Allmänt

Pimpa stall och sadelkammare

Idag har vi inhandlat lite fint till den stora sadelkammaren. Dels ska vi tapetsera om ALLA skåp i sadelkammaren. Det är ett jättebra och enkelt tips för att piffa upp lite. Kommer bli lita ljusrosa toner och lite i svartvitt 🙂 Den tapeten i svartvitt är det hästar på, fint va? Ska visa sen såklart 🙂

Fina tvålar och lila saker till badrummen:

Tapeter:

Godisskålar och fruktskålar ska vi självklart ha:

Sen här är till kylskåpet i mitt stall, men för privat bruk. Jag måste nämligen börja äta ordentligt efter varje pass för jag rider ju ganska hårt och 2 hästar så det är viktigt med mallanmål 🙂 Bantar alltså INTE, detta är mellis 😉

17 svar till “Pimpa stall och sadelkammare

 1. Johanna skriver:

  Har jag missat något eller vad menar du med två hästar? Har du lämnat över ridningen på Dario helt till Louise?
  Tacksam för svar 🙂

 2. awesome blog!

  Rean Landman
  The Netherlands

 3. linnea skriver:

  asså jag flyttar till sverige och stalalr upp hästen hos dig! Såååå underbaart ställe ju!

 4. Martina skriver:

  Har du video på Joe från tävlingen? 🙂 Han är min favorit av dina hästar, haha.

 5. Mia skriver:

  Rider du bara två?? har du slutat rida Dario? Ja äta är viktigt,jag vet,jag har tre jag rider;-)

 6. Linda skriver:

  En fråga bara, inget illa menat alls. Men menar du att du bara rider Leffe och Joe el att du rider 2 om dagen? Bara nyfiken..Dario lyser med sin frånvaro här på bloggen:-(

 7. Linda skriver:

  Och vad fint det kommer bli!! Kram

 8. Agnes skriver:

  Hej tyra! Kan inte du lägga ut en bild på ditt stall? Eller finns det bilder någonstans? Jag skulle väldigt gärna se hur det ser ut! 🙂 kram

 9. s skriver:

  2 hästar? vad hände med den tredje?

 10. sötnöt skriver:

  på fyra ben går den som jag gillar allra mest, gillar, gillar, gillar allra mest. jag sitter på hans rygg och det är min lilla häst, är min lilla häst. du är så söt min kära lilla ponny, du är så snäll min kära lilla häst, dusäger ingenting min kära lilla ponny. du är den jag gillar mest.

  kom på detta när du ville ha ryttar quotes och sånt

 11. louise skriver:

  Rider du inte Dario mer? Vem/vilka rider han nu?
  Och vart har louise tagit vägen? Vill se hur det går för dom 🙂
  Kram till dig bästa tyra, och jag hoppas att du äter bra så du orkar allt!! :)<3

 12. Alexandra skriver:

  Förstår att du måste äta mer. Jag red i dag (började rida igen i vuxen ålder för knappt ett år sedan) och var vrålhungrig när jag kom hem. Hungrig och törstig, precis som efter ett hårt pass på gymmet. Att göra det två gånger, då hade jag nog känt mig utsvulten.

 13. Emma skriver:

  Kommer nog bli jätte snyggt! Hoppas vi får se bilder sen. 🙂

 14. Hanna skriver:

  Hej Tyra! Ville bara tipsa om att Åby Ridklubb i Norrköping(där Norrköping Horse Show arrangeras) har en lokal hopptävling för häst den 29.

  Skulle vara kul att se dig där och anläggningen är superfin. Samma fina hinder och underlag som under Norrköping Horse Show 🙂

 15. jag måste ha missat något, vart är dario ?

 16. sara skriver:

  Åhh så roligt! Sånt här är bara så jävla kul, snälla Tyra, kan du inte visa mer av inredning/fixande av stall+ditt hus och visa hur allt är när det så smått blir färdigt? Du kanske kan filma runt för att få med känslan, vore så himla kul 🙂 Hade varit roligt med om du filmade dig med dina hästar utan musik och kanske när ni är i stallet bara, så man får hela känslan 🙂 Ibland förstör musik för man vill höra vad du säger och tex höra stegen av en häst som springer 🙂 Haha kanske bara jag som tänker såhär, men ändå.. ha det bäst Tyra. Du är den bästa bloggerskan nånsin, och då är jag ändå en bloggnörd haha! Kram 🙂

 17. Katja skriver:

  Snälla snälla snälla ladda upp fler bilder på detta! Kul med inspiration och är otroligt nyfiken på hur det kommer se ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »