Hopptävling

Några bilder från tävlingen

Hej och hå, här kommer några bilder från tävlingen igår. Är som sagt nöjd att nolla första 1,20:n med Lalle. Spelar absolut ingen roll att jag hamnade precis utanför placering för jag vill ha en nolla. Glömde nästan bort att det var en A0:a (haha heter det så?) när man rider grundomgången på tid. Många duktiga ryttare som verkligen körde på och ville vinna, men jag ville verkligen gå nolla.Och i 1,15 placerade vi oss, red nolla i grunden och sen glömde jag bort banan i omhoppning och strulade till det lite. Jag glömde fan bort banan 3 ggr igår och hade TUR. I 1,15 med Joe glömde jag sista hindret och travhoppade det nästan… nej det var dåligt av mig- totally blackout. Det var bara i 1,20 som jag verkligen red bra och var riktigt koncentrerad… Ju högre det blir desto bättre rider jag iallafall.

Det jag är MEST nöjd över, är att jag inte märkte av det största problemet som jag och Lalle har. Delvis att han kan flyta iväg med bogarna (som ni såg på film förra tävlingarna). Inte en enda gång, jo nån enstaka liten gång när jag klantade mig och han inte såg hindret, och lite på en linje- men jag lyckades rädda det. Jag är så nöjd med att vi faktiskt tagit ett steg nämre till att bli ”ett”. Nu vill jag rida 2 nollor till i 1,20 för att kunna hoppa 1,30. Eller måste man rida 3 nollor i 1,20 för att få tävla 1,30?

Är inte så nöjd med Joppe. Fick ett varsitt pet i 1,10 och 1,15. Man brukar ju kunna ta på sig det som ryttare men jag tycker tusan han slarvade. Kan bero på att vi inte fick värma upp ordentligt. Tyvärr var framridning och framhoppning SÄMST på Stäket. Flera stycken gick omkull inomhus och utomhus var framridningen på parkeringen bland all lera och framhoppning på världens minsta yta med typ ingen anridning på hindrena… Så det kan bero på det, jag vet inte… ska skriva mer om tävlingen sen som var mycket bra i övrigt… Han var mycket bättre i 1,15 för då var han lite mer uppvärmd, men jag vet inte… jag hade mycket bättre galopp denna tävling så det var ett plus i kanten. Det är mycket kvar, han har så jäkla mycket potential, denna kille. Sedan är han så sjukt snygg, får alltid massa komplimanger på tävlingar när jag rider Joe. (Det gör ju tyvärr inte att man rider bättre haha)…Men han är något utöver det vanliga, och vi kämpar på och tränar på 😀

Nu dör mitt batteri på datorn, här har ni några bilder 🙂 Tyvärr inte alls så många bra bilder då läktaren var jättehögt upp så alla bilder är typ fotade bakifrån och så ser det konstigt och fjuttigt ut när man fotar högt uppifrån. Men här är några 🙂

Haha TJOHOOOOO

 

26 svar till “Några bilder från tävlingen

 1. Mickan skriver:

  Åh vad skönt att vissa rundor gick bra i alla fall. Fortsätt kämpa så når du dit du vill!

 2. ALEX skriver:

  jattebra jobbat av er!
  Dessutom ar ni ju sa fina sa man dor lite…!

 3. Tove skriver:

  Roligt att det gick så bra, grattis! 🙂

 4. Dixi Wonderland skriver:

  Jätte fina bilder 😀

 5. Nikita skriver:

  Hej Tyra! Jag vill bara säga att jag tycker du är så jädrans grym! Du är min absolut största förebild och jag tycker du är en perfekt förebild för många tjejer som rider kram Nikita! <3

 6. Ellen Talus skriver:

  Åh va fina ni ÄÄÄRR!!!

 7. Erika skriver:

  Tycker fotona blev coola ändå – fast de var ”uppifrån”
  Jätteduktig du är tycker jag och blev extra glad för ”krambilden” på Lalle och dig <3 Hästar är bäst!!!

 8. Cassandra skriver:

  Ni är superduktiga! Fortsätt kämpa! 😀 Och mycket stiliga är ni också, gillar att du kör med en röd kavaj, mycket snyggare än en tråkig svart! 😀

 9. Madelene skriver:

  Det krävs två st felfria rundor i grunden för att kvala till 130…MEN personligen sätter jag alltid själv som mål att rundorna ska kännas stadiga dvs bra rytm samspel etc. vet många som går upp alldeles för snabbt i klasserna o sen får bakslag. o skillnaden från 120 till 130 är ganska stor tycker jag,mer tekniskt etc.. så mitt tips är träna mkt på höjden du vill nå ochgondgör bra o stadiga felfria rundor som känns säkra o sitter i ryggraden! lycka till! Kram

 10. Ida Jansson skriver:

  Kul att du är nöjd! =)
  Det är alltid det viktigaste..

  Två dubbelnollor i 120 för att få rida 1.30 =)

 11. Malin skriver:

  Fina bilder!:)

 12. Johanna skriver:

  Kan vi inte få se film 😀

 13. Filippa skriver:

  Vad fina hästar du har! 😀

 14. Malin skriver:

  Du har ju så sjukt snygga hästar att man storknar lite :O 😉 vad härligt att det gick bra 😀

 15. Therese L skriver:

  Vad roligt att det gick så bra! Jag blir så inspirerad av att läsa om din ridning, tack! Jag läängtar tills jag själv skall ut och testa nerverna:)

 16. Emma skriver:

  En fråga; Varför rider du Lalle på graman, speciellt i hoppningen?

 17. emma skriver:

  Så fina! 🙂

  Men, mitt livs störta störmoment syns på bilderna. Jag veet jag veet, det är otroligt fjantigt, och jag har blivit mer eller mindre känd i stallet för att jag alltd stör mig på det 😉 Men, på snabbfästet som du har på tränset och fäster bettet, så har du den åt fel håll. Eller, fel håll för mig. Jag fäster alltid så att knäppet blir utåt, då det annars kan nypa hästen och ännu värre tryckas upp så att bettet lossnar. Hehe, fjantigt, jag vet.

 18. johanna skriver:

  Kan du inte lägga upp filmen när ni gör den där musikvideon gangnam style 🙂

 19. Mikaela skriver:

  Hej Tyra! Måste säga att jag älskar din blogg! Du har verkligen utvecklats och det är as kul att se! Skulle du inte kunna lägga upp filmer ifrån tävlingen? 🙂

 20. Sarah skriver:

  Bra jobbat Tyra!
  Det ser jätte bra ut, ni är så fina!! 🙂

 21. Emma skriver:

  Vad fina ni är, det är verkligen grymt snyggt med röd kavaj måste jag säga också. 🙂
  Dålig framridning & framhoppning är aldrig kul. Klart att det säkert påverkade Joe. Men fina resultat fick ni ju ändå, så det är ju bara att träna & tävla på. Så sitter nollorna sen! 🙂

 22. Sofia skriver:

  Ser skitbra ut!! Inte ett dugg fjuttigt, tycker faktiskt det var en rätt cool vinkel 🙂 Förstår att du får komplimanger för dina snyggingar när du är ute!!!

 23. Jessika skriver:

  Superfina bilder! Jag önskar att jag också vågade hoppa den höjden, men naaah… jag är lite för feg. 😉 Håller mig runt 1 m och tyvärr är det så otroligt få anmälningar i de klasserna häromkring att alla tävlingarna blir inställda. 🙁

 24. Jenny skriver:

  Kan du inte lägga upp bilder på bussen du köpt ? 😀

 25. s skriver:

  skulle vara snyggt om du matchade lädret 😉

 26. Veronica skriver:

  Såg dig på tävlingen Tyra – Creds till dig säger jag bara!
  Tyckte att dina ritter såg otroligt fina och genomtänkta ut.

  Det var jag som hade den grå som gick och gnäggade och skrek hela tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »