Allmänt

Inbokade tävlingar?

Hej 🙂 Hoppas ni alla mår bra. Idag ska jag rida hästarna och jobba 🙂 Några har rågat hur min tävlingskalender ser ut. I helgen finns det 2 tävlingar som jag skulle velat åka på. En som SFK anordnar på Ryttarstadion och en i Aspvik. Men jag har beslutat att hoppa över dom, träna, och åka till Märsta och tävla om 2 veckor. Alltså vecka 35. Ska bli jättekul.

Hur ser er höst, några tävlingar inbokade?

21 svar till “Inbokade tävlingar?

 1. Joanna H - En HOPPRYTTARE med en jobbig HOPPhäst skriver:

  Jag har endast anmält mej till en dressyrtävling …. Fyfan säger jag bara. KOmmer skämma ut mej TOTALT!

 2. Linda skriver:

  Han är så vacker!! Och vad snyggt det ser ut! D

 3. Erika skriver:

  Jag ska till aspvik på söndag och sen Märsta :). Kul, då kanske jag får se dina hästar live!

 4. emilie persson skriver:

  Tävling i princip varje helg… (Y) Men satsar nog mest på att se de som träning och sen köra lite mer seriöst till våren 🙂

 5. Olivia skriver:

  Tips! 🙂
  Ny butik: Western Wanted (www.westernwanted.com) säljer Mohair gjordar både till klassisk ridning och western!

 6. K skriver:

  Jag är funktionär på aspvik lördag och söndag! 🙂 de tävlingarna brukar vara jättebra!

 7. Tror inte jag tävlat även om jag haft en häst, har för mycket scenskräck för att tycka det är tillräckligt roligt 😛

 8. Fanny skriver:

  En fråga .. Vad är de högsta du har hoppat? Allså med varje häst (dom du äger just nu) 🙂

 9. Therese L skriver:

  För mig blir det träning, träning och träning. Är väl ungefär där du var för 6 månader sedan då jag själv precis tagit upp ridningen igen.. Kommer dock INTE våga mig ut på tävlingsbanan om 6 månadeder så i mina ögon är du väldigt modig! 😛

 10. Dixi Wonderland skriver:

  Vem av dina pojkar är det du ska tävla med? 😀

 11. Iza skriver:

  Vart var den tävlingen? Var det på Säby Gård? 🙂

 12. Helle skriver:

  Har tyvärr inte en tävling inbokat… Har ett varmblod som är under ”konstruktion”. Varför ett varmblod? Fick honom av min bror som tävlat honom i trav tidigare och det är en häst med världens finaste personlighet. Nu är han riden i ca 5 år men under tiden jag hade honom utlånad på foder så övade de inte galopp med honom ordentligt så vi har en hel del att öva på. Om vi tränar hårt kanske han kan vara med i en dressyr eller hopp tävling inom två år.
  Jaja, nog om det kraaam.

 13. Johanna skriver:

  åk till mälarhöjden den 9 september!!! as bra tävlingar där!!!

 14. L skriver:

  Startar både aspsvik och märsta 😉 Kul att se dig och dina hästar live kanske då!:)

 15. ullis skriver:

  http://isabellanilsson.se/

  LÄS INLÄGGET PRISHETS!
  hoppas det väcker lite tankar och nya ideer……

 16. T skriver:

  Håller med Johanna, åk till mälarhöjden! 😀
  Jag är där och fotar c:

 17. Lindaaa skriver:

  Jag älskar båda dina bloggar, men jag börjar bli lite irriterad. Du har haft flera frågestunder på darios.se och i den senaste skrev du till och med något i stil med ”jag vet att jag aldrig svarar, men den här gången looooovar jag att jag ska svara”. Jag undrar bara vart dom svaren är? Man börjar lessna och eftersom du vet att du inte har tid/eller tänker svara VARFÖR har du då frågestund?! Jag förstår att du har mycket att göra osv. men ge oss inte falska förhoppningar! Kram

 18. Stella skriver:

  NEJ, vad synd att du inte ska tävla på Ryttarstadion!! Bor nära, så hade ju kunnat titta. Aja, hoppas får kunna se dig live på tävling någon annan gång 😉

 19. Frida med Gadden skriver:

  Nope, min häst får först galoppera i november efter en operation..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »