Allmänt

Hopp-film med Landfried på hemmaplan..

Herregud vilken kanonkula jag har nu, tänk när vi får 100% koll på allt, då blir det nog bra 😀

98 svar till “Hopp-film med Landfried på hemmaplan..

 1. Lotta skriver:

  Jag drömde att jag red Dario inatt. Han var så fantastiskt fin och världens snällaste när jag skulle kratsa hovarna! Ha ha 🙂 Han lyfte så snällt hoven och höll upp den utan att jag ens bad om det!

 2. Sara skriver:

  Wow! Vad kul det ska bli att följa er!! 😀

 3. Emma skriver:

  Så fina ni är!

 4. emilie persson skriver:

  Jag har suttit och funderat ett bra tag nu på vad de är för sadel du har?! Har aldrig sett någon sån med ”vitt bakvalv” som är rundat 🙂

 5. Madeleine Johansson skriver:

  Jäklar vilken cool häst du har fått tag i Tyra! 😀

 6. emma skriver:

  rama in hästen, sjuukt hur mycket han flyter ut på volten!!

 7. Ida skriver:

  Ohh vad fin!!!!!!!

 8. edith skriver:

  Wow, du har utvecklats i ridningen så mycket! Du har fina hästar med potential.

 9. alex skriver:

  wow leif är ju megafin!

 10. Filippa skriver:

  Ser jättefint ut!

 11. Johanna skriver:

  men så fin! måste ge dig beröm för din fina sits Tyra! 🙂

 12. Louise skriver:

  Åh så fina ni är! 😀 Verkligen jättekul och se din framgång.
  Inte ridit på många år och efter någon månad ha 3 JÄTTEFINA hästar, gård och du är jätteduktig! 🙂
  Har en fråga bara, skulle inte du kunna filma en rundtur i ditt stall och visa allt, sadelkammare, foderkammaren osv? Och det skulle vara jättekul att få se alla inhyrda hästar också. En bild på dom och vad dom heter?
  Tack för en av dom bästa bloggarna i världen!<3

 13. sofia skriver:

  Fasen vad snyggt du rider Tyra! Och grymt följsam, skitfint!

 14. Dixi Wonderland skriver:

  Gud va snabb han var haha 😀 Jätte fin verkligen!
  Blir så glad för din skull att det går så bra för dig och att du har såna fina hästar!

 15. sofia skriver:

  haha nu när du har en till häst så behöver du väl en ny header? 😉

 16. Rebecka skriver:

  emelie persson:

  Det är en gammal Prestige hon rider i..
  Hoppsadel med ganska rejäla stöd för både knä och vad men med ett eeeeenormt bakvalv :S

 17. Hej! måste säga att gud vilken fin häst! 😀 Alla dina hästar är såklart fina, men den här var helt otrolig!!

 18. Emilia skriver:

  Hej Tyra!

  Jag har ett litet tips! Försök vara mer följsam över hindret. Kasta dig inte över. När du kommit över hindret och är på väg emot nästa hinder, luta dig tillbaka. Försök sätta dig i vanlig sits och få Lanfried tillbaka i handen. Då tror jag inte att Landfried ökar så mycket, och så att det inte blir så stressigt fram till nästa hinder.
  Jag försöker inte sitta här och skriva och leka bessewisser, och tro att jag vet hur du ska rida, absolut inte! Det är bara ett tips, så du kan ju se om den funkar! Självklart har du ju bara haft Landfried i några dagar, så man kan ju inte förvänta sig att allt ska klicka ihop perfekt i början.
  Vill också säga att det är en sjukt häftig häst du har köpt dig Tyra! Är helt såld på honom, sjukt snygg! Han är verkligen min typ av häst, och din också verkar det som 😉
  Puss på dig, och tack för en grym blogg med rolig läsning varje dag! Sluta aldrig med det du gör!

 19. Sanna skriver:

  Superfiin! Men, den som filmar borde stå längre ifrån andra hindret så att man får se en bättre helhet! 🙂

 20. Maria skriver:

  Jäklar, den kan VERKLIGEN hoppa. Kul det ska bli att få se hur ni utvecklas.

 21. Dorthy skriver:

  Han är vacker. Men jag kan inte fatta hur du köper hästar som ligger så mycket högre i nivå än vad du gör. Inte för att vara elak men jag tycker verkligen att du borde finslipa din ridning och erfarenhet en del innan du sätter dig på hästar med denna kapacitet..

  Men jag antar att det går bra när du har så pass duktiga hästmänniskor och tränare runt dig.

 22. L skriver:

  Kul med film! 🙂 Kan typ inget om hoppning (dressyrryttare, hehe) men han ser ut att hoppa väldigt fint och noggrant. 🙂

 23. Belinda skriver:

  Emma: Haha använd ögonen, hästen ramlar inte ut med bogen utan med baken vilket den gör när man flyttar den för skänkeln!
  Alltså hon flyttar Leif undan skänkeln!

  Grymt fina och rena byten Tyra!

  /Mvh Belinda

 24. Isabelle skriver:

  Jag älskar verkligen den här hästen! Sån ridbarhet!!

 25. sara skriver:

  Den hästen är så grymt snygg!! Ser ut som en liten gummiboll att rida 🙂

  Om du behöver inspiration till vad du vill klä hästen i så kolla min blogg sadelkammaren.wordpress.com 🙂

 26. Once Upon A Time skriver:

  Vilken fin häst du hittat dig Tyra 😀 Riktigt charmig ^^

 27. Petronella skriver:

  ha, du ser ju avstånd ju 😉

 28. K. skriver:

  stör mig på ”rama in han” komentaren… ge tyra ett break… Hon har haft hästen ett par dagar… det kommer med tiden.

  Tyra, du ser ut och hitta en häst att utvecklas tillsammans med! grattis och så länge du känner att det är rätt och går bättre så är det rätt :)!

  Kram

 29. Lina skriver:

  Hur gamla är dina pollar? 🙂

 30. Fanny skriver:

  Vilken grym ryttare du har blivit Tyra! Det är så kul att följa dig och hästarna här i bloggen!

  Hästar och ridning har alltid varit mitt stora intresse (häst var typ ett av de första orden jag lärde mig) men jag slutade rida som 16-åring. När jag var 21 insåg jag hur mycket jag saknade hästarna så jag åkte till Irland på vinst och förlust för att prova på att jobba på en fälttävlansgård.

  Det var sjukt jobbigt i början, och hemskt att inse hur mycket jag hade tappat i ridningen. Kände mig som världens sämsta ryttare men med hjälp av en av hästarna på gården (världens finaste Holländska hopphäst!) som jag fick ha som min egen, började jag få mitt självförtroende tillbaka.
  Glömmer aldrig känslan av att komma i mål efter en felfri ritt i en av x-country tävlingarna vi ställde upp i. Helt otroligt kul, vi kom dessutom på 10:e plats av 120 startande.

  Var helt livrädd när jag gick banan dagen innan och sa flera gånger när jag gick förbi den enorma hinderna ”aaaaldrig i livet att jag gör detta!!!”

  Nu har jag precis fyllt 25 år och som jag längtar efter den dagen jag kan ta upp ridningen igen..

 31. Anna skriver:

  fan så fint det såg ut ! tänkte att jag skulle kolla kommentarerna för tänkte nu lär ju ingen klaga! men jo ändå måste någon anmärka på att han flyter ut på volten. ja det såg ja med och det lär ju du speciellt ha känt själv så varför ens kommentera en sån sak? åh folk letar verkligen fel .. trött jag blir haha . du är grym Tyra och Leif ser så häftig ut 🙂

 32. Lina skriver:

  kommer du till märsta ridklubb och hoppar i september?? två dagar! lördag lokalt och söndag regionalt, på vår stoora utebana!!!

 33. B E L I N D A skriver:

  Jag kan verkligen ingenting om hästar, men jag måste säga att jag tycker han landar så ”lätt”!

 34. Din häst är så fin !

 35. Emma skriver:

  Vad fina ni är tillsammans! 🙂 Kommer bli grymt bra det där tror jag. Verkligen jätte läcker häst! 🙂

 36. en till sak, nu måste du ju skaffa en nya header igen 🙂

 37. Sara skriver:

  Du ska ha beröm Tyra, att kunna vara så följsam och fightas tillsammansmed din häst efter så kort tid!
  Ska bli roligt och följa er resa, och din resa på ditt nya äventyr!
  Kör hårt och lycka till!

 38. Mia skriver:

  Man MÅSTE skratta åt vissa ”tips” och ”åsikter” du får;-) Du får döpa om din blogg till ”klagomuren”….;-) En del verkar tro att du har bloggen för att de ska lära dig rida;-)
  Och varför skulle du INTE köpa en häst som håller en högre nivå än du själv?!? Det är väl ett kanonbra beslut att skaffa sig en ”läromästare”!! Det är ju precis så alla stora ryttare gjort från början,haft en ”gunghäst” i början som de fått erfarenhet av.Kör på,det kommer gå bra det här:-)

 39. Carolina skriver:

  Det såg ut som en riktigt bra start för eran resa tillsammans! 🙂 jag tror verkligen att ni kommer bli ett sammansvetsat ekipage 🙂

 40. Ella skriver:

  Så fin han är! Ni passar bra tillsammans :)hur höga är hinderna?

 41. Emma S skriver:

  Wow, vilken häst! Blir riktigt avundsjuk att du hittat denna hästen! (även om jag är dressyrryttare) Hästen känns som en riktig stjärna till hopphäst och du rider så otroligt bra på denna hästen! Tror verkligen detta kan bli hur bra som helst med tiden! All lycka till och massa cred till dig, du är en mycket bra förebild för många Tyra!

 42. Emma skriver:

  Åh vilken ÄCKLIGT FIN häst. <3

 43. Johanna skriver:

  Vilken härlig grabb du har skaffat dej. Han ser ut att älska hoppningen =) Ni är toppenfina ihop!

 44. Anna skriver:

  Ser såå fint ut! Ni passar verkligen bra tillsammans:)<3
  Puss & kram!<333

 45. Karoline skriver:

  SUPERFINT! Vilken drömhäst!

  All lycka till er,

  /K

 46. Elina skriver:

  Superfin häst! Men försök sitt tillbaka lite efter första hindret, när du ”ror” honom framåt sådär eldar du bara upp honom och det ser hetsigt ut :/

 47. amanda grahn skriver:

  FRÅGESTUNDEN?????
  Vi vill ha våra svar!!!:)

 48. Sofia skriver:

  Så fräck han är!! Ni kommer nog bli världens speedekipage som vinner alla tidshoppningar!! Heja heja 🙂

 49. Johanna skriver:

  Så jäkla snygg han är! Ni kommer bli grymma! 🙂

 50. Jag måste bara… Brukar inte kommentera här men nu kliar det i fingrarna!

  TIll den som skrev att man inte borde köpa en häst med så mycket mer erfarenhet än sig själv, say what?!
  Kommer ihåg när Jan Brink uttalade sig i Ridsport, att alla juniorer borde få en Grand Prix-häst att lära sig på, det är det bästa sättet att utveckla sig själv.
  Nu är Tyra varken junior eller dressyrryttare, men budskapet är ju detsamma. Det absolut bästa sättet att utveckla sin ridning och lära sig nya saker på hästryggen, är att rida på en läromästare.

 51. Carro skriver:

  Sjuuuuuukt fin!!

 52. Ida Lövehed skriver:

  Alltså jag dog av denna kommentaren! Om man köper en häst med kapacitet som är mer än den man har själv så är väl detta bra? Då man kan utveckla sin egen mer och känna SJÄLFÖRTROENDE?! bla. Finns inte en jäkel som håller på med hästar som inte hade köpt den bästa hästen om man hade haft pengar till det. ÄVEN fast hästen har mer kapacitet än vad du själv har. Vänta….. Jag tror det kallas avundsjuka! Karma tjejer karma… Var glad för andras skull istället för att alltid ha något att säga till om. Man ska inte nöja sig med att vara medelmåttig, vad är det för mål?!

  Postat av: Dorthy
  Han är vacker. Men jag kan inte fatta hur du köper hästar som ligger så mycket högre i nivå än vad du gör. Inte för att vara elak men jag tycker verkligen att du borde finslipa din ridning och erfarenhet en del innan du sätter dig på hästar med denna kapacitet..

  Men jag antar att det går bra när du har så pass duktiga hästmänniskor och tränare runt dig.

  2012-08-15 @ 17:06

 53. åsa skriver:

  Dorthy- Vad tycker du hon ska köpa för hästar då??? Dom som är outbildade??
  Tänk om alla skulle resonera som du…då skulle ju ingen ryttare bli bättre och utvecklas med sin ridning, och det är väl förhoppningsvis det alla vill?? Annars så hoppas jag verkligen att dom slutar med hästar och ridning omg….
  Och dessutom så är Tyra ingen dålig ryttare nu, och med dessa hästar som hon nu har, så kommer hon att utvecklas ännu mer, och ”finslipa” sin ridning mm, snabbare än du ens hinner hitta på nästa onödiga kommentar….

  Emma ”rama in hästen” – Herregud, är allt jag bara kan säga…. Ge dig!

  Jag brukar ALDRIG bry mig om att kommentera eller ens läsa kommentarerna, men här blev jag ju tvungen redan första gången jag snubbla in på bloggen….Och jag fattar verkligen inte varför ni alla som skriver idiotiska inlägg och kritiserar minsta lilla sak Tyra gör, vad ni har ut av det???
  Måste ju enbart handla om Avensjuka…. tragiskt nog!! Skaffa er ett liv, och sluta vara sånna bittra människor, som inte kan glädjas över andras lycka och framgång.

  Och till Tyra, kan jag bara säga – fortsätt som du gör, din hästblogg är super!!

 54. Fanny skriver:

  Vad duktigt du är tyra ! imponerad 😀

 55. Epona skriver:

  Nu får du svara på frågestunden som du lovade att svara på tycker jag.

 56. Johanna skriver:

  Åh vad fina ni är! 🙂

 57. Linda skriver:

  Du ser ut som en nybörjare när du hoppar honom.Men det beror nog på att ni inte lärt känna varann så bra än.Var är hopp träningar med Dario?? Man ser knappt honom i bloggen längre förutom när det är barn som rider på honom etc.Jag vill se Darios utvecklas oxå.El har du slutat träna honom för han är för svår för dig? Kram

 58. Malin skriver:

  Ni ser båda ut att ha en enorm fin attityd och positiv energi, grattis till din utveckling och hästarna! 🙂
  Hoppas du ser alla fina kommentarer och att många krigar mot de som försöker trycka ner dig. Ta åt dig av berömmet, som många andra skrivit är du en enorm bra förebild.

 59. Sandra skriver:

  Ni ser fina ut, kommer bli kul att följa er i framtiden.

 60. Sanna skriver:

  Jag känner att jag måste få detta ur mig.. Du rider jättemjukt och fint, speciellt Joe då jag tycker att Dario bara ser stor ut. Men det känns som att du kommer köpa till dig framgång, precis som många andra i ridsporten. Jag är 22 år gammal, har haft hästar i hela mitt liv och har fått kämpa som ett jävla as då min ensamstående mamma inte har haft råd att köpa ”färdiga” hästar till mig. Nu när jag är i denna åldern är jag evigt tacksam, för genom den hårda vägen fick jag verkligen lära mig att rida, men när man var 13,14,15 och alla andra i ens ålder hade föräldrar som hade pengar i överflöd och köpte ponnyer för x antal hundra tusen var det bittert. Du har kämpat själv för dina pengar, men det hade vart roligare ifall man hade fått följa din väg med t.ex en unghäst och sett dig utvecklas och komma nånstans den vägen istället för hästar som är realtivt färdiga. Dario har du gjort ett jättefint jobb med, mer sånt vill man se!

 61. Annie skriver:

  har aldrig kommenterar här men måste bara säga att du är skit duktig och du ser verkligen inte ut som en nybörjare på honom!

 62. Helle skriver:

  Kul att många är positiva. Jag tycker det är bra med en häst som kan mycket istället för att man ska lära sig själv och hästen. Ser att många som kommenterar är avundsjuka på din fina häst… skit i det och var nöjd. Kram

 63. Maria skriver:

  Jag tycker det ser jättebra ut och ni kommer bli såå fina på tävlingsbanorna framöver! 😀

 64. Jenny skriver:

  Verkligen en jättefin häst du hittat Tyra! Och man ser verkligen att du utvecklats mycket i din ridning, det är riktigt bra med tanke på hur fort det gått. Tror du kommer komma jättelångt med dina fina hästar! Keep up the good work 🙂

 65. Bella skriver:

  Emma, Emilia och allt fan vad ni heter, känns det bättre nu??

  Jag bara undrar då jag aldrig förstått det här med elaka, nedlåtande och fula kommentarer, är det som ett tomt svart hål som måste fyllas med elakheter för att ni ska känna er viktigare och bättre??

  Och vem fan dog och gjorde er till experter?? Och 99% av det ni så generöst påpekar stämmer inte ens, så ni har nog jävligt dålig känsla, och därav så rider ni förmodligen som krattor!!

  Och den lilla procenten som är kvar som även lilla Lisa 6 år kan se, vad fan ska ni kommentera den för??
  Vilka fan tror ni att ni är som kan tala om för folk hur dom ska göra vad och när??!!
  Snälla såkallade experter svara på de!!!
  Skulle vara jävligt intressant att se er besvara nått av den kritiken ni fått här bland kommentarerna, KOM IGEN, I DARE YOU…

  Men såklart det kan ni ju inte för då avslöjar ni ju exakt hur okunniga ni är, och framförallt vilka små och ynkliga människor ni är…

  Men ni ska få lite värme för att kanske tina upp era kalla själar, mörka hjärtan och framförallt era ENORMA egon, så jag sänder er en STOOR kram för jag tror inte det är nånting ni får varje dag…

 66. Ellen skriver:

  Så himla fin är han! Du har blivit mycket bättre på att få fram händerna över hindret ser det ut som! 😀

 67. B skriver:

  Emma, Linda, Emilia, Dorthy och Elina, fick ni inga kramar som barn eller??

 68. Frida skriver:

  @ Linda. Skulle vara kul att se dig rida Dario, kanske skulle du se ut som en nybörjare då… Har sett både rutinerade och orutinerade ryttare på Dario och ingen jag sett rider honom så bra som Tyra gör, trots att han inte är en lätt häst alls. Tycker du ska vara lite mer ödmjuk inför sånt du inte vet något om.

  Superfin häst, jag är avis och erkänner det;)

 69. Linda skriver:

  Är lite roligt att ni som”skyddar”Tyra här inne, att det enda ni kan komma med är att man är avundsjuk och inte fått några kramar när man var liten.Skrattar lite förmför mig själv när Jag läser era söta inlägg.Typiskt svenskt att tro att man är avundsjuk bara för man har egna åsikter.Men antar att ni inte är så gamla så blir mest komiskt och roligt att läsa:-)Ha det! Och Jag älskar den här bloggen.Men man måste få ha egna åsikter om saker och ting.

  1. Tyra skriver:

   Linda- Jag tycker det är bra att folk har vett och kan skydda. Man behöver visst inte vara avundssjuk, men jag ser inget annat än att man är avundssjuk eller bitter för att man skriver en ELAK kommentar? Varför liksom? kram

 70. Therese L skriver:

  Ser ut att vara en väldigt duktig häst, kul med den energin!
  Jag själv har med just köpt en häst som ligger en bra bit före mig i skicklighet men det ser jag som en bra sak och det hjälper mig att utvecklas snabbare… Ser fram emot att följa din och ”kanonkulans” utveckling! 🙂

 71. Jessica skriver:

  Tycker att Tyra är fruktansvärt modig som lägger upp ridfilmer, har nog aldrig mött en sån hård värld som hästvärlden kan vara ibland. Så fort någon lägger upp en bild eller film på sig själv då dem rider haglar kommentarerna in om hur ”dåligt” man rider, hur man borde gjort istället eller att man inte förtjänar den häst man har osv. Vad är det för stil? Tyra är fantastiskt duktig, tror inte speciellt många av alla er som kommenterat det här inlägget rider bättre än Tyra!

  Att Tyra tagit sig vatten över huvudet är rent skit snack då hon har hjälp av många otroligt stora tränare innom ridsporten. Alltså är chansen att något går otroligt fel minnimal. Att den nya hästen på något sätt skulle vara för bra för henne förtår jag inte heller? Hur kan en häst vara för bra för en ryttare? Det är inte hästen som rider utan ryttaren, att hästen är välutbildad må så vara – men hur skall man annars utvecklas?

  Man måste helt enkelt våga satsa för att vinna! Bra kämpat Tyra! Som heder till dig ska jag lägga upp en egen ridbild på mig själv på min egen sida. – helt mot mina principer bara på grund av alla kommentarer.

 72. Linda skriver:

  Tyra:Jag skriver bara min åsikt som alltid.Jag skriver väldigt ofta beröm oxå till dig och dina hästar.Sen att du hoppar på mig enbart när det är många ti ll som kritiserat är för mig mkt mkt märkligt.Se vad Jag skrivit för kommentar på inlägget högre upp.Med dig och Joe.Där matchar ni varann perfekt och har ävenkommenterat det.Så Jag är varken avundsjuk el bitter.Det här är den enda negativa sidan av din blogg.Att man inte kan gfå säga sin åsikt utan att det blir ett jädra ståhej.Annars är den kanon.

 73. Linda skriver:

  Åsa:Ja hon köpte ju Dario och han är en outbildad häst…? Inget alls fel i det men läs på innan du uttalar dig

 74. Anna skriver:

  Att alla orkar vara såna haters.. Jag skulle också vilj ha en gård och fina hästar som Tyra har! Men jag tycker inte ner henne bara för att jag är avundsjuk men glad för hennes skull och hoppas verkligen hon får roligt med sina hästar! Härligt och se att hur mkt du har gått framåt Tyra snart så sitter du där och rider 150 grand prix på strömsholm! 😉

 75. Emma skriver:

  Tränset är ju bara gudomligt snyggt!
  Snälla berätta vart det är ifrån?

 76. Belinda skriver:

  Linda:
  Ursäkta men vem tror du att du är??
  Tycker du verkligen det är okej att spotta ut sig vad som helst bara för att det är DIN åsikt?? Att säga vad som helst och sen bli så jävla förvånnad när folk reagerar?? För vadå du är ju bara ärlig eller hur??

  Dina åsikter, vare sig dom är positiva eller negativa spelar ingen roll, du är bara en människa som alla andra, varken bättre men helt ärligt lite sämre än vissa då du tycker det är okej att skriva nå elakt bara för att det råkar vara din åsikt.

  Du kommenterade tidigare våra åldrar, då vill jag bara tillägga att det ingår i dom flesta barn uppfostran att vissa saker håller man för sig själv, man fick lära sig att bara för att tanten i kiosken är ful så behöver man inte tala om det för henne, att bara för att du tyckte din kompis tröja var ap ugly så behövde man inte säga det och slutligen bara för att man tycker att nån ser ut som en nybörjare behöver man inte skriva det!
  Linda det är verkligen inte svårare än, vissa av sina åsikter håller man för sig själv! Varför undrar säkert du då eftersom du tycker att dina åsikter är nå så enormt viktiga, därför att oftast gör man mer skada en nytta.
  Men vad vet jag Linda, du kanske tycker om att skada??
  Kom dock ihåg att inga i hela världen gillar mobbande barn…

  Och ja, även jag tycker nog att du behöver en kram…

  Du måste nog lida av antingen nå mindrevärdskomlpex eller ha nå storhetsvansinne,

 77. Epona skriver:

  Lite lustigt för jag har starkt för mig att det klagades när Tyra köpte Dario att hon borde ha en läromästare istället. Nu har hon köpt en skitfin häst som verkligen kan hjälpa henne att utvecklas och då klagas det för att hästen är för bra?! Hur nu en häst kan vara för bra… Det är en sak jag inte heller begripit.

 78. Linda skriver:

  Belinda; Vem tror du att du är?

 79. Linda skriver:

  Härligt att du lägger energi på att skriva ett meterlångt ”mail”till mig här på Tyras blogg.Men är det så du vill spendera dina fredag kvällar så fortsätt med det du så fortsätter Jag att njuta av livet.Kram på dig

 80. Belinda skriver:

  Linda:
  Jag visste väl att du inte skulle kunna bemöta kritiken…

  Kram på dig med, du behöver nog det mer än jag;)

 81. Linda skriver:

  Men lilla vän..bemöta kritiken?? Jag håller inte med för 5 öre i det du så fint radar upp här här åt mig.Du måste inse att alla inte tycker som du och har aldrig gjort och kommer aldrig att göra, hur många milslånga inlägg du skriver.Jag ändrar inte mina åsikter pga att en okänd liten människa vid namn Belinda sitter och försöker uppfostra mig.Är verkligen komiskt och tragiskt på en och samma gång.Det du skriver är bara blaha blaha i mina ögon.Och tack för det eminenta erbjudandet om en kram.Men föredrar faktiskt att krama min pojkvän, mina djur och mina vänner framför dig.Men Jag tackar ödmjukast för erbjudandet.Väntar med spänning på ditt svar

 82. Michelle skriver:

  Dreamteam!

 83. Belinda skriver:

  Linda:
  Jag tycker det är gulligt hur du säger ALLA trots att du här står själv, och trots att jag inte står själv om mina åsikter om dina åsikter här inne…

  Att kunna ta kritik och lära av någon annan än sig sälv kräver en viss grad av mogenhet och ödmjukhet, istället för att ta det som en vuxen så väljer du en nedlåtande ton som mer en antyder din ilska och irritation vilket naturligtvis betyder att en tå är trampad på…

  Du anmärker också på längden utav mina inlägg, och jag kan upplysa om att det inte tar mer tid för mig eller någon annan att skriva ett långt inlägg, inte mer än 3min med andra ord. Menar absolut inge illa om det är så att du har läs och skriv svårigheter, då tar det naturligtvis längre tid.

  Du kommentera även att jag måste vara liten, 160 cm och 50kg tung så visst är jag det, men vill påpeka att du inte känner mig, det enda du vet om mig är mina åsikter om dina åsikter. Och vill även säga att jag tar för givet att du precis som alla andra har fina sidor, tråkigt bara att du är en utav dom som väljer att skriva elaka saker bakom en skärm…

  Vill även säga att jag mer än gärna tar emot konstruktiv kritik då jag som dom flesta andra vuxna människor strävar efter att bli en bättre männsika, och Linda ingen har någonsin dött utav att säga ”jag hade fel, jag ber om ursäkt”, kan dock tänka mig att stoltheten svider en liten stund om man nu tillhör dom som har svårt för det…

  Måste tyvärr säga att jag inte väntar med det minsta spänning på ditt svar, inte bara för att jag redan anar vad du tänker skriva (jag har också varit i yngre tonåren) utan för att det nu kommer dröja ca 10 dagar till jag tittar in här igen då jag och min familj reser utomlands för att leta häst till mig och ponny till min dotter.

  Och varsågod för erbjudandet, så lite så:)

 84. Katja skriver:

  ”Ingen i hela världen världen gillar mobbande barn” haha Kenta låten:D Klockrent för de stämmer ju:D

 85. Ida skriver:

  Wow Linda, ja håller iaf me Belinda…
  Snygg häst Tyra! Och inte ser du ut som en nybörjare heller!:D

 86. Linda skriver:

  Belinda.Att du orkar..Jag fyller 32 i höst.Det kallar inte Jag tonåring .Du kan komma med dina inlägg och leka klok och vuxen.Jag tycker Tyra rider som en nybörjare i den här videon punkt slut.Acceptera att min åsikt är olik din.Du verkar ha lite problem med att med att människor inte tycker som du.Det finns bra psykologer som du kan vända dig till.Ett gott tips lilla gumman

 87. Linda skriver:

  Det finns en värld utanför denna bloggen Belinda..därav uttrycket alla.Men du kanske har lite svårt med kopplingen? Att du ska resa bort och inte kommer läsa mina svar tror Jag inte ett dugg på.Du vill dra dig ur diskussionen på ett smidigt sätt.Ha det bra nu Lilla Belinda

 88. Ronja skriver:

  Linda du verkar va en elak människa

 89. Ronja skriver:

  Oj glömde säga snygg pålle tyra!:D Ni ser grymma ut!

 90. Fidde skriver:

  Ja brukade oxå säga ”lilla gumman” när ja ”diskuterade” med folk förut, när ja va 14…
  Sant som tidigare sagts att ingen gillar mobbande barn, när vuxna gör de är de ännu mer vidrigt, usch…

 91. Linda skriver:

  Fidde:Ja alla är vi olika, Jag anser att mobbing och att uttrycka sin åsikt är absolut inte samma sak.Vill du se människor som håller på med Internet mobbing mot Tyra så tycker Jag du ska gå in på tex hotgossips blogg.Där kan vi prata om riktigt elaka kommentarer.Men lägger Jag energi på att leka fröken viktig och säga till dom att deras åsikter om Tyra och många andra bloggare att deras tyckande ö
  är fel.Nej folk tycker och tänker som dom vill.Är inget Jag tror mig el har intresse av att för
  försöka ändra på el kommentera.Blir ju löjligt.Oavsett vad ni skriver så ändrar Jag inte mina åsikter.Vore ju fruktansvärt om man vore så svag att man inte ens har en egen vilja och ett eget tänkande utan att man skulle vända kappan efter vinden? Det är riktigt svagt och vekt beteende enligt mig.Tyck vad ni vill ni så tycker Jag som Jag vill.Jag har som sagt var inte något intresse av era åsikter.Desto mer ni klagar desto roligare blir detta roligare och roligare blir detta..så ett tips till er som lägger er i hela tiden.O
  Ignorera.Ni kan ändå inte ändra min eller andras åsikter

 92. Josefine skriver:

  Ja tycker de e typ as kul att lilla linda sitter framför datan å e skit sur medans belinda e utomlands å chillar:D
  å ännu roligare att dom andra mobbarna har haft mer vett å hållt käft;)

 93. Fidde skriver:

  Pinsamt och patetiskt att inte ha lärt sig att hålla sina såkallade åsikter för sig själv vid 32 års ålder…Hoppas du inte har eller planerar att skaffa barn, du skulle va en urusel förebild! Ha du dina åsikter men håll för fan käften!

 94. Linda skriver:

  Verkligen mogen kommentar Fidde..verkligen.Nej du barn det är inget för mig.Har aldrig gillat och kommer aldrig att gilla.Och hålla käften det kommer Jag då aldrig att göra.Och lyssna på dig det kan du drömma vidare om.Jobbigt va? Att inte kunna kontrollera såna ”hemska” människor som mig?? Alla är inte så genomgodaa perfekta, underbara och otroligt super bra som dig(ironi)

 95. Linda skriver:

  Josefine, sitter mest och skrattar åt att ni lägger energi på att försöka sätta mig på plats.Mkt roande med andra ord;-)Så fortsätt..Jag tycker ni mest är komiska och har lämnat ämnet helt.Men är ju kul att man kan få action här i kommentarsfältet.Puss på er

 96. charlie skriver:

  lookin good! minns den där energin från ponnyn innan hon blev konvalescent. det var tider det :’)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »