Allmänt

Jag & Dario idag

Kolla vad fina jag och Dario var idag <3 Som ni förstår så kan jag inte ha en fotograf 24 timmar efter mig och det är därför jag inte kan ta bilder med alla hästar hela tiden och lägga upp på bloggen. Många verkar inte förstå det 🙂 Men så är det IRL iallafall:)

Nu väntar jag på att veterinären ska komma hit och titta igenom Lalle Balle. kram

25 svar till “Jag & Dario idag

 1. Emmi skriver:

  Du och Dario är så otroligt fina ihop! 🙂

 2. Bangkok Ryttaren skriver:

  Så stor och mysig han ser ut, jättefin!

 3. johanna skriver:

  Häftigt schabrack!! 🙂

 4. Therese skriver:

  assnyggt shabrak! 😀

 5. Siri skriver:

  Fina ni är!!

 6. Once Upon A Time skriver:

  Gud vad fin han blivit 🙂

 7. Lisa skriver:

  ååh fina dario!:)

 8. Lovisa skriver:

  Han ser så härlig ut! Kan förstå att han är svår och jobba och att han är svår att ”hålla ihop”, de är nog ganska mycket kraft i en så stor häst men de måste va härlig känsla när man får honom att arbeta med hela den stora kroppen! Jag tycker att ni ser ut som att vara gjorda för varandra. Skulle vara kul att se er tävla igen:)

 9. Lotta skriver:

  Åhhh jösses vilken underbar bild. Så vacker!!!

 10. gun skriver:

  Ha,ha,det ser ut som att du har eld i baken

 11. Mickan skriver:

  Han ser gigantisk ut! 😛

 12. Jenny skriver:

  Åh vad underbart fina ni är tillsammans!

 13. Malin skriver:

  Skriv lite om vad ni gjort!

 14. Amanda skriver:

  SHIIIIT vad fin han blivit!! eller han har ju alltid varit jättefin, men han har blivit riktigt riktigt snygg nu! ni har säkert kämpat hårt med han men ni har gjort ett kanonjobb måste jag få säga :))

 15. Linda skriver:

  Ja Jag är kanske patetisk och sjuk i huvudet..men Jag blir tårögd när Jag ser dig och Dario ihop.Vet inte varför Jag känner så starkt för er 2 ihop.Och Jag blev så glad av det här inlägget,fint skrivet och man förstår lite mer hur du tänker.Jag förstår att du kanske helt enkelt skiter i att blogga om Dario och Joe bara för att alla inklusive Jag tjatar hela tiden om det.Jag blev iaf väldigt rörd av det här inlägget och den fina fina bilden på er 2.Han är så otroligt fin.Han lyser:-)Jag låter säkert som ett saiko,men älskar er 2 ihop.Skulle bli så glad om du kunde blogga lite mer och lägga upp lite mer bilder på Dario.Han gör mig glad.Kram

 16. Sofie skriver:

  Vill bara säga att jag tror också på dig tyra!
  ps. Shiiiiit va fin dario blivit i kroppen! helt annan hals o bringa! ds

 17. Ellen skriver:

  Han ser ut att vara i fin form! 🙂

 18. Linda skriver:

  Mitt inlägg kom fel,skulle hamnat i inlägget ovanför;-)

 19. Veronica skriver:

  Hehe kallar min häst för DalleBalle 😉

 20. Emelie skriver:

  ååhh Tyra, ni är så fina tillsammans!
  – hade varit kul att se en film på när du och Dario hopptränar, det skulle vara så kul att se, så snälla kan du försöka få till en video? 🙂

 21. SHIIT va snygga dom där stövlarna va på dig! Lätt dom snyggaste jag sett på dig 😉 kram

 22. Nea skriver:

  Ååh så fin han är!

 23. Siri skriver:

  Vad sa vet. om Lalle nu då? 🙂

 24. Mikxki skriver:

  Ni är så fina tillsammans 🙂

 25. Mikaela skriver:

  Hej du 🙂

  Hur gick det?
  Vad sa veterinären om Lalle?

  Kram på dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »