Allmänt

Hoppas vädret är på vår sida…

…för som det ser ut nu så blir det ingen tävling imorn. Kommer vara stora vatten-hål på utebanorna om regnet vräker ner som det gör här just nu. Fan också! Så himla typiskt! Ber nu till Gud att det kommer att gå och tävla imorn. Imorn flyttar även en del inackorderingar in, men de flesta trillar in i September/Oktober, ska bli så himla roligt 😀 Kram hörs imorn

9 svar till “Hoppas vädret är på vår sida…

 1. Håller tummarna för din skull !

 2. T skriver:

  Kan inte du skriva vilka tävlingar du anmält dig till/är reserv på? 🙂

 3. Bella skriver:

  Märstas bana är super bra i har hållt bra i dessa väder, de ska vara uppehåll imorgon från kl 9 så de är ingen fara! Och det kommer definitivt inte vara stora vatten hål!! Tro mig jag har tävlat där i många år! Banan håller bra:) den hinner nog torka upp till 110

 4. Tufwa skriver:

  Jag håller tummarna för er! <3

 5. Åker idag jag med, *smile* 😀 Det kommer att bli kul!

 6. Pella skriver:

  Hål?? Märstas bana har aldrig varit dålig pga regn! Tror bara att folk som klagar på vädret tycker att det är jobbigt att bli blöta. Jag har tävlat där hur många år som helst och, visst det är blött, men man tävlar väl för att man ska kunna göra det. Det är bara att bita ihop Tyra!!

 7. linda skriver:

  om det är märsta så är det lugnt, deras bana är sjukt vattentålig (dock var inte jag lika tålig sist, diskbråck å ont i ryggen sen dess, 3 månader.. bläääää, å nu nybehandlad häst = ingen å träna å tävla… ännu mer blääää)

  lycka till

 8. Jennifer skriver:

  Herregud du är väl hästtjej? Lite vatten har ingen dött av och så länge ridklubben inte ställer in så är det ingen fara med banan, så halt blir det inte.

 9. Maya Juuti skriver:

  haha, man kan ju tävla endå, om som sagt inte klubben ställer in då, ? du skulle ha sett på Högbo spelen vi hade i våras, Där kan man snacka vatten, vissa ställen på banan ver det så mycke så hästarna hade vatten till knäna och ingen dog för det 😉

  Kolla in bloggen och lämna en fråga i frågestunden
  http://deepshit.blo.gg/2012/august/fragestund.html#comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »