Allmänt

Idag har hästarna fått massage

Idag har hästarna fått varit på spa. Fixat naglarna (hovarna) och fått massage! Det var mycket uppskattat, de är stjärnor och ska behandlas som det också <3 20130125-145716.jpg

20130125-145721.jpg

13 svar till “Idag har hästarna fått massage

 1. Sa skont for dom med lite massage! 🙂

 2. Wilma skriver:

  Vad mysigt! Uppskattades säkert mycket av dom! Go Tyra! 🙂

 3. Mickan skriver:

  Gud vad härligt!

 4. Jenny skriver:

  Nämen så lyxigt att vara på spa! 🙂

 5. Sara Darios skötare skriver:

  Åh Gud så mysigt
  De är dom värda<3

 6. Linda skriver:

  Oh är det elektro terapi, laser eller ultra? kan du inte berätta mer om den & vad den gör? 🙂

 7. Det lät skönt, jag kan komma över och betala en slant nästa gång du har spa i stallet 😉 för min egen del alltså!

 8. Maja skriver:

  Härligt!! 🙂

 9. Tina skriver:

  Jättebra Tyra!!!

  Jag kan inte nog understryka hur viktigt det är att vi tar hand om våra hästar och deras muskler på bästa sätt. Själv arbetar jag med hjälp av LED (Light Emitting Diods)-ljusbehandling i förebyggande syfte för att mjuka upp muskler och minska risken för skador vid ansträngning på både hästar och hundar och ryttare.

  Kika gärna på min blogg http://tinasvarld.wordpress.com/om-behandlingarna/ där jag skriver lite mer om vad jag arbetar med och hur jag arbetar. Jag är dessutom snart klar med min veterinärutbildning.

  Ha en riktigt bra helg, kära hästvänner!

 10. Anna skriver:

  Hej! Hur går det att sko Dario bak? Vet att det kan vara problem med shiveringhästar… behöver han lugnande eller har du hittat rätt hovis? : )

 11. Elin skriver:

  Vilken massör har du? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »