Allmänt

En saga om kärlek

Oh gud, igår när jag såg den här började jag storgråta, hahahaha…. Jag måste skriva ett inlägg om Darios förändring senare. Inte den fysiska förändringen utan den psykiska. Kom på igår att på den första tävlingen jag var på så slet sig Dario 3 gånger, bockade och stegrade och var helt tokig. I helgen har han varit helt underbar. Förr kunde man inte leda Dario inte ens med träns, då stegrade han och slet sig. Idag kan man gå ut och gå med honom i grimma. Gud vad bra han mår, och jag mår så bra av det <3

.

25 svar till “En saga om kärlek

 1. Johanna skriver:

  Älskar din blogg du har fått mig att köpa häst igen har haft henne nu i fyra månader och ångrar mig inte en sekund Love it:)

  Stor kram till dig och dina hästar
  Hälsningar från Skåne

 2. Astrid skriver:

  Tänkte fråga om jag fick komma till dig och praoa v. 47? Svara snarast på mejl! 🙂

 3. frida skriver:

  Din fina vita prins !!! <3

 4. Frida skriver:

  Otrolig fin video, Tyra! Fick värsta gåshuden! 🙂

 5. Alexandra skriver:

  Åh vem hade gjort den? Den var jättefin! 🙂 Förstår om du blev rörd till tårar.

 6. Nathalie skriver:

  Hej alla läsare, vill ni hjälpa mig och min bästavän att få vår dröm i uppfyllelse? Vi är från finland och vi är med i en tävling där den som vinner får en Golden Ticket, med den får man åka till New York på en 1D-konsert + träffa dem! Skulle betyda massor om ni röstade!
  Gå in på http://www.sub.fi/onedirection/#e/5086dbb0abc3c3.08848631 och rösta genom att trycka på ”tykkää” knappen ovanför bilden, visas den inte så uppdatera sidan några gånger! Tack på förhand!
  Sprid gärna vidare också! Bevisa att Tyra&Dario-fans har lite power och kan se till att jag galopperar snabbare än ljuset mot en seger

 7. Alex skriver:

  Tyra,vad vackert!
  Det är bara så,att man binder sig med en speciell häst,det finns ett starkt band som inte går att förklara.
  Även om man vet att tyvärr just den hästen kanske inte kan ge dig det du vill på banorna,ger dig den så otroligt mycket emotionellt,och det är enormt..

 8. Malin skriver:

  Vilken vacker film Tyra!..<3

 9. Jullan skriver:

  Fina fina Dario. Ni ska vara glada att ni har varandra. Ni e så fina ihop!

 10. Jossan skriver:

  Men guud va fin video, en sådan vill ju alla ha med sin häst.. All kärlek till er två <3

 11. L skriver:

  Åååh, vad fint! <3

 12. sarah skriver:

  Hallå i blåbärsskogen =D

  Istället för att sprida min blogg tänkter jag pröva med att få Subscribers till min spotifylista. Så ta en ♪ ♪♩♫ ♬ ♬-stund och glöm inte klicka på ”+ Subscribe”

  Tack å bock 🙂

  Allt det där och lite till
  http://open.spotify.com/user/sarahwarting/playlist/6nT0MJejCLRVQca2bvyUr7

 13. Jenny skriver:

  Alltid Tyra och Dario <3

 14. Linda skriver:

  Så fina är ni <3Jag blir så glad när jag ser bilder och filmer på Dario

 15. rebecca skriver:

  https://www.facebook.com/groups/297479080360753/ Du borde kunna bidra med mycket i och med alla dina läsare! Sprid och skänk, vi hästmänniskor SKA lyckas!

 16. Carita Logge skriver:

  Så jävla fin! Den vita hästen som bara saknar vingarna och hornet! Och man ser verkligen vilket band ni två har. vill bara säga tack Tyra för att jag får läsa din blogg och varje gång jag läser den får jag insperation och motivation att bara bli bättre och bättre så tack för att du ger mig den! 😀
  Mvh Carita

 17. Emma skriver:

  Jätte fin film! 🙂

 18. Jenny skriver:

  Oj, vilken otroligt fin film! Jag förstår varför du började att gråta, jag själv blev lite tårögd faktiskt! Eran resa tillsammans, och din resa överhuvudtaget med alla dina tre hästar är fantastisk! 🙂

 19. elin skriver:

  Kn vi inte få se en film från darios tävling :)?

 20. Moa Mildén skriver:

  Ja grät också, fina ni!!

 21. anni skriver:

  Åh, vilket mysig film ! Och vilken trevlig blogg. Blir nog en att fortsätta följa! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »