Allmänt

Ladda ladda laaaaadda

Hello, ikväll har det varit hoppträningar här men jag har inte varit med. Dock så trimmades Lalle och Joppe idag på dagen, och Dario hoppades ikväll. Och vet ni? DARIO FÖLJER MED OCH TÄVLAR I NORRKÖPING! Det är egentligen inte kul för det är pga att Attityd har blivit halt 🙁 Förhoppningsvis bara en liten vrickning så inget allvarligt. Men jag är SÅ jäkla glad för att min älskling åker med. Emelie kommer tävla Dario, det är snabba startar (få anmälda) och Emelie hade ju bokat upp hela helgen så det blir perfekt. Hon rider Dario superbra! Ska bli så himla kul! Jag vill gärna starta på Dario också, så om det hinns med mellan så gör jag säkert det nån klass 😀

Lalle och jag är iallafall taggade. På lördag hoppar vi en 1,10 och på söndag 2 stycken 1,20 eftersom 1,30 blev inställt. En del har frågat när det börjar eftersom ni ska åka dit och kolla (sötisar). Jag rekommenderar att komma på söndagen då jag startar 2 klasser och har lite mer tid 😀 Klasserna startar kl 09.00 bägge dagarna och håller på några timmar 😀 Hoppas vi ses, PUSS

21 svar till “Ladda ladda laaaaadda

 1. Emma skriver:

  Tråkigt att höra att Attityd är halt… 🙁 Hoppas han blir bra snart igen! Hade först tänkt åka till svärföräldrarna som bor i Norrköping i helgen, då hade jag nog kommit & tittat på tävlingen. Vore ju kul att få se er live! 🙂 Men nu blev det ändrade planer…

  Lycka till! 🙂

 2. Carolina skriver:

  Snygg-lalle! Och vilken fin sits över hindret du har 🙂

 3. Rebecka skriver:

  Vad händer med dina frågestunder hela tiden!?

 4. Susanna skriver:

  Hej Tyra (och hästarna :D)
  Jag kan inte speciellt mycket alls om hästar, red någon lektion när jag var yngre bara. Så om det är okej så ställer jag en liten fråga? Varför solar man hästen? Första tanken var för att dom, precis som människor, ska bli brunare. Men det stämmer väl inte? Man vill väl inte göra en vit häst mörkare? Är det någonting med värmen kanske? Haha, hoppas du inte tycker jag är dum i huvudet 🙂
  Kram!

 5. missT skriver:

  Lycka till i helgen!! 🙂
  Sen ville jag bara skriva att det är roligt att följa din blogg, jag läser nästan varje dag. Jag är på grund av medicinering benskör och vågar pga det inte längre rida. Det är tufft eftersom hästar var mitt allt under många år – hade egna hästar och tävlade och tränade. Nu är jag 26 och lycklig även utan hästarna och ridningen (även om jag saknar det sjukt mycket ibland). Det jag vill komma till är att din blogg hjälper mig mot hästsaknaden 🙂 Så TACK för det!

 6. Elin skriver:

  Hihi vad gulligt att han tittar ner på konerna! 😉
  Fina Lalle! =)

 7. Emelie skriver:

  du kommer väl filma både fina fina Lalle och underbara Dario? 🙂

 8. T skriver:

  Joe då skall inte han vara med?? 🙂

 9. Malin skriver:

  Åh Vikbolandet är så fint och jag skulle så gärna vilja komma och titta! Dock får jag nöja mig med att följa din blogg då jag ska ha barn i helgen… Dålig planering av mig 🙂

  Stort lycka till och kör försiktigt Tyra!

 10. Ida skriver:

  Vad roligt :} hade jag velat se men bor en bra bit härifrån.. skriv när du ska tävla uppåt i landet för då kommer jag och kikar och säger hej =)

 11. Sara skriver:

  Lycka till på tävlingen! 🙂
  kul att Dario ska med också!

 12. Malin Sjölander skriver:

  jag fattar inte.. var inte lalle halt?? vad var det för fel på honom..
  men antar att han är frisk nu 🙂

 13. Caroline skriver:

  Lalle är så förbannat SNYGG!!!

 14. walle skriver:

  Hej! Jag vet inte om jag är trög eller så men har följt din blogg länge och undrar vem är attityd? 🙂

 15. Fredrika skriver:

  Har endast fått två tips om hjälm. Måste verkligen ha en ny hjälm efter smällen på Strömsholm i tisdags.
  Så klicka er in på min blogg och skriv vilken hjälm just du rekommenderar.
  Tack!

  / fredrikalidman.blogg.se

 16. Spännande!
  Snyggt att ni fått upp alla hästarna i högerkanten nu by the way 🙂

 17. Sofia skriver:

  Ni är så snygga ihop!!!

 18. Det kommer säkert gå jättebra i helgen för dig ! Önskar dig iallafall lycka till !

 19. sandra skriver:

  Lycka till imorgon och jag hoppas det gick bra idag 😀 du är så jäkla grym du tyra! 😀

 20. Amanda skriver:

  Shit vilket hopp, Lalle presterar! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »