Allmänt

Planer 2013

Hej, tänkte berätta lite om planerna 2013 med hästarna. Imorgon åker jag, Niclas ner med Lalle och joe till Hacke i Jönköping. Ska bli väldigt roligt 🙂 Berättar mer om trippen efter. Jo här kommer mina planer:

BLOGGEN- Kommer bli bättre och mer genomtänkt. Mycket humor blandat med allvar, träning, och allt från lokala till internationella tävlingar. Fler bilder på inköp jag gör, fler outfits och inspiration. Kommer ha en person som jobbar med denna blogg så att allt blir mer kvalite. Dario kommer få mer plats i bloggen. Hitta bra sponsorer, företag som vill synas här och tillsammans med mig och mina hästar. Obs, jag lovar att fixa en ny header 😉

Dario: ska bli på topp! Jag vill att han startar 1,30 nästa år. Hittar en bra halvfodervärd. Fortsätter med Louise som ska tävla honom, samt så vill jag rida honom lite mer. Jag vill lägga upp träningsschema och lägga upp en plan för honom. Dario ska definitivt få mer plats i bloggen- det är en sak som är klart.

Hade jag fått önska så hade jag velat krympa Dario 20 cm i tvätten så jag kunde tävla honom, haha. Men huvudsaken han är med och får komma ut, och att jag får vara med under resans gång, min kära vän <3

Landfried- Träna mer och bli grymma i 1,30. Gjorde en härlig debut med placering i 1,30 i Danska Christmas Show. Vill ha fler placeringar, och så vill jag starta och rida nolla i 1,40. Jag ska ha mycket mycket roligt år med min stjärna <3

Joe- Allt är inte helt glasklart med min superstar Joe. Han är storhoppad och det finns mycket intresse för Joe. Jag får helt enkelt se vilka beslut jag tar gällande Joe. Han ska göra några nollor i 1,30 och starta 1,40 under 2013. Han ska tränas hårt och bli starkare, han ska byggas upp ordentligt. Det kommer bli ett riktigt bra år <3

19 svar till “Planer 2013

 1. Noomie skriver:

  Välkommen ner till Jönköping! Glöm inte att ta med skridskorna, här är det isgata både i stan och ute på landet…

 2. Rebecka skriver:

  Vad spännande 🙂 Ska bli kul att följa er 2013 och se hur bloggen förändras! 😀

 3. sara skriver:

  åhh, önskar så att jag var multimiljonär eller något.. blev verkligen helt förälskad i Joe när du visade honom första gången, en av de absolut finaste hästarna jag någonsin sett!

 4. Tycker det låter som grymma planer. Jag hade gärna få en större inblick i stallet. Gärna små videos där du berättar varför ni har det på de sättet i stallet osv. Önskar dig all lycka med hästarna och katterna 😉

 5. Rebecca skriver:

  Hej!
  Jag driver en relativt ny blogg som handlar om att kämpa för sina drömmar. Att stå för sina åsikter och att gå sin egen väg i livet.
  Låter det intressant att läsa om? Titta då in hos mig på lomans.blo.gg
  /Rebecca
  Ps. Om du gillar många fina, delvis lantliga, systemkamerabilder är detta rätt blogg för dig!

 6. Heather skriver:

  Vad glad jag blir av att höra att bi kommer få se mer av Dario, han är min favorit! 🙂

 7. Julia Jensen skriver:

  hoppas du väljer att ha kvar Joe, han är verkligen min favorit häst av dina ”små” pollar 🙂

 8. Hej! På bilden du rider Lalle har du en skitsnygg tröja, varifrån är den?

  2. Vill beställa ett par ridbyxor från star rider. Tycker marinblå är finare men har så många så tänkte kanske beställa beiga. Men dom ser så mörka ut på hemsidan, och gillar inte färgen där så mycket. Såg någon som köpt dom o lagt ut bild o då såg färgen mkt ljusare och snyggare ut. Kan du imte försöka lägga ut en bild närdu har på dom så man ser vilken färg dom är ordentligt!? Utomhus i ljuset.
  Sen är jag 163 cm lång påt ungefär. Och har hört att dina byxor är vääldigt långa, kan jag ens ha dom då?
  Och så väger jag ca 52kg. Blir 34 för stort då?? (minsta) Kram Pernilla 🙂

 9. Epona skriver:

  Det ska bli spännande att följa dig under 2013! 🙂

 10. Emmy skriver:

  Glöm förresten inte att berätta vilken klubb att tävla för du valde! 🙂

 11. I am S skriver:

  Tycker at du kanske kan låna ut Joe till någon duktig ryttare i ett år som kan utbilda honom och sen ta tillbaka honom när du själv också har tränat upp dig mer. Du snackar ju om att gå upp i klasserna och så, och Joe har ju ofantligt mycket kapacitetet, jag menar istället för att köpa en ny häst du var inne på ett tag.
  Tror det hade varit en bra grej för er båda 🙂

 12. Kajsa skriver:

  Hej. Måste bara säga att jag är helt beroende av din blogg!! Började följa dig för ett halvår sedan å nu är jag fast! Tittar in här så ofta jag kan och varje gång det är jobbigt att gå ut i stallet går jag in här för inspiration – å sen är det helt plötsligt väldigt enkelt att ta sig ut till stallet 😀 ser verkligen framemot att följa dig under 2013 och jag önskar dig all lycka till!! Kram

 13. ELINFELICIAS skriver:

  så fina dom är!

 14. Varför är Dario förstor att tävla för dig? Du är ju en lång, stark och duktig kvinna 😀

 15. Linda skriver:

  Men väldigt kul att du bestämt dig för att ägna mer tid åt Dario. Du visste väl att han var svårriden när du köpte honom? Tycker du ska tävla och träna honom oxå. Så du får kämpa lite och inte bara skumpa runt på Lalle;-) Jag vet att jag låter som en bitterfitta haha.. kommentarerna är skrivna med glimten i ögat fått ändå med min syn på hur du ser på dina hästar. Oansvarigt. Får du inte dåligt samvete? Att du bara ger upp dina djur om dom är bångstyriga? Jag skulle aldrig kunna göra så. Har man köpt en häst/hund/katt eller något annat djur ja då får man ta sitt ansvar! ! KRAM♥♥

 16. Linn skriver:

  Det ska bli skoj att läsa om er under 2013 🙂

 17. Sandra skriver:

  Håller med om att små filmsnuttar av stallet,gården etc skulle vara kul! Även filmer på hästarna i andra sammanhang än när ni har hoppträningar. Och massor mer av Dario, även min favorit <3

 18. Elin skriver:

  Okej nu måste jag fråga, har funderat hur länge som helst. Säger du Joe, som i amerikanskans Joe eller Jo-e som i Joel minus L? Som han i BB? Varje gång jag läser Joe’s namn så läser jag Jo-e, den väldigt svenska versionen alltså hahaha. Kram på dig!

 19. M skriver:

  Varför kan du inte tävla Dario?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »