rätt !
  Hälsan först.
  Lycka till med det NYA livet med djuren, kärleken och livet i ridstövlar.

  Kramar

 • Postat av: Tess

  Ett stort och viktigt beslut. Så som du skrivit ett mycket bra beslut. Hälsan kommer först. Önskar all lycka !

 • Postat av: Ida

  men vad tråkigt :{ men som sagt, hälsan går först! <3

 • Postat av: hannah

  Så synd, men ni har gjort ett otroligt bra jobb, men klart att må bra är bättre än att stressa runt på sitt företag. Du har kämpat tillräckligt med att detta ska funka, bra jobbat Tyra.
  Kram Hannah! :)

 • Postat av: Elsa

  Nej det är ju min favorit affär!! Kan man inte sälja stylebytyra?? <3

 • Postat av: Fanny

  Tråkigt :( Finns det nåt speciellt datum när den stängs ner?

  Kram på dig Tyra <3

 • Postat av: Hanna J

  Hej!

  Även om det känns tungt så tycker jag att det låter som att ni tagit ett moget, välavvägt beslut. Ska man orka jobba hårt måste det kännas kul fortfarande! Grattis till er som fixat något sådant och lycka till i framtiden!

 • Postat av: Maria

  Men oj, sorgligt ja, men ser det så som du skriver!
  Men måste bara fråga, kunde ni inte sålt företaget bara?
  Hälsa kommer alltid före så är det bara!!

 • Postat av: Lina

  Jättetråkigt! Men tror att du gör helt rätt i och med detta beslut Tyra! Grattis till ett steg närmare friskheten, jag tror att du tar dig dit! Massa kramar till dig.

 • Postat av: LH

  bra beslut Tyra! hoppa du mår bättre snart <3

 • Postat av: frida

  nej vad trakigt.. style by tyra var min favorit shop! hoppas du kommer bli battre iallafall! :)

 • Postat av: Hannah

  Varför säljer du inte istället? Jag kan inget om sånt där så kanske finns någon juridisk anledning men det känns synd att stänga ner allt? Bara byta namn? Hoppas du känner dig bättre när det blir mer lugn och ro för dig, det är du verkligen värd efter alla turer!! Kram

 • Postat av: jenny

  kanske ska ha en utförsäljning då?

 • Postat av: Elin

  Tråkigt att ni måste lägga ner style by Tyra men man ska ALLTID göra det man mår bäst av, hoppas att allt blir lättare och bättre med var dag som går! Kramar

 • Postat av: Louise

  Hej! Hur kommer det sig att du inte valt att sälja företaget? Är bara nyfiken :)

  Kram Louise

 • Postat av: Malin

  Oj vilken chock! Men det låter ändå som att du har alla vettiga anledningar som behövs. Hoppas detta hjälper er mot en jättebra framtid!

 • Gud så tråkigt!
  Men samtidigt kanske detta är för det bättre? Nu kan du släppa en stor press och fokusera mer på dina hästar och även Star Rider :) Önskar dig och alla som varit involverade i StylebyTyra all lycka till i framtiden!

 • Postat av: Linn

  Hoppas verkligen att du blir frisk. Förstår att du som människa förändrats. Är lite skillnad på storstadsbrud och hästtjej. Hoppas verkligen inte att Star Rider lägger ner bara…

 • Postat av: Ellie

  Hej Tyra! Först vill jag säga att jag verkligen hoppas du mår bättre snart, att ha en utmattningsdeppression är verkligen ingen lek!
  Sen en fråga, varför stänga ner företaget? Varför kan ni inte sälja det istället?
  Kram!

 • Postat av: Lisa

  Åh Tyra! Vad tråkigt :( men som du säger så är det här ett steg närmre till att du ska bli frisk och må bra <3 och det är det viktigaste! Du har jobbat otroligt hårt och jag tycker verkligen att du är en klippa som stått ut och orkat under de här åren, och alla hade inte klarat det så var stolt över dig själv :)
  Lycka till i framtiden och hoppas du blir frisk snart för du är en sån fin tjej<3 <3
  Puss o kram <3

 • Postat av: a

  Otroligt starkt gjort Tyra. Verkligen! Du är så himla duktig och stark. Det är ingen lätt sak att blotta sig inför så mycket folk, och speciellt när det är människor bakom en skärm. Du är en stor inspirationskälla och jag önskar dej verkligen all lycka i världen, för det tycker jag du är värd. Puss och kram, lycka till!

 • Postat av: Anonymous

  Hur blir det med starrider? :O

 • Postat av: jenny

  Förstår att det måste kännas jobbigt att sluta :( men ni gör ändå rätt i att sluta om passionen inte finns där. Hoppas du kommer må bättre av det här valet. <3

  Undrar också när det inte kommer gå att beställa längre. Eller det kanske är försent nu.

 • Postat av: Daniela

  Åh så tråkigt :( (

 • Postat av: Jessica

  Gud vad ledsen jag blir för er skull! Men allt ska nog ordna sig, det viktigaste är som sagt hälsan. Jag önskar dig all lycka och hoppas med hela mitt hjärta att du blir frisk!

  Bara en fråga, ska ni ha någon mer utförsäljning på kläder, eller i stort sätt allt ni har i butiken? Förra gången var det alla smycken & tatueringar för 5 kronor och tre par skor för 100 kronor. Och givetvis mycket mer! Men ska det vara något liknande nu med tanke på att ni lägger ner?

 • Postat av: s

  Kommer ni då ha utförsäljning på hemsidan och butiken??? isåfall nääär?

 • Postat av: Sanna

  Ojdå. Men en liten oklarhet för mig, fo ni alltså i konkurs?

 • Postat av: anna

  hahaha du har ju gått i konkurs hahaha sälj nu som fan för du lär behöva cash hahahahahah!!!! ofta man omsatt 12 miljoner ich sen inte fått någon vinst, haha bull läge hahaha! good luck in life , hahaha …..

  • Postat av: Therese

   Hur va det nu med näthat? Himla onödigt!

  • Postat av: Camilla

   Vilken patetisk människa du är, vissa fattar inte när det ska knipa igen istället för att bevisa att man är korkad.

  • Postat av: Malmö

   En tanke slog mig när jag läste din kommentar. Undra om “Annas” föräldrar blir stolta om de läser denna kommentaren.

   Suck för såna som du! Att du inte skäms. Jag som läser skäms åt dig. För fan!

  • Postat av: Karin

   Fy fan vad vidrigt att skratta åt detta. Jag skulle bara vilja ge dig ett stort fuck you och spotta dig rakt i ansiktet.

  • Postat av: Karin

   Inte okej att skriva som du gör Anna. Väldigt otrevligt.

  • Postat av: Yasmine

   Oj här var kunskapsbarometern på minus ser jag. Lektion nummer ett i företagsekonomi: Omsättning betyder inte samma sak som vinst. Ett företag kan ha minimal omsättning men ändå gå med vinst lika gärna som att omsättningen kan vara hög och vinsten låg.

   Lektion nummer två för dig torde vara en kurs i svenska? Vi är många som skulle uppskatta att du lärde dig att vårda språket du använder på nätet.

   Good luck in life.

  • Postat av: Annica

   Fick det dar dig att ma battre Anna?
   Man maste anta att personer som du, som skriver sa hatiskt, sa onodigt och sa elakt mar valdigt, valdigt daligt sjalv. Kanske ar du Anna olycklig over hur ditt eget liv ser ut eftersom du maste javlas med andra manniskor? Beter du dig likadant i face-to-face? Jag hoppas Anna att du kan gora nagot at ditt liv eftersom du mar sa daligt, det finns manga bra psykologer som kan hjalpa till. Lycka till med DITT liv.

  • Postat av: Mamma/fashionista

   Din vidriga skadeglade människa,,
   Livet måste ha gett dig mycket stryk din onda häxa!

 • Postat av: Emma

  tyra, även om du kanske inte inser det just nu, så är du för jävla stark, och jag ser upp till dig så otroligt mycket! fokusera bara på att bli frisk nu. jag tror på dig! <3

 • Postat av: Alexandra

  nej :(

 • Postat av: Linnea

  Åh va tråkigt!! Men förstår dig helt tyra. Gör mig nästan lite orolig då jag planerar att ha många bollar i luften i min framtid, men ja, hälsan går först!

 • Postat av: Sara

  <3

 • Postat av: Linnéa Johansson

  Fy fan vad bra skrivit! Blev såklart chockad då jag älskar era kläder & handlat mycket där. Men som sagt, det viktigaste är ju att man mår bra! Brukar aldrig kommentera men ville bara säga att detta inlägget verkligen berörde mig, det du skriver är så sant & klokt! Fortsätt kämpa & ge aldrig upp! Puss&kram till er båda:)))

 • Postat av: Mikaela

  Hej Tyra! Jag är lite nyfiken på varför ni väljer att låta företaget att gå i konkurs istället för att exempelvis sälja företaget?

  Eftersom det har varit otroligt framgångsrikt så föreställer jag mig att det borde finnas ett rejält antal sugna köpare? Om ni tycker att namnet “Style by Tyra” blir missvisande utan dig, så går det ju säkerligen att förhandla bort rättigheten till just det namnet men sälja allt annat eller lösa det på något sätt?

  Hur som helst, så önskar jag dig all lycka och hoppas att detta steg hjälper dig att må bättre och fokusera på det som gör dig lycklig och lugn i ditt liv. Kämpa på, Tyra, du är grym!

 • Postat av: Ellen

  Shit vad chockad jag blev när jag läste de första meningarna. Satt bara och gapade och kläckte ur mig ett “men shiit…”. Jag tycker att det är tråkigt att ni ska stänga ner, då Style by Tyra har varit FANTASTISKT. Det måste ni verkligen ta med er, för ni är otroligt grymma! Men självklart är det viktigaste att ni mår bra. Ta hand om er. Tyra du vet var du har oss läsare. Stor kram till er!

 • Postat av: Emma

  Hej Tyra!
  Tråkigt att ni skall lägga ner Style By Tyra..
  Men jag undrar bara, säljer man inte ett företag som omsätter 12 milj, kr istället för att gå i konkurs?
  Låta någon annan driva vidare det ni startade än att bara köra det i botten?

  Känns som om att ta 12 milj.kr och bara slänga i papperskorgen, eller har jag fel?

 • Postat av: R

  Hade nästan hoppats på att du skulle lägga ner bloggen med. Men det är bra att du försöker få ordning på dig nu.

 • Postat av: Martina

  Du är klok!!!! Gå med flaggan i topp!!!
  Du är helt bäst i din rätta miljö, stallet!
  Där glittrar dina ögon…
  Stort lycka till!!!!

 • Postat av: Victoria

  Ville bara säga att det är otroligt starkt gjort av dig att ta detta beslutet! Det jag ville säga var att alla dina fans, och jag, kommer stå bakom dig vad som än händer. Du är fortfarande Tyra!
  Fortsätt med en toppen blogg och fortsätt lev livet!

 • Postat av: Victoria

  Ville bara säga att det är starkt beslut att gå ut med detta och du gör det rätta för att just du ska må bra! Älskar verkligen din blogg och du är fortfarande Tyra. Många kommer nog inte bli så glada, finn sju alltid dem. Men glöm aldrig alla andra :D Du är toppen!

 • Postat av: 20-something

  Ett mycket bra beslut för dig och din hälsa, är jag övertygad om. Men tråkigt för alla anställda som får gå. Hur kommer det sig att ni inte sålde verksamheten?

 • Postat av: emma

  usch vad tråkigt :( men varför sålde ni inte det istället?

 • Postat av: Jossan

  Bra beslut Tyra! Koncentrera dig på sådant som du mår bra av och se till att ta hand om dig (och samma till John)! Stora kramar :)

 • Postat av: Rojda

  Första gången jag kommenterar på en blogg, så himla fint inlägg! Du är en stark och fin kvinna Tyra. Min mamma har lärt mig att hälsa kommer före allt, som du säger. Och det stämmer så bra. Du kan ha alla världens pengar men må dåligt, då betyder inte pengarna något. Men har du pengar så det räcker och din hälsa är frisk, så kommer du bli den lyckligaste kvinnan i världen! Du gör helt rätt val, vad du än gör: gör rätt och följ ditt hjärta…

  Lycka till och jag hoppas du blir frisk snart! Har du en gång varit frisk, en gång varit lycklig kommer du kunna bli det igen. Kom ihåg att nyckeln till lycka och hälsa är HOPP

 • Postat av: Sara

  NOOOO! Jag som tänkte beställa lite saker när jag får studiebidraget :(

 • Postat av: Cajsa

  Förstår ert val. Jättetråkigt för oss så klart men man ska inte hålla på med någonting som man inte längre brinner för eller tycker är roligt. Så klart ni tagit rätt beslut för er skull. Kram!

 • Postat av: Mari

  Oj. Ja det var ett stort och vågat beslut. Men du/ni ska självklart göra det som är bäst för er båda. Det vinner man på i längden !!

 • Postat av: Matilda

  På något sätt så blev jag ändå inte förvånad när jag läste detta. Det verkar vara det rätta beslutet o det verkar som om du har kommit långt på din väg att bli bättre. Jag tror på dig. Kram

 • Postat av: Paolina

  <3!

 • nämen gud, det här kommer verkligen som en chock – men, hoppas nu att det blir lungnare för din del och att du blir friskare :)

 • Postat av: Matilda

  Herrgud nu fick jag en rejäl chock!! Det känns skittråkigt men jag vet att du tog rätt beslut. Jag önskar dej att det här kommer hjälpa dej på vägen till att bli frisk igen. Vill tacka också för alla fina kläder och smycken du designat, äger flera av dom. Gissa om jag är stolt över att fått tag på den sista Anastacia dress, den finaste klänningen någonsin som med stolthet ska bäras upp på studentteatern. Kommer kännas tomt att Drottninggatan ner i Norrköping när din fina butik lägga ner. Känns som jag vill avsluta den här kommentaren med ett farväl.. Farväl style by tyra <3

 • Postat av: Paulina

  Du ska göra de som känns rätt Tyra <3

 • Postat av: Elinor

  Nej vad tråkigt!! Men ändå så kul att få ha följt allting från början hur ni byggde upp förtaget osv. Hoppas att ni båda kan få lite mer ro i själen nu så att ni kan må bra :)

 • Postat av: Josefin

  Jag förstår att det är ett stort steg men tror att det är RÄTT prioritering för dig i ditt liv just nu. Fortsätt att välja rätt, ibland krävs det svåra beslut men det är för något viktigare – ens eget välmående. Starkt att ni vågar! Hoppa inte på massa nya projekt bara för att fylla tomrummet utan låt det klinga ut på riktigt.

  Synd att SBT försvinner då jag tycker det var en toppen webshop men det finns viktigare saker i världen. Så skönt att pengar inte får styra allt, det har du visat på genom det här beslutet – önskar att fler fick sig en tankeställare av det!

  Lycka till i din fortsatta väg! Det här var ett bra steg.
  Kram Josefin

 • Postat av: Emma

  Till er som undrar varför hon inte sålde:
  Om jag hade varit investerare så hade jag ej velat ta över hela verksamheten av något som är så starkt kopplat till Tyras personliga varumärke, blir svårt att driva en sådan verksamhet utan nyckelpersonen kvar i bilden. Det verkar ju som att det var just sådana krav som investerarna i detta fall hade, att Tyra och John skulle jobba kvar och driva bolaget.

  Jag tror du och John tog det rätta beslutet, du har hela livet på dig att bedriva olika verksamheter men fram tills dess måste ni må bra :)

 • Postat av: Frida

  Hoppas att detta beslut hjälper dig på vägen till att må bätrre! Ta hand om dig Tyra! Kram

 • Postat av: Fröken M

  Men va är det för folk som sitter bakom datorn och droppar idiot-kommentarer som “ofta man inte får nån lön om företaget drar in 12 miljoner/år”!? Ehhh, aldrig tänkt på att ett företag kanske har vissa utgifter och räkningar att betala? Dessa utgifter skulle kunna ligga på 11 miljoner/år, va vet vi? 12 miljoner är kanske inte den rena vinsten företaget gör. Vakna och inse att chefen (på ett vanligt/seriöst företag som bryr sig om sina anställda) är den förste som väljer att inte plocka ut nån lön.. Att vara chef är en otrolig börda och medför enorm press och ansvarskänsla, fokusera på att DU ska må bra nu! Stoooor kram!

 • Postat av: My

  Varför konkurs om ni nu kunde starta företaget med en liten summa och sen omsatte miljoner.. Hur lyckades ni få såna skulder? Om företaget går bra varför inte avvecklat/sålt det och inte begärt konkurs..ja nu var det du som skrev ut siffrorna etc då får du räkna med att man undrar.. Inget illa ment bara nyfiken eftersom var varannan bloggare startar företag. Men hälsa går först!

 • Postat av: lön

  vilken jälva lögn, ni har tiggt pengar överallt utan att lyckas, usch vilken förljugen värld

  • Postat av: Helle

   Hon skrev ju att dom fått investerare som de tackat nej till eftersom varken Tyra eller John känner att de orkar jobba mer med sbt.

 • Postat av: Annika

  Fan jag som ville ha en röd nitjacka därifrån när jag hade råd ;(

 • Postat av: Anna Eriksson

  Va trisst.. Men känns verkligen som det är ett steg i rätt riktning för att du ska må bättre <3 men varför säljer du inte företaget btw?.. Kram

 • Postat av: Annika

  Fan jag som ville beställt en röd skinjacka med nitar när jag betalt min hästs veträkningar och hade råd ;(

 • Postat av: Linn

  Åh, vad tråkigt Tyra och John! Hoppas att ni mår bättre tack vare beslutet.

  Massa styrkekramar till er <3

 • Postat av: Cecilia

  Kommer sakna Style By Tyra, men du tar nog ett bra beslut :) Ta hand om dig nu Tyra!!

 • Postat av: Nathalie

  Klokt av dig Tyra!
  Hälsan och välmåendet är guld värt.
  Krya på dig. Nu är du ett steg i rätt riktning! Kram

 • Postat av: Hanna

  Tycker mest synd om de anställda som blir av med sina jobb

 • Postat av: Tesszo

  Hej Tyra,

  Ville bara säga att jag tycker att du gjort en enormt bra beslut! Jag blir chockad när jag läser vissa personers kommentarer, jag undrar om de ens tänkt över vad dem skrivit? Klart det är det bästa beslutet för dig, annars hade du(och John) inte fattat det! Stand strong and live on!

 • Postat av: Andrea

  Låter som ett bra beslut!

 • Postat av: SannaHK

  Du är stark! Ta hand om dig nu! Kram

 • Postat av: Johanna

  Även om Tyra och John inte stannar i företaget, kan bolaget ha tillgångar som kunde vara av intresse för köpare. Alltid tråkigt då företag och varumärken går i graven. Sverige behöver mer småföretagare och initiativtagare! Verkar vara ett klokt val ändå att lägga ner en verksamhet som man inte brinner för längre – det blir sällan bra för någon i längden. Lycka till!

 • Postat av: becca

  Asså Tyra tack för du är människa! Det bästa med din blogg är att du r så ärligt du kan med allting. Kan säga att det hjälper mig att ta tag i min sjukdom och göra de rätta besluten för mig.
  tack<3

 • Postat av: Lovisa

  Tack för att du berättar om detta! Det är enligt mig ett mycket klokt och bra beslut! Jag tycker att det säger mycket om dig som person och om dina värderingar, att livet inte per automatik går ut på att jobba mer och mer och tjäna mer och mer. Att det finns många andra värden i livet. Och framför allt, att det går att göra något helt annat. Nu hoppas jag att du blir piggare och mår bättre snart!

 • Postat av: Sofia

  Detta står även med i aftonbladet..
  http://www.facebook.com/photo.php?v=569503686395921&set=vb.100000088854934&type=2&theater

  Hoppas detta beslut gör att du mår bättre. Tycker dock det är synd med tanke på att jag älskar sbt !!!
  Kram

 • Postat av: Ida

  Jag tror att det här är rätt beslut, i alla fall från vad du visat genom bloggen.
  Jag går själv igenom en ganska jobbig period av bland annat utbrändhet just nu och försöker också sålla bort och prioritera, så jag tror att jag har i alla fall en liten aning om hur det känns.

  Det är nog bara för oss att fortsätta simma!

 • Postat av: Lottes Värld

  Tråkigt att höra men samtidigt är det rätt beslut. Hoppas du mår bättre snart och lycka till :) Kram

 • Postat av: Håkan

  ❤ Tänk på dig själv nu och lycka till. Kram

 • Postat av: Sofie

  Oj det var väldigt chockande och sorgligt att höra.
  Ta hand om dig istället, hälsan går före allt. Kämpa på :)
  Många styrkekramar :)

 • Postat av: Emma

  Wow. Du inspirerar stort, även då du väljer att kliva av och säga hejdå till en del av din karriär. Riktigt starkt och modigt att våga gå sin egen väg!

 • Postat av: Lars Erik

  MUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH

 • Postat av: Nathalie

  Varför säljer ni inte istället?

 • Postat av: kolla

  http://www.allabolag.se/5568100134/Style_by_Tyra_AB

 • Postat av: A

  Så tråkigt att ni får stänga.
  Men om ni hade förstått att omsättning inte är lika med vinst och någon ekonom hade berättat så borde ni inte behövt hamna här. De flesta bolag, även mycket större drivs av siffran omsättning. Tänk att du har lånat för att köpa produkter = pengar ut. Det du får tillbaks ex löner, pension, sociala kommer inte visa plus. Omsättning är aldrig lika med vinst. Hoppas ni driver hästgården med bättre ekonomiska rådgivare. Sååå tråkigt på ett så bra bolag och er som inspiratörer och dig som grundare. Alexandra, 42

 • Postat av: Anna

  Hemskt tråkigt att höra så klart, men hälsan är det absolut viktigaste och då måste det kanske ibland krävas sådana här beslut. När något inte längre känns roligt eller värt att göra så ska man inte ödsla tid på det, speciellt inte om man kämpar för sin egen kropp och själs välmående samtidigt.

  Jag önskar dig all lycka med ditt tillfrisknande! Stora kramar

 • Postat av: Annica

  Till de personer som inte forstar hur det hela gar ihop angaende de 12 miljonerna. Flickor. 12 miljoner i OMSATTNING. I omsattning. Style by Tyra drog inte in 12 miljoner. De OMSATTE 12 miljoner. Det ar en forbannat stor skillnad mellan omsattning och dragit in. Sla upp det i vilken ordbok som helst sa har ni lart er nagot nytt idag ;)

 • Postat av: ´Con Kurs

  (För att stänga ner ett aktiebolag så försätts det i konkurs). = Det stämmer ju INTE.

  Det är när bolaget saknar värden att KLARA SIG, som man begär sig eller begärs i Konkurs.
  OM man har +, så finns ett antal andra mycket bättre och enklare sätt, så klart!

  Men i detta fall så verkar det FATTAS pengar och en konkurs är inte kul för någon som blir förlorare, men ett sätt att STOPPA förlusterna med de lagar vi har, helt enkelt.

 • Postat av: Azra

  Förstår att ni väljer hälsan först och vill bli friska, men varför sålde ni inte företaget om det ändå gick bra?

 • Postat av: Sven

  Något skumt är det. Kan man inte sälja företaget? Kan ni inte anställa en VD, designer m.m.? Att du inte är intresserad av mode m.m. låter inte troligt. Som anställd i företaget måste det kännas konstigt (nästan förnedrande) att det inte går hitta annan lösning? Det måste vara något annat (saknas information från er) som gör att ni lägger ned. Något skumt är det.

 • Postat av: Maj

  Tycker det är bra att du har tagit det beslutet, för ingenting är viktigare än din hälsa. Önskar dig all lycka till i vad som händer och fortsätt kämpa! :-)

  Stora kramar!

 • Postat av: jessica

  Det låter som om ni inte haft bra personer som hjälp er med redovisningen och det ekonomiska.När man avslutar ett AB behöver man INTE försätta företaget i konkurs utan man kan likvidera det. Konkurs sker endast då det inte finns likvida medel och det egna kapitalet är förbrukat.

 • Postat av: Ebba Molin

  Det låter som ett väldigt klokt beslut, för precis som du säger – hälsan ska gå först! Du är verkligen modig och stark som vågar ta ett sånt här beslut, och sedan berätta så öppet och ärligt om det för oss läsare. Eloge till dig!

  Kram

 • Postat av: Mikaela

  Hälsa går före allt. Idag har du ju 3 fina hästar, två små gosiga katter och en fin kille att tänka på också även om DU är nummer ett. Njut av dem och gör det du tycker är kul. Vi vet redan att du kan bestiga berg, det har du visat många gånger! Kram

 • Postat av: ella

  Tråkigt :( Hoppas det blir superdupermegajätte rea på webbshopen nu ;)

 • Postat av: Jessica

  Vet hur det är att vara utbränd ” utmattad”. Det tar lååång tid att bli bra. Det finns inget annat botemedel än vila. Ta hand om dig.

 • Postat av: Karin

  Helt rätt att sätta hälsan först! Se till att bli frisk och ta hand om dig. Det finns inget viktigare i livet än att må bra!

 • Postat av: Rebecka

  Kommer man inte kunna beställa någonting mer? :/ <3

 • Postat av: tant linda

  Hej Tyra och John!
  Fy så trist att sluta med något som varit en så stor del av erat liv och så länge. Kan inte ens förstå situationen då jag ej varit där.
  Men förstår ledsen.
  Vet ni vad min första tanke var? Att när ni båda är pigga nog har ni tusen nya projekt som ni vill testa.
  Kanske inte på samma sätt men ni har goet och drivet, något kommer ni att göra.

  Goa Tyra, ta hand om dig. Det blir bra.
  John, inte du också. Du har fått höra i massor antar jag att du ska bromsa T. men nu är det din tur att pausa och försöka må bättre.

  Kram Linda

 • Postat av: WL

  “(För att stänga ner ett aktiebolag så försätts det i konkurs)”
  Det du skriver är bara en stor lögn. Man kan avveckla ett aktiebolag och avsluta det genom att betala alla sina skulder och därefter avsluta bolaget.

  Går man i konkurs gör man det för att man hamnat på obestånd och inte kan betala sina leverantörer, anställda eller liknande.

  Var inte så feg, säg som det är. Ni lyckades inte få ihop ekonomin.

 • Postat av: WL

  Skrev precis ett sakligt inlägg om att man visst kan avveckla ett bolag utan försätta det konkurs.

  Detta genom att betala sina skulder och därefter avveckla bolaget. Inget märkligt i mitt inlägg, det märkliga är att Tyra intala sina läsare att det inte finns som alternativ.

  Det finns det förmodligen inte heller för style by tyra. Bolaget är förmodligen på obestånd och inte kan betala sina skulder.

  • Postat av: Andy

   Konkurs är intressant pg av den statliga lönegarantin. Det har säkert haft betydelse i detta fall.
   Likvidation tar tid och förutsätter att personalen vill vara kvar samt att verksamheten kan fortgå under avvecklingen utan risk för att ledningen då begår konkursbrott (jfr Saab).
   Men är bolaget på obestånd (dvs inte kan betala sina förfallna skulder) och verksamheten olönsam har man som styrelse skyldighet att begära bolaget i konkurs.

 • Postat av: Ebba

  Varför inte bara sälja?

 • Postat av: Evelina

  Hur tråkigt som helst! Jag har köpt massa fina smycken från er. Men hälsan går alltid först, så det är rätt beslut.

 • Postat av: Harriet

  Hej! Vill bara säga att jag tycker det är rätt beslut att lägga ner när du/ni inte mår bra av hur det går idag. Jag undrar bara om det nu är så att det gått bra för SBT, ni funderade inte på att sälja företaget istället för att lägga ner?

 • Postat av: Linn

  Du är jätte stark som sätter lycka och välmående i första hand. Hoppas du mår lite bättre snart!

 • Postat av: Cicci

  Lycka till i fortsättningen!
  Ta hand om er

 • Postat av: Wilma

  Det var tråkigt! :( Men vi respekterar ditt beslut, Tyra. Det vet du. Hoppas du mår bättre och jag tänker på dig varje dag!♥

 • Postat av: Nattiiz

  Vill du bli dagens pingla? Vinnaren dras ikväll, anmäl dig nu! Kram

  http://browneyedbitch.blogg.se/2013/february/vill-du-bli-dagens-pingla.html#comment

 • Postat av: Arbetsterapeut

  En mobiltelefon, en avancerad med många funktioner som när den är urladdad så funkar den ju inte alls men om man laddar upp den så finns ju allting där igen, så alla funktionerna fungerar men det krävs att man laddar upp den fullständigt, om man bara små laddar lite grann så laddar den strax ur igen, och funkar inte så bra, den behöver tillräckligt med tid för att ladda upp sig och då finns allting där igen.

 • Postat av: kristina

  vad händer med alla outsålda kläder? :P Du är stark Tyra!! :)

 • Postat av: lise

  Många hejar på dig. Det här är inte slutet, Tyra. Du kommer fortsätta ditt liv och andra roliga saker kommer dyka upp. Var ledsen, var det! Låt det ta sin tid. För jag känner på mig att när du kommer tillbaka så kommer du komma starkare än nånsin.

  Och då kommer nog Aftonbladet hålla sin stora trut.

  Heja Tyra, du har en massa stöd från en massa. Var dig själv och go så som du är så kommer livet rulla på igen!

 • Postat av: Sabina

  Ni gör helt rätt!

  Det finns INGENTING här i livet som är viktigare än vår hälsa, hur vi mår, hur våra nära & kära mår.
  Ni har gjort någonting sjukt bra under dessa år. jag tror att ni kommer göra nåt sjukt bra i fortsättningen med. Tycker ni gör någonting sjukt bra just nu. Ni inser vad livet handlar om. Det är stort. Stort LYCKA TILL, till er två! <3 Önskar er allt gott. Hoppas för er skull, att ni båda kommer att må mycket bättre snart för det är ni värda.
  Kramar i massor!!

 • Postat av: Emelie

  Vilken tråkig nyhet! Men man ska helt klart göra de som känns rätt!

 • Postat av: Penki

  Vad spelar det för roll om dem hade pengar kvar i bolaget eller ej, varför ska folk spekulera i det? Papprerna är inlämnade och det är Tyras och Johns beslut, inte ert.

  Så fruktansvärt vågat och modigt och starkt gjort så det är för mig svårt att finna ord. Ni är i mina ögon starkare än någonsin, hoppas ni snart kan känna så om er själva. Snart kommer ni känna en frihet ni inte gjort på länge! :)

  Kram och lycka till med era nya äventyr!

 • Postat av: natta

  Guuud vad tråkigt!!! Hur kan man lämna ett så bra företag?

 • Postat av: Johanna Throbäck

  Starkt tjejen!!!

 • Postat av: Anne-Li

  Men åh nej så sorgligt och så starkt och modigt på samma gång! Jag håller med dig, hälsa är det viktigaste!!! Ofta när en dörr stängs öppnas en annan, det finns nog en mening även om man inte ser den än!
  Du är så driftig att jag är övertygad om att det kommer att bli bra snart!

 • Postat av: Fredrik

  Gud vad tråkigt att ni skall sluta med Style By Tyra! Nominerade faktiskt er till Finest Awards :) hoppas allt är bra med er John och Tyra!

  Puss från Fredrik!

 • Postat av: DW

  Det var ju faktiskt jätte tråkigt!

 • Postat av: Amelia

  Varför såldes inte bolaget?

 • Postat av: Natalie

  Himla tråkigt att det blev såhär, men de här 2 åren har varit underbar :) Man får se det positiva i allt så går det bra! Jag undrar över en sak på hemsidan bara, det står att det är 50% rabatt minst på hela sortimentet, men när man kommer till hemsidan så är det inte så? Bara en flik “megarea” men där är ju inte hela sortimentet?:) Kramar till dig<3

 • Postat av: jenny

  Styrka till dig, du starka kvinna <3!!! Du är så vis och klok! Den insikten och beslutet du tog var så otroligt starkt gjort och det är inte många som hade klarat av att ta det beslutet!!

  Jag tycker att ni byggde upp ett starkt varumärke som fortfarande är väldigt starkt! Jag vill ge dig all lycka i livet, ska be för att du blir frisk, för det är som du skrev, Hälsan går före allt annat!!

 • Postat av: Adorate

  That is such a same. But you are very right in saying that health is much more important. They say that when one door closes, a window is opened. This is not the end for you or John. I wish you both the best in the future and will definitely keep reading you blog. Though it sucks that I never got to purchase anything from SBT :/ oh well, haha! x

 • Postat av: Anna och livet

  Ett väldigt klokt beslut. Förstår tomheten och alla känslor omkring. Men du kommer komma väldigt stark ur det här, för du har gjort det för eran hälsa och det är den som alltid måste komma först! Vad är vi människor utan hälsan?? Var rädd om dig och här kommer världens största styrkekram till er <3

 • Postat av: Amanda

  Hej Tyra!

  Undrar varifrån du fått att för ett aktebolag skall kunna läggas ned måste det gå i konkurs? Läser just nu Bolags- och Obeståndsrätt och vi har lärt oss att för att ett bolag ska gå i konkurs är en förutsättning att det är på obesånd (t.ex att inte kunna betala sina räkningar under en översiktig framtid), menar du inte att ni likviderar ert bolag?

  Kram

 • Postat av: Havana

  Hej Tyra jag älskade verkligen lösfranserna du hade på stylebytyra :( vet du var jag kan få tag på de ? det var ju väldigt tråkigt att du la ner hemsidan :(

  Ha en härlig dag

 • Postat av: Tyra

  Sattsa på hästarna du, det är det du vill!

 • Postat av: Shilan

  hej jag har beställt ett par skor på din hhemsida för tre månader sen och har forfarande inte fått skorna och jag har betalat för dem

 • Postat av: Caroline

  Allt handlar inte bara om att vara VACKER, yttre skönhet och ytligheter här i livet. Glöm aldrig det. Den inre skönheten är det som betyder något.

  Alla kvinnor (och människor) är mycket mer än sitt yttre. Alla er tjejers bloggar handlar ju MESTADELS bara om skönhet och ytligheter. Det ger ut buskapet att ALLT som är viktigt för en kvinna i denna värld är att se SNYGG ut, annars är man ingenting. Yttre skönhet och sexighet är det som gäller.

  Och det är inte som att dessa tjejer sover eller går runt hemma för sig själv med allt detta smink, fixade stylade hår och tajta kläder. Näe, endast när andra människor kan se er, när ni är ute o.s.v. Det är TRAGISKT faktiskt. Att det är så här dagens samhälle ser ut. Alla kvinnor matas med denna syn från tidningar, tv och media. Så alla kvinnor och unga flickor strävar efter detta.

  Och de flesta kvinnor och tjejer känner ett starkt behov av bekräftelse från andra. Det är just det det handlar om.

  Vi är så mycket mer än så!
  Vi är inga sexobjekt, vi finns inte till för att behaga männen eller någon annan, vi har mer att komma med och är mer värdefulla än att ses på detta vis!

  Glöm aldrig det! Och glöm aldrig att respektera er själva, för ni är mer värda än all världens guld och diamanter! Ingen har det minsta rätt att se er som objekt eller som “billiga”! Och jag hoppas att fler bloggare kan dela med sig av detta budskap.

Kommentera här

MINA VIDEOS