Allmänt

Sista klassen för idag avklarad

Idag startade jag en högre klass än igår… Nuddar första hindret (det ni ser på bild) och vänder mig om och kollar (kvar sen ponny-tiden) och kommer av mig och river 2:an… Jävla idiot är jag! Haha… Annars nolla och fin runda! Niclas och Joe hade också ett ner. Vi var så JÄVLA taggade för omhoppning och så får bägge fyra fel. Ahhhh jag är nöjd men ändå inte- ville till omhoppning såhäääääääääääääääääääär mycket!

Bild från idag <3 20121207-153032.jpg

12 svar till “Sista klassen för idag avklarad

 1. L skriver:

  Är säker på att ni var det snyggaste ekipaget iaf! Och ni har måånga tävlingar kvar. 🙂

 2. Malin skriver:

  Tråkigt men ett ner är lätt hänt. Står att Joe fick 11 fel stämmer inte det?

 3. Noomie skriver:

  Hur mycket hoppning på dom höjderna och i den mängden tror du en häst klarar Tyra? Vill du att hästarna ska glänsa i ett- eller ett par år och sen inte hålla mer, eller vill du att de ska vara hållbara och friska tills de blir gamla?
  En fundering bara, menar inget illa, utan har funderat ett bra tag om jag ska fråga eller inte. Jag rider bara på hobbynivå och har hoppat max två gånger i veckan på de hästar jag ridit. 🙂 Har nu egen häst men han är under inhoppning!

 4. Anonymous skriver:

  Joe hade ju 11 fel..

 5. Lovisa skriver:

  Vad rider ni för klasser? Ser tjusigt ut!

 6. Maja skriver:

  Vilken fin bild !

 7. Malin skriver:

  Tyra, måste bara säga hur grymt imponerad jag är av dig som person och din utveckling i ridning det senaste året! Du ska verkligen ha en STOR eloge för hur du tar hand om dina hästar, din ridning och ödmjukhet i den annars ganska tuffa sporten. Behåll det! 🙂 att folk sen vet bättre än dig är deras problem som går ut över en ”offentlig” person. man får hoppas de lär sig av sina misstag…
  synd med peten i tävlingarna, men fasen vad långt du har kommit!! Det trodde nog ingen för 6 månader sen 😉

 8. sara skriver:

  Du är grym Tyra!

 9. Jenny skriver:

  Nej men fy vilken otur att ingen av er kom till omhoppningen! Där skulle ni minst sagt varit FARLIGA! 😀

 10. Jenny & Kira skriver:

  Du är så duktig och framför allt modig!

 11. Malin skriver:

  Ska hästarna på vila nu? I alla fall Lalle?

 12. Carro skriver:

  svar på Noomie:

  Det skulle vara en skam om så fina hästar Tyra har, skulle tävla eller träna mindre! Det är för sjutton ett muskelpaket på minst 600 kg och de behöver motion och utmaningar, annars kan de bli olyckliga för de inte får nog med stimulans! Så oroa dig inte över att hennes hästar tävlar för mycket…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »