Allmänt

TACK

Hej, jag vill börja med att säga EN MILJON TACK för allt kommentarer! Jag är så sinnessjuk stolt, tacksam och glad över mitt nya företag. Jag har fått mersmak! Detta var en mini-kollektion, en test och smakprov. Men räkna med mer! Det här är något av det bästa jag gjort i hela mitt liv!

Jag har så mycket att säga, så mycket jag vill skriva om saker och ting, men jag får nog dela upp det i några olika inlägg känns det som. Vill bara säga ett enormt stort TACK. Ni skänker så mycket glädje och lycka till mig. Allt hårt arbete som man lagt ner visar sig vara värt när man läser era kommenterar. Sitter uppe mitt i natten nu för att jag är så extas! 😀

Jag har verkligen haft en tanke bakom hela kollektionen och det är kul att ni uppmärksammat detta. Det jag är mest nöjd över är självklart kavajerna- det är så sjuuukt fina, den svarta går inte att beskriva, den är så mycket finare IRL. Ska lägga upp en film imorn så ni får se! Och ridbyxorna, gud vad jag och Sandra höll på att vela med tyger fram och tillbaka. Men vi fick till det! Väldigt snygga, skönt tyg och man får snygg kropp i dom- BINGO! (Jag står för att jag tycker det är viktigt att det ser bra ut, vet inte hur många super-exklusiva ridbyxor jag provat där man tyvärr fått en 3 meters lång ladugårds-röv i…)

Ryttarkollektionen då? Vill berätta lite mer om den då jag knappt nämnt att jag ska släppa häst-saker. Jag letade väldigt längre efter en bra leverantör som kunde göra hästsaker men det tycktes vara omöjligt att hitta. Men tillslut hittade jag en fabrik, och det var väldigt snabba puckar där. Typ….några dagar, haha. Även om det var så kort tid så visste jag direkt vad jag ville ha. Jag visste vad jag själv letat efter i butik och som inte funnits.

Om det är något jag själv känner så hade jag egentligen velat sticka ut mer och göra något helt nytt med hästsakerna, men det kommer;) Det är bra att börja med lite mer klassiskt och ”diskret” som jag själv vill tävla i:) Än så länge får ni 3 sjukt snygga tävlingsset till väldigt bra pris, som jag själv verkligen hade köpt i butik om jag sett det- och det är oftast det jag ”går på ”när jag gör något- hade jag själv köpt detta? Och det hade jag garanterat gjort, hade till och med skitit ner mig lite över det vinröda setet, haha.

Dessa 3 set kommer jag tävla i, så det får bra betyg av mig själv 😀 Lovar att schabraken ligger jättebra och har bra passform, enligt mig. Har ridit i dom mycket, tävlade till och med med 2 av seten i Danmark på Lalle 😀 Även huvorna sitter väldigt bra, dock så hade vi lite problem på plåtningen då jag inte hade alla rätta storlekar (de finns ju i 3 strl) så jag fick typ trycka på dom på Dario och Joe som har världens största huvuden, haha… Valde medvetet att ha glansigt material på hela luvan istället för virkat, för ett tillföra en lyxig känsla- jag tycker det är supersnyggt:)

Tänkte bara besvara några snabba saker som jag ser dykt upp:

1. Ryttarkollektionen finns på lager och hästkollektionen sys upp på beställning och det är några veckor leveranstid. Det är för att svenska fabriken byter land till en annan fabrik och det är mitt i ett byte, senare kommer det inte vara så lång leveranstid. OM ni beställer 1 sak av något som finns på lager och 1 sak av något som är 4 veckor leveranstid på, så kommer vi skicka det vi har på lager direkt, och sen skickar vi resten när det kommer. Ni betalar bara för en frakt, trots det.

2. Idag och imorgon är den sista dagen för att beställa och få hem sakerna innan Jul. Observera leveranstiden på sakerna, det som står 2-5 dagar leverans på kommer alltså hem innan till Jul om ni beställer senast den 17 December. Säg till era päron om ni önskar er i julklapp 😉

Det var bara det. Åter igen- tusen tusen tack <3

På Danmark Christmas Show fick jag tävla i mina egna saker. Kavaj, schabrak och huva:) Körde såklart på Sweden-setet i första starten 😉

Lalle var väldigt glad över att få ha på sig så fina ”kläder” haha:

44 svar till “TACK

 1. Linnea skriver:

  Grattis till den fina kollektionen! Hoppas på ännu mer produkter i framtiden 🙂

 2. Malin skriver:

  Du är en grym inspirationskälla. Du är power! You go, Tyra! 🙂
  Stort grattis till all framgång!

 3. Frågade detta förut, men ändå… vart har du köpt ditt Sverige-pannband som man ser på bilderna? ? Tycker att det e jättesnyggt!

  Jennifer <3

 4. Kira skriver:

  Jag har funderat lite på en sak ang ridbyxorna.
  Enligt FEI regler får man väl inte tävla med loggor större än typ 2x2cm, förutom om märket är en sponsors(vilket jag antar att det är i ditt fall haha). Ute i europa bryr sig ingen om dessa regler, harpersonligen iallafall aldrig sett någon med tejpade escadron-skydd.
  I Finland, där jag bor, däremot följs dessa regler av nån idiotisk ”vårt fjuttland ska vara förebild och göra allt enligt alla regler” orsak.
  Hur funkar det i Sverige? Kommer man där att kunna rida med t.ex SR-byxorna på mer än klubbnivå..?
  Jag är inte helt på det klara om alla regler, så rätta mig om jag har fel.

  Grattis Tyra, ni har gjort ett fint jobb, kollektionen är stilig!

 5. Michelle skriver:

  Ah de är ju suuuuper snyggt! 😀

 6. Anneli skriver:

  Väldigt snygg kollektion. Älskar den rosa och framför allt din slogan ”Pink is not a color, it’s an attitude” då jag själv fullkommligt älskar rosa saker till mig och min vita kuse. Min dotter brukar alltid håna mig litegrann för det och jag försöker därför ligga lite lågt ibland men du har faktiskt gjort att det inte känns alls barnsligt med rosa längre. Tack Tyra!

 7. isadora skriver:

  Bra jobbat med Starrider, du ÄR Girlpower 🙂 ! Btw, när kommer N:s svar på frågestunden upp?

 8. Sara skriver:

  Vilka fina saker Tyra! Tygerna ser jättefina och lyxiga ut!
  Såg i förra inlägget att du bad om läsarnas tankar och jag har några funderingar..
  1. Det står ej vilden modell schabraken är i? Antar att det är hopp, men man vill ju vara säker! (Hade beställt direkt annars till min syrra i julklapp) 2. Det står heller inte vilken sorts skoning ridbyxorna har. Verkar vara tyg? Hel eller halv? Dressyrryttare som jag är rider jag bara med helskoning och inte i tyg då.. 3. Sidan kändes lite rörig, hade gärna haft en remsa med olika kategorier, såsom luvor, schabrak, kavajer osv. 4. Om det nu stämmer att scabraken är i hoppmodell.. Varför inga dressyr?? 🙁 hade varit skitsnygga ju och här har ju en kund som handlat! 5. Såg att många andra skrivit detta, men varför är vissa av sakerna så dyra? Tex kavajerna?

  Skulle vara kul att få svar på mina funderingar. Men annars, good work! 🙂 Ska bli spännande att se vad som kommer i framtiden!

 9. Emma skriver:

  Skitsnygga ridbyxor! En fråga, är några/nån av dem helskodda? Var svårt att se på de mörka byxorna om det kunde vara det och det stod inte i beskrivningarna , vad jag såg iaf 😉

 10. Elin skriver:

  Hej! Tycker seten är jätte fina, men som dressyrryttare hade jag gärna sett att schabraken fanns i dressyrmodell också:) kram

 11. Friskey skriver:

  allt var verkligen himla snyggt och välarbeteat! Bra jobbat!
  Och vilken känsla och stolthet att få tävla i sina egen designade grejer! 😀

 12. Hanna Berg skriver:

  Vart har du köpt svergie pannbandet? sjukt snyggt att matcha till SR’s svergie outfit! 🙂

 13. karolina skriver:

  Jag tycker att du har gjort ett GRYMT jobb! Jag älskar att du har gjort schabraken i glansigt tyg, jag har ett tävlingsset som jag designat själv som jag också har i glansigt tyg. SÅ snyggt!! 🙂

  Är helt nerkärad i det vinröda och kommer köpa det inom kort!!

 14. Moa skriver:

  Hej Tyra! Grym kollektion 😉 älskar ridbyxorna men undrar hur de är skodda? Dom marinblåa då. Du borde ha info om det också på hemsidan! Alltså hur de är skodda, knä, hel eller inget alls. Bara ett tips!! 😀

 15. Sandra skriver:

  Tyyyrrrraaaaaaaaa vaaaarrööör finns det inga ponny storlekar 🙁 tycker vi ponnyekipage också ska få va snygga på banan 😉

 16. Sara skriver:

  Åh! Jag vill ha ett sånt sverige-pannband oxå! Vart kommer det ifrån? Ska ni sälja det oxå?

 17. Jessica skriver:

  åå vill så gärna köpa ett par ridbyxor,,men får inte ihop det med storlekarna,, är dom normala i storleken? när jag mäter efter måtttabellen så ska jag ha small över rumpan och large i midjan?, skumt,,brukar ha stl 36/38 stl 27 i jeans,,vilken storlek tror du jag ska ta? hoppas på svar 🙂 jätte snygg kollektion!!.

 18. fanny skriver:

  Hej Tyra! Åååååh har varit inne flera gånger på hemsidan och kollat på alla otroligt fina grejer, vad jag undrar är om ridbyxorna är helskodda både dom mörkblåa och dom beiga? 🙂
  Kram Fanny

 19. Lina skriver:

  Undrar över ridbyxorna som jag tyckte var otroligt läckra.
  Kommer du göra så det finns ridbyxor med eventuellt mindre loggor när du ska göra mer av din kollektion?
  Tycker tyvärr inte om överblaffiga loggor men dem var otroligt snygga =)

 20. johanna skriver:

  Vill du ha en sveajacka ? köp min idag ! http://johannalehto.myshowroom.se kolla bloggen och maila mig eller skriv på bloggen !

 21. Ebba skriver:

  Väldigt fin kollektion =) Du är så duktig på det du gör!! 🙂

 22. Amanda skriver:

  Du ska vara riktigt stolt, sjukt fina grejer.!

 23. Paulina skriver:

  Så roligt med lite nytt på marknaden 🙂

 24. Camilla skriver:

  Du ska vara sååå STOLT Tyra!!
  Allt ser jättefint ut, vilket jobb ni har gjort 🙂
  Jag har beställt de marinblå ridbyxorna som ser skitsnygga ut.

  Om man får önska sig en färg på ridbyxor i framtiden så skulle cerise, den färgen du har på kavajen, vara skitcoolt 😉

  KRAM på Dig!

 25. Johanna Hedblom skriver:

  Jättefin sida, jättefina saker. MEN, ridbyxor i störst 40? :/ Tack för den liksom, att man inte är riktigt så liten. Aja, man får väl kolla och drömma iaf. 🙁

 26. Jenny skriver:

  Det var riktigt snygga grejer att köpa från din kollektion, yummie säger jag bara 😀

 27. Alice skriver:

  Stort GRATTIS till dig Tyra för din fina nya kollektion! Verkligen supersnyggt!

  Om ni vill får ni hemskt gärna kolla in mina sprillans nya hästblogg http://vildochvacker.blogg.se/ KRAM!

 28. julia stuxberg skriver:

  hej!

  Schabraken på Starrider.se finns ju i storlek Cob och Full.

  min fråga är: är Cob som Cob brukar vara =mitt emellan ponny och full, eller är cob ca som ett vanligt ponny schabrak.

  vilken storlek är det på schabraken på produktbilderna?

 29. Viktoria skriver:

  Hej!
  Blev glatt överraskad av allt det fina! Men byxorna finns enbart i 40 som största storlek? Blev väldigt besviken där… Hade så gärna velat ha ett par!
  Kommer det komma 42 också?

 30. Ida skriver:

  Sjukt fin hemsida och kläder 🙂 Du ska vara stolt!
  Kommer ridbyxorna finnas i helskodd i framtiden kanske? Jag har förstått att du inte gillar de 🙂 Men kommer lätt köpa dem dööö snygga beigea isf!!

  Lycka till med allt!

 31. Cicci skriver:

  Älskar din kollektion tyra! Imponerad av den billiga fraktkostnaden också. Är den alltid 29 kr eller stiger den om man köper över en viss vikt?

 32. Mollie skriver:

  Så himla coolt & snyggt! 😀

 33. alice skriver:

  har bare en fråga om starrider, kommer du bara ha en internet sida eller kommer du öppna butiker? KRAM tyra du är GRYM!

 34. erica skriver:

  Jag var först lite kritisk mot din kollektion, men nu när jag sett den så måste jag säga… GUDOMLIG! älskar ridbyxorna och huvorna.
  Men tänkte mer på om du gått igenom dom exakta måtten på schabrak loggan och kollat vad det står på svridsport om dom är godkända att tävla i ? just pågrund utav loggan?

 35. P - Ny fotoblogg skriver:

  Dina kollektioner är så fina! 🙂

 36. Kjersti skriver:

  Kan man bestille til Norge også? 🙂

 37. Emelie :) skriver:

  DU ÄR GRYM , och jag ÄLSKAR ditt företag !! kram<3

 38. lisa skriver:

  va hände me din pojkväns frågestund!!!!!!!

 39. bella skriver:

  Måste bara fråga lite om ridbyxorna..
  Tycker det ser ut på bilderna som att det är vääldigt låg gren på dom? Eller det kanske bara ser så ut? Sen ser det ut som att dom sitter helt löst och skrynkligt i vaderna/knäna? Är sugen på att beställa men vill att det ska sitta tight hela vägen och helst inte att man ska riskera att visa halva könet och att man riskerar årets kameltå om man försöker dra upp byxorna, haha!

 40. Emelie skriver:

  Även fast jag inte har häst eller rider tycker jag att det vinröda sättet var riktigt snyggt! Lalle passade väldigt bra i det! 🙂

 41. P skriver:

  Men alltså, storlekar större än 40 – hur feta är ni egentligen? Rider ni eller åker ni bara häst? Absolut inte för att vara sån, min mamma är storlek 40 och hon är rätt stor…. Bara undrar över kommentarer som ”är inte tjock, bara klädsamt fyllig XXL”. Öh..

 42. Elsa skriver:

  Super snyggt!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »