Allmänt

Första starten idag nolla

Hej, idag var det min typ av tävling, gillar inte alls a:0:or när man ska rida på tid hela banan. Idag var det grundomgång och sen omhoppning. Idag var det även väldigt tidigt start och jag höll på att stryka mig då jag inte sovit EN ENDA blund inatt, alltså inte en enda. Nattklubben precis här bredvid dunkade sönder lastbilen och de slutade spela HALV FEM imorse, och då började Niclas snarka.

Dålig start på dagen, men idag red jag bättre än igår. Så jag gick nolla i grunden och petade en bom i omhoppningen, vet inte om man säger att man är nolla då eller har 4 fel? Vill inte väcka björnar som sover som säkert blir arga för att jag skriver att jag var nolla när jag hade ett ner i omhoppning. Helt ärligt så hade jag glömt bort att det var 2 språng mellan kombinationen i omhoppningen, upptäckte det i första språnget och petade såklart bommen ut…. Jag lär mig hela tiden. Onödigt som fan av mig men jag är skitnöjd med den här rundan!

Lalle är bäst! Bild från dagens start:

43 svar till “Första starten idag nolla

 1. Jenny skriver:

  Eftersom det är omhoppningens resultat som räknas så slutade du på 4 fel, men blev 0:a i första omgången.

 2. Isabelle Lexing skriver:

  Om man har 4 fel i omhoppningen brukar det skrivas 0+4 fel 🙂 kul att det gick så bra!

 3. M skriver:

  Bra jobbat! Grattis!

 4. Friskey skriver:

  grattis! den rundan lär du vara nöjd med! 🙂

 5. Amanda skriver:

  Man skriver idag hade jag 0+4 fel 🙂 skitbra gjort!

 6. Julia skriver:

  Bra gjort!
  Julia

 7. Mikaela skriver:

  Duktiga ni är 🙂

 8. Amelie skriver:

  Vad snygga ni är!

 9. Jessica skriver:

  Ni är så fina och inspirerande:) ska ni starta fler klasser?

 10. Sara skriver:

  0+4 fel brukar man nog säga då 🙂 roligt med en bra runda, ni är jättefina! 🙂

 11. Frida "Bengan" skriver:

  Du är så himla bra!!! Och Lalle också!!! 🙂

 12. Betty skriver:

  Kul att du utvecklas så fort 🙂
  Måste vara en bra morot. Såg Lalle i Globen, himlans synd att han bröt ut hade vart kul att se hur högt han kunde hoppa.
  Vet att du skrev det dagarna innan att man inte får röra honom, och det syntes ju att han som red inte ”lät honom vara ifred”.
  Lycka till i fortsättningen!
  Kram!

 13. Emmie skriver:

  Skriv som du gör eller 0+4 så borde iaf rutinerade tävlingsmänniskor förstå 🙂

 14. Martina skriver:

  Du är inte nolla om du har fel i omhoppningen. 0+4 fel skriver man. 🙂

 15. Jenny skriver:

  Väldigt imponerande Tyra! Vad är det, strax över ett år sen du började rida igen? Ett missförstånd som faktiskt känns helt okej då 😉 Tycker du ska va stolt över dig själv och din fina häst! 🙂

 16. Ser ruskigt högt ut med tanke på att du skulle rida 1,25 väl (om jag inte minns fel)? Kul att det gick bra 🙂

 17. Maja skriver:

  Skriv att du fick 0/4 fel så blir alla nöjda 😀 så brukar man skriva! Är man felfri både grund och omhoppning skriver man 0/0 fel eller dubbelnolla. Grattis! Ett pet i omhoppningen gör ju ingenting.

 18. carolin skriver:

  Kommer ihåg när vi oxå var där och tävlade.. Jisses vilket liv det var på nattklubben! Vissa ryttare gick nästan direkt därifrån till stallet för att fodra och sedan börja rida..

 19. Jenny skriver:

  Vad roligt för er att denna runda gick bättre än den förra! Ni är ju så fina tillsammans 😀

 20. Mickan skriver:

  Vad roligt! Hoppas de fortsätter att gå så bra!

 21. Mathilda skriver:

  Grattis grattis! Duktiga ni är 🙂

 22. charlie skriver:

  helvete vad högt det ser ut! svårt att tro att det är samma ryttare som köpte dario för inte så längesen, galet kul tyra!

 23. Ellen skriver:

  Ni är så duktiga! 😀 grattis! 😀

 24. emma skriver:

  Vad roligt! Det var ett bra resultat, om det kändes bra 🙂 Du kanske ska ligga sömnlös alla nätter innan tävlingar? 😉

 25. Titti skriver:

  Vi som tävlar fattar vad du menar!! Nolla i grunden och ett pet i omhoppningen (eller fas 2)! Men det kan man bli placerad på om man har tur;)!!

 26. Titti skriver:

  Ps Grattis till en bra runda, glömde jag ju skriva;!!

 27. Mollie skriver:

  Även den bästa gör misstag 😉 <3

 28. Pia skriver:

  Bra jobbat! 🙂 Du ska vara supernöjd! Jag är så imponerad av dig! Och avundsjuk!!! Jag skulle göra vad som helst för att få rida just nu. Jag har 2 egna hästar som vanligtvis tar upp all min tid. Min gamla D-ponny Charmer på 17 år och min 5-åriga unghäst Carisma 🙂 Att vara i stallet är det bästa som finns! MEN! Gissa vad? Förra tisdagen ramlade jag av och bröt foten 🙁 Gjorde inte så värst ont och försökte övertala alla omkring mig att jag bara stukat foten. Haha blev iaf övertalad att åka och kolla och jo visst var den bruten… Rejält dessutom. Nu är jag lappad och lagad med 6 skruvar, 2 klamrar och 1 platta. Heja! Får inte Gipsad och dömd till 6 veckors vila 🙁 Får förhoppningsvis börja rida igen i mars. Fatta hur lång tid det är till Mars? :((( Längtar så tills jag bara får åka och pussa på mina älsklingar! Opererades i måndags så förhoppningsvis får jag min rullstol snart så jag iaf kan få hälsa på mina skruttisar!! <3

  Oj oj vilken situation jag hamnat i… Får skratta åt det hela! vad kan jag annars göra? Inte nog med hästarna… Skulle egentligen ha legat på en strand i Thailand med min pojkvän för tillfället men vi fick självklart avboka resan… och det slutar inte här… I höstas fick jag ett brev med ett besked som jag länge drömt om och väntat på, jag blev antagen till Polishögskolan i Januari 2013!! :)) Men hur ska det nu bli det? Hoppas av hela mitt hjärta att det löser sig! För det är min dröm som jag kämpat så för!

  Så jag är avundsjuk på dig som kan GÅ haha! :p Min vädjan till dig: Uppdatera ofta! Lovar att jag är den som är inne mest på Darios.se just nu! Haha Nej, men grattis till nollan och kämpa på 🙂 Stor kram till dig! <3

 29. Vivcea skriver:

  Nej vad jobbigt att sova bredvid en nattklubb! Du får snarka tillbaka Tyra! Eller knuffa på honom lite diskret tills han vaknar och sedan försöka somna snabbt som tusan innan han hinner somna om igen.

 30. Charlotte skriver:

  Jäklar vad breda hinder om man kollar på det som syns i bakgrunden på denna bilden!

 31. Jennie skriver:

  Är det någon som säljer eller vet någon som vill sälja 2 biljetter till söndagen under Göteborg Horse Show?? Maila [email protected]

 32. Mickis skriver:

  Va fina ni är tillsammans:D

 33. Fanny skriver:

  Haha ett tips är att stega kombinationen 🙂 grattis iaf!

 34. Sara skriver:

  Duktiga ni är! 🙂

 35. Petronella skriver:

  🙂 !!!!

 36. Jenni skriver:

  Grattis, du är riktigt duktig på att rida och verkar ju som att du verkligen tänker på vad som gjort att det gått dåligt och då lär man sig galet mycket. Lycka till i framtiden, om det är några klasser hyffsat snart eller om ett tag så hoppas jag att det går bra i alla fall <3

 37. Erika skriver:

  Det var en grym runda såg dig även idag! Riktigt kul, härligt Tyra!

 38. Viktoria skriver:

  vad duktig du är! bra jobbat!

 39. Mikxki skriver:

  Kul att det gick så bra 🙂

 40. Andrietta skriver:

  Måste säga att även om Pontus och Lalle ser bra ut tillsammans – är ni två KLART snyggare 😉

 41. L skriver:

  Suuperfina!! 🙂

 42. Nea skriver:

  Men grymt att ni nollade i grundomgången! Grattis! Gillar sverige-outfitten också =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »