Allmänt

Emelie is back

Tjohooo Emelie är tillbaka från semestern! Innan mitt förlag kommer hit ska jag ha en snabb genomgång med henne hur status ser ut 😀 Puss

3 svar till “Emelie is back

  1. Helle skriver:

    Spännande det blir att läsa din bok när den kommer. Är och bilar i Sverige med min sambo är från Skellefteå. Är sjukt sugen på att se din gård… Även om jag själv bor i ett fint hus med stall så vore det ändå drömmen att driva en gård som du göroch vem vet… det kanske jag kommer att göra. Du viSar verklgen att inget är omöjligt Tyra.

  2. Alva skriver:

    Tjena!! Fin blogg läser den varje dag! Om du läste min blogg varje dag skulle betyda mycket för mig eftersom du är min idol puzz ha det bra!!:)

  3. Annika skriver:

    Du är så vacker när du ler! 🙂 Det är du ju annars också såklart! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »