Allmänt

Lalle och Dario i VeckoRevyn

Yes, i intervjun fick Lalle och Dario vara med på bild också <3 Sötnosar.

Idag ska Pontus rida Lalle, hoppa lite barbacka. Sedan ska jag hoppa Joe för min kära man ikväll. Kommer bli spännande, hörde talas om någon omhoppningsövning. Ska försöka filma lite, ni verkar gilla film så det är super, jag älskar också det 🙂

Cover girl! Som vanligt ska allt överdrivas och tryckas på på framsidan.. Jag gjorde en abort när jag var 19 år, för 7 år sedan och pratade lite snabbt om det. Fick frågan och ser ingen mening med att ljuga om det. Ah skit samma, så är ju tidingsvärlden.. allt smaskigt säljer bra… Ni kan läsa en lång intervju med mig och ni köper VR 🙂

16 svar till “Lalle och Dario i VeckoRevyn

 1. Dixi Wonderland skriver:

  Tycker du va grymt fin på den bilden!

 2. Mathilda skriver:

  Jag läste det inslaget om dig för en halvtimme sedan. Tycker du är sjukt stark! Jag som tycker det är jobbigt med många prov. Du har verkligen styrka och jag beundrar dig för det! Tack för att du är en sån awesome förebild Tyra! Den här interjuvn fick mig verkligen att förstå hur stark du är!
  Du är awesome Tyra!

 3. Mikxki skriver:

  Det är klart att de överdriver 😛 De vill ju sälja nummer och gör vad de kan för att göra det

 4. Amanda Carlson skriver:

  Du är grym Tyra, stor förebild!

 5. Elin skriver:

  Jag läste reportaget 🙂 visst kan hästarna vara den bästa medicinen som finns 😀

 6. Bangkok Ryttaren skriver:

  Tycker att tidningar vänder på allt så att det ska låta mer intressant eller chockerande. Det säljer, men tråkigt att det ska vara så. Fin bild i alla fall! 🙂

 7. Nina skriver:

  Härligt Tyra! Det är helt fantastiskt att sådana människor som DU syns i media, fler med bra värderingar och genuin ton borde ta ansvaret! YOU GO! <3

 8. Mollie skriver:

  Åhh, du fastnar verkligen på bild! 😀

 9. Anonym skriver:

  Filmerna är helt fantastiska att se!
  Du är en rätt så duktig ryttare som utvecklats mycket på senaste och super kul att se när du rider dina hästar. Lärorikt och mycket roligare att se film än bilder !!
  Hälsningar

 10. Tidningar, alltså… Själv skulle jag föredra häst-delen och hur man VÅGAR ta tag i sin dröm, av den intervjun (:

 11. Julia skriver:

  Hej Tyra! Tycker din blogg är superbra!
  Älskar filmerna! Dem uppskattas ;D <3

 12. Therese L skriver:

  Vilken fin bild! Den artikeln ska jag definitivt läsa!:)

 13. Sofie skriver:

  Haha! Jag gillar indianpärlan mellan plankorna. Äkta landet <3

 14. Alva skriver:

  Hej Tyra! Din blogg är verkligen bäst, och du skriver så bra! Och dina hästar är så fina! Jag förstår att du kanske inte har så mycket tid och så. Men om du någon gång skulle ha tid så får du jättegärna titta in på min hästblogg 🙂 Det skulle vara guldvärt 🙂

 15. Erikaaasss skriver:

  Ja dom ska alltid överdriva!

 16. kate scott skriver:

  jag läste intervjun i dag och jag satt helt fast klistrad och läste, var helt omöjligt att prata med mig haha. det var en jätte bra och du är min STÖRSTA förebild.
  KRAM <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »