Allmänt

Emelie Von Essen

Har precis anlänt till Emelies gård. Berättar mer sen….;)

5 svar till “Emelie Von Essen

 1. lovisa skriver:

  oj vilken omväg du tar hem till stockholm då? Hon är en riktigt bra tränare 😀

 2. elin skriver:

  Åh Hacke är grym! hon har hjälpt mig helt extremt mycket! synd att jag inte visste att du va i närheten! 🙂

 3. Linda skriver:

  Booooooring

 4. Jonna skriver:

  Hej Tyra! Måste säga att jag blev riktigt förvånad när jag såg din rosa Audi hemma i byn haha 🙂 Jag bor själv på en gård ca 1km in på samma väg som Hacke bor på 🙂 kan tänka mig att du får rida mycket fina hästar och får bra hjälp! Önskar dig lycka till med ridningen, hinner inte med att läsa så mycket på bloggar så hade ingen aning om att du red! Riktigt kul att en storbloggare har börjart med denna underbara sport! Kram Jonna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »