Allmänt

Kvällspromenad…

….går en liten promenad med Lalle och försöker rensa tankarna. Idag blev det en lång uteritt med Emelie. Så jävla underbart!

20120824-183648.jpg

13 svar till “Kvällspromenad…

 1. Saga skriver:

  Hej Tyra! Jag undrar om du kommer byta header med tanke på att du numera äger tre hästar… Hare bra! 🙂

 2. dima skriver:

  Hej Tyra! tack för en mysig hästblogg, precis som du e jag ”gammal” hästtjej som inte ridit ordentligt på ett par år, saknar det dock väldigt mycket. Undrar ett par sakerbara, tidigare när Dario var ny höll han ju på att bråka en hel del med dig vid markgantering, stegrade sig osv, detta verkar helt ha försvunnit, hur gjorde du lr försvann det av sig själv när ni lärt känna varandra?
  sen undrar jag hur du ser på sura hästar? dina hästar verkar inte alls vara sura av sig och jag tycker det ser läskigt ut ibland när du pussar Dario på mulen osv haha, att han ska hugga dig lr nåt. Jag träffade så mkt sura hästar när jag red, som högg efter en, tryckte in en i väggen osv, hur skulle du handskats med detta? När jag red på r8dskila slog man till hästen på halsen om den höll på, med handflatan rätt hårt, hur ser du på det? Jag e typ ovan vid snälla hästar o ska jag va ärligt har dessa sura hästargjort mig rätt osäker.. tacksam för svar. Kram

 3. Clariish skriver:

  märks sjukt stor skillnad på dario (och dig) på din visningsbild som står över informationen om bloggen … varje dag som går blir du tillsammans med dina hästar bättre och bättre.
  Tack för att darios.se är sveriges bästa och vettigaste blogg! kram på dig tyra.

 4. Alex skriver:

  Finns det något underbarare än att rida ut i naturen på sin älskade häst??
  Gör det OFTA min vän!!

 5. Bella skriver:

  Jag vill säga tack för en jätte bra blogg Tyra, du gör ett superjobb!<3

  Låt dig inte slås ner utav alla haters, låt dig istället lyftas av alla oss andra som tycker du är fantatiskt!!!!

 6. Sofia skriver:

  Du verkar ha en liten downperiod nu, känns så när man läst dina inlägg dom senaste dagarna iallafall! Och det finns ju ingen bättre medicin mot sånt än hästar, så umgås mycket med dom, pussa, rida och pyssla så känns det nog snart bättre! 🙂

  Du har en jätte bra blogg, både här och på Tyras.se 🙂

 7. Gabriella skriver:

  Hej Tyra!
  Jag vill börja med att be om förlåtelse. Mina fördommar om ”bloggbrudar” är inte alltid så positiva! Jag är väll då en surjämte från Norrland må jag säga! Men jag är också en helt galen häst tjej. Visste trotts dessa fördommar, vem eller vilka Tyra och Kenza är ( såna där typiska fjollträsk tjejer….)

  Jag är 26 år har själv ett fyraårigt hoppsto som tar eller rättare sagt får all min tid som jag äger. En liten sysselsättning jag har är, inte så oväntat, kolla på hästprylar via nätet. Fråga mig inte hur, men jag lyckades att komma in på din sida…

  Min tanke, jasså ska hon försöks sig på detta, fnys! Åter igen… FÖRDOMMAR!!

  Men finns det något som är bättre än när fördommar motbevisas?
  Jag har utan att ljuga suttit och läst din blogg( med ett haksläpp ner till golvet) sida upp och sida ner! WOW! Vilken tjej!

  Nu går snacket i ett litet stall i Jämtlands skogar om Tyra i fjollträsk, vilka fina hästar hon har och är riktigt duktig på att rida! Fördommar om bloggpinglor som visar alldeles för mycket hud och har röda läppar blev inte riktigt men nästan ett minne blott 😉 you go girl!

  Sedan i förgår är jag en trogen läsare och hoppas att dina projekt går vägen! Bra jobbat jag och mina stallvänner lyfter på ridhjälmen och bockar!

 8. Malin skriver:

  Hej! Jag brukar inte kommentera här, men var bara tvungen. Det kan ju ha varit så att Dario inte mådde så bra och trivdes med sitt gamla liv. Nu mår han bra och litar på Tyra! Jag tycker att det är viktigt att ens hästar kan lita på en. Min hästar är monste att rida med alltid super snälla att hantera på marken. Är mycker ute och tävlar och där är det viktigt att ens hästar går att hantera på
  marken. Har en häst haft en bra uppväxt som den trivts blir den lätt att hantera. Sen till det här med att slå, jag slår aldrig mina hästar, rider inte ens med spö. Jag anser att nafsar hästen när man spänner sadeljorden är det okej, man måste tänka på hur skönt man själv hade tyckt att det var om någon drog åt ett skärp runt midjan. Vad långt det blev nu, men det jag vill komma fram till är att lär hästen att lita på dig, slå absolut inte hästen, det hjälper inte och förvärrar snarare situationen! Förresten Tyra du verkar underbar mot din hästar, helt i min smak 🙂 Kram

 9. Becca skriver:

  VAD HÄNDE MED FRÅGESTUNDEN IGEN?!

 10. Maya Juuti skriver:

  åhh han är såå fin, kolla in våran blogg vettja

  http://deepshit.blo.gg <–

 11. s skriver:

  ja frågestunden?

 12. Anja skriver:

  dima: det är nog väldigt vanligt med ridskolehästar som är allmänt trötta på alla jäkla ungar som springer och är jobbiga osv.
  hästar i allmänhet är oftast snälla och hugger inte efter en.

 13. Din häst är så fin ! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »