Allmänt

FRÅGESTUND

Hej 🙂 Tills jag kommit ”på fötter” igen så kör vi en frågestund här på bloggen. Och jag svarar inte på en enda privat fråga i denna blogg. Så ni behöver inte lägga energi på att fråga något som inte rör hästarna.

Fråga på så svarar jag sen- PUSS

 

217 svar till “FRÅGESTUND

 1. Mickan skriver:

  Vad är dina hästar för raser?
  Hur gamla är dom?
  Deras manke?
  Har du några tips på när man ska börja hoppa, vad man ska tänka på å så?

 2. Emelie skriver:

  Hej!

  Jag undrar om Lalle är di häst, för om man kolla på hästförtäckning så står det Erika Zaar. På dina andra hästar så står det ditt namn.
  Annars så älskar jag din blogg! Jag har följt den sedan start, och jag har inte tröttnat en sekund. Jag längtar tills din bok kommer!

  Kramis

 3. Carolina skriver:

  Hej Tyra! Vill först och främst säga att jag älskar dina bloggar! 🙂 jag har en fråga angående ditt uppehåll från hästarna, hur lång tid tog det för dig innan du kände att du kommit in i det igen? Jag har själv ridit i 10 år och haft uppehåll nu i ca 5 år och vill börja rida igen men är lite rädd för att jag glömt allt..

 4. Kelly skriver:

  Vad är dom största fördelarna med att ha hästarna på din egna gård istället för där Dario var uppstallad?

  Känns det som ”det är såhär jag vill leva och bo” nu med gården och alla hästar?

  Vem är den av hästarna är den du först vill hälsa på i stallet eller pussa och gosa lite extra med?

  Är det lätt att någon av hästarna blir lite ”på undantaget”, som du prioriterar att rida sist, inte alltis tycker är lika rolig att rida eller så.

 5. Carolina skriver:

  Hej Tyra!
  Vill först och främst säga att jag älskar dina bloggar, du är en riktig powerwoman!
  Jag har en fråga angående ditt uppehåll från hästarna, hur lång tid tog det för dig innan du kände att du hade kommit in och tillbaka till där du var innan du hade ditt uppehåll? Jag har själv ridit i 10 år och slutade för ca 5 årsen och vill börja rida igen, men är rädd för att jag glömt allt. Kramar från Carolina

 6. Elin skriver:

  Känner du aldrig skuld över att du inte hinner med någon speciell häst? Jag har en egen häst och en sköthäst. Ibland hinner jag inte med min häst helt. Fast att jag vet att han mår precis lika gott när mamma tar hand om honom!

  Hur kändes de när du tog de stora steget och började rida igen? Och hur kom de sig att du tog upp ridningen igen?

  Känner du aldrig press på ex tävlingar när andra som läser din blogg står och kollar? Hur gör du för att ta
  bort den i så fall?

 7. Anna skriver:

  hahahah tyra!! på den sista bilden har du ju byxorna uppknäppta :O snopen jag blev haha 🙂

 8. Sofia skriver:

  Hej Tyra

  Jag undrar om du har något bra tips på hur man håller en skimel ren:). Jag har en skimel som jag aldrig lyckas hålla ren förutom när han är badad och kanske dagen efter. Så har du några bra schampo tips mm. skulle jag bli jätte glad. Tack för en jätte trevlig och inspererande blogg.
  Mvh Sofia

 9. Elin skriver:

  Hej Tyra!
  1. Hur gamla är dina hästar?
  2. Vilket är ditt favorit träns som du använder mest?
  3. Hur många timmar spenderar du i stallet varje dag?

  Tacksam för svar!

 10. julia skriver:

  Hur höga är dina hästar?
  Hur gamla är dom?
  Hur mycket kostade dom?
  Varför tävlar du inte på Dario?

 11. sara skriver:

  Kan du inte ha ett ridläger=träningsläger i vår/sommar då vi som vill träna och utvecklas får komma med våra hästar till din gård!? Går det tekniskt att ordna och är det ngt du kan tänka dig att genomföra?

 12. Sofia skriver:

  Hej Tyra! Jag är 15 år och har precis börjat rida. Blev väldigt inspererad av din blogg som gjorde att jag började. Problemet är att jag är rädd för hästarna. Har du något tips som kan göra att jag kommer över den här rädslan? För jag älskar verkligen att rida!

 13. Malin Forsgren skriver:

  Har du tävlat nått med Joe? och varför skriver du i så fall inte de här? hur har de gått? 🙂

 14. Johanna skriver:

  Hej Tyra! Måste bara säga att jag älskar att läsa om dig och din resa med hästarna på den här bloggen. Jag red under flera år när jag var yngre och älskade det, men av någon anledning hamnade det på hyllan. Efter att ha läst din resa genom att börja rida igen funderar jag starkt på att ta upp ridningen igen, du påminner mig varje dag om hur roligt och underbart det faktiskt är att rida! Men till frågan: Kan du inte göra en videoblogg där du visar oss runt på gården och i stallet? 😀 Kram Johanna <3

 15. Paulina skriver:

  Hej vilken box har dario flyttat till och vf ??:)

 16. Klara skriver:

  Hej Tyra 🙂

  Jag skulle jättegräna vilja veta lite mer hur många hästar som står uppstallade på wiggeby gård, kanske att det kan komma upp på hemsidan? Skulle vara riktigt kul! Även lite mer träningstips, tex det du gjorde med Lalle när du red utan tyglar 🙂

  Grym är du, förtsätt kämpa, älskar denna blogg, GRYM!!!

  Kram

 17. Anonym skriver:

  Hej Tyra!

  Först och främst tycker jag det är så otroligt härligt och inspirerande att du börjat rida igen. Jag red själv aktivt i 10 år men slutade för jag hade inte råd med egen häst och ridskolan orkade jag inte med. Jag blev mobbad där. Mobbad för jag var bäst i min grupp. För jag fick börja rida på privathästar och få privatlektioner. Folk var avundsjuka. Helt sjukt. Jag kan mycket väl förstå att folk är avundsjuka på dig för det du har uppnått och fått är too much to handle. Skit i alla dystra kommentarer, dom har ingen kunskap om något.

  Nu har jag hittat andra intressen i livet men gud vad jag vill börja rida igen efter att jag hittat din blogg.

  Min fråga till dej lyder:

  1. Har du köpt gården själv eller tillhör den din familj? Jag är säkert ute och cyklar men jag har inte hittat info om det någonstans.

  2. När beslöt du dig för att köpa Dario och hur kom det sig efter 8 års paus? Börja du sakna hästar eller vakna du upp en dag och tänkte ”fan nu ska ja ha häst o börja rida”?

  3. På vilken nivå var du på när du börja rida på nytt? Efter 8 år kan jag tänka mig att man inte är SÅ bra. (Jag har själv haft paus i 5 år och det känns som man glömt allt :D)

  4. Vem följer med dig på ridtävlingarna?

  Det blev lite långt och många frågor men jag uppskattar om du svarar 🙂

  Kram! Du är väldigt duktig och jag ser respekterar dej mycket.

 18. Johanna skriver:

  Kan inte du lägga ut film på Joe från förra helgen?

  När du tog upp ridningen igen, trodde du någonsin att du skulle vara där du är idag då med 3 hästar, en gård och din utveckling?

 19. Johanna skriver:

  Hur skulle du se ut om du var en häst? Gärna med exempelbild 😉

 20. sonja skriver:

  kommer du sluta tävla Dario?

 21. Linnea skriver:

  Hej tyra!
  – min fråga till dig är, när tog du upp ridningen igen och köpte Dario? Alltså hur gammal var du? Och hur långt uppehåll hade du haft? 🙂

  Själv har jag haft ett uppehåll på 3 år och jag lämnade mina hästar på Gotland eftersom dom var gamla. Nu rider jag en häst två gånger i veckan, men vill så gärna köpa häst så att jag kommer igång med tävlingen igen. Samtidigt känner jag att jag har lite för bråttom med det. Därför undrar jag hur länge väntade du? Det gick ju för dig, så du har inspirerat mig att det ska gå för mig!
  Tack för din super blogg!!!

  Linnea

 22. Linda skriver:

  Tack för underbar inspo! har precis börjat rida igen efter ett 5årigt uppehåll tackvare din blogg!
  Men min fråga är var man kan hitta billiga, och bra ridkläder?? behöver inte ha jätte exklusiva saker utan nåt som håller bara 🙂

  Tack för en grymt inspirerande blogg!

 23. Kajsa skriver:

  Heej!!
  Hur gör du för att få dina hästar på tygel????
  kram älskar din blogg!! <3 <3

 24. Hanna skriver:

  Herregud vad stor dario ser ut på sista bilden!!
  Hur stor är han egentligen och hur känns det att rida på en sån stor häst? :))

 25. Marie skriver:

  Hej!
  Jag undrar om du provat tränset du köpte ”the difference”
  Är det någon skillnad? Sitter det bra på?
  Tack för en fin blogg!

 26. K skriver:

  Hur är dina hästar betslade och varför?

 27. Linnea skriver:

  Hej! Vilka är dina hästars bästa sidor, och vad är svårast med varje häst? 🙂

 28. Wi skriver:

  Hur går det med Dario ? (Ridningen) och vad var det för ny box han flyttat till ?
  kan man få höra hur det gick för Joe på tävlingen? 🙂

 29. Lina skriver:

  Vad tycker du nu i efterhand om att ha häst uppstallad så som du hade tidigare i centrala stockholm? Alltså nu när du ser hur mycket piggare och gladare Dario blivit (har för mig att du skrev det tidigare)
  Skulle du kunna tänka dig att flytta tillbaka hästarna om du av någon anledning inte kunde ha kvar gården?

 30. Hulda skriver:

  Hur stora är dina hästar i mankhöjd?
  Vem är störst?
  Vem är minst?
  Vad är det högsta du har hoppat? På vem?
  Kram!

 31. Sofie skriver:

  Är någon utav dina hästar en sk. ”Gosehäst” Alltså älskar att man kliar och klappar på den i flera timmar?

 32. Katerina skriver:

  Vad har du för syn på ”naturlig” hästhållning? Lösdrift, rida bettlöst, du fattar! Skulle du själv kunna tänka dig att praktisera det?

 33. s skriver:

  Hej! Har du tävlat dressyr någon gång eller har det bara varit hoppning för din del? Vilka klasser tävlade du i så fall? 🙂

 34. *** skriver:

  vad är ditt mål inom ridningen?

 35. Alexandra skriver:

  Varför har inte Lalle någon käkrem?? 🙂

 36. Andrea skriver:

  Jeg lurer på om det er mulighet for å få boken din tilsendt til Norge?

 37. sarha skriver:

  hej gillar denna blogg starkt men har reagerat på en sak, tycker inte du det är själviskt att dina hästar får stå själva för att du är så rädd för skaderisk och att dom var dyr? istället för att leva som normala hästar gör?:)

 38. Sara skriver:

  Hej! Lägger du upp typ ett träningsschema för alla olika hästar eller gör du lite vad du känner för, just för dagen?
  Varför är det ingen käkrem på Lalles träns? Jättefint utan tycker jag!:-)
  Hur gammal är Lalle?

 39. Rebecka skriver:

  Brukar du rida barbacka ibland eller rider du alltid med sadel? 🙂

 40. Fanny skriver:

  Hur går det för dig och Dario nu? 🙂 du och dina hästar är bäst! <3

 41. Malin skriver:

  Hej Tyra!
  Jag vill först och främst tacka för två superbra bloggar! Du ger inspiration varje dag!
  Det jag undrar är bara om du kanske hade kunnat blogga lite mer om fina Dario? Jag vet att han har det hur bra som helst hos dig och att han får all kärlek han behöver + lite till. Men jag (och säkert många andra läsare) saknar honom lite här på bloggen. Du har blivit mest Joe och framförallt Lalle på senaste tiden. Förstår att du tycker mycket om stjärnan Lalle och jag är så sjukt glad att du visar hästvärlden vart skåpet ska stå! Men bara för att du inte tävlar Dario vill jag (vi?) följa även hans utveckling!

  Hoppas du inte tar detta som en negativ kommentar, för det var inte alls vad jag ville skriva. Vill bara ge dig ett tips 🙂

  ÅTER IGEN, TACK FÖR FINA BLOGGAR! <3

 42. Johanna skriver:

  Hur gammal är lalle? Och vilka är dina mål med honom?
  Kan du inte berätta och visa lite mer bilder på gården?

  Vill också berömma dig för att du är så duktig med dina hästar och gör ett väldigt bra jobb!! Kram

 43. Hanna skriver:

  1. varför bytte Dario box? 🙂

  2. Får du inte lite ”dåligt samvete” över att Joe och Lalle går själva i hagen? hästar är ju trots allt flockdjur.. Förstår att du är rädd för skador osv, men tror du dom hade blivit gladare om dom hade sällskap i hagen? 🙂

 44. Bangkok Ryttaren skriver:

  Tror du att du kommer fortsätta med hästarna senare i livet när du tex har fått barn, eller känns det bara som ett intresse du har just nu? Det är förresten väldigt kul att läsa din blogg. Jag har också kommit tillbaks på hästryggen efter 5-års paus.

 45. Josephine skriver:

  Hej Tyra! Trots att jag inte är hästintresserad så läser jag din blogg här (och Tyras.se). Båda roar mig. Funderade bara på hur det kommer sig att du inte fullföljer med inlägg som du lovar. Jag förstår att det är som en teaser att vi ska läsa senare, men när det inte kommer alls så blir det bara som att skratta oss i ansiktet och säga ”haha, gick ni på den lätta!?”. Jag kan nog svara för fler när jag säger att jag såg fram emot ditt inlägg, som skulle komma för några dagar sedan. Det blir liksom antiklimax… Önskar dig en superskön helg! Hälsningar Josephine

 46. Hanna skriver:

  Hej!
  Vad är det för speciellt träns som Landfried har utan käkrem? Fyller det någon funktion eller är det bara estetiskt?

 47. Challe skriver:

  Hej Tyra!!
  Gillar din blogg läser varje dag. Tycker det är sjukt kul att det går bra för dig!! You goooo!!!

  Anyywaaays, min fråga. Jag ska snart köpa min första egna häst. Är vuxen så nu är man ju smart nog att tänka igenom ALLT, kanske lite för mycket.. 😀 Hur tänker du när du köper häst?? Kan du ge mig några tips??

  Peace out giiirl!

 48. Felicia skriver:

  Kan du inte berätta lite mer om dina hästar, hur stora dom är, stamtavla, ålder,egenskaper osv. Hade varit kul att veta. Speciellt om Joe och lalle. Dario vet man ju lite mer om;) undrar också om de är någon speciell häst som du skulle vilja ha. Typ någon ”dröm häst” ( du har ju i och för sig redan det;)
  Tack för en bra blogg!
  Puss

 49. Linnea skriver:

  Hej! Sa upp min ridplats i våras pga jag visste inte om jag skulle kunna rida nu i höst. Men sen visade det sig att det passade, jag hörde av mig till ridskolan, men fanns inga platser kvar. Tänkte kolla med dig om man ”tappar” ridningen snabbt. Eller om det liksom sitter kvar, ifall jag kan börja till våren igen? Har ridit på ridskola i ca 12 år/ 1g iveckan.

 50. Frida skriver:

  Fråga 1; varför är du så jävla kung?! 😉
  Fråga 2; kan du inte lägga ut lite bilder på alla ponnysar/hästar du haft och berätta lite om dem?
  Vore super kul att se och läsa om!
  Önskar dej all lycka, kram

 51. Cecilia skriver:

  Vad är det för sadel du har på bilden med Lalle? Den ser grymt skön ut! Jättekul att ni är så duktiga! Du kommer bli farlig i framtiden! You go girl! 😉

 52. ellinor skriver:

  Vart ser du sig själv om 10-15 år, när det gäller hästarna? 🙂

 53. mikaela skriver:

  vad har du för olika sadlar till dina hästar? märke? vilken är skönast?

 54. Josefin skriver:

  Har ställt denna fråga många gånger man har aldrig fått svar…
  Vad bör man ha för utbildning och sånt för att bygga egen gård och eget företag? Läste du något speciellt på gymnasiet tex? 🙂

 55. Jackie skriver:

  Hehe världens knappaste fråga men : HUR KOMMER DU UPP PÅ DARIO? Antingen bör du vara riktigt vig.. Eller använder du pall? 😉
  Number 2: vilket djur skulle du välja att skaffa om du inte får välja häst? 🙂

 56. Malin skriver:

  Varför tävlar du inte dario längre ? 🙂 han är ju så söt 🙂

 57. Mickan skriver:

  Nu kom jag på en till fråga 😉
  Vad ska man tänka på när man rider en stor häst? Ska testrida en häst om några veckor som är 165 cm i manken (jag är 160) och är lite halv nervös. Är det stor skillnad mellan ponny och häst?

 58. Elin Johansson skriver:

  Hej Tyra!

  Vad skulle du ge för tips om man vill köpa häst och utvecklas dom du men inte har dom ekonamiska föutsättningarna som du har?Skulle verkligen vilja veta det.
  Kram

 59. Nattis skriver:

  Hur många gånger i veckan rider du dina hästar?

 60. Hanna skriver:

  Vad har du för kortsiktigt mål med respektive häst och hur ska du nå detta? Inte bara höjd i hoppningen utan kan vara andra saker också 🙂 Tack för den absolut bästa bloggen och för att du är så skön! <3

 61. Jenny skriver:

  Hej! Har ingen fråga eller så, vill bara säga att jag tycker att du är extremt duktig på allt du gör! Följer både denna bloggen och tyras.se och jag förstår inte hur du klarar av att ha tre hästar, massa företag, skriva en bok OCH fota outfit bilder varje dag! Jag förstår inte hur du klarar av det. Det är så STARKT! All cred till dig. Hoppas du fortsätter, du är riktigt inspirerande!

  Så tack för två underbara bloggar. Och fortsätt stå emot all skit du får, you’re the best! 🙂

 62. Blomman skriver:

  Hej Tyra och alla pållarna!
  I helgen ska jag för första gången i mitt vuxna liv sitta på en häst.. Har bara suttit på gunghästar eller små ponnysar när jag va liten på någon ponnyridning.. Har du några tips eller råd till mig? Jag tycker hästar är så fina men så läskiga!

 63. Sofie skriver:

  Hej Tyra! hoppas det är bra med dig, det är så här att jag har varit hopprädd nu ett antal år och undrar om du har några bra råd o tips om hur jag skulle kunna försöka bli av med denna rädsla, jag läste att du själv har varit lite höjdrädd/hopprädd vad gjorde du för att bryta den rädslan? Måste bara tillägga att jag tycker du är störtskön 🙂 🙂 Kramar

 64. Sandra skriver:

  Hur är hästarnas personligheter? i både hantering och ridning 🙂
  Och är tvungen att slänga in att du är så sjukt grymt Tyra! ♥

 65. sara skriver:

  Vad är det för hjälm du rider i och vart kan man köpa den? Är den bra? Tips på andra bra hjälmar?

 66. Ebba skriver:

  Skulle du tänka dig att ta imot privatlektioner i Ridning? ❤❤ÄLSKAR DIG!!!!

 67. Ellinor skriver:

  varför har du byxorna uppknäpta på sista bilden? haha

 68. Mariaaaa skriver:

  Hej Tyra! 🙂
  Synd att du inte svarar på privata frågor i denna blogg när du själv sagt att du är mer privat här. Men jag är intresserad av att höra hur du driver runt gården med alla inackorderingar osv. Vad har du för speciellt tänk för att få gården att ”gå runt” Vet av egna erfarenheter att många hästmänniskor vill, vet eller kan mest.
  Älskar att du tagit upp hästarna igen och vill dela med dig av det. Har själv haft ett långt break efter min ponnytid och känner att hästarna är något jag saknar och vill ta upp igen.. TACK för TVÅ bra bloggar. Kramar

 69. Emma skriver:

  Ska du sälja Dario?
  Isåfall varför?! 🙁

 70. Julia skriver:

  Hej, älskar din blogg. Älskar dina hästar oxå speciellt Dario :)<3
  Min fråga är, ska du inte tävla Dario nån gång? 🙂

 71. Sara skriver:

  Hej!

  1: Om du var TVUNGEN att sälja 2 av 3 hästar vilken skulle du spara?
  2: Vilken av dina hästar är roligast att rida rent allmänt?
  3: Vilken av dina hästar har högst utbildning?
  4: Har du något bra tips för hur man lär en häst att göra en skänkelvikning?

  Grym Blogg !

 72. Ellinor skriver:

  Hej, har du några speciella tips på hur man får så bra kontakt med sin häst som du fått med dina? Vad har du kört för markövnibgar? Jag är så intresserad av horsemanship så det hade varit så roligt att få veta hur du burit dig åt! Videon du la upp på Joe eller Dario när du tränar dom på en volt från marken är såå cool!
  Keep up the good work (och ha lite is i magen innan hindren :p)

 73. Elsa skriver:

  Varför har Dario sin käkrem så hårt spänd på din headerbild? ABSOLUT inget illa menat, har bara funderat på det ett tag haha…
  Vill du ha en till häst?
  Något du vill köpa till hästarna för tillfället?
  Vad är det bästa med att ha ett ”eget” stall? Istället för att hyre en box menar jag.
  Vilket märke kommer det mesta av hästarnas utrustning ifrån? 🙂

 74. T skriver:

  Hur gick det för Joe i tävlingen? O varför har du typ slutat skriva om Joe o Dario, känns som det bara skrivs om Lalle, inget fel med det men skulle gärna höra hur det är med de andra 🙂

 75. Sandra skriver:

  Hej! Vore kul att veta hur dina hästars vecka ser ut? Vad tränas med dom, och hur mycket 🙂

 76. Anna skriver:

  Hej Tyra!
  Jag undrar om du rider i dressyrsadel eller om du alltid rider i hoppsadel? Om du rider i dressyrsadel, vilken är det då? Tack för en härlig blogg, jag har ett sto efter Robin Z som hoppar små hus men har tidigare tvekat till att gå över 120 då jag blir lite osäker (och hon hoppar mig ur sadel ;)) Men efter att ha börjat läsa din blogg satsar jag fullt ut! 1.30 om två helger!!! Ska bli kul!!! Stor Kram på dig!!!

 77. Ellen skriver:

  Vilka prylar skämmer du helst bort pollarna med? Nya täcken, grimmor…?

  Vad för foder använder du? Hästarna är ju lite olika i typerna så går de på olika foder?

 78. emma skriver:

  Hade dario tävlat innan du köpte honom och hur mkt/högt. hade du tävlat innan hur mjt/högt 🙂

 79. Josefine skriver:

  jag undrar om du kommer ha kvar alla tre hästarna, för läste nåt om att du skulle sälja lalle om priset var rätt? förstod inte riktigt, kan ha läst fel också 🙂 ville också säga att jag älskar darios.se, är roligt att läsa om annat än mode & sånt!

 80. Anna skriver:

  Man läser inte så mycket om Joe tycker jag… finns det någon anledning till det?

 81. Elin skriver:

  Jag ställde en fråga för ett tag sen, men den blev aldrig besvarad så jag provar på nytt!
  Du försvarade ju väldigt hårt att Dario mådde jättebra när han stod på Östermalms ridskola och bara fick gå i hage en timma om dagen. Hur ser du på det idag? Nu antar jag att han går ute så mycket mer och i större hagar. Ser du någon skillnad på honom som häst? Och står du fast vid att han mådde bra nu när du sett honom från bägge sidor? Tack för en bra och rolig blogg!

 82. Sara skriver:

  Förklara syftet med ”straffvarven” i jockeyläder? Förstår varken pedagogiken bakom strafftänket eller vad vilken nytta det skulle göra för hoppningen??

 83. johanna skriver:

  Heeej Tyra! Älskar dina bloggar kan jag inleda med och tycker du är grymt duktig på att rida! Det är sjukt kull at se hur bra de går för dig i alla tävlingar med Joe och Lalle, men jag undrar om du tänker tävla något med Dario? Eller gör din medryttare det kanske? Hon tävlade ju honom någon gång? Undrar för det var ett tag man såg honom :).

 84. lina skriver:

  Heej! Jag undrar om du har testat på att rida islandshäst någon gång? Om, vad tyckte du då? Om inte, skulle du vilja? Vad tycker du om den hästsporten? 🙂

 85. Lina skriver:

  jag undrar bara av ren nyfikenhet vilket försäkringsbolag du har dina hästar i och hur mycket varje häst är försäkrad i, är alla försäkrade i lika mycket eller är det nån som har högre/lägre försäkringsbelopp:) kram!

 86. leo skriver:

  Hej!
  Har är det nägra ponnysar som står på stall wiggeby gård :)Jag älskar din blogg!!

 87. ankkaa skriver:

  har du funderat på att ”omskola” dario till dressyrhäst? skulle säkert passa honom att få visa upp sig (behöver ju inte vara du som tävlar honom om du inte har intresser) om inte, varför inte det?

 88. Hilda skriver:

  Har du några planer på att starta 140 sen när du och Lalle känner varandra bättre?

  Ska Dario inte tävlas något mer alls? Inte ens för ”skojs skull”?

  Har du koll på ponnyekipage? Vilka isåfall?

 89. Sara skriver:

  Var har du köpt Darios pullmanträns med ”blinget” på? 🙂

 90. Petronella skriver:

  aaah, samma fråga som alltid: varför slutade du rida?
  (undrar speciellt mycket nu när det tydligen är något som kommer ”lätt” för dig, och du trivs så mycket med)

 91. Emelie skriver:

  Hur länge har du haft Dario? 🙂

 92. Erika skriver:

  Hej Tyra!

  Det är ju en sak att få kränkande och elaka kommentarer kastade på sig, men hur känns det när personer kommenterar elakt om dina hästar, hur tacklar du det?

  Älskar din blogg!
  /Erika

 93. Frida skriver:

  Vilket bett har du på dario,lalle o joe?du gamla är dom? p.s Älskar din blogg!!:)

 94. Sara skriver:

  Vad har du för mål med alla dina hästar? 🙂

 95. lina skriver:

  Hej! Tack för världens bästa blogg.

  Beskriv dina hästar med tre ord var 🙂

  På söndag ska jag provrida en eventuell foderhäst, har tagit upp ridningen igen efter tre års uppehåll mycket tack vare din blogg. Vad tyckte du va svårast/jobbigast när du började igen? Är typ rädd att jag inte kommer ihåg nåt haha.

  Massa kramar

 96. Sandra Malmborg skriver:

  Jag kan lätt bli nervös när folk tittar när jag rider. Känner lite press att allt ska se perfekt ut. Blir du aldrig nervös, och om du blir det hur hanterar du det?

 97. Amanda skriver:

  Hej!

  Blir så sjukt inspirerad av denna blogg! Jätte kul att följa dig och hästarna! Du är så otroligt duktig.

  Jag funderar om du skulle kunna lägga upp mer filmer när du tränar? Jag har lärt mig så mycket av att se på det du gör!

  Ha det bra! <3

 98. Haha här kommer en lite random fråga… Använder du pall för att nå upp när du ska sadla dario?

 99. Amanda skriver:

  Hur länge har du haft dina hästar?

 100. Alex skriver:

  Skulle du någonsin lämna ut en av dina hästar på foder?
  Vad är det högsta du har någonsin hoppat?
  Älskar din blogg:)
  Puss

 101. clara Magnusson skriver:

  Hej Tyra!

  *Har du några tips på hur man stärker balansen på en hästrygg, Tex övningar?
  *Hur får du (tex Lalle) att gå så fint och få så fin hals.

  Tack för en grym blogg

  Mvh Clara

 102. Annie skriver:

  Hehe, varför är dina byxor inte stängda på sista bilden? 😉
  Kramkram!

 103. Alex skriver:

  Glömde att fråga!
  Om du skulle tävla Dario hur högt skulle du tävla då?
  Har du ramlat av Daro, Joe eller Lalle på senaste tiden?
  Och om du har gjort det hur ramlade du av då?:)

 104. Fia skriver:

  Hade ingen fråga utan jag ville bara säga att jag tycker du har tre superfina hästar och du är en grym ryttare av det jag sett på film. Framförallt så ÄLSKAR jag din utrustning både till dig själv och på dina hästar.

  Älskar att klicka in på din blogg å se på alla fina bilder . Jag förstår varför folk skriver så mycket elakt till dig. Det kallas den svenska avundssjukan 😉

  Tycker du är otroligt duktig som följer din dröm. Fortsätt så.

  Mvh Fia

 105. Johanna skriver:

  Hej! Hur hög blir månadskostnaden (ungefär) för dina tre hästar? Inräknat driftskostnaden för stallet (om du nu inte får in tillräckligt på stallhyrorna så att det betalar sig självt) och löpande kostnader (foder, strö, försäkringar, träningar, tävlingar, utrustning – ja hela köret)?

  Hur ser en vanlig dag ut för dig?

  Och vad tycker du man ska tänka på när man ska köpa häst efter en längre tids uppehåll från ridningen?

  Tycker att det är väldigt kul att läsa din hästblogg 🙂 Speciellt att se hur mycket du har utvecklats!

 106. Sandra skriver:

  Hur lyckas du att hålla Dario ren??:) jag har stora problem med att bara hålla min häst strumpa ren!
  Kram

 107. Louise skriver:

  Känns det inte egoistiskt att ha hästarna själv i hagen bara för att de kostar mycket pengar? Om du älskar dina hästar så vill du väl dem det bästa? Eller jag kanske har fel nu… Men jag har för mig att dina två hopphästar går enskilt 🙂

  Och om de nu gör det, har du samma villkor för dig – att de endast får gå ute halvdag, som dina uppstallade har? (I alla fall vad du skrev i informationen om att stå uppstallad hos dig). KRAM, du är cool ♥

 108. Jacqi skriver:

  rider du ofta barbacka? 🙂

 109. mimmi skriver:

  ska du sälja dario och joe och varför?

 110. Jenny skriver:

  Vilken är din favoritoutfit respektive tävlingsoutfit? Visa gärna med en bild eller två om du har 😀

 111. Malin skriver:

  Bra att ha en fotograf till hands!

 112. Ida skriver:

  Hur mycket kostade dina hästar när du köpte dom? Och om du skulle hitta din absoluta drömhäst i världen skulle du köpa den då? Kram

 113. Caroline skriver:

  Hej, detta är ingen hästfråga, hoppas det går bra ändå. Du visade en riktigt snygg jacka från zara för ett tag sen. Dun kanske? Jag hittade den på hemsidan men är besviken på bilderna där. Kan du inte visa upp den mer? Eller maila till mig mer info. Typ strl. Jag bor nämligen i Norrlandsskogarna så måste beställa den men är typ lika lång som dig ;p Kram

 114. Anna skriver:

  Hej! till att börja med så vill jag bara säga att du är så grym. sjukt bra förebild.
  Har precis köpt en häst (skrev på papprena för någon timme sen bara). Hon är 8 år och eftersom hon var tänkt till trav så är hon inte så ”skolad” inom ridningen, hon kan varken galoppskänkel eller dyl. Har du något tips på hur jag ska kunna lära henne det?

  Är Lalle din häst?

  Kram! //Anna 🙂

 115. frida skriver:

  Har du tänkt på att köpa fler hästar någon gång eller göra dej av med någon!?
  Vart har du köpt kalkstenen som du visa i ett annat inlägg som du använde på Dario!?
  Hur höga är alla dina hästar i mankhöjd!? 😀

 116. essi skriver:

  Finns det någon plats kvar i ditt stall?? 🙂

 117. Sara skriver:

  Planerar du att köpa en till häst?
  Bästa/sämsta egenskap hos hästarna.

 118. Johanna skriver:

  Hur många år är Joe?

 119. B E L I N D A skriver:

  Hur höga är dina hästar i mankhöjd? 🙂

 120. amanda skriver:

  ska inte du fortsätta rida och tävla Dario? 🙂
  ni är sååå jäkla fina ihop!

 121. Elin skriver:

  Vem i ”bloggvärlden” känner du bäst/mest? Båden inom häst och mode 🙂
  En sak du inte klarar dig utan? En i stallet och en utanför stallet.
  Din drömhäst! (Ras, ålder, färg, nivå, meriter, storlek, ja allt! :D)
  Vem skulle du vilja vara för en dag?
  Häst du skulle vilja äga?

 122. Mathilda skriver:

  Kan du inte ha en ”bloppis” här?:)

 123. rebecca skriver:

  Hur många ridhjälmar har du och vilken är ”Nr 1”?
  Bästa ridbyxorna? (ej SR)
  Äger du någon säkerhetsväst?
  Och när köpte du Darios, hur gammal va du och hur hade du råd? 🙂
  LOVE!

 124. Sofi skriver:

  – Kan inte du komma upp till Luleå nån gång?

  – Vilken ridklubb/ryttarförening gillar du mest att tävla hos?

  – Vilken färg på häst?

  – Vilken är din favorit ryttare och häst i världscupen?

 125. rebecca skriver:

  Juste en till!
  Vad tycker du om graman (hjälptygel) använt den någon gång?

 126. Emelie skriver:

  Kommer du att ha tävlingskavajer i ditt nya hästmärke? Isåfall, skulle inte du kunna berätta lite om den 🙂
  Kram

 127. Bella skriver:

  Hur många gånger per vecka hoppar du?

  När du rider dressyr, hur ofta gör du det 100% utan bommar?

 128. camilla skriver:

  Åh,jag bara älskar sista bilden på dig och Dario! Dina andra underbara hästar ser man att du klickar med. Men det SYNS att det du och Dario här är mer än så! Bästa vänner känns det som! 🙂 Sen att han är supersöt gör inte bilden sämre haha

 129. Frida skriver:

  Hur många hästar finns det på gården?
  hur högt har du hoppat och med vilken häst?
  Vilken av dina hästar är mest ”svårriden”?
  HUr skulle Lalle vara om han var en människa tror du?

  Tacksam för svar! älskar din blogg! 😀

 130. Madeleine skriver:

  Hej Tyra! Kommer vara lite svårt att formulera den här frågan men jag själv har börjat riktat in mig ganska mycket på hoppning nu. Är inte alls uppe i några jätte höjder. Men jag tänkte fråga vad är det som krävs att verkligen ”växa” – börja tävla, hoppa högre höjder osv (bli större typ)

 131. Linda skriver:

  Jag undrar hur det är med Dario.Rider du honom något?Är Louise fortfarande medryttare?Tycker han är så otroligt snygg,charmig och verkar helt underbar i sättet.Alla dina hästar är fina,men Dario är överlägset den mest intressanta att följa tycker Jag.Är kär i honom;-)Kram

 132. johanna skriver:

  Valde du dina hästars namn? Varför heter de som de gör och vad tycker du om namnen?

  Kan du tänka dig att göra dina hästar till avelshästar?

  Är det slumpen som gjort att du har tre killar eller är det medvetet?

  Vilka är dina favoritryttare?

  Vilken hästfärg tycker du är finast?

  Har du någon favorit kändishäst?

 133. Rebecca skriver:

  1. Hur lång är du?
  2. Vad hette din första favorit ponny?
  3. Hur gammal är du?
  4. När blev du stor inom bloggvärlden?
  5. Har det här alltid varit din dröm?

  Tack om du svara, ha en bra dag imorgon 😀

  Kram <3

 134. Sophie skriver:

  Hej Tyra!
  Tycker du om hallon och vaniljsås? 😀 haha. Sen ville vi bara säga att vi ska börja jobba för Jörgen!! Hoppas vi sees!! Vi är inga galna fans haha 😉 elr vi är fans men inte tokiga 😉 kraaam bästa tyra! <3

 135. Sophie skriver:

  Btw är det sant att man kan köpa dario och joe om man anger ett rimligt pris? Läste det i ett ganska gammalt inlägg! Kram <3

 136. Sara skriver:

  Hej! Hur många gånger i veckan rider du varje häst? Hinner du med alla, har du någon som hjälper dig hålla igång alla?
  // En ny läsare som är nyfiken! 🙂

 137. Moa Mildén skriver:

  Hoppträning för läsare? jag skickade ett mail till dig, lite dåligt skrivet men var lite stressad, antingen har du inte sett det eller så är du inte intresserad.

  Det jag fråga var om du skulle ställa upp på att ha privatlektioner i hoppning för någon/några läsare? Skulle du tycka det var kul? Dels för att man själv får träna för dig som skulle vara så jäkla kul och så ger det ju dig mer erfarenhet? Jag bor i Norrköping, så om du ska på något ärende dit så är det bara att du hör av dig 😉 kraam

 138. Rebecka skriver:

  Hej! Har en liten fundering, då jag själv inte kommer från Stockholm och du har stått uppstallad förut. Ryttarstadion, är de både Östermalms ridskola, Stockholms fältrittklubb och Stockholms ridhus? Känner mig förvirrad.
  Mvh

 139. Johanna skriver:

  Vart har dina vita supersnygga ridstövlar tagit vägen? Har inte sett dem på ett tag!

 140. Vera skriver:

  Hej Tyra!
  Jag har några frågor till dig:
  Hur höga är dina hästar i mankhöjd?
  Vilka raser är dom?
  Och hur gamla är de?

 141. Ida skriver:

  Hej jag undrar bara om du är sponsrad av något företag och vilket det är isånna fall?
  Älskar båda dina bloggar jättemycket! Lycka till med star rider, jag tror att du kommer lyckas!
  Kram <3

 142. Lovisa skriver:

  När kommer den nya headern? ::))

 143. Astrid skriver:

  Vad hade du tänkt göra med Dario i framtiden när du precis hade köpt honom? 🙂 älskar din blogg!

 144. Rani skriver:

  Kan du inte skriva ett inlägg/vecka där du skriver hur du planerar att träna med hästarna (ev hur du har tränat sen gångna veckan) ?? Vore sjukt kul att läsa och så kanske det skulle få tyst på de där jäkla gnällspikarna som tror att hästarna står och samlar damm bara för att du inte skriver om vad du gör med dom varje dag! 🙂

 145. Zandra Svensson skriver:

  Varför har du snokremmen ”uppochned” Tex på bilderna från fotograferingen med Lalle? Alla har den ju olika och jag undrar hur just du tänker kring detta?

 146. Josefin Persson skriver:

  Du har ju svarat innan att Dario betyder mer för dig än de andra hästarna, varför gör du det? Är det för att du har haft han längre eller varför? Ps. Älskar din blogg! <3

 147. Amanda skriver:

  Så kul få följa hur det går med dina hästar! Men i alla fall hur känns det att lyckas? Att gå emot alla som sa till dig ”du klarar det inte” osv? Längtar hur mycket som helst tills din bok kommer ut!

 148. Emma skriver:

  Kan du inte göra en rund visning på gården nu när allt är på plats? Hade varit jättekul att se 🙂 typ en videoblogg om det?

 149. my99 skriver:

  hur högt hoppar dina hästar ?
  hur hög är joe ?
  hur högt hoppar du med dina hästar ?

 150. Amanda skriver:

  Hej Tyra! Du kanske inte tycker att min fråga rör just hästarna men jag undrar hur mycket pengar du drar in på gården med inackorderingen osv? 🙂

 151. Emma skriver:

  Hejsan, precis börjat läsa din blogg och vad köpte du dina hästar för?
  för alla tre och vad du gav för dem eller tog du lån? jag köpet en häst nyss för 150 000:- ovh äst galen och togigt som jag lånade jag till! eller har du dem på avbetelning? o är de dina helt?

  🙂

 152. Agnes skriver:

  Du är en helt enormt duktig ryttare Tyra! Och jag har en fråga till dig angående ridning. Jag rider en väldigt stark häst just nu, och det känns som jag mest sitter och bromsar för mitt liv tills armarna får kramp. Hur rider man en stark häst? Hur får man en stark häst att inte dra iväg utan att behöva dra i tyglarna? Man ska ju försöka rida med så lite hand som möjligt och så mycket sits som möjligt. HUR GÖR JAG!?

  Kram på dig

 153. Linnea skriver:

  Hej!
  Hur högt har du löshoppat dina hästar(om du har gjort det vill säga;)?
  Hur högt har du hoppat med dina hästar?
  Hur höga är dina hästar?
  Rider du ofta barbacka?
  Är du ”match-fixerad” och vill matcha alltid när du rider tom uteritt?

  Vill också hälsa att du verkar vara en sjukt underbar person och du e superbra inspiration(läser båda bloggarna!)!<3

 154. Rebecca skriver:

  Varför köpte du just Dario som första häst? Vad var det du föll för och vem tipsade dig om han?:) Han är så fin!

 155. michelle skriver:

  Hej jag har två frågor den första vart köpte du starride rid byxorna
  och hur har du lärt dig att bli så duktig<3<3<3??

 156. Linnea skriver:

  Heej Tyra!! Älskar verkligen din blogg och din power!! Du e grym och jag fattar inte hur man kan bli SÅ duktig efter ett så långt uppehåll!! Mina frågor är:

  1. Hur får du dina hästar att gå på tygel?? (har en häst som e JÄTTESTARK!!)
  2. Hur länge har du ridit innan ditt uppehåll??
  3. Kan du inte visa runt på din gård??
  4. Hur ofta tränar du??

 157. Moa skriver:

  Hej!

  Jag undrar om du nån gång känt för att bara lägga ner igen. Att du ska sluta med hästar förgott och börja med nått anatt?

  Och så undrar jag när du började med hästar?

 158. Maria skriver:

  Hej! Underbart trevlig blogg! En fråga, min skimmel är underbart duktigt på att smutsa ner sig, kiss-fläckar här och där, och han ÄLSKAR att rulla i lera.. Har du några bra tips? Hur håller du Dario så ren och fin jämt? MVH/ Maria

 159. maja skriver:

  Masserar du dina hästar? och isåfall hur, när och hur mycket? har du något tips på bra liniment till hästar? 🙂

 160. pauline skriver:

  Jag har också en stoooor häst, 185cm och är kort själv 🙂 tänkte bara fråga vart du hittar träns till Dario, speciellt det med pullarnosgrimma och blingbling 😉 för jag gissar att dario måste ha x-full 😉 tack för superbra bloggar och hoppas du mår bättre snart igen!

 161. Erica skriver:

  Hej Tyra! Jag undrar vart du lärde dig rida? Eller vart du började liksom? På en ridskola? Tyckte du det var bra?
  Läste i en tidigare kommentar om ridläger/träningsläger. Åååh, det vore så kul att komma med min häst och träna på din gård!!
  Ps, önskar mig din bok i julklapp. Hehe! 😉
  kram på dig <3

 162. Maya skriver:

  Hur har du råd att ha tre hästar och så mycke kläder :o?

 163. Amanda skriver:

  Hej! 🙂

  Var köper du din ridutrustning? ( både till dig själv och hästarna)
  Har du ridit på någon ridskola, isåfall vilken?
  Har du testat rida med barbacka pad? Isåfall hur fungerar de?
  Vilka färger tycker du är snyggast på respektive häst?

 164. Moa skriver:

  Hur länge har du haft Dario ?
  Hur länge har du ridit ?
  Hur många gånger har du tävlat ?

  Kramditt största fan !! 😉

 165. Tilde skriver:

  Vad är det bästa och det sämsta med dina hästar? Favorit outfit till hästarna? Älskar din blogg och dina hästar!:D

 166. Moa skriver:

  Hej!

  Hur gör du iordning dina hästar inför tävling?

  Tack för jättebra blogg! 🙂

 167. rebecca skriver:

  Vart har du alla hästkläder?
  konstig fråga kanske, jag ex har en extra garderop till bara hästgrejer så att lukten inte ska spridas (asså inget illa men ibland luktar kläderna rent utsagt skit).. ´:)

 168. emma skriver:

  Hej tyra! Du är helt grym och jag älskar båda dina bloggar! Det jag undrar är om du känner att du trivs med gården och huset? som att du kan tänka dig bo där resten av ditt liv typ? Eller saknar du stan? Tack för bra läsning och efter flera års uppehåll har jag nu börjat med hästar igen t ack vare dig! Så inspirerande är du! Stor kram och önskar dig allt gott!

 169. Vanessa skriver:

  Hejsan, ville bara säga att du är en av mina förebilder gillar värkligen dig! 😀 men nu till frågan, När började du rida och varför ? 🙂

 170. Alexandra skriver:

  Hej!

  1. Ska du anmäla dig till Tour of the Amateurs? (Hade nog passat dig, man kvalar i 1,20 och 1,25 och de bästa får rida under Falsterbo Horse Show 🙂 )

  2. Om du hade haft ett sto du skulle betäcka, vilken hingst hade du valt då?

 171. Marie skriver:

  Hej Tyra. Min dröm har ju alltid varit att ha gård så jag kan ha mina hundar och köpa egen häst. Vi ska och titta på en gård min sambo och jag imorgon. Jag tänkte nu ha hästarna på lösdrift eftersom de är islandshästar. Jag är 23 år och jobbar heltid. Min fråga är att är de jätte jobbigt att ha gård? Jag förstår ju att de är mycket arbete men är rädd att de skulle bli ”övermäktigt” att ha jobb, gård och tvÅ hästar 🙂 älskar dina bloggar. Puss och kram

 172. sara skriver:

  1. När kommer Star rider-kollektionen ut?
  2. Vem var du i skolan? Populär/den blyga/tönten/plugghästen o.s.v? Lägg gärna upp bilder från när du var mindre! 🙂
  3. Hade du någon karriär som ponnyryttare?
  4. Vad fick dig att ta paus med ridningen förut?
  5. Var ser du dig själv om 10 år? karriärsmässigt, med hästarna och familj?
  6. Vem tycker du är roligast att rida av Dario, Joe och Lalle?

 173. Saga skriver:

  läser du några ”annorlunda” hästbloggar, om typ western, island, trav osv? Eller är det endast hoppning och dressyr som gäller (om du ens läser några hästbloggar vill säga! ) 🙂

 174. Lisa skriver:

  Hello Tyra! Hoppas du inte fått den här frågan 200 gånger förut..
  Har du slutat tävla med Dario? måste ha missat om du tagit upp det nån gång..
  Kramiar!!

 175. Josefin skriver:

  Hej! För några veckor skrev du att du skulle sälja dario? Jag tappade seriöst hakan och fattade noll, gick tillbaka i arkivet och letade efter mer information men hittade ingen. Jag trodde du älskade honom mer än ditt eget liv typ? Fattar noll!! Snälla berätta..

 176. Johanna skriver:

  Kommer du tävla Dario något? Eller kommer han bara leva livet eller tävlas av någon annan?
  Är de någon annan som rider Lalle ibland? Eller har du honom helt själv och tar hjälp bara till Dario och Joe?
  Vad är det högsta du har hoppat med Dario/Joe/Lalle?
  Kommer du starta några dressyrtävlingar med dina hästar eller är det bara hoppning som gäller?
  Hur kom det sig att du började rida igen?
  Hur hittade du dina hästar? Kollade du på hästnet eller var det någon som tipsade dig?
  Vad har du för tips på vad man ska kolla på när man köper häst? Det verkar som du har hittat så bra hästar utan några problem eller skador osv.
  Tack för en grym blogg och massa inspiration och peppande inlägg!
  Kram<3

 177. sophie skriver:

  Hej! Har du några tips på hur man kan få bort sin hopprädsla? Är rädd för höjden, men tycker det är kul samtidigt! Kraaam <3

 178. Sofie skriver:

  Hej Tyra! Måste bara säga att jag älskar den här bloggen och jag har blivit helt beroende av den! Är inne på den flera gånger om dagen i hopp om att nya uppdateringar ska ha kommit upp.:D Du är en riktigt bra inspirationskälla!

  Min fråga till dig är:
  Jag har precis blivit medryttare på en häst och jag undrar om du har några tips på övningar som man kan göra för att lära känna hästen ex. Tempoväxlingar. Dom gångerna som jag har ridit nu har bara varit lätt markarbete i ridhuset men skulle uppskatta tips på bra övningar.

  Kram Sofie

 179. Tina skriver:

  Hejsan Tyra!

  Dario är en av de finaste skimlarna jag set.. Och dessutom är han ju VIT. Jag rider däremot ett sto vars svans och hela hon blir skitig så snabbt. Har du några speciella tips hur jag kan hålla henne vit utan att behöva tvätta varje dag? 😀

 180. bellan skriver:

  *vad andvänder du för foder/kraft till dina hästar?

  Kram

 181. Mikaela skriver:

  Är Niklas Haking ”Mr X”? 🙂

 182. Klara ! :D skriver:

  Vill först säga att jag tycker du är grym! Jag läser din blogg varje dag!
  Men jag har en fråga, ska du sälja Joe och Dario elr ska de inte det? Om de ska säljas varför ska det säljas? 🙂
  Kram <3

 183. Betty skriver:

  Hejsan Tyra! Jag undrar hur långt du egentligen vill komma inom hästsporten? Visst du har redan kommit väldigt långt, men vill du bli något större inom ridningen?

 184. Malin Brandin skriver:

  Var är Darios? Står han på samma ställe som Lalle och Joe?

  KOLLA GÄRNA IN MIN BLOGG!!!!

 185. Vilma skriver:

  Hur länge har du haft Dario? 🙂

 186. Milla skriver:

  Varför får de hästar som går ensamma bara vara ute halvdag? 🙂 kram

 187. Carro skriver:

  Hej
  Undrar om du rider/funderat på att rida fälttävlan med någon av dina hästar?

 188. emilia skriver:

  Hur tror du ditt liv skulle se ut idag om du inte hade startat med hästarna pånytt?

 189. Linda skriver:

  Måste bara säga att du rider bättre och bättre!!Riktigt snyggt från förra tävlingen med Lalle!!

 190. emmy skriver:

  Kommer du att sälja dario och joe?..Tycker att ni passar väldigt bra tsm <3

 191. Linda skriver:

  Säg filmerna först nu,därför Jag är lite sent ute 😉

 192. Anna skriver:

  Hej Tyra!

  Jo, jag har sett en hel del bilder på Lalle (fy vad han är snygg!) och så har jag märkt att han inte har någon käkrem. Varför har han inte det? Och faller inte tränset av?

  Älskar din blogg så sjukt mycket, du är en riktig förebild! Och du rider sjukt bra och dina hästar är jätte fina 🙂 kram på dig!

 193. Matilda skriver:

  Älskar Darios träns, det är så jäkla snyggt! 😀

 194. Alexandra skriver:

  Hej Tyra! Jag tycker det är otroligt intressant det här med foder till hästar. Hur mycket och vad för grov- och kraftfoder får dina hästar? Intressant att se skillnaden mellan Dario och Lalle!

 195. Jen skriver:

  Jag vill JÄTTEgärna veta lite mer om ditt uppehåll från ridningen! Hur långt var uppehållet, vilken nivå låg du på innan och hur lång tid har du nu ridit efter du kom igång igen?
  Undrar även lite ang din utbrändhet som jag läst något om, hur gör du när du inte orkar med hästarna? Får du dåligt samvete då? (Jag är i liknande situation och känner mig så dum ibland)

 196. Frida skriver:

  Rider du med säkerhetsväst när du hoppar? Om inte, varför?

 197. Angelica skriver:

  Hej! Jag undrar vad din svaghet inom hoppning är? Är det något du känner lite mindre för? ex oxrar, kombinationer?

  När du började om med ridningen vad var jobbigast och lättast? Balans, hållning? Hur känner du att du har förbättrats? (Du får gärna lägga ut en film från bland den första gången du red då du började om och en film hur det ser ut nu)

  Älskar din blogg, en riktig PEPP blogg är det ;D

 198. rebecca sahlin skriver:

  Undrar vad du tycker om voltige ärligt? Tror du att någon av dina hästar hade passat som voltigehäst? Kram

 199. Maja skriver:

  Vad är ditt mål med Lalle och Joe? Vad är din åsikt om pessoa bett?
  Älskar din blogg, bästa hästbloggen! 🙂

 200. A skriver:

  Vad har du för storlek i ridbyxorna? =)

 201. Emelie skriver:

  Hej tyra!
  Ska du tävla i grevagården 6-9 december? Skulle vara super kul, och stället är super bra!! Kram

 202. Mathilde skriver:

  Har du pojkvän?

 203. Jessica skriver:

  Hur är det att bo på gården nu? och hur är det med stallplatser, har alla anlänt nu och hur trivs du med alla i stallet eftersom du inte känt dem sedan tidigare? 🙂

  När du har hoppträning, hur är det då med alla andra som är med i din grupp, är det sånt folk du känner eller bara såna som kommer till er gård för träningens skull? 🙂

 204. Klara skriver:

  Hej!

  Jag undrar hur allt går med joe. Jag vet att du sattsar mycket på lalle nu och det gör du helt rätt i då det verkar vara en kanonhäst! Men jag tror jag sett joe med i bakrunden med en annan ryttare när du hoppar lalle. Lånar du ut joe eller är det en som rider han åt dig? Hur mycket tränar du själv på han och hur mycker rider pontus han? Hur ser framtiden ut för Joe? 🙂

 205. Anna skriver:

  Förstår dina tränare hur bra marknadsföring det är för dem att synas på din blogg? Får. Du billigare träning?? Alla här ser ju upp till dig och dina tränare blir ju mer eftertraktade tack vare dig? Inte bara tränare utan alla du namnger i bloggen?

 206. Fanny skriver:

  Hej Tyra!
  Kan inte du lägga upp lite bra träningstips från marken?
  Trimmar min häst från marken en dag i veckan på banan, och jag tycker det är så himla svårt att variera sig och komma på bra övningar!

 207. Ellen skriver:

  Hej! Detta är den bästa blogg jag läst, har en genväg på startsidan på min mobil, till denna blogg. Min fråga är om du medvetet bara har köpt hingstar/vallacker? Finns det någon anledning till varför du bara har killhästar eller är det bara en slump?

 208. Emma skriver:

  Vad tycker du om hjälmen Mountain Horse aero pro?

  Vilken är din drömhäst? Om du fick välja vilken som helst!

  Hur ser en vanlig häst-vecka ut för dig?

  Har du några fördomar (positiva/negativa) mot andra hästraser/grenar??!

 209. josefin skriver:

  Hej!
  Vad för kraftfoder och ev. fodertillskott äter dina hästar? 🙂

 210. Anna skriver:

  Hej Tyra!
  Kan du visa olika övningar, jag fastnar alltid i samma!
  Har en dam som har jätte bråttom hem när man rider i skogen, vad kan jag göra för att lugna ner henne, så hon inser att man inte behöver rejsa hem? Tips på bra övningar att göra med en häst under igångsättning?
  Sen undrar jag lite hur du gör med ditt hår, haha. Funderar på löshår men vågar inte eftersom att man är ju i stallet varje dag och måste duscha efter. Sägs ju att man inte ska tvätta det varje dag va?

  Du fick mig att våga ta modet till mig och ta en häst på foder, har alltid drömt om det men inte vågat!

 211. Linda skriver:

  Berätta gärna mer om dina tre hästars olika personligheter! 🙂

 212. tilda skriver:

  kan du inte visa hur ditt hus och hem ser ut? så nyfiken!! 🙂

 213. Emmy skriver:

  Undrar hur mycket pengar du lägger på en häst i månaden ungefär, mat, hyra, skoning och allt sånt där. Och även hur mycket pengar som går till utrustning och kläder 🙂 Skulle vara kul att jämföra!

 214. rebecca skriver:

  Är alla hästarna valaker? du funderade aldrig över ett sto??

 215. amanda skriver:

  Hej Tyra. Igår trillade jag av, för första gången riktigt allvarligt. Blev avkastad in i läktar-väggen och svimmade, vaknade på sjukhuset tre timmar senare. Klandrar mig själv så jäkla mycket och nu känner jag att jag inte förtjänar att rida igen. Jag förtjänar inte ens att sitta på en häst när jag misslyckades så mycket att jag skadades. Donnan mår bra, hon vart lite stel idag bara. Har du några tips på hur jag ska bete mig nästa gång? Borde jag våga rida igen så fort jag är frisk?
  Kram

 216. Sara skriver:

  Vems är katterna som ibland syns med på bild i stallet eller på gården? 🙂 Är de dina eller är det någon annan som har hand om dem? Kram

 217. Moa skriver:

  1)varför tävlar du inte Joe? Han är så sjuuukt fin!;)
  2)har du någon tips om man har dåliga nerver?
  Kraaam! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »