Allmänt

Märsta Ridklubb

Hej, vill bara ge ett stort tack till Märsta Ridklubb som anordnade så himla bra tävlingar i helgen, efter alla dåliga förutsättningar. Jag vet att ni proffs-hästbloggare har värsta listorna för vad det ska skrivas om, men jag visste redan att det var väldigt bra underlag (och jag blev chockad över att det var så bra trots allt ösregn). Men funktionärerna var jättetrevliga vilket jag prioriterar otroligt högt. Jag skulle inte åka tillbaka till en tävling med otrevliga funktionärer.

De hade god bra mat vilket också är viktigt (för mig haha) och allt var strukturerat och fint. Det ENDA (om jag ska klaga på något litet) så var det att jag tycker att max-tiderna var lite väl tighta då det är 1 metersbana och 1,10 och jag fick tidsfel på alla mina rundor. Hade nog inte fått det på Landsfried annars men var ju nolla med Joe i bägge starter men hade tidsfel. Aja, jag bryr mig inte så jättemycket men de kunde varit lite längre.

Tusen tack Märsta Ridklubb för en jättebra tävling. Jag längtar redan tillbaka!

(Fick även äran att skriva på deras Wall of Fame, coolt!

Här var min enda tanke…skriv inte kuk, skriv inte kuk….hahahahaha sjuka jävel…

Märstas Wall of fame. Skrev typ en uppsats, haha <3

9 svar till “Märsta Ridklubb

 1. Dixi Wonderland skriver:

  Roligt att det var en bra tillställning 😀 Älskar din handstil!

 2. Jullan skriver:

  Va i helvete Tyra! Har du skaffat dreadlocks?!:D

  1. Tyra skriver:

   Jullan- HAHA ja utan att jag ville det. Klippte ju av hela håret på kvällen :S AHHH haha kram

 3. Linda skriver:

  Du är rolig:-)Min humor:-D:-D

 4. anna skriver:

  du har väl inte sålt Dario? 🙂

  Kram.

 5. Ellen skriver:

  Shit älskar din handstil! :O
  Jullan – HAHA made my day XD

 6. Sofia skriver:

  Hej!

  Var och tävlade på Märsta själv och såg två rundor som du fick tidsfel på, och jag måste säga att maxtiden inte var dålig utan du hade ett för lågt tempo. Lätt hänt att man fastnar i undertempo, ofta tränar man hemma i ganska lågt tempo och så har man liksom fastnat i den takten sen, det är ju så man blir van att rida an hinder då. Lägg upp tempot ibland och galoppera på lite så hittar du rätt fart 🙂 En bra tumregel är att om du är den enda som får tidsfel är det antagligen ditt fel, är det däremot flera andra så kan maxtiden vara för tight. Lycka till i framtiden, verkar vara två riktigt fina hästar!

 7. eli skriver:

  såg dina rundor nu, såg att du laddat upp fler 😀

  du hade ganska lågt tempo på joe samt att det tar väldigt med tid att inte byta galopp över hindret utan krångla till det med byten. men man lär ju sig medan man gör, eller hur! Annars såg det lugnt och harmoniskt ut 😀

 8. frida skriver:

  min ridklubb <3 den äger seriöst <3 har kort på din autograf typ 😀 när vi står där vid toan å ska fika å leka med sannas hund så tittar vi på wall of fame 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »