Allmänt

TACK

För alla fina kommentarer- ni är guld! Puss, allt kommer imorn, filmer och bilder. Puss igen. Nu ska jag öppna en öl!

”Hej Tyra! Måste bara få säga en sak – JÄVLAR vad bra du rider! Såg båda dina ritter idag och om det hade varit stilbedömning hade du nog legat RIKTIGT BRA till.
Jag hade väntat hela dan för att se dig rida, liksom fatta vad grymt – tyra sjöstedt, en av sveriges största bloggerskor!!! Och sen ba ser man dig inte så långt ifrån på läktaten och jag och mina kompisar ba smäller av typ, haha. Tyvärr är jag en sådan mes så jag vågade inte gå fram och säga något men men, jag gillar verkligen din stil och jag hoppas att jag får se dig fler gånger på tävlingsbanorna framöver!”

”Stort grattis Tyra !!! Satt på läktaren och höll tummarna för dig. En riktig prydlig och snygg runda. Synd på nerslaget men det händer även den bästa liksom”

”Grattis Tyra! Vi som VET något om ridsport vet att man inte tar sig runt en 1.30 felfritt enbart tack vare en bra häst! Det krävs en duktig ryttare också! High five:)”

”Haha, you are amaziiiiing!! Man ”ska typ inte kunna” gå in i 1,30 på så här kort tid och få endast 4 fel – i omhoppningen!! Sjukt bra gjort! Du är så jäkla bra som kommer och ruskar om hela häst-Sverige med din ridning och attityd!!”

Ni stärker mig, fan tack alltså <3

Ps…måste skriva lite annars dör jag… Oh gud idag var det fan högt alltså, tycker jag haha. Höll på att baja ner mig när jag gick banan!!! Men jag bara ”Nej nu kör vi”!!! Och det gjorde vi minst sagt. En jättefin runda blev det, men Niclas (som tränar mig) sa att han såg att jag såg rätt stelt ut i 1,30…. Jag glömde nog att andas under hela ritten, och omhoppningen i 1,30 var inte så bra ridet, men men…det kan vi ta imorgon. Ett pet fick jag ju på näst sista hindret i omhoppningen för att jag la honom för stort. Men det gör inte ett jävla skit, jag kunde inte drömt om en bättre debut i 1,30- och en nationellt tävling dessutom 😀 Så lycklig över min häst som passar mig som handen i handsken. Shit vad bra vi kommer bli <3 (får man skriva så, haha) 🙂

Längtar till att få visa filmer och berätta mer imorn <3 kram på er.

”DUUUUUUUUUKTIG HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST”

 

36 svar till “TACK

 1. elin skriver:

  Grattis Tyra!! Du slog ju faktiskt Niclas i båda klasserna :p Du och Lalle är så jävla grymma! i sommar tror jag vi kommer få se er tävla 1.40 på de stora utebanorna, jag håller iaf tummarna för er alla gånger! Pöss!

 2. Rebecca skriver:

  Gud va duktig du är! Jättekul 🙂

 3. sophie skriver:

  Grattis igen Tyra!! Visst var det 8 måmader sen du tog upp din ridninh från ditt uppehåll? Asså att tävla nationellt.. 130.. Efter att bara ridit i 8 månader ( eefter uppehållet asså ) det är sjuuuukt bra!! Det klarar inte vem som helst! Du är sjuuky duktig och har en otroligt bra balans, du rider dina hästar såå bra och du kan anpassa dig efter vilken häst du rider, sjukt duktig ryttare! Även fast jag inte såg dig idag känner jag på mig att du sopade banan med lalle, ni va säkert grymma!!!! Grattis igen, you rock! <3

 4. Emma skriver:

  Så duktiga! Ser fram emot morgondagen med filmerna 😉

 5. Anna skriver:

  Stora applåder härifrån 😀 STORT GRATTIS 😀 du är grym! fortsätt så! heja heja!!

 6. Tove skriver:

  GRATTIS! Ser fram emot att se mer material 😀

 7. Linn Strelin skriver:

  Där visade du alla haters vart skåpet ska stå 😉

  Grattis Tyra! Helt awesome gjort och ni utvecklas så extremt fort tillsammans!

 8. stina skriver:

  Förstår din lycka, jätte stort grattis Tyra! Du är fantastisk, sådan utveckling!! Är så avundsjuk som stått stilla på samma höjd i 3 år. Ryser när jag läser texten & unnar dig all glädje, må den vara med dig länge! Kram.

 9. Ellen skriver:

  Grattis! Super bra gjort! Har sett dig i både stäket och rimbo eftersom vi startat ganska nära varandra 😉 kanske att man vågar hälsa snart. 😉 hur som helst, BRA JOBBAT!

 10. Helle skriver:

  Sjukt braa. Jag vågar knappt löshoppa min häst i 1.30 hihi… Kul med positiv feedback. Ska bli så jävla roligt att följa din framgång 🙂

 11. Fia skriver:

  Du är grym Tyra!!! Fy fan vad bra jobbat!!!

 12. Sandra skriver:

  Grattis till debuten i 130!
  Ta inte åt dig av va folkt tycker och tänker, tyvärr så är de så här i häst världen, folk är så otroligt avundsjuka och kan inte unna varandra nått (inte alla). Och tyvärr så kommer de antagligen bli värre ju högre upp du kommer klättra i klasserna. Tro mig har själv tävlat på hög nivå i hoppning. Men min tränare sa en väldigt klok sak: de är när folk börjar prata om dig, så vet du att du har lyckats!
  Du ska inte behöva förklara att du har tränat en massa, alla som har varit uppe på 130-140 vet att de krävs träning och vilja.
  Så se tillbaka på alla elaka kommentarer och tänk på va synd de är om den personen som orkar lägga ner tid och energi på att trycka ner andra!

  Med vilja och träning så kan man komma hur långt som helst!
  Så jag säger bara kööör på! Skit i va folk tycker och tänker! Bara du är medveten om hur du själv uppträder! Om folk kommer med dumma kommentarer, flina bara, de tar mer än ord! Tro mig! 🙂

  (Du har lyckats!)

 13. Malin skriver:

  Så jäkla kul att det gick bra! Där fick ett helt gäng elaka människor svälja sina ord!

 14. Malin skriver:

  GRATTIS!! Fy satan vad kul! <3

 15. Amanda skriver:

  Du är sjukt duktig!!! Och grattis till en lyckad debut! Du har en enorm talang, ta vara på den:)

 16. Siri skriver:

  Han är så fin Lalle, som en liten studsboll 🙂 Han är ju högt över i 1, 30! 😀 hoppas det fortsätter lika bra för er i framtiden.

 17. Sofia skriver:

  Tänk så härligt att hitta sin ”soulmate” häst!! Var det inte så att det var nära att inte bli något köp?! Så fint att det blev som det skulle 🙂 Ni kommer bli supervassa!!

 18. Ewe skriver:

  Grymt Tyra verkligen !!!
  Du ÄR bra och jag hoppas alla slutar skriva en massa skit snart!
  Det är klart det underlättar att ta sig upp i klasserna med en bra häst .
  Men det är inte allt det hade inte gått om inte ryttaren var bra och
  Ni var ett bra team . Du är grym vilken utvecklingskurva ni har, ser verkligen fram emot att se var framtiden tar er :)) klar folk är avensjuka på dig, men för det behö er man väl ändå inte klanka ner, tror dina tränare som ser dig rida så ofta skulle säga stopp om de inte tyckte att du var redo att gå upp en klass .. Kämpa på och kör ditt rejs vi är många som tycker du är grym:)
  Stort grattis till dig !!

 19. Sandra skriver:

  Den som säger något annat än att du är duktig inom ridning vet ju inte i huvudtaget något om ridning.. Keep it on Tyra! Du är en sån stor förebild för mig och många andra! Så låt inte alla negativa kommentarer trycka ner dig för du är grym!

 20. Fantastiskt grymt gjort, stort grattis!!

 21. ALEX skriver:

  GRATTTTISSSS!!Visste det!
  Vilket team…Nu ar det bara att kora vidare,ni ar underbara.Kann dig stolt och du kunde inte ha gjort ett battre kop an denna fantastiska hast!

 22. Mikaela skriver:

  Inget annat än ren talang!
  Det är alla gånger det som sticker i ögonen på de som ”grymtar”…
  Grattis till en lyckad debut!!!

 23. Therese L skriver:

  Du kanske plockar bort de ”dumma” komentarerna mkt på sistonde… Men iaf jag tycker att jag läser färre sådana, och väldigt många där alla glädjer sig åt din framgång!
  Hästvärlden har kanske fått svar på tal nu när du visat upp dig! 😉

 24. Felicia skriver:

  Grymt! Vad glad jag blir för er skull! Du får mig att hålla gnistan uppe i väntan på att jag får min först egna häst i maj nästa år när skolan är färdig. (25 år gammal)
  Du inspirerar mig att även en ringrostig kan komma tillbaka i sadeln! Det är heller aldrig försent.
  Jag längtar tills våren så jag spricker. Kämpa vidare! Du är grym!

 25. Kim skriver:

  Såg din runda och den var jättebra! Grattis! Hoppas du kommer till Enskede Ridsällskap den 3/11, kanske 140cm då? 🙂

 26. Tove skriver:

  Lyckades smita ifrån för att se dina ritter och wow! Din lilla bruna är ju att dö för, gud så vacker! Du var dessutom urduktig, är så sjukt imponerad av att du lyckas gå in på banan och prestera med den pressen du faktiskt har på dig från väldigt många människor som sitter och letar fel. Stort stort grattis och fortsatt lycka till! 🙂

  1. Tyra skriver:

   Tove- Åh tusen tack fan vad gulligt att kommentera detta. Lycka till själv, många kramar

 27. jonna skriver:

  Fasen vad grym du är Tyra! Vi alla vet att det inte bara krävs en bra häst, utan också en bra ryttare, eller hur? 🙂 Det finns ju ingen häst som hoppar felfria och snygga rundor utan en grym ryttare! 🙂 Jag hejjar på dig, bara kööör, bara kööör! 😀

 28. lindha skriver:

  Hej tyra grattis till din framgång=) Men tänkte hur gick det för joe?kram/7lindha

 29. Malin skriver:

  Grattis!! Hur gick det för Joe då!?

 30. Melinda skriver:

  Kul, grattis!

 31. Isabelle skriver:

  Åh så roligt! Stort grattis 😀 Ska bli roligt att följa er utveckling!

  Kramar

 32. Natalie skriver:

  riktigt bra ritt!! Stort grattis!!! 😀

  Bara en fråga, hur är underlaget där som? Låter hårt :p

 33. Malin Brandin skriver:

  Det är grymt kul att tävla!!!

 34. Ida skriver:

  Du är BÄST tyra!

 35. Evelina skriver:

  Hej! Jag tycker det är otroligt motiverande och kul att läsa din blogg och se dina framgångar, jag har dock en fråga jag gärna vill höra ditt svar på. Som de flesta vet så ger pengar en otrolig fördel inom ridsporten och jag själv vill påstå av egna erfarenheter att om du har pengar att träna mycket, köpa fina hästar och underhålla dem bra, så gör det att ens personliga utveckling snabbas på otroligt och det gör det enklare att klara vissa svårigheter som klasser på tävlingar osv. Jag klagar inte då jag själv har fått mycket fina hästar osv under mina år som ryttare, men vad för motivation förutom hopp kan en person ha då man vill mer än vad man kan lyckas med då ekonomi ofta spelar stor roll desto närmare toppen man kommer? Tycker inte du detta är orättvist också?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »