Allmänt

Angående Wiggeby Gård och stallplatser

Hello! Vill bara berätta att vi kommer att skicka ut mail till alla som sökt stallplatser (HUNDRATALS HELT SJUKT KUL) med mer information mm. Det kommer ni att få i slutet av denna vecka eller eventuellt i början av veckan efter.

Vill också förtydliga att jag inte har köpt Wiggeby Gård. Jag arrenderar stallen och husen. Jörgen som äger gården bor också där:) Såg även att någon diskuterat vad gården skulle kosta osv, nån skrev att en gård kostar 4-5 miljoner utanför Sthlm…Haha vilket Stockholm då? Du får inte en stor gård med mark för under 10-15 miljoner utanför Sthlm, väldigt kul att se alla kommentarer om folk som har ”koll” på Sthlm. Önskade dock att priserna hade stämt, då jäklar, haha! Ibland önskade man att man bodde i en annan stad pga alla priser. Små mini-ettor på 20 kvadrat kostar 2 miljoner i Sthlm. Snuskigt dyrt!

Jag har ju kollat på många gårdar att köpa, men de flesta som jag vill ha är upptagna och dessutom har jag verkligen inte råd med en gård. Jag är SÅ tacksam över att ha hittat Wiggeby Gård som är en av de finaste gårdarna jag sett, och att arrendera detta är precis vad jag ville just nu eftersom jag har min lägenhet i stan kvar. Wiggeby Gård är drömmen för mig och mitt liv 😀

Nu vet ni status ♥

24 svar till “Angående Wiggeby Gård och stallplatser

 1. Emmy skriver:

  Hej 🙂 Kommer du inte bo på gården?Du har kvar lägenheten,därför undrar jag 🙂 Jättefin blogg!

 2. Ina skriver:

  Välkommen hit Tyra! 🙂

 3. Bloggishnews skriver:

  Hej Tyra,

  Lycka till med gården.

  Vill också tipsa om en ny sida där man kan läsa om allt som händer i bloggvärlden just nu 🙂 Kika gärna in 🙂

 4. Emmy skriver:

  Ja jag blev lite fundersam och trodde också att du skulle köpa hela gården först. Men det låter riktigt härligt att du hittat ett bra ställe för dina hästar! Låter helt awesome! 😀

 5. Sophia skriver:

  Du är så jävla cool Tyra! Ville bara säga det
  Såhär 02.45 haha puss på dig!

 6. 4-5 miljoner för en gård i Stockholm? För 4-5 miljoner får du en stuga på Värmdö typ, MAX. Avskyr fastighetspriserna i Sthlm, för en ”normal” människa är det typ omöjligt att köpa lägenhet, speciellt om du är ensam!
  Är så glad för din skull Tyra! Finns det någon möjlighet att få komma och hälsa på? 🙂

  Kram!
  /Tjockisen

 7. Dixi Wonderland skriver:

  Jag läste någon kommentar om att du inte köpt stället men tycker det är bra att du går ut med de hela och förklarar. Det viktigaste tycker jag är att du mår bra och trivs + dina hästar. Sen gillar jag också att det var viktigt för dig att det skulle vara en bra gemenskap mellan alla som kommer att ha sina hästar där. Vet av egen erfarenhet att åka till stallet inte alltid är det roligaste för alla. Man borde fokusera mycket på att alla ska trivas osv.

 8. Elvira skriver:

  Har du kvar lägenheten i stan för att du behöver den eller för att du inte hittat någon köpare? För jag fick intrycket av att DU flyttar till Wiggeby också, inte bara hästarna? 🙂

 9. Linda skriver:

  Håller med.Den som tror att en hästgård kostar några miljoner här i Sthlm är verkligen ute och cyklar;-)Snarare runt 20 miljoner här i Sthlm:-(Hur bra som helst att hyra gård ju.Kram

 10. Outfit skriver:

  Fin blogg Tyra!

  Jag gör OUTFITS till alla som vill. Skriv din beställning på en kommentar 🙂

 11. Anna skriver:

  Ja, man får absolut inte en stor fin hästgård för mindre än 15-25 och uppåt. En helt vanlig sinpel villa kan kosta ca 10 på tex Ekerö där det finns en hel del stall. Är ett fint stall ute där nu för 39(?). Det är dessutom långt ifrån stan.

 12. Malin skriver:

  Ska du alltså inte bo på gården?

 13. Jag hänger inte med. Ska du bo på gården eller i stan? Ska du arrendera 20 stallplatser eller hela gården eller va? xD

 14. Emilia skriver:

  Bor du kvar i lägenheten eller hyr du ut den? Eller bara har den helt enkelt? 🙂

 15. Sofia skriver:

  Men hallå, ni som undrar om hon ska bo på gården eller inte, läs igenom det en gång till.. Hon skrev ju ”Jörgen som äger gården bor OCKSÅ bo där”. Alltså bor hon där 🙂

 16. Karin skriver:

  Hon har ju sagt att hon ska bo i huset! Lägenheten har hon ju kvar bara för att den inte är såld än. Sjukt fin gård Tyra, kommer bli grymt.

 17. Karin skriver:

  Hah jag ANTAR i alla fall att det är för att lägenheten inte är såld än.

 18. Anonym skriver:

  Hur kan du säga ena dan att du ska FLYTTA in på gården och ”du ser så fram emot det!!!Min dröm har gått i uppfyllese” och andra bara ” äh han som äger gården bor kvar..) Du är inte lite otydlig.? Du är ju bara delägare kan man ju säga som hjälper den riktiga ägaren med att få in mer pengar, få stallplatserna fyllda.Du får nog förklara igen. Tydligt så ALLA förstår. Hur ska du ha det? Ska du flytta in på gården? Kommer du ha din lägenhet kvar? Jag förstår inte, vilken lägenhet..Skulle du inte flytta till gården????

 19. Tove skriver:

  Hej.. Bra att de är nån som hjälper Jörgen,praktiserade på Wiggeby gård förra sommarn och jag kan säga dig att de är en otroligt underbar gård med mycket trevligt folk 🙂

  mvh Tove

 20. Maria skriver:

  Förlåt Tyra, men hur kan du vara så otydlig? Rubriken i inlägget om gården var OM 1,5 VECKA FLYTTAR JAG TILL EN EGEN HÄSTGÅRD… Hur skulle du själv ha tolkat den?

  1. Tyra skriver:

   Maria- Det ä’r jag som kommer att driva hela stall-delen precis som mitt egna och jag kommer även bo där. Så jag ser det som mitt hem, mitt egna place…men nu har jag ju förtydligat det så nu behöver du inte skriva det mer 🙂

 21. Malin skriver:

  Ha, ha- anonym- du får nog läsa på vad arrendera betyder! Och de flesta av oss har förstått det Tyra skrivit så SÅ otydlig kan hon inte gärna ha varit…

  Så onödigt med så småaktiga, sura och elaka kommentarer som din.

 22. johanna skriver:

  Vad kommer hända med hästarna som står där nu?
  Kommer dem bara sparkas ut och få tok leta stallplatser på 1 vecka?
  Håller med, wiggeby är superfint! (Y)

 23. Frida skriver:

  Var ligger Wiggeby Gård? Är nyfiken, brukar nämligen åka en lite bit från Rosersgård nör jag ska till stallet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »