Allmänt

Klippt hästar…

…eller hade jag klippt ett får?

20120928-194111.jpg

5 svar till “Klippt hästar…

 1. Dixi Wonderland skriver:

  HAHAHHHAAHAHA DÖR! Trodde de var döda möss först xD

 2. Lina skriver:

  Hej å hå! Jag följde din blogg var dag när jag jobbade, men sen när jag blev mammaledig så hade jag inte tid att sitta vid dator. Nu har jag börja läst igen och har missat en hel del märker jag.
  Sist jag va in på din blogg så hade du precis börjat rida och höll på att renovera en stor lägenhet på takvåning (?), typ, men nu bor du på gård och är singel?
  Kan du inte skriva/länka en sammanfattning om vad som hänt under detta år. Varför du valde att flytta ut ur stan å satsa så mycket på tidningen osv..
  Jag som hästtjej blir ju nyfiken 😉 pöss

 3. Karin skriver:

  Hej Lina, som insatt läsare kan jag nog ge dig en hyfsad sammanfattning; Tyra och Patrik gjorde slut, de valde att sälja lägeneheten, Tyra har nu arrenderat Wiggeby gård där hon nu driver inackorderingsstall. Hon bor i ett av husen på gården och John bor i huset intill :)Hon har tre hästar som du kanske sett, Dario, Joe och Landfried (Lalle). Lalle och Joe är tävlingshästar som Tyra väljer att satsa på 🙂

  Sen är hon nog inte singel längre… dock har hon inte avslöjat vem mr x är än 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »