Okategoriserade

Dagen avklarad!

Oh Lord, nu är dagen äntligen avklarad. Det har varit en hektiskt dag, minst sagt. Fixa Dario, på med alla saker på Dario, ut och plåta, hämta Findus och ta några bilder med katt och häst ihop, ut på gärdet och plåta, av med alla saker på Dario, plåta med Lalle, intervju, på med alla saker på Dario, bygga i ridhuset, hoppträna Dario, Lalle tömköras…Ja, det var det jag gjorde i stallet idag. Sen var det lite annat med allt annat jobb. PIIIUUUUHHHHHH! Men det var väldigt trevligt att ha Hästamagazinet här, härliga människor med massa bra energi <3 Dagen är avklarad och jag njuter av denna vecka som jag inte har några stora saker inplanerade.

Vi hörs imorn, nu ska jag och Frida avsluta med filmen Human Trafficking. Hemskt!

Min älskling och jag idag <3

20130128-205255.jpg

10 svar till “Dagen avklarad!

 1. Jenny skriver:

  Du har haft fullt upp med andra ord! Jättefin bild på er två Tyra 🙂

 2. Mickan skriver:

  Låter som du har haft fullt upp hela dagen! 😛

 3. Jenny skriver:

  Låter som en dag med fullt ös helt klart!!

  Vilken fin bild på er!
  Det är verkligen något speciellt med vita hästar…

 4. Ryttarhälsa skriver:

  Ser fram emot att läsa intervjun! Passa på att kolla in en smart uppvärmningsövning som man kan göra från hästryggen under tiden man skrittar fram: http://ryttarhalsa.blogspot.se/2013/01/uppvarmningsovning-till-hast-cykla.html

 5. Chatarina skriver:

  Hästmagazinet är en värdelös tidning. Känns väldigt billig i sina inköpta artiklar som sen översätts dåligt. Fick en prenumeration av min snälla men inte så hästminnets man i julklapp förra julen. Tacka vet jag Hippson, Ridsport o Equipage.

 6. Jenny Daun skriver:

  Ser fram emot spännande läsning 🙂

 7. Erika skriver:

  Dario loves you! Den där blicken 🙂 Så tittar min Patrick på mig *kärlek*

 8. Cecilia skriver:

  Dario ser så sjukt snäll och söt ut, typ världens finaste häst!

 9. Linda skriver:

  Dario, en”liten” ängel som skuttat ner från himlen:-) Sprider kärlek och värme och charmar alla <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »